Ο χρήστης After έγραψε:
1.Βαζετε παντα 95αρα και εξοικονομοντας χρηματα, μπορειτε να κανετε καποια αλλαγη ουσιας στο οχημα σας
2.Ολες οι 100αρες στην Ελληνικη αγορα, ειναι νοθευμενες 95αρες, μας κοροιδευουν κανονικα
3.Δεν παιζει ρολο η τιμη του πρατηριου, αν ειναι να νοθευσει, δεν ειναι βλακας να ριξει την τιμη στην ταμπελα
Μην πετατε τα λεφτα σας στις 100αρες, ειναι ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτα
Βαζετε μονο στα πιο φτηνα πρατηρια, απλα αποφυγετε αυτα που κανουν μπαμ απο μακρια οτι ειναι γυφτοπρατηρια με ιδιοκτητες λαμογια
Και τελος παντων ρε παιδια, πειτε μου κατι
Θελετε αυτους τους +10 ιππους που και καλα δεινει η βενζινη
Και που νομιζετε οτι θα εκμεταλευτειτε την παραπανω και καλα δυναμη, στην Πηγμενη Αθηνα-Σαλονικη?
Αν ειναι να την εκμεταλευτειτε στον επαρχιακο, καλυτερα αλλαξτε λαστιχα/αμορτισερ κτλ, σιγουρα θα πατε πιο γρηγορα...
Kαλα ολα αυτα.Για τα αυτοκινητα που ο κατασκευαστης γραφει για χρηση 98αρας τι γινεται ομως ? ?
Το clio μου πχ γραφει στο ρεζερβουαρ unleaded 98+ only. Δεν εχω βαλει ποτε 95αρα κ αφου 98αρα δεν υπαρχει,αναγκαστικα παω σε 100αρα.
Περι φτηνων πρατηριων,συμφωνω απολυτα.Εχω κοψει εδω και παρα πολυ καιρο την πανακριβη ΒΡ ultimate που εβαζα και πλεον βαζω Elin,Ετεκα και Aegean 100αρες που ειναι σαφως φτηνοτερες.
Shell δεν εχω βαλει ποτε.