-
πωωω ρε μάκη κάνεις λες και το σταυρουδάκι στο αυτοκίνητο κάποιου φταίει για όλα τα δεινά της ελλάδας
μη φτάνουμε και στο άλλο άκρομας πρόλαβε και ο κακός μοδ
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είσαστε off topic!καλά,ενα κλικ ακόμα και κλέινω
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
πωωω ρε μάκη κάνεις λες και το σταυρουδάκι στο αυτοκίνητο κάποιου φταίει για όλα τα δεινά της ελλάδας
μη φτάνουμε και στο άλλο άκρομας πρόλαβε και ο κακός μοδ
ΔΕν είναι ο σταυρός ή η πίστη Χάρη.
Είναι η φιλοσοφία ενός λαού γενικότερα.
Ολα στα ντούρα του κι ο θεός βοηθός,καταλαβαίενεις τι λέω.END
-
Για να τελειώσω το offtopic, τουλάχιστον από μέρους μου, δε θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι το να κάνω το σταυρό μου πριν από ένα ταξίδι είναι μεσαιωνικό, όχι τουλάχιστον αφού πριν τον κάνω φοράω τη ζώνη μου. Δεν πιστεύω ότι τα εικονίσματα στο αυτοκίνητο υπάρχουν αντί της ζώνης και γενικά ποτέ δεν ήμουν θρήσκος στη ζωή μου. Όπως ανέφερα και πιο πάνω υπάρχουν διότι σημαίνουν κάποια πράγματα για μένα και στην τελική ναι, γιατί πιστεύω στο Θεό και πιστεύω ότι κι αυτός βοηθάει καμιά φορά αρκεί κι εγώ σαν οδηγός να είμαι σωστός από όλες τις απόψεις. Όσον αφορά το θέμα του περιορισμού της ορατότητας, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Μια φορά έτυχε να βάλω ένα αρωματικό δεντράκι να κρέμεται από τον καθρέπτη και αισθανόμουν ότι έχανα όλη την εμπρός δεξιά μεριά του αυτοκινήτου. Το αρωματικό μεταφέρθηκε με συνοπτικές διαδικασίες στο πατάκι.
-
Παιδιά θρησκεία και τιμόνι είναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΙκινΔΥΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το έμαθα στα οκτώ μου όταν αφού μόλις είχα αποφύγει μια τούμπα με το ποδήλατο έκανα το σταυρό μου και επειδή δεν μπορούσα να κάνω με το ένα χέρι ποδήλατο, σαβουριάστηκα άσχημα...
Πάντως δεν μου αρέσει να υπάρχει στο αμάξι οτιδήποτέ μπορεί να μετακινηθεί απο τη θέση του, οπότε χαιμαλιά, καθρεφτάκια και κομποσχοίνια απαγορεύονται...
-
Αυτός είναι ο μόνος λόγος που δεν τα θέλω είτε είναι θρησκευτικά είτε ειδωλολατρικά είτε δαρωματικά είτε διαφημιστικά είτε απλά χαριτωμένα.... Όλα τα κινητά μπορούν να μετακινηθούν. Και τα κρεμαστά από τον καθρέφτη μπορούν να χαράξουν το τζάμι ή στην κακιά ώρα να σου βγάλουν το μάτι.... Αυτό θα έπρεπε να φτάνει και να μην χρειάζεται να κάνουμε κοινωνικοθρησκευτικές αναλύσεις....
-
Οσες γυναικες ξερω,εχουν ειτε αθλητικα ειτε μπαλαρινες εφεδρικα κατω απο το καθισμα και αλλαζουν
καμια δεν μπορει να οδηγησει με τακουνιΕπισης εγω δεν μπορω να οδηγησω με απολυτη σιγουρια οταν φοραω παπουτσια κουστουμιου,με σκληρη και ακαμπτη σολα
-
γυναίκα στο τιμόνι και ο χάρος σε ζυγώνει!
τράβα να πλύνεις κάνα πιάτο!
-
Δεν είναι έτσι βρε . Απρόσεκτοι - επικίνδυνοι υπάρχουν και στα 2 φύλα.
-
Καλά, απορώ πάντα γιατί το πλένειν πιάτα είναι υποτιμητικό. Δλδ ρε φίλε αν σου πει κάποια ενώ πλένεις πιάτα 'τράβα και οδήγα μωρή μπερμπάντη' θα προσβληθείς;
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Δεν είναι έτσι βρε . Απρόσεκτοι - επικίνδυνοι υπάρχουν και στα 2 φύλα.αυτά κάτι γκόμενες τα λένε με κάτι κόρσα και γιάρις και φίατ από τα μικρά! η γκόμενα δεν το ελέγχει καλά το αμάξι γιατί έτσι είναι από του φυσικού της! άμα έχεις αδερφή θα καταλάβεις!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλά, απορώ πάντα γιατί το πλένειν πιάτα είναι υποτιμητικό. Δλδ ρε φίλε αν σου πει κάποια ενώ πλένεις πιάτα 'τράβα και οδήγα μωρή μπερμπάντη' θα προσβληθείς;φίλος άμα γουστάρεις να πλένεις πιάτο πάσο από εμένα!
-
-
Κάτι τέτοια λένε αυτοί που το βράδυ φοράνε τακούνια και πάνε για οδήγηση.
-
τράβα να πλύνεις κάνα πιάτο!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!
παιζει μετα την παραπανω ατακα ανταπαντηση του τυπου : 'εχω ενα μαλακα σαν εσενα σπιτι και τα πλενει'
-
Ο χρήστης hennahito έγραψε:
Καλά, απορώ πάντα γιατί το πλένειν πιάτα είναι υποτιμητικό. Δλδ ρε φίλε αν σου πει κάποια ενώ πλένεις πιάτα 'τράβα και οδήγα μωρή μπερμπάντη' θα προσβληθείς;
φίλος άμα γουστάρεις να πλένεις πιάτο πάσο από εμένα!
Εμένα πάλι μου τα πλένει το πλυντήριο
Από το να ήμουν μια ζωή εξαρτημένος από μανάδες/γκόμενες/γυναίκες για να μη ζω σα ζώο μέσα στο σπίτι ΜΟΥ, ναι φυσικά μαγκιά μου να ξέρω και να πλένω και να καθαρίζω και οτιδήποτε
Τρελλή βαρβατίλα να χρειάζεσαι μια ζωή να έχεις τη μανούλα και τη γυναικούλα για να σε φροντίζουν....
-
Ο χρήστης ammophila έγραψε:
τράβα να πλύνεις κάνα πιάτο!ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!
παιζει μετα την παραπανω ατακα ανταπαντηση του τυπου : 'εχω ενα μαλακα σαν εσενα σπιτι και τα πλενει'
-
Ψηφίζω Wagner: Απαντάτε πως δεν της λέτε τίποτα γιατί σέβεστε την ηλικία της.
Πάντα πιάνει!
-
Πάλε γέμισε ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ το φόρουμ....
Κάποια μέρα θα πονέσουν κώλοι....
-
Α ωραία, μέχρι σήμερα σ'αυτό το φόρουμ μόνον η κατοχή Lancia Y ήταν δείγμα θηλυπρέπειας. Πλέον είναι και το πλύσιμο των πιάτων!
Έλατε να γίνουμε πολλές!
(σας αφήνω, έχω και κάτι πιάτα να πλύνω... )
Γυναικες Τακουνια Οδηγηση....