-
[list:3vdil9yj][:3vdil9yj]cine.gr > The Bank Job: Το Μεγάλο Κόλπο[/3vdil9yj]
[:3vdil9yj]youtube > Trailer[/3vdil9yj][/list:u:3vdil9yj]Βλέπεται ευχάριστα...
_
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
6 Νοεμβριου έρχεται ο νέος Μποντ, και τα μυαλά στα κάγκελα! -
ενοικιασα χθες το 21... Δεν το τελειωσα (με προλαβε ο ... υπνος), αλλα οσο ειδα ειχε πλακιτσα..
Ολο λεω και συνεχεια το αμελω, να παρω να δω το K-Pax ρε γαμωτο!!
Επισης.. Ξερουμε ποτε βγαινει η υπερπαραγωγη 'Μουμια' ? -
babylon ad ετσι και ετσι...απλως βλεπεται...
-
Είδε κανείς το Vicky Christina Barcelona? Οι μισοί μου λένε ότι είναι η απόλυτη μάπα και οι άλλοι μισοί ότι είναι πολύ ωραία! Ποιούς μισούς να πιστέψω;
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ε
Ολο λεω και συνεχεια το αμελω, να παρω να δω το K-Pax ρε γαμωτο!!To K-Pax ειναι κορυφαία ταινία
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
To K-Pax ειναι κορυφαία ταινίαΣυμφωνώ...
_
-
το ειχα πετυχει καποια στιγμη σε κουλη ωρα στην τηλεοραση, αλλα δυστυχως δεν μπορουσα να καθησω να το δω..
τωρα θα περιμενω την βιντεοθηκη της Ον για να το δω απο το σπιτι μου! (λεμε τωρα!) -
Είδα χθες το burn after reading... Κανείς άλλος να συγκρίνουμε απόψεις;
-
Ο χρήστης akiskev έγραψε:
Είδε κανείς το Vicky Christina Barcelona? Οι μισοί μου λένε ότι είναι η απόλυτη μάπα και οι άλλοι μισοί ότι είναι πολύ ωραία! Ποιούς μισούς να πιστέψω;Που την ειδαν ολοι αυτοι την ταινια κ μαλιστα εχουν κ αποψη δεν εχει βγει ακομα στις αιθουσες .
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Είδε κανείς το Vicky Christina Barcelona? Οι μισοί μου λένε ότι είναι η απόλυτη μάπα και οι άλλοι μισοί ότι είναι πολύ ωραία! Ποιούς μισούς να πιστέψω;
Που την ειδαν ολοι αυτοι την ταινια κ μαλιστα εχουν κ αποψη δεν εχει βγει ακομα στις αιθουσες .
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είδα χθες το burn after reading... Κανείς άλλος να συγκρίνουμε απόψεις;Ύποπτο μου ακούγεται. Τόσο χάλια όσο το no country;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είδα χθες το burn after reading... Κανείς άλλος να συγκρίνουμε απόψεις;Παρών!
Σαν υπόθεση δεν είχε κανένα νόημα αλλά είχε πολύ γέλιο!!!
-
Αυτό λέω και εγώ, αν και γέλασα αρκετά, από υπόθεση ψιλομηδέν.
-
βιδεο-κλιπ ειναι .αλλα το βαζω εδω μιας και ειναι αρκετα καλο και σκηνοθετημενο απο τον κωστα γαβρα.
http://www.youtube.com/watch?v=G3Bh2AQPV2w εδω η παρωδια,που τα σπαει
-
Kαλη η Μουμια 3!
Πηλινος Στρατος εναντιον Σκελετων και δε συμμαζευεται!!! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είδα χθες το burn after reading... Κανείς άλλος να συγκρίνουμε απόψεις;στον κινηματογράφο ή ...ασύρματα?
-
Kινηματογράφο...
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Που την ειδαν ολοι αυτοι την ταινια κ μαλιστα εχουν κ αποψη δεν εχει βγει ακομα στις αιθουσες .
Eχει βγει.
Και γω καθομαι και σας ακουω, πηγα να δω tropic thunder (...) αντι --------> -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Kαλη η Μουμια 3!
Πηλινος Στρατος εναντιον Σκελετων και δε συμμαζευεται!!!παρα πολυ ασχημη,την ειδαμε πριν απο κανα μηνα και μετα τα πρωτα 20' πιασαμε τη κουβεντα και εμεινε να τη παρακολουθει μονο ενας..
ειδα χθες το babylon a.d. με vin diesel...ειχε προυποθεσεις να ναι ωραια ταινια,αλλα σουπα...
περιμενα πιο πολλα...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]