-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αν ημουνα Ελληνίδα θα εψαχνα για πόρσε και ρόλεξ αλλα αν κανεις με ελεγε πιτάνα θα τον χαστουκιζα
To προφίλ της σύγχρονης ελληνίδας (που βλέπεται αν και αυτές που δεν βλέπονται πάλι μετά από πτωτοκολλημένη αίτηση σου μιλάνε και αν) στο 90% των περιπτώσεων κατόπιν εντολών από τις μανάδες τους
-
Τουρκάλα που δεν είναι θρήσκα, δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν.
Είτε είναι κεμαλίστρια, σε διάφορες αποχρώσεις που μπορούν να την κάνουν μή ανεκτή αν ανήκει στις σκληροπυρηνικές, είτε έχεις πετύχει λαβράκι, αφού για να μην είσαι εθνικιστής ή θρήσκος στην Τουρκία είναι δύσκολος δρόμος.
Είχα γνωρίσει μια τέτοια κοπέλα (αλλά εμφανισιακά δεν την πολυπάλευε) και είχα εντυπωσιαστεί. + το ότι σαν τύποι είναι πολύ κοντά μας. (ωραίες οι βορειοευρωπαίες, αλλά η ψυχρότητα τους σε πολλές είναι πρόβλημα,αν θές κάτι παραπάνω απο μαμησι).Απ την άλλη βέβαια, κανείς δεν είπε ότι πρέπει να μείνεις στη μία
-
Πολυ φιλοσοφια επεσε....μαματε γιατι χανομαστε ΡΕ!
-
Δε μαμείς ψηλά καπέλα και παπούτσια ελβιέλα
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Mλκ όταν έρθεις, θα κανονίσω να πάμε εκεί. Μιλάμε για τρελό κάψιμο. ΥMCA και έτσι.
Μου αρέσει που ο Πετράν περνάει καλά, και που θα ανοίξουν τα μάτια του.
Το τί γίνεται εδώ δεν περιγράφεται...
Διάβαζα κάτι για το Ηλεκτροκαρδιογράφημα στο ιντερνετ και μια κοπέλα από τουρκία που κάνουμε παρέα (χθες την κάλεσα και για ταινιούλα σπίτι με ποτάκι) και είναι από την εστία μου (η Σουηδέζα μένει σε άλλο ξενώνα πάρα πολυ μακριά από τα γεγονότα του ξενώνα μου) μου μιλούσε πως έχει πόνο στην πλάτη κτλ και άλλα ερωτόλογα... μετά με ρώτησε αν μου αρέσει η Σουηδέζα και εγώ της είπα πως μου άρεσε στην αρχή, αλλά τώρα κατάλαβα πως λείπει το πάθος. Αυτή μετά είπε πως της λείπει το πάθος από τη ζωή της, και της πρότεινα να της κάνω μασάζ αύριο (γμτ σήμερα πρέπει να κοιμηθώ νωρίς και έπρεπε να διαβάσω) και χάρηκε προσφέροντάς μου σοκολατίτσα είπε
Εν τω μεταξύ η Σουηδέζα έστελνε 2 μηνύματα και θέλει να βρεθούμε...
Και εγώ αναρρωτιέμαι... Τί σκ@τ@ παραμύθι τρώμε στην Ελλάδα?
7 μέρες είμαι εδώ και πάμε για τη 2η! οθωμ/κή αυτοκρατορία τώρα έρχεται!δεν είναι παραμύθι αλλά «οθωμανικό δίκαιο» με ολίγη σοκολάτα.
-
Mλκ όταν έρθεις, θα κανονίσω να πάμε εκεί. Μιλάμε για τρελό κάψιμο. ΥMCA και έτσι.
Διάβαζα κάτι για το Ηλεκτροκαρδιογράφημα στο ιντερνετ και μια κοπέλα από τουρκία που κάνουμε παρέα (χθες την κάλεσα και για ταινιούλα σπίτι με ποτάκι) και είναι από την εστία μου (η Σουηδέζα μένει σε άλλο ξενώνα πάρα πολυ μακριά από τα γεγονότα του ξενώνα μου) μου μιλούσε πως έχει πόνο στην πλάτη κτλ και άλλα ερωτόλογα... μετά με ρώτησε αν μου αρέσει η Σουηδέζα και εγώ της είπα πως μου άρεσε στην αρχή, αλλά τώρα κατάλαβα πως λείπει το πάθος. Αυτή μετά είπε πως της λείπει το πάθος από τη ζωή της, και της πρότεινα να της κάνω μασάζ αύριο (γμτ σήμερα πρέπει να κοιμηθώ νωρίς και έπρεπε να διαβάσω) και χάρηκε προσφέροντάς μου σοκολατίτσα είπε
7 μέρες είμαι εδώ και πάμε για τη 2η! οθωμ/κή αυτοκρατορία τώρα έρχεται!ρε παιδιά, μήπως ξέρετε από τί πάσχουν περισσότερο οι τουρκάλες?aids, ηπατίτιδα c... γιατί ο μλκς κοιμήθηκα στο σπίτι της χθες. πολύ περιποιητική η κοπέλα. με ξύπνησε στις 5.30 όπως της είχα πει γιατί έπρεπε να πάω στην κλινική στις 7. βέβαι σήμερα ήμουν ένα πτώμα. πως έπαιρνα τα αίματα ένας Θεός το ξέρει... ευτυχώς όλα κύλησαν καλά. αύριο όμως έχω να μπω σε χειρουργείο βοηθός και δεν μπορώ να μείνω άύπνος και σήμερα. πολύ περιποιητική η κοπέλα πάντως. προς το παρόν μπορώ να πω πως έχουν άλλο ταμπεραμέντο...
είναι σαν να έχεις τον σπεσιαλίστα σε μερικά πράγματα. ελπίζω να μην έχει καμία ασθένεια γιατί θα πεθάνω.
-
Ρε μλκ, επιστήμονας άνθρωπας και τσουβαλιάζεις έτσι; Συγκεντρώσουυυυυυυ... Σκουφάκι δεν φοράς; Τι ανησυχείς;
-
ντάξει, μετά τον Σαρμαδάκο έχουμε κ τον Πέτρο...
το μέλλον τον Ελλήνων γιατρών ... -
Ευτυχώς έχουμε τον Τρούλη...
-
εδώ είναι το θέμα που γράφουμε πότε γαμάμε ή χτύπησα λάθος πόρτα;
-
Άν σαρέσει (ή δεν σαρέσει γιατί είσαι υπεράνω σαρκικών απολαύσεων), καλά είσαι...
-
-
7 μέρες είμαι εδώ και πάμε για τη 2η! οθωμ/κή αυτοκρατορία τώρα έρχεται!ρε παιδιά, μήπως ξέρετε από τί πάσχουν περισσότερο οι τουρκάλες?aids, ηπατίτιδα c... γιατί ο μλκς κοιμήθηκα στο σπίτι της χθες. πολύ περιποιητική η κοπέλα. με ξύπνησε στις 5.30 όπως της είχα πει γιατί έπρεπε να πάω στην κλινική στις 7. βέβαι σήμερα ήμουν ένα πτώμα. πως έπαιρνα τα αίματα ένας Θεός το ξέρει... ευτυχώς όλα κύλησαν καλά. αύριο όμως έχω να μπω σε χειρουργείο βοηθός και δεν μπορώ να μείνω άύπνος και σήμερα. πολύ περιποιητική η κοπέλα πάντως. προς το παρόν μπορώ να πω πως έχουν άλλο ταμπεραμέντο...
είναι σαν να έχεις τον σπεσιαλίστα σε μερικά πράγματα. ελπίζω να μην έχει καμία ασθένεια γιατί θα πεθάνω.
Πες μου τώρα οτι φόραγες και άσπρη αθλητική καλτσούλα και έχεις από εμένα μέγιστο respeKt.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άν σαρέσει (ή δεν σαρέσει γιατί είσαι υπεράνω σαρκικών απολαύσεων), καλά είσαι...την ερχόμενη βδομάδα γίνεται η τελετή της οσιοποίησής μου
αμην -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πες μου τώρα οτι φόραγες και άσπρη αθλητική καλτσούλα και έχεις από εμένα μέγιστο respeKt.
άσπρη καλτσούλα μόνο στα άσπρα παπούτσια στο νοσοκομείο. διαφορετικά τις έχω κόψει από τα 12. αλλά μην την παρεξηγείς... είναι της μόδας τελευταία λόγω των άσπρων αθλητικών που είναι στη μόδα... με άσπρα 'σνίκερς', δεν πάει μαύρη κάλτσα, αλλά δεν λέει και χωρίς... (πφ!) έχω πετύχει στο Kaufhof 2 ζευγάρια hilfiger με 10 euro! από εκεί παίρνω πλέον στο εξωτερικό για να έχω και στο εσωτερικό...
-
Mαρεσει η παστα μους μπιτερ σοκολατα με φραουλα που τσακιζω τωρα
-
Δε μ' αρέσει το κωλοπρόγραμμα εδώ πάνω...
PJ σου λέει μετά και αηδίες... Σηκώνομαι στις 5.40, στις 6.50 punktlich στην κλινική, στις 7 visite τους θαλάμους, στις 8 αμφιθέατρο, στις 9 αίματα, στις 11 Ο-Ρ (χειρουργείο), στις 3 (αν τελειώσει το Ο-Ρ) διάλεξη (Besprechung για τους γιατρους του εξωτερικού), στις 5.30 τέλος.
πότε να ζήσεις? -ποτέ.
-
Ναι αλλά έχεις χρόνο να μαμήσεις οπότε μ'αρέσει
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
εδώ είναι το θέμα που γράφουμε πότε γαμάμε ή χτύπησα λάθος πόρτα;Γαμάτε γιατί χανόμαστε αν και μάλλον ο Τζίμης δεν εννοούσε Τουρκάλες...Επίσης αναρωτιέμαι αν ο φίλος Πέτρος έκανε ποτέ τις ίδιες ερωτήσεις για τις Ελληνίδες
-
Πού να μαμήσεις
Aπό τότε που οι σερβιέτες βγάλαν φτερα...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]