-
Σιγά που καίει 15λτ το 150αρι στην πόλη... 11 άντε στη χειρότερη 12. Εκτός αν κάνεις κόντρες...
-
Ο χρήστης nikolas87 έγραψε:
Σιγά που καίει 15λτ το 150αρι στην πόλη... 11 άντε στη χειρότερη 12. Εκτός αν κάνεις κόντρες...To έχεις στην κατοχή σου και το έχεις μετρήσει?
Mιλάς θεωρητικά ή πρακτικά?
Φιλικά.. -
Ο χρήστης (Α)θανάσης έγραψε:
Στο τελευταίο Autobild λένε κάτι για ~9 λ/χλμ με 'βαρύ πόδι', αλλά σε 'ταξίδι'.Παραπληροφόρησις...
10.2 λένε... -
To έχεις στην κατοχή σου και το έχεις μετρήσει?
Φιλικά..Εννοείται ρε φίλε ότι το έχω το αυτοκίνητο δε θα έλεγα κάτι τετοιο στην τύχη. Κάποτε είχα ποστάρει και τις καταναλώσεις που έχω εγω. Κατά μέσο όρο σύμφωνα με τον υπολογιστή ταξιδιού έχω 9,0-9,5 λτ/100χλμ. Διαδρομές μεικτές -και μποτιλιάρισμα και αυτοκινητόδρομο- και οδήγηση νορμάλ -με κάποια ανοίγματα και τελικιάσματα συνήθως. Αλλά 15 δεν έχω δει ποτέ μέση (δεν το έχω βάλει σε πίστα)
-
Ο χρήστης nikolas87 έγραψε:
To έχεις στην κατοχή σου και το έχεις μετρήσει?
Φιλικά..Εννοείται ρε φίλε ότι το έχω το αυτοκίνητο δε θα έλεγα κάτι τετοιο στην τύχη. Κάποτε είχα ποστάρει και τις καταναλώσεις που έχω εγω. Κατά μέσο όρο σύμφωνα με τον υπολογιστή ταξιδιού έχω 9,0-9,5 λτ/100χλμ. Διαδρομές μεικτές -και μποτιλιάρισμα και αυτοκινητόδρομο- και οδήγηση νορμάλ -με κάποια ανοίγματα και τελικιάσματα συνήθως. Αλλά 15 δεν έχω δει ποτέ μέση (δεν το έχω βάλει σε πίστα)
Το έχει πάρει ο ξάδερφός μου, όπου βρισκόμαστε 2-3 φορές την εβδομάδα.
Δεν το πάει τελικιασμένο μέσα στην πόλη, μια και είναι αδύνατο, αλλά όποτε πάμε βόλτα και βλέπω το trip, είναι μόνιμα από 13 εώς 15.
Εκτός πόλης, δεν έχει δει ποτέ κάτω από 10, εκτός μόνο από μία φορά που πήγαινε με 100-110 μόνο και μόνο για να δει πόσο μπορεί να κατέβει η κατανάλωση.
Ξέρεις τι είδε?
9.5lt!
Πως να το εξηγήσουμε αυτό?
Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και η βενζίνη που βάζει. Μόνο racing. -
Ποσα χλμ εχει κανει το Bravo του ξαδερφου σου?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ποσα χλμ εχει κανει το Bravo του ξαδερφου σου?6000km.
-
Αστρωτο ειναι φιλε μου ακομη.....
Τα μοτερ μεχρι και τις 30.000χλμ στρωνονται.
Ειμαι σιγουρος οτι θα πεσει η καταναλωση. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ειμαι σιγουρος οτι θα πεσει η καταναλωση.Mόνο τα τογιότα στρώνονται μέχρι τότε, τα υπόλοιπα αμάξια έχουν τελειώσει με το θέμα αυτό πολύ πιο πριν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ειμαι σιγουρος οτι θα πεσει η καταναλωση.Mόνο τα τογιότα στρώνονται μέχρι τότε, τα υπόλοιπα αμάξια έχουν τελειώσει με το θέμα αυτό πολύ πιο πριν.
εμένα ακόμη στρώνεται...
-
Οι citroenακηδες ορκίζονται ότι τα μοτέρ τους στρώνονται για 30.000 επίσης....
-
Άλλο στρώνεται και άλλο ανοίγει.
-
Οντος ανοιγει το μοτερ με αποτελεσμα να χρειαζεται λιγοτερο καυσιμο στα ανοιγματα της πεταλουδας .
Τα μεταλα εχουν φτασει στις ανοχες τους και τα δεδομενα καυσιμου αλλαζουν . -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
WTF ?
-
Xoύμορ (ή και χούμους ) ρε... Δεν στρώνεται μέχρι τα 30k, μην τρελαθούμε κιόλας.
-
Ο χρήστης (Α)θανάσης έγραψε:
Οι citroenακηδες ορκίζονται ότι τα μοτέρ τους στρώνονται για 30.000 επίσης....says who?
μέχρι τα 1500 το στρωσα ...
-
doctor dine
Mλκ κοψε την παρεα με τον κορσα και τον βασιλη γιατι χανεις το χουμους σου σιγα σιγα..
-
Παληκάρια τα μοτέρ τα καινούρια δουλεύουν κάποιες ώρες στον πάγκο στα εργοστάσια και δε θέλουν πλέον το γνωστό στρώσιμο που λένε ας πούμε μέχρι τις 4000σαλ. Τώρα αν ανοίγουν μετά είναι άλλο θέμα αλλα και πάλι πόση διαφορά να έχει στην κατανάλωση 5%?? Όσο για το παιδί που λέει για τον ξάδερφο του και και και άστο. Ένας κάτοχος ξέρει καλύτερα από έναν που δεν το έχει το αμάξι. Εγώ μίλησα για νορμάλ οδήγηση. Να οδηγάς σωστά με σωστές αλλαγές και οχι απότομες επιταχύνσεις. Εντάξει κάποια στιγμή θα το πατήσεις γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας του αυτοκινήτου. Εγώ ταξίδι με 120-140 έχω 7,8-8,2 περίπου.
-
Δουλεύονται σε πάγκο, και για ώρες κιόλας; Είσαι σίγουρος;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οι citroenακηδες ορκίζονται ότι τα μοτέρ τους στρώνονται για 30.000 επίσης....
says who?
μέχρι τα 1500 το στρωσα ...
Σορρυ, ανοίγουν εννοούσα... στο citroenforum gr φυσικά....
Fiat Bravο 2007