-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το LAPD εχει πλακα!!!Τι ώρα μεταδίδεται αυτό ?
-
Χθες άρχισε και η σειρά του Καφετζόπουλου αλλά ήταν απογοητευτική...
Ένας καφετζόπουλος δε φέρνει την άνοιξη...Οπότε οι οπαδοί του Ακάλυπτου αρκούμαστε στα DVD που δίνει το τηλέραμα..
-
Χάλια όσες σειρές είδα..
To LAPD καλούτσικο αλλά απ το τρέιλερ περίμενα κάτι καλύτερο...θα δείξει
Κάτι χαζοτηλεπαιχνίδια τα έβλεπα χωρίς ήχο (άλλωστε τη Χουρσαλά είχε, τι να τον κάνω τον ήχο;;), κάτι ψευτοδραματικά ΟΚ ούτε στο ζάπινγκ δε τα συμπεριλαμβάνω, αυτά!
Περιμένω να δω μια νέα σειρά στον αντ1 με το Σεϊταρίδη να ξυπνά μετά από κώμα. Ίσως κάτι να λέει
Είδα και τον Φιλλιπίδη χθες στο Μέγκα 'Λάκης ο Γλυκούλης' . Μ αρέσει ο ηθοποιός αλλά δεν έλεγε μια...Γλυκανάλατο του κερατά
Κλασσικά αυτή είναι η μοναδική εποχή του χρόνου που βλέπω τηλεόραση! Χαζεύω τα νέα σίριαλ να χω εικόνα και μετά μόνο ΤσουΛου και ΤάκηΠ...
-
Εκείνο το ΣΤΑΡ το έχει ξεφτιλίσει εντελώς : Δε φτάνει που έχει ρίξει όλα τα αεροπλάνα της...OCEANIC πήραν σειρά οι...χινοστιβάδες Οκτώβρη μήνα και αναμένεται να ανοίξει η γη να μας καταπιεί με σεισμούς και ηφαίστεια.
Πάσχουν βέβαια στο θέμα 'τσουνάμι' , δεν έχουν μεγάλο ρεπερτόριο αλλά όλο και κάτι θα βρουν... -
Ο μονος που ταλεει 'εξω απο τα δοντια' ( εκτος της Μαλαμος) ,,, ,,,,,ειναι ο Λαζοπουλος .Χρησιμοποιει τη σατηρα για να καυτηριασει πραγματικα τα ρεζιλικια που συμβαινουν παντου γυρο μας.Και το θεμα ειναι οτι δεν το κανει με σκοπο μονο τα νουμερα αλλα γιατι ο ανθρωπος εχει πραγματικα 'ανεβασει θερμοκρασια'...,,,,,,τα ζει και τα νιωθει αυτα που λεει .Στο τελος 'ριχνει' και τα τραγουδακια και γλεντανε ολοι τα ρεζιλικια .
Θα ελεγα οτι κανει ψυχοθεραπεια πιο πολυ στον εαυτο του παρα τον ενδιαφερει ο κοσμος!!!!! -
Μόνο σε μένα φαίνεται πολύ στρατευμένη η σάτιρά του;
-
Οχι.
-
Εμένα ο Λαζόπουλος απο παλιά μου γύριζε τ'άντερα κ δε μπορώ να τον δώ ούτε πέντε λεπτά, αλλά αφού αρέσει σε τόσο κόσμο δε μου πέφτει λόγος...
-
O πιο επιεικής χαρακτηρισμός που μπορώ να σκεφτώ για τον συγκεκριμένο είναι καραγκιόζης. Ό,τι πρέπει για το κόμμα που αβαντάρει, δηλαδή.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μόνο σε μένα φαίνεται πολύ στρατευμένη η σάτιρά του;Χωρις τον κοσμο δεν μπορει να λειτουργησει ο ανθρωπος .Θα ηταν σαν τον τρελο σε ελληνικη ταινια με τον Κωστανταρα που ελεγε,,,,,,,,,,,ανθρωποι,,,,,,που ειναι οι ανθρωποι ?,,,,,,Μετανοητε !!!!!,,,,,και δυο τρια λιανοπαιδα να χειροκροτουν απο κατω.
Και ελεγε ο Λαμπρος ,,,,,,,αυτος ειναι πιο γνωστικος απο σας ρεεεεεεεεεεεε!!
Απαιχτος !!!!!!!! -
Ε;
-
Δεν ξέρω, ρε γμτ... Ανοίξαμε σήμερα την τιβι στο διάστημα 8.30-9.30, μετά από 2 μήνες αποχή.. Στην αρχή έπεσα πάνω σε ένα χοντρό δημοσιοκάφρο που φώναζε. Μετά στον άλλο τον αδυνατούλη που μιλαγε για ταλαίπωρες οικογένειες και φτωχούς ντίλερ αυτοκινήτων. Μετά, στο κρατικό, ένας φώλιας που μας κορόιδευε κατάμουτρα. Ε, δεν αντέξαμε.. ΞΑΝΑ OFF.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Δεν ξέρω, ρε γμτ... Ανοίξαμε σήμερα την τιβι στο διάστημα 8.30-9.30, μετά από 2 μήνες αποχή.. Στην αρχή έπεσα πάνω σε ένα χοντρό δημοσιοκάφρο που φώναζε. Μετά στον άλλο τον αδυνατούλη που μιλαγε για ταλαίπωρες οικογένειες και φτωχούς ντίλερ αυτοκινήτων. Μετά, στο κρατικό, ένας φώλιας που μας κορόιδευε κατάμουτρα. Ε, δεν αντέξαμε.. ΞΑΝΑ OFF.Εγώ φίλε μου είχα να την ανοίξω 7 μήνες και τώρα εδώ και δύο μέρες που την άνοιξα βρήκα το μπελά μου,αναρωτιέμε μήπως είμαι ζόμπι
Μπα.....ντοκυματερ χαλαρά,τσιταχ στον ΣΚΑΙ,τώρα
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Δεν ξέρω, ρε γμτ... Ανοίξαμε σήμερα την τιβι στο διάστημα 8.30-9.30, μετά από 2 μήνες αποχή.. Στην αρχή έπεσα πάνω σε ένα χοντρό δημοσιοκάφρο που φώναζε. Μετά στον άλλο τον αδυνατούλη που μιλαγε για ταλαίπωρες οικογένειες και φτωχούς ντίλερ αυτοκινήτων. Μετά, στο κρατικό, ένας φώλιας που μας κορόιδευε κατάμουτρα. Ε, δεν αντέξαμε.. ΞΑΝΑ OFF.
Εγώ φίλε μου είχα να την ανοίξω 7 μήνες και τώρα εδώ και δύο μέρες που την άνοιξα βρήκα το μπελά μου,αναρωτιέμε μήπως είμαι ζόμπι
Μπα.....ντοκυματερ χαλαρά,τσιταχ στον ΣΚΑΙ,τώρα
Καινούριο ή το δείχνει για νιοστή φορά?
-
Εγώ τουλάχιστον δεν το έχω ξαναδει.
Πάντως στην Τv και λόγω χειμώνα (σκέφτομαι σοβαρά το nova και μόνο για τα ξενα ειδησιογραφικά και 4-5 κανάλια ντοκιμαντερ ) μόνο ντοκυμαντερ στον σκαι,μεγάλες κατασκευές,ατυχήματα κλπ.
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ -
Περι Λαζοπουλου και σατιρας:
Εχει παρακρυωσει πλεον...
Εχω την αισθηση οτι επαναλαμβανει τον εαυτο του , επαναλαμβανοντας τριτους.
Πολυ...μικροαστικο το show.Aν θελει καποιος να ακουσει πραγματικη, ευστοχη, εξυπνη και 'εξω απο τα δοντια' σατιρα...
Τζιμακος, με τον Δουρειο ηχο του...
(ημιωρη ραδιοφωνικη εκπομπη, στον City 99.5)
-
Και παλι για τον Λαζοπουλο.
Ο παππους μου ελεγε 'Ας λαμπει ο ηλιος και ας λαμπει στα βουνα.'
Ας (αν) ειναι Καραγκιοζης,ας (αν )τα λεει υστεροβουλα,αυτη τη στιγμη χτυπαει νουμερα (και χρημα).Αυτο τι δειχνει; Οτι ΤΩΡΑ ο κοσμακης και τον παει και τον παρακολουθει.
Μονο ενας καινουργιος σστυρικος θα μπορεσει να τον εκθρονησει.Για μενα και ο Τζιμακος και ο Μητσικωστας μου φαινεται σαν να στερεψαν απο ιδεες. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Για μενα και ο Τζιμακος και ο Μητσικωστας μου φαινεται σαν να στερεψαν απο ιδεες.Γιατο Μητσικωστα θα συμφωνησω.
Για τον Τζιμακο... θα σε μαλωσω... -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ο μονος που ταλεει 'εξω απο τα δοντια' ειναι ο Λαζοπουλος .Χρησιμοποιει τη σατηρα για να καυτηριασει πραγματικα τα ρεζιλικια που συμβαινουν παντου γυρο μας.Και το θεμα ειναι οτι δεν το κανει με σκοπο μονο τα νουμερα αλλα γιατι ο ανθρωπος εχει πραγματικα 'ανεβασει θερμοκρασια'...,,,,,,τα ζει και τα νιωθει αυτα που λεει .Στο τελος 'ριχνει' και τα τραγουδακια και γλεντανε ολοι τα ρεζιλικια .
Θα ελεγα οτι κανει ψυχοθεραπεια πιο πολυ στον εαυτο του παρα τον ενδιαφερει ο κοσμος!!!!!Καλός ο Λαζόπουλος διότι τα λέει με λαικό τρόπο και τον καταλαβαίνει ο κοσμάκης και επι πλέον ΔΕΝ είναι δημοσιογράφος και κατά συνέπεια δεν έχει ετικέτα.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί νομίζει πως με ενδιαφέρει ο γάμος της Ντενίση φερ ειπείν, ή τί έκανε ο Κούγιας ή η Μπεζαντάκου ή ο κάθε ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ άνθρωπος. Πρέπει να μου το λέει ο Λαζόπουλος για να μου προκαλέσει το μειδίαμα?. Ο κόσμος είναι μισαλλόδοξος από τη φύση του. Και ειδικά ο Έλληνας. Όλα μπορεί να τα κάνει καλύτερα από τον άλλο και όλοι του φταίνε για την υποτιθέμενη κατάντια του, και σιχτιρίζει τη Ντενίση και τον Κούγια και άλλους οι οποίοι είναι 'άχρηστοι' αλλά έχουν περιουσίες τις οποίες τις απέκτησαν πουλώντας ναρκωτικά, ή με κομπίνες ή δε ξέρω κι εγώ με τι άλλο.
Ο Λαζόπουλος μια χαρά και για τα νούμερα το κάνει και έχει και συμβιβαστεί και με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, έτσι ώστε και να τον πει κανείς,... όπως τον πει, όπως και έπραξε δημόσια ο Καρβέλας και ο Κούγιας, δεν τον ενδιαφέρει.
Με άλλα λόγια έχει ταλέντο αυτό το παιδί να αφουγκράζεται τις λαϊκές ανάγκες του κόσμου, και σε ορισμένα πράγματα που σατιρίζει έχει δίκιο. Θα πρέπει όμως, κατ εμέ, να μήν δημιουργεί εντυπώσεις, και να γίνει πιο προσεκτικός στην επιλογή των θεμάτων του.
Μή ξεχνάτε πως ο Λαζόπουλος πάνω απ όλα είναι ηθοποιός, και πολύ καλός μάλιστα! -
Ο Λαζόπουλος όντως είναι στρατευμένος, αλλά η σάτυρα του είναι ιδιαίτερα αιχμηρή και διορατική.
Όποιοι είχαν δεί την εκπομπή πχ με το Βγενόπουλο, που είχε δείξει το βιντεο του απ τη βουλή, θα θυμούνται το φοβερό σχόλιο του στην φράση του Βγενόπουλού, 'αν ποτέ είχα και κάποιες επαφές..' που η γλώσσα του σώματος του τον πρόδωσεΑπ την άλλη, για μένα αν και έχει φοβερές ατάκες ο Τζιμάκος, τον θεωρώ δήθεν, όταν για να τον δείς στα μαγαζιά του πληρώνεις περισσότερο απ τον Νταλάρα
Σάτυρα δυνατή για μένα είναι η Ελληνοφρένεια, ραδιοφωνική και τηλεοπτική, και ευτυχώς streamaretai στο ιντερνετ
Τηλεόραση