-
Εγώ θα ήθελα 2 πράγματα
- να εχω μαζι με φιλαρακια καμιά φάμπρικα όπως τα hot wheels και να περνουσαμε υπεροχα τη μερα μας. Θα σχεδιάζαμε κανενα αυτοκινητάκι, αν πήγαιναν καλά οι δουλειές θα καναμε και καμιά πραγματική πίστα, οπως ο τυπος στην Ισπανία που πήγε το top gear(μου διαφευγει το όνομά του) και θα κοντράραμε τα PaganoEnzo μας.... και οταν βαριόμουνα(λιγο δύσκολο) τις υπόλοιπες μέρες θα ασχολιόμουν με..
- το περιοδικό playboy που θα είχα!!!!
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Εγώ θα ήθελα 2 πράγματα- να εχω μαζι με φιλαρακια καμιά φάμπρικα όπως τα hot wheels και να περνουσαμε υπεροχα τη μερα μας. Θα σχεδιάζαμε κανενα αυτοκινητάκι, αν πήγαιναν καλά οι δουλειές θα καναμε και καμιά πραγματική πίστα, οπως ο** τυπος στην Ισπανία που πήγε το top gear(μου διαφευγει το όνομά του**) και θα κοντράραμε τα PaganoEnzo μας.... και οταν βαριόμουνα(λιγο δύσκολο) τις υπόλοιπες μέρες θα ασχολιόμουν με..
- το περιοδικό playboy που θα είχα!!!!
Ascari
-
Εγω θα έκανα ακριβώς τα ίδια, αλλά με άλλο θέμα διπλωματικής.
-
πορνογραφικες εκδοσεις με συστημα braille.
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Δικηγόρος ή ψυχολόγος με ειδίκευση σε θέματα σχέσεωνKoρυφαία ειδικότητα!
Αλλά οι συνεδρίες να είναι μόνο με γυναίκες εννοείται...
-
Θα θελα να μουν hitman. No reason, no regret
πρέπει να το συζητήσω με τον ψυχίατρό μου
δεν έχω τον κατάλληλο χαρακτήρα όμως -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Θα θελα να μουν hitman. No reason, no regretπρέπει να το συζητήσω με τον ψυχίατρό μου
δεν έχω τον κατάλληλο χαρακτήρα όμωςΧθες το σκεφτόμουν εγώ ξανά το συγκεκριμένο, πρέπει να ανησυχώ λες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα θελα να μουν hitman. No reason, no regret
πρέπει να το συζητήσω με τον ψυχίατρό μου
δεν έχω τον κατάλληλο χαρακτήρα όμωςΧθες το σκεφτόμουν εγώ ξανά το συγκεκριμένο, πρέπει να ανησυχώ λες;
εγώ το σκέφτομαι τα τελευταία δέκα χρόνια
ήταν σκληρός, τον λέγαν βιτάμ
group buy therapy
-
Η σημαντική λέξη ήταν το ξανά.
Πολλές ταινίες βλέπουμε; -
Εγώ παιδιά θα ήθελα να ήμουν πανελίστας. Αράζεις για κανά 2ωρο στο star, μαθαίνεις τα 'νέα' της ημέρας και πας την άλλη μέρα σε κάποιο πρωινάδικο ή το απογευματάκι για να κάνεις τον ξερόλα. Κρίμα που δε γράφω καλά στο γυαλί !
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εγω θα έκανα ακριβώς τα ίδια, αλλά θα ημουν στην ωρα μου στα ραντεβου μου, ετσι για αλλαγη. -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εγω θα έκανα κανα αστείο της προκοπής ωστε να μην γελάω μόνο εγω με τις βλακείες που γράφω, ετσι για αλλαγη. -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εγω θα έκανα κανα αστείο της προκοπής ωστε να μην γελάω μόνο εγω με τις βλακείες που γράφω, ετσι για αλλαγη.
να δω τον ραταπλάν να μετατρεπεται σε Μιλού και τι στον κόσμο
-
Εαν δεν έκανα αυτό που κάνω ... θα την έκανα για κανένα (τροπικό) νησί να νοικιάζω σκάφη σε τουρίστες.
-
Εάν μπορούσα ...... χμμμ .... Bora-Bora ιδιοκτήτης και μόνιμος κάτοικος σε bungalows και να παίζω μουσική στο δικό μου μπαράκι κάθε βράδυ......
-
Ε ρε άρχισαν οι αναπωλήσεις του καλοκαιριού κι όλοι ψάχνουμε μπόρα μπόρα και Σία..
Δε την παλεύουμε καθόλου, έτσι;;;
-
Τα Bora-Bora είναι το όνειρό μου εδώ και κάποια χρόνια....... http://www.youtube.com/watch?v=BTLKSDul89I' target='_blank δικό μου το βίντεο..... για τόοοοοσο κολλημένος ( είναι και μια δυο άσχετες φωτό μέσα, αλλά καταλαβαίνετε γιατί τέτοια καψούρα με το μέρος ).
-
Αχ τι μας έκανες τώρα...απίστευτα μέρη
off topic: βλέπεις αυτά τα τοπία και μετά ακούς κάτι τύπους να ξεστομίζουν με περίσσιο στόμφο ' Σα την Ελλάδα πουθενά, είν' η πιο όμορφη χώρα'
Κι εγώ τα Bora-Bora τα χω άχτι...ίσως το επόμενο καλοκαίρι...
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Αχ τι μας έκανες τώρα...απίστευτα μέρηoff topic: βλέπεις αυτά τα τοπία και μετά ακούς κάτι τύπους να ξεστομίζουν με περίσσιο στόμφο ' Σα την Ελλάδα πουθενά, είν' η πιο όμορφη χώρα'
Κι εγώ τα Bora-Bora τα χω άχτι...ίσως το επόμενο καλοκαίρι...
Εγώ έχω άχτι την Bora-Bora γιατί την τελευταία φορά είχα πλύνει το αμάξι!
-
Λογικο μου ακουγεται ,ετσι οπως εχει καταντησει το Κιατο
Αν δεν κάνατε αυτό που κάνετε ... τί θα κάνατε???