-
-
-
-
-
Όταν άνοιξα το θέμα, διάβασα τα σχόλια και είδα την πρώτη φωτογραφία, αναρωτήθηκα που πήγε ο τρελός με το SX4
Μετά, βλέποντας και τις υπόλοιπες φωτογραφίες είδα πως είχες επιλέξει καταλληλότερο όχημα να πας εκεί.
-
σίγουρα ενδιαφέρουσα τοποθεσία.....χρόνια έχω να πάω κατά κει....
υποψιάζομαι πως κ άλλα παιδάκια θα θέλανε να παίξουνε...ειδικά με τη σιγουριά κ της καλής
παρέας.... -
Επρεπε πριν τα πλυνετε να πατε πρωτα να διπλοπαρκαρετε στην Κρηνη κ να πιειτε εναν καφε...να δειξετε ρε παιδι μου οτι εσεις τα χρησιμοποιειτε οπως τους αρμοζει!Να ακολουθησετε κ το παραδειγμα των δυο τζιπ(δε θυμαμαι ρε γμτ τι ηταν) κ του ενος impreza το Σαββατο το μεσημερι στην Κρηνη(δυστυχως δε μπορεσα να βγαλω φωτο να δειτε τα καραγκιοζιλικια τους)!!!
(σ.σ. η ειρωνια παει προς τα δυο τζιπ κ το ιμπρεζα κ οχι φυσικα προς εσας...)
ΥΓ:Αυτος ο Voulis καλος ειναι;Περναω καμια φορα απο'κει κ ειναι καπως τρομακτικα να παω να πλυνω το αμαξι! -
Βασικά εγώ θα έλεγα μετά το λασπόλουτρο να πάνε.
-
O voulis είναι ανοικτός 24 ώρες και έχει 2 πολύ δυνατά χέρια εκεί, κομάντα κανονικά. Εκεί πάμε και με τον leonp και κερώνουμε από κάτω τα αυτοκίνητα ενόψει χειμώνα. Πάνε άφοβα.
Τα αυτοκίνητα οι φίλοι μου κυριολεκτικά τα έσπαγαν, έβλεπαν λακκουβάρες και έμπαιναν μέσα με πολλά χιλιόμετρα. Ο ένας έχει και εργάτη μπροστά και προσπαθούσε να το κολλήσει για να τον χρησιμοποιήσει
-
Δεν είναι υδροβιότοπος εκεί η περιοχή ?
Ναι , εκεί μαζί με τα σκουπίδια , τις ταβέρνες και κάτι αποθήκες ? -
Ναι νομίζω ότι είναι, είδα αρκετούς κορμοράνους και άλλα είδη πουλιών.
Θεσσαλονίκη - Μπαγκλαντές...