-
Σας αρεσουν οι περιεργες γευσεις,πχ sushi η carpaccio μοσχαριου?
Οποιος εχει εμπειρια απο μαγαζια sushi ας κανει ενα κοπο να προτεινει πια ειναι καλα και πια προς αποφυγη -
Σας αρεσουν οι περιεργες γευσεις,πχ sushi η carpaccio μοσχαριου?
Οποιος εχει εμπειρια απο μαγαζια sushi ας κανει ενα κοπο να προτεινει πια ειναι καλα και πια προς αποφυγη -
Σας αρεσουν οι περιεργες γευσεις,πχ sushi η carpaccio μοσχαριου?
Οποιος εχει εμπειρια απο μαγαζια sushi ας κανει ενα κοπο να προτεινει πια ειναι καλα και πια προς αποφυγη -
Μακράν το Furin Kazan.
Πολύ απλός κ λιτός χώρος, αλλά από τα γνησιότερα [και παλιότερα] sushi στην Αθήνα. Νο1 επιλογή για μένα, όταν αυτό που με νοιάζει είναι το φαγητό. Πριν την ανακαίνηση όμως δεν θα ήταν ένα μέρος 'για ρομαντικό δείπνο'. Μετά δεν ξέρω.
KIKU είναι seriously overpriced για το φαγητό του, το οποίο ΔΕΝ είναι ΤΙΠΟΤΑ ιδιαίτερο . Πολύ ωραίο περιβάλλον βέβαια, και σίγουρα ενδείκνυται αν σε ενδιαφέρει περισσότερο να δείξεις τον εαυτό σου από το φαγητό που θα φας. Πολύ εξευρωπαϊσμένες γεύσεις.
Square Sushi καλούτσικο. Καλούτσικος χώρος, φαγητό επιπέδου KIKU (δλδ όχι και κάτι φοβερό) αλλά πιο reasonable τιμές. ΤΟ κατάστημα του κεφαλαρίου παραδόξως έχει καλύτερο φαγητό από αυτό του Κολωνακίου.
Freud Oriental. Overpriced. Τραγικό service που τελικά δεν έχει παρά ελάχιστα από τα φαγητά του καταλόγου.
My Sushi. Νταξ τπτ ιδιαίτερο, μάλλον προτίνεται για delivery όπως και το square.
Γενικά το sushi είναι από τα αγαπημένα φαγητά Πεντανόστιμο, απλό, ελαφρύ
ΕΕΠ το carpaccio μοσχαριού δεν είναι και καμιά περίεργη γεύση... σε οποιοδήποτε 'ιταλικό' εστιατόριο αποκλείεται να μην έχει
-
Ρε αφήστε κάτω το sushi και γέμισε το στόμα μου σάλια πρωί πρωί...ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ για sushi, όταν τρώω μετά επί 2-3 μέρες το ονειρεύομαι...Ένας λόγος που δεν τρώω τόσο συχνά είναι γιατί οι λογαριασμοί που κάνω δεν περιγράφονται...Μια κοπελίτσα γκαρσόνα με σταμάτησε κάποτε στα 12 πιάτα λέγοντάς μου ότι είναι υπερβολή, της είπα ότι δεν είναι με αποτέλεσμα να την ξαναφέρω μετά από λίγο με άλλα 6 πιάτα!!! (εγώ με την κοπέλα μου τρώγαμε μόνο)
Στη Γαλλία έτρωγα minimum 2 φορές τη βδομάδα και μάλιστα πολύ φθηνά...Το Παρίσι είναι γεμάτο φθηνά γιαπωνέζικα εστιατόρια...
Στην Ελλάδα τρώω sushi ουσιαστικά μόνο στο sushi bar...Το 'Far East' ΔΕΝ είχε καθόλου καλό sushi και δεν ξαναπήρα (αντιθέτως έχει πολύ καλό κινέζικο)...Το 'Shogun' στην Κηφισιά ήταν αρκετά καλό ως προς το sushi και πολύ μέτριο ως προς το κινέζικό του...Έχω στα υπόψη τώρα και την 'Ιθάκη' στο Λαιμό της Βουλιαγμένης όπου έμαθα ότι άνοιξε χώρος για sushi...Α μην ξεχάσω +1 για το Furin Kazan
-
...άκουσα μια εκδοχή ότι το sushi 'ξεκίνησε' ως το φαγητό της 'πλέμπας' καθώς το δικαίωμα της φωτιάς το είχαν μόνο οι ευγενείς. Οπότε οι υπόλοιποι έπρεπε να βρουν άλλους τρόπους. Ισχύει;
-
Το θέμα είναι για delicatessen (μαγαζιά δηλαδή για αγορά εδεσμάτων και πρώτων υλών μαγειρικής).
Για εστιατόρια υπάρχει άλλο θέμα.
viewtopic.php?f=13&t=9917
Περι delicatessen (+προτεινομενα μαγαζια)