-
Άρα 3 εβδομάδες περίπου.
Νομίζω ότι αυτή η περίοδος αναμονής για εμένα, σε ο,τι καινούριο αυτοκίνητο έχει περάσει από τα χέρια μου...είναι η καλύτερη περίοδος.
Ναι, ΟΚ δε τελειώνει...αλλά αυτή η γλυκιά αναμονή είναι τέλεια επειδή πλαισιώνεται από πληροφορίες όπως 'τώρα μπαίνει στη παραγωγή' (και σκέφτεσαι ότι κάπου εκεί στο Μιλάνο κατασκευάζεται ΤΩΡΑ το αυτοκίνητό μου), 'τώρα βγήκε' και 'τώρα έρχεται'.
Όπως τέλεια είναι η περίοδος όταν ψάχνεις για αυτοκίνητο.
-
Δηλαδή, καλύτερα να μη στο παραδώσουν ποτέ ε? Χαλάει η τελειότητα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Δηλαδή, καλύτερα να μη στο παραδώσουν ποτέ ε? Χαλάει η τελειότητα.
...ε καλό είναι κι αυτό μωρέ...όπως τέλεια είναι και η πρώτη μέρα μαζί του.
-
Αν και δεν είμαι φαν του χρώματος πιστεύω πως το άσπρο είναι το καλύτερο χρώμα για την ΜΙΤΟ.
-
ΆΝτε, να έρθει, για να ξεκαθαρίσουμε και οριστικά το χρώμα του χρώματος
-
Επιμένεις ε;
-
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Επιμένεις ε;Ξέχασες ένα ' '
-
Λες, ε;
Πέρα από την πλάκα, πιστεύω πως μέχρι τέλος του μήνα θα είναι εδώ ο αυτοκίνητο, οπότε θα ολοκληρώσω τις σπουδές μου στα θέματα λιπαντικών και στρωσίματος της Τεχνικής ενότητας
-
Σημερα την ειδα για πρωτη φορα στο δρομο, καλο σουλουπι ξεχωριζει, μεγαλα και ευδιακριτα τα πισω LED.
Ωραιο και το κοκκινο χρωμα, μαλλον το 8C ηταν με τους 18'' τροχους.
-
Αποκλείεται να έχει έρθει καμμία στο Rosso 8C στην Ελλάδα
-
Καμια δεν εχει ερθει με αυτο το χρωμα απο οσων γνωριζω
-
Rosso Guilietta!
-
Πάντως, για να είμαστε ειλικρινής ήταν και λίγο απάτη της Alfa Romeo να κατασκευάσει και MiTo στο 8C, απλά και μόνο για σκοπούς εντυπωσιασμού.
-
Πάντως, για να είμαστε ειλικρινής ήταν και λίγο απάτη της Alfa Romeo να κατασκευάσει και MiTo στο 8C, απλά και μόνο για σκοπούς εντυπωσιασμού.It's called marketing
-
Παραπλανητικό μάρκετινγκ θα έλεγα
-
Παραπλανητικό μάρκετινγκ θα έλεγαΑν σου πω ποσο κοστιζει θα δεις οτι ακολουθηθηκε προφυλακτικο μαρκετιν
-
Τι εννοείς;
-
μηπως εννοει για λογους αποσβεσης της αναπτυξης του χρωματος κατ'αρχην?
-
Απλώς η δική μου ένσταση είναι ότι είναι λιγάκι απάτη να παρουσιάζεις και να φωτογραφίζεις ένα χρώμα που δεν είναι διαθέσιμο, και ο πελάτης δεν μπορεί να το αγοράσει
Είναι μαγνήτης πάντως το άτιμο, μαγνήτης.....
Alfa Romeo Mi.Τo 2008