-
Θελω να ρωτησω κατι!!!
Βρηκα στην Κοζανη ενα ΜΙΝΙ που γραφει innocenti(αρα μαλλον ειναι Ιταλικο), φοραει μεταλλικη μασκα(οποτε καποτε τρακαρε ή προτιμησανε την Ιταλικη γιατι απο οσο ξερω τα Ιταλικα ειχαν πλαστικη), ειχε ιδιο πινακα οργανων με τα Authi που παρεθεσε ο Δημητρης πιο πανω και στα μπροστα φτερα στη θεση των σηματων της BL ειχε κατι κοκκινα που εγραφαν export και ειχαν κατι βελακια!Φωτο θα ανεβασω καποια στιγμη στο safari!
Α πισω εγραφε MINI COOPER 1300!Ξερει κανεις αν ειναι οντως Ιταλικο και επεισης ο πινακας οργανων αυτος σε ποια ΜΙΝΙ ειχε φορεθει?(Δηλαδη απο ποιες χωρες κατασκευης?)
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Θελω να ρωτησω κατι!!!Βρηκα στην Κοζανη ενα ΜΙΝΙ που γραφει innocenti(αρα μαλλον ειναι Ιταλικο), φοραει μεταλλικη μασκα(οποτε καποτε τρακαρε ή προτιμησανε την Ιταλικη γιατι απο οσο ξερω τα Ιταλικα ειχαν πλαστικη), ειχε ιδιο πινακα οργανων με τα Authi που παρεθεσε ο Δημητρης πιο πανω και στα μπροστα φτερα στη θεση των σηματων της BL ειχε κατι κοκκινα που εγραφαν export και ειχαν κατι βελακια!Φωτο θα ανεβασω καποια στιγμη στο safari!
Α πισω εγραφε MINI COOPER 1300!Ξερει κανεις αν ειναι οντως Ιταλικο και επεισης ο πινακας οργανων αυτος σε ποια ΜΙΝΙ ειχε φορεθει?(Δηλαδη απο ποιες χωρες κατασκευης?)
Innocenti λογικά θα είναι!!! Είναι και αυτά Cooper και φόραν τον πίνακα οργάνων και το ταμπλώ που λες τα 1300 (1275) και μάλιστα με όργανα της Veglia ενώ τα Authi με όργανα Jaeger. Όσο για τη μάσκα....ναι δεν είναι η δική του.
-
Ευχαριστω neptune35!
-
_
-
Ευχαριστώ Δημητρη!
-
Και εγω σε ευχαριστω!
Πολυ προσεγμενες παρουσιασεις!
Δηλαδη αυτο εδω πανω ειναι ενα σπανιο ΜΙΝΙ!
Ασχετο αλλα φοραει ζαντες ΑΤS!(Απλα το αναφερω)
-
ΔΕΟΣ κύριοι!!!
-
Εγω ζω για τις ημερες δοκιμων του φετινου ιστορικου Ακροπολις.
Που θα εχει κατασκηνωσει στις ειδικες απο τη λυσσα του. -
!!! Τι ευχάριστα νέα έχουμε από τον Καπάπι!!!!!!
-
Πανεμορφο!
Ασχετο αλλα το μπορντω απο πισω ειναι σαν το δικο μου?(ΤRIUMPH 2000 MK2)
Τι ζαντες φοραει?
-
Πυ είσαι καπαπί, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ το μινάκι!
μπράβο ρε φίλε, πάντα έτσι να το έχεις (μέχρι να παντρευτεί ο γιος μου την κόρη σου) -
δεν υπαρχει εικονιδιο που κοκκινιζει? νομιζω πως θελει βελτιωση ακομα το μινακι
σε καθε περιπτωση σας ευχαριστω πολλη!!! -
.
-
Ευχαριστούμε Δημήτρη!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ευχαριστούμε Δημήτρη!Εγω ευχαριστω που τα διαβαζετε
Μα καλα κανεις δεν γουσταρει τα Μινι εδω μεσα?
-
Έχεις τουλάχιστον δύο φανατικούς οπαδούς! Κι αν ο ένας από τους δύο (η αφεντιά μου) δεν έχει ακόμη ένα στην κατοχή του είναι γιατί είναι παράλογα ακριβό στην Ελλάδα....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Έχεις τουλάχιστον δύο φανατικούς οπαδούς! Κι αν ο ένας από τους δύο (η αφεντιά μου) δεν έχει ακόμη ένα στην κατοχή του είναι γιατί είναι παράλογα ακριβό στην Ελλάδα....Δεν εχεις και αδικο για τις τιμές το εχουμε συζητήσει άπειρες φορές και μπορω να πω οτι μεσο του site βελτιωθηκε αρκετα η κατασταση, έμπαιναν ατομα που ζητούσαν 5κ βλεπαν οτι δεν φεύγει και τους εβλεπες μετα απο 3 μηνο να το κατεβαζουν στα 3κ(που σημαινει οτι εξαρχης μπορουσαν να το εχουν 3κ αλλα ειπαμε ). Επισης τωρα με την φασαρία με τις αποσύρσεις κλπ παλι υπήρξε μια αισθητή πτώση των τιμών...
-
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
Επισης τωρα με την φασαρία με τις αποσύρσεις κλπ παλι υπήρξε μια αισθητή πτώση των τιμών...Να δούμε του χρόνου αν συνδεθούν τα τέλη κυκλοφορίας με τις εκπομπές ρύπων τι θα γίνει με τις τιμές των μη καταλυτικών Μινι.... Το κακό είναι ότι και να πέσουν οι τιμές όλα αυτά τα παλιά Μινι πάνω στα οποία έχει ασελγήσει η βιομηχανία ανακατασκευής θα είναι ασύμφορο να επανέλθουν σε αυθεντική κατάσταση...
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Επισης τωρα με την φασαρία με τις αποσύρσεις κλπ παλι υπήρξε μια αισθητή πτώση των τιμών...
Να δούμε του χρόνου αν συνδεθούν τα τέλη κυκλοφορίας με τις εκπομπές ρύπων τι θα γίνει με τις τιμές των μη καταλυτικών Μινι.... Το κακό είναι ότι και να πέσουν οι τιμές όλα αυτά τα παλιά Μινι πάνω στα οποία έχει ασελγήσει η βιομηχανία ανακατασκευής θα είναι ασύμφορο να επανέλθουν σε αυθεντική κατάσταση...
Απο την αλλη ειναι κριμα να τα στειλουμε για κονσερβα.. και γω ειμαι πωρωμενος με την originality αλλα απο τη στιγμη που ειναι ασυμφορο να εισαγεις πλεον Μινι στην ελλαδα με πινακιδες κανονικα θα εκανα λιγο σκοντο και θα το προσεχα οσο να ναι κι ας ειναι μπάσταρδο. Μετραει περισσότερο να τα σώσουμε.
-
Υπαρχουν καταλυτικα μινι;
Classic Mini forum