-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
αλλά δεν μπορώ να πω και τα καλύτερα για το cruise....Να σου πω την αληθεια... και ο τεχνικος της HTC πανω στην κουβεντα μας, το φύτεψε το Cruise σχετικα με την αξιοπιστια του.
-
-
Αναμικτες οι πρωτες εντυπωσεις για το G1
http://androidcommunity.com/t-mobile-g1 ... -20081015/
http://gizmodo.com/5062977/t+mobile-g1- ... one-review
http://www.engadget.com/2008/10/16/t-mo ... -hardware/το h/w παρα τους περιορισμους εχει αρκετα θετικα στοιχεια,ενω το Android μοιαζει παντοδυναμο,αλλα με μια αισθηση 'μισοτελειωμενου'(αλλιως τι σοι google θα ηταν?).
Παντως αφηνει πολυ καλες υποσχεσεις(πανω απο WinMo,κατω απο Iphone OS) και κατα την αποψη μου μολις 'παρει μπρος' το AndroidMarket η πλατφορμα θα πρωταγωνιστησει -
Καλά, αν ήταν κάτω από Windows Mobile καλύτερα να το κλείνανε το μαγαζί εκεί στην Google.
-
Ας μου θυμίσει κάποιος, πότε είχε πει η Voδiafone ότι θα δώσει Ελληνικά για το iPhone;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ξαφνικά, το Cruise μου ( ), δεν βλέπει πια την κάρτα μνήμης!!!
Με το Resko File Explorer, τίποτα!
Όταν, όμως, το συνδέω στον υπολογιστή, την βλέπω, αλλά άδεια!!! Και, στην συνέχεια, επίσης, την βλέπω και με τον RFE!!Τα δεδομένα μας χαιρέτησαν? Επανέρχεται? Η κάνω format της κάρτας?
Μπορει να χρειάζεται hard reset στο κινητό?σου επεσε?
τι μαρκα ειναι η καρτα? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΣτΡε δε πα' να πνιγεί. Θα πάρω μια άλλη. Άλλωστε φθηνές για HTC ( ).
για όλα τα κινητά είναι φτηνές μονσιούρ Microsd φοράει το 80%+ των τηλεφώνων στην πιάτσα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Όταν, όμως, το συνδέω στον υπολογιστή, την βλέπω, αλλά άδεια!!! Και, στην συνέχεια, επίσης, την βλέπω και με τον RFE!!Τα δεδομένα μας χαιρέτησαν? Επανέρχεται? Η κάνω format της κάρτας?
τι μαρκα ειναι η καρτα?Οχι. Στα καλά καθούμενα Σπύρο.
Transend είναι -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
τι μαρκα ειναι η καρτα?Οχι. Στα καλά καθούμενα Σπύρο.
Transend είναιτα ιδια επαθα με το δικο μου με την ιδια καρτα...
πηγαινε παρε αλλης φιρμας. -
-
2 touch cruise? χμμμμμμ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
2 touch cruise? χμμμμμμΥπαρχουν και χειροτερα δλδ;
-
Λοιπον πρωτες εντυπωσεις απο το raphael(aka touch pro)
Αν και δεν εχω ασχοληθει οσο θα ηθελα,λογω χρονου,μεχρι τωρα εχω να πω τα εξης
Μεγεθος:Για οσους ειχαν το kaizer θα νομιζουν οτι κρατανε μισο pda τωρα.Ναι μεν το παχος ειναι το ιδιο αλλα ειναι πιο μικρο και με καλυτερη αισθησηΠληκτρολογιο:το πληκτρολογιο ειναι παρα πολυ καλο και μπορεις να γραψεις πολυ γρηγορα
Καμερα:βγαζει ικανοποιητικες φωτογραφιες,εχει και autofocus kai flash,αλλα μεχρι εκει.Μην ξεχναμε πως ειναι pda και οχι φωτογραφικη μηχανη.
Οθονη:ολα τα λεφτα η VGA οθονη του που καμια σχεση δεν εχει με τις QVGA
Μπαταρια:Αφου στην αρχη μου κραταγε μονο 12-13 ωρες μετα τις πρωτες 4-5 φορτισεις εχει στρωσει και μου βγαζει με μια μεση χρηση 1,5-2 μερες
Απο αποψη software θα πω οτι το touchflo με ικανοποιει αφανταστα.Ειναι γρηγορο,δεν κανει κολημματα και ειναι ευκολο στη χρηση
Το μονο πραγμα που μου τη σπαει αφανταστα ειναι οι δακτυλιες πανω στο pro οι οποιεις κανουν μπαμ.(ενα πανακι καθαρισμου γυαλιων ειναι Must για αυτη την περιπτωση )
Το μηχανημα δεν κωλονει πουθενα εχει αφθονη μνημη που την διαχειριζεται πολυ καλα θα ελεγα.
Ανοιξα ενα αρχειο pdf 40Mb και δεν κολωσε καθολου.Αυτα τα ολιγα απο εμενα.
Τωρα επονται τα διαφορα φτιαξιματα και tweaks και ισως αργοτερα και μια cooked Rom -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ας μου θυμίσει κάποιος, πότε είχε πει η Voδiafone ότι θα δώσει Ελληνικά για το iPhone;Στην 2.2 λένε.
-
Ευχαριστώ.
-
Το Κ800 μου κάνει νερά πού και πού: μερικές φορές όταν είμαι σε μέρος που δεν έχει σήμα, π.χ. ασανσέρ ή υπόγειο δείχνει πολύ σωστά 'Μόνο κλήσεις SOS'. Αφού πάω όμως σε μέρος που ξέρω ότι έχει πλήρες σήμα, αυτό μένει κολλημένο στην προηγούμενη κατάσταση και δεν μπορεί να λάβει ή να πραγματοποιήσει κλήση. Προχθές μάλιστα αυτό συνέβη το βράδυ και το πρωί που το είδα έλεγε ανενεργή SIM. Ο πάροχος φταίει γι'αυτό, η συσκευή ή το firmware???
-
Φοράει το τελευταίο F/W;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φοράει το τελευταίο F/W;το R1KG001 έχω πάνω. έχει βγει κι άλλο ?
-
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 008_253116
-
Υπάρχει τρόπος το GPS του kaiser να συνδεθεί μέσω BT με το λαπτόπι;
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]