-
Μα για αυτούς ακριβώς λέω ντίνε μιας και συνήθως θα κάνεις μαζί τους κάθε είδους μ@λ@κι@ που δεν θα τις έκανες στην πατρίδα σου και τελικά λανθασμένα νομίζεις πως υπάρχει μία πιο βαθιά σχέση...
Ανιγουέι αρχικά υπάρχει μία νοσταλγία για τους χαμένους φίλους/γνωστούς αργότερα όμως βλέπεις πως τελικά αναπτύχθηκαν αυτές οι φαινομενικά δυνατές σχέσεις λόγω συνθηκών και μόνο...
-
Δεν διαφωνώ, απλά ακόμα και αυτοί εμένα θα μου λείψουν.
-
φορ δε ταϊμ μπίϊνγκ
...κάτσε τώρα θα δει ο Λάππας αγγλικό και θα μπει και αυτός στην συζήτηση -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Να μην στενοχωριέσαι γιατί για να στο λένε πολλοί μάλλον έτσι θα είναι.Κοίτα να περνάς καλά εσύ γιατί δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι και οι άλλοι θα σκέφτονται όπως εσύ.
1 sooooo wrong
2 Δεν είπα τα χω βάψει μαύρα και ότι θα κλειστώ σε μοναστήρι Απλά είναι απ'ό τ' άσχημα της μετεγκατάστασής μου.
Φυσικά, ευκαιρία για νέους δρόμους -
Εμείς θα είμαστε ο σταθερός πόλος της ζωής σου μπουγατσούλη.
Γιατί έχω μια αίσθηση deja vu?
-
Εγώ πιστεύω πως πιο πολύ νοσταλγούμε τις συνθήκες και όχι τους ανθρώπους...
Ας μην ξεχνάμε ακόμη ότι ο άνθρωπος έχει την τάση να ωραιοποιεί το παρελθόν ιδιαίτερα όταν ξεφεύγει από τη συνήθη καθημερινότητα του. Μου έχει τύχει να νοσταλγω φάσεις της ζωής μου δεν πέρναγα καλά μάλλον επειδή απλά και μόνον ήταν μακρυά από τα συνηθισμένα...
Εσύ γιατρέ μη μασάς όπως λέει και ο φίλος, τα καλύτερα έρχονται στις πιο άκυρες στιγμές!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εμείς θα είμαστε ο σταθερός πόλος της ζωής σου μπουγατσούλη.καλύτερα ο βόρειος πόλος
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Να μην στενοχωριέσαι γιατί για να στο λένε πολλοί μάλλον έτσι θα είναι.
Κοίτα να περνάς καλά εσύ γιατί δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι και οι άλλοι θα σκέφτονται όπως εσύ.
1 sooooo wrong
Λες? Πάντως παλαιά και γω τα ίδια έλεγα και όταν άκουγα διάφορα τέτοια από μεγαλύτερους (βλ γονείς) στα αυτιά μου ακουγόταν σαν 'στερεότυπα' που δεν θα τύχουν εφαρμογής σε μένα.Αμ δε...έλα που όσο μεγαλώνω (πλέον 31) βλέπω ότι τα περισσότερα από όσα μου έλεγαν οι μεγαλύτεροι εκείνη την εποχή επιβεβαιώνονται. Γι'αυτό μην είσαι ποτέ απόλυτα σίγουρος για οτιδήποτε.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Κοίτα να περνάς καλά εσύ γιατί δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι και οι άλλοι θα σκέφτονται όπως εσύ.
1 sooooo wrong
Λες? Πάντως παλαιά και γω τα ίδια έλεγα και όταν άκουγα διάφορα τέτοια από μεγαλύτερους (βλ γονείς) στα αυτιά μου ακουγόταν σαν 'στερεότυπα' που δεν θα τύχουν εφαρμογής σε μένα.Αμ δε...έλα που όσο μεγαλώνω (πλέον 31) βλέπω ότι τα περισσότερα από όσα μου έλεγαν οι μεγαλύτεροι εκείνη την εποχή επιβεβαιώνονται. Γι'αυτό μην είσαι ποτέ απόλυτα σίγουρος για οτιδήποτε.
αυτό ακριβώς λέω και γω
-
Μ'αρέσει που συμφωνούμε
-
1 sooooo wrong
αυτό ακριβώς λέω και γω
τώρα που θα πας φαντάρος θα γνωρίσεις κάθε καρυδιάς καρύδι. μπορεί να γνωρίσεις όμως και τους καλύτερους φίλους...
-
Εμείς θα είμαστε ο σταθερός πόλος της ζωής σου μπουγατσούλη.
καλύτερα ο βόρειος πόλος
οντως ,αν αναλογιστεις πως οι 'πραγματικοι' σου φιλοι, με βαση τη συχνοτητα που επικοινωνειτε ειναι οι συμφορουμιτες,τα μελη της clan σου,οι επαφες σου στο msn,οι φιλοι σου στο στο facebook κτλ σε πιανει ενας προβληματισμος.
-
δεν υπαρχουν πραγματικοι και ψευτικοι φιλοι. ο ανθρωπος εχει αναγκη τη συντροφικοτητα και την επικοινωνια, με οποιον τροπο μπορει να καλυψει αυτα τα σφαλματα της φυσεως, καλο ειναι.
προβληματισμος υπαρχει οταν δεν υπαρχει σεξ βασικως -
Φανταζεσαι...το Mr Bean...να κανει σεξ...με τ'αρκουδακι του?...φιλικα,ε?
-
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
Φανταζεσαι...το Mr Bean...να κανει σεξ...με τ'αρκουδακι του?...φιλικα,ε?σεξ με το αρκουδακι του;;;;;;
αυτο ειναι διαστροφη u sick perv -
μ' αρέσει το γεγονός ότι όταν πήγα στο ταμείο χτύπησε ο υπολογιστής 9.99 αντί για 15.99 για αυτό το παγούρι
http://www.sigg.com/index.php?id=19&L=0
και ο υπεύθυνος είπε ' ο υπολογιστής δεν κάνει ποτέ λάθος' στην πωλήτρια, και μου το έδωσε 9,99 ευρώ. Καλύτερα, γιατί 15,99 μου κάθονταν κάπως υπερβολοκαί για ένα παγούρι. Αν ήταν στην Ελλάδα, θα διόρθωνε την τιμή στον υπολογιστή και θα μου το έδινε ακριβά μάλλον.
-
ουίσκυ θα βάλεις μέσα?
-
μαρέσει πολύ η δουλειά μου
δε μαρέσει που αναγκάζομαι να δουλεύω τρελές ώρες (κ μέρες) και να χάνω πολλά σημαντικά πράγματα ( ) στη ζωή μου -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
μαρέσει πολύ η δουλειά μου
δε μαρέσει που αναγκάζομαι να δουλεύω τρελές ώρες (κ μέρες) και να χάνω πολλά σημαντικά πράγματα ( ) στη ζωή μουσου αρέσει η δουλεία;
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]