-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΕΧΩ ΤΟ MERCEDES GL 420CDI ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΣΤΥΛΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ MERCEDES ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ 1 SERVIS ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ. ΕΔΩΣΑ 125000 EURO ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ. ΛΟΙΠΩΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΗΣ 24/10/07 ΚΑΙ ΣΤΗΣ 21/11/07 ΜΕ 2100 ΧΛΜ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΚ. ΣΤΗΣ 10/01/08 ΜΕ 6100 ΧΛΜ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΙΕΙ ΤΟ AIRMATIC ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΚ. ΣΤΗΣ 15/01/08 ΜΕ 6200 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΗΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΑΣΜΑΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΚ ΞΑΝΑ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΘΕΝΗ ΖΗΜΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΙ ΜΠΙΛΙΟΦΟΡΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΤΙΜΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΛΕΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΤΑΛΕΠΩΡΗΣΗ. ΣΤΗΣ 12/05/08 ΜΕ 8500 ΧΛΜ ΧΑΛΑΕΙ Η ΑΝΑΡΤΙΣΗ ΕΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ΞΑΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ. ΣΤΗΣ 22/09/08 ΜΕ 11900 ΧΛΜ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΝΩ ΨΑΛΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΑΞΟΝΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΞΑΝΑ ΚΑΛΟ Ε. ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ. Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΑΛΑΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΨΑΛΙΔΙΑ ΧΑΛΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΛΟ Ε. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΕΧΩ ΤΟ MERCEDES GL 420CDI ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΣΤΥΛΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ MERCEDES ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ 1 SERVIS ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ. ΕΔΩΣΑ 125000 EURO ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ. ΛΟΙΠΩΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΗΣ 24/10/07 ΚΑΙ ΣΤΗΣ 21/11/07 ΜΕ 2100 ΧΛΜ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΚ. ΣΤΗΣ 10/01/08 ΜΕ 6100 ΧΛΜ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΙΕΙ ΤΟ AIRMATIC ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΚ. ΣΤΗΣ 15/01/08 ΜΕ 6200 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΗΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΑΣΜΑΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΚ ΞΑΝΑ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΘΕΝΗ ΖΗΜΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΙ ΜΠΙΛΙΟΦΟΡΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΤΙΜΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΛΕΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΤΑΛΕΠΩΡΗΣΗ. ΣΤΗΣ 12/05/08 ΜΕ 8500 ΧΛΜ ΧΑΛΑΕΙ Η ΑΝΑΡΤΙΣΗ ΕΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ΞΑΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ. ΣΤΗΣ 22/09/08 ΜΕ 11900 ΧΛΜ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΝΩ ΨΑΛΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΑΞΟΝΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΞΑΝΑ ΚΑΛΟ Ε. ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ. Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΑΛΑΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΨΑΛΙΔΙΑ ΧΑΛΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΛΟ Ε. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
125 000!!!
Αν από τώρα σου έβγαλε τέτοια προβλήματα φαντάσου τι θα γίνει μετά από 5 χρόνια.
ΚΙ άντε έστω και δικαστικά ή μη σου λύσαν τα προβλήματα,στην πορεία μετά την εγγύηση τι θα κάνεις?Σούταρέ το και πάρε ένα Lexus να σωθεις......
-
Αν κινηθείς δικαστικά μπορείς να ζητήσεις (και να πετύχεις) αντικατάσταση του αυτοκινήτου ή να σου επιστραφεί μέρος του τιμήματος ή και να υπαναχωρήσεις από τη σύμβαση και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.
Μίλα με ένα δικηγόρο για να σου πει τι μπορείς να κάνεις.
ΥΓ. Αν μπορείς γράφε με μικρά γράμματα, τα κεφαλαία είναι πραγματικά δυσάρεστα στο μάτι. Είναι σα να φωνάζεις
-
Οι λύσεις στο μπλέξιμο είναι οι εξής δύο.
Α. Το πουλάς όσο μπορείς για να δώσεις τέλος στην ταλαιπωρία και στην απογοήτευση της αγοράς του ή
Β. Το χρησιμοποιείς εντατικά κατά τη διάρκεια της εγγύησης για να σου βγάλει ότι άλλο μπορεί να σου βγάλει χωρίς να πληρώσεις σε σέρβις και ανταλλακτικά. Από 'κει και πέρα είναι πιθανό να στρώσει η κατάσταση. Τι διάολο τόσο πράγματα θα έχεις αλλάξει μέχρι τότε, θα είναι και τα ανταλλακτικά τους σκάρτα?
Νομίζω δεν θα κερδίσεις τίποτα με τα δικαστήρια. Η εταιρεία είναι προσεκτική και πολύ καλά καλυμμένη. Θα αναφέρει σε κάθε τόνο ότι επισκεύασε το οτιδήποτε παρουσιάστηκε, και αυτό είναι η αλήθεια, τηρώντας ή και υπερκαλύπτοντας με το δωρεάν 1 σέρβις τις ρήτρες της εγγύησης.
Το καλώδιο των φρένων είναι μάλλον το καλώδιο φθοράς των τακακιών ή το καλώδιο του ABS , αμφότερα χαμηλού κόστους και εύκολα επισκευάσιμα. Αν είναι όμως το δεύτερο και εντωμεταξύ είχες εμπλακεί σε ατύχημα με ζημίες ίσως να υπήρχε περιθώριο διεκδικήσεων, αν και μικρό, διότι τα καλώδια αυτά συνδυάζονται με σήματα στο ταμπλώ που προειδοποιούν τον οδηγό για τυχόν βλάβη και άρα τον ενημερώνουν να είναι προσεκτικός. -
Μήπως στο συνεργείο που πηγαίνεις δεν κάνουν και τόσο καλή δουλειά?
Συνέχεια πρόβλημα με τις αναρτήσεις?
Καθρέπτης και αυτό με τα καθίσματα πάει και έρχεται....αλλά ανάρτηση και κιβώτιο καλό είναι να επισκευάζονται από ανθρώπους που ξέρουν(να δεις εάν όντως έχουν αντικατασταθεί με καινούργια ανταλλακτικά και επικοινώνησε με τα κεντρικά στη Γερμανία, μόνο καλό θα κάνει)Φίλος πήγε στην αντιπροσωπεία για το πιο απλό, εντός εγγύησης ξεφλούδισε ένα τμήμα από το ταμπλώ και τους ζήτησε αντικατάσταση! Αφού άρχισαν τα γνωστά, εμείς δεν μπορούμε να το καλύψουμε επειδή εσείς το κάνατε, κάτι σας έπεσε, δεν μπορεί να ξεφλουδίσει μόνο του! Επιστολή στη Γερμανία, μέσα σε 2 μέρες πήγε άνθρωπος από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη στην αντιπροσωπεία που ήταν το αυτοκίνητο, το είδες και ζήτησε άμεση αντικατάσταση εντός εγγύησης!
Δυστυχώς μερικές φορές πρέπει να τρέξεις λίγο παραπάνω για τα αυτονόητα! -
Στην Ελλάδα το μόνο που μπορείς να κάνεις στο βαθμό που είσαι πιστευτός (γιατί σίγουρα θα υπάρχουν και ψέυτες) είναι να τους κάνεις ρόμπες σε site και περιοδικά.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Στην Ελλάδα το μόνο που μπορείς να κάνεις στο βαθμό που είσαι πιστευτός (γιατί σίγουρα θα υπάρχουν και ψέυτες) είναι να τους κάνεις ρόμπες σε site και περιοδικά.Σωστός!!!
Ένα κειμενάκι σωστά διατυπωμένο με αποδέκτες Ελλάδα και Γερμανία είναι ότι καλύτερο πιστεύω κι εγώ. -
Να την γράψει κανείς άλλος όμως για να μην έχει τόσα λάθη.....(πολλά λάθη ρε παιδί μου)
-
Ο χρήστης hondkyr έγραψε:
Να την γράψει κανείς άλλος όμως για να μην έχει τόσα λάθη.....(πολλά λάθη ρε παιδί μου)Δηλαδή με σωστή ορθογραφία θα είχε λιγότερα προβλήματα το αυτοκίνητο;
Ναι μεν τα ορθογραφικά λάθη είναι, γενικώς, ενοχλητικά αλλά ... η ουσία μετρά στη προκειμένη περίπτωση. -
Χμμμμ... Ας το θέσω λίγο διαφορετικά: Ποιοι αγοράζουν τέτοια αυτοκίνητα? Και γιατί τα αγοράζουν?
-
Ο skye θέλει να το αγοράσει για να την πει στον wannabe
-
Γιατί φίλε hondkys για να παρη κάποιος ενα τέτοιο αυτοκίνητο θα πρέπει να ειναι τι? Το αυτοκινητο εχει αργές σχέσεις-κεντρικό και πισω μπλόκε διαφορικό-αεραναρτιση με απόσταση απο το έδαφος 31ποντους και νομίζω οτι πιγενη παντού αρκεί να θέλει αυτος που το εχει.Άλλο τώρα το ότι έχει κάποια προβλήματα εκεί πάω πάσο γιατι και πολύ ακριβό αμάξι ειναι αλλα και μεγάλο μπέρδεμα ειναι τα μπλεξίματα με της εταιρείες Οσο για την ορθογραφία σιγά τα αυγά και τι εγεινε ουδης αλάνθαστος φίλε.
-
Ο χρήστης spima έγραψε:
Γιατί φίλε hondkys για να παρη κάποιος ενα τέτοιο αυτοκίνητο θα πρέπει να ειναι τι? Το αυτοκινητο εχει αργές σχέσεις-κεντρικό και πισω μπλόκε διαφορικό-αεραναρτιση με απόσταση απο το έδαφος 31ποντους και νομίζω οτι πιγενη παντού αρκεί να θέλει αυτος που το εχει.Άλλο τώρα το ότι έχει κάποια προβλήματα εκεί πάω πάσο γιατι και πολύ ακριβό αμάξι ειναι αλλα και μεγάλο μπέρδεμα ειναι τα μπλεξίματα με της εταιρείες Οσο για την ορθογραφία σιγά τα αυγά και τι εγεινε ουδης αλάνθαστος φίλε.Αν κάνω λάθος (όχι ορθογραφικό ) ζητώ συγνώμη προκαταβολικά. To 'spima' ταιριάζει με το 'ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ'.
Γιατί γράφτηκες με άλλο username; -
Και με κάτι άλλο ταιριάζει.
-
Δες και επισκέψου ένα δικηγόρο. Όταν το αντικείμενο της διαφοράς (αυτοκίνητο) έχει τόση αξία, αξίζει η νομική συμβουλή (έστω και αν πληρωθεί).
Όσο θυμάμαι από τα νομικά μου (δεν έγινα ποτέ δικηγόρος) Λόγω ουσιώδους ελαττώματος αναιρουντος τη χρήση κλπ. κλπ. δικαιούσαι σε μείωση του τιμήματος ή αναστροφή πωλήσεως. Υπάρχουν ειδικές διατάξεις στον ΑΣΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ.
Η υπόθεση παλεύεται ανετότατα από καλό δικηγόρο. Νομίζω ότι όποιος έχει 125.000 ευρώ για αμάξι έχει και μερικά ευρώ για δικηγόρο. Το δράμα είναι με τον μικροαγοραστή που παίρνει ελαττωματικό χιλιάρι και δεν το ν συμφέρει να στραφεί δικαστικά.. Ο νοών νοείτω.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ MERCEDES GL 420