-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
1. 4αρα + αλας: εχετε κολλησει σε ενα αποτελεσμα και το μνημονευετε οπως εμεις τον τελικο του Ουεμπλει. Δεν παραδειγματιζεστε καθολου απο τους ΑΕΚτζηδες που σας ξεφτιλισανε και δεν βγαλανε αχνα, επειδη ξερουν οτι ηταν απλα 1 ματς;;
Τι να πουν οι ΑΕΚτζήδες;Έχουν καταλάβει οτι δεν τους παίρνει να μιλήσουν..Άλλωστε πέρυσι του βγήκε ξινή οι 4άρα αφού φάγανε 2 στα playoff αν θυμάμαι καλά....
Ενώ με εσάς τα πράγματα είναι διαφορετικά...Είστε χρόνια πελάτες και υπάρχει άλλη εξυπηρέτηση...Ως ποτε θα διαβαζουμε οτιναναι ρε γμτ ? ?
Λυπηθειτε μας ρεεεεεεεε.
Εδιτ:Χρονια πολλα Ορεστη
-
Ως πότε θα διαβάζουμε off topic ρε γμτ ? ?
Λυπήσου μας ρεεεεεε.
-
Γιορταζει ο og2002 ή εχει γενεθλια? Τελοσπαντων οτι και να ειναι χρονια σου πολλα αγαπη Οτι επιθυμεις παντου να το βρεις
Ορεστης ειπαμε ε? Τακης χαρηκα
-
Γεννεθλια ηταν...και σε ευχαριστω πολυ!
Τακη να σε ρωτησω...τετοιες ωρες που ποσταρεις στα χαραματα, τοτε ξυπνας ή τοτε κοιμασαι; -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Τακη να σε ρωτησω...τετοιες ωρες που ποσταρεις στα χαραματα, τοτε ξυπνας ή τοτε κοιμασαι;Στην Τοποθεσία λέει και Coventry οπότε με δύο ώρες πίσω είναι πιο νωρίς εκεί...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Το Μέταλιστ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ στις 3 Δεκέμβρη δεν ξέρω αν είναι. Ασχέτως αποτελέσματος, θα έχει μάλλον -20 κελσίου και ακόμα κι αν κερδίσουμε παίζει να γυρίσουν με 4 σπασμένα πόδια, 7 θλάσεις και 3 μηνίσκους.
Οχι οτι λέει και πολλά αλλά πριν 5 χρόνια που ήμουν στο Χάρκοβο τέτοιες μέρες δεν είχε κανένα φοβερό κρύο
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Το Μέταλιστ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ στις 3 Δεκέμβρη δεν ξέρω αν είναι. Ασχέτως αποτελέσματος, θα έχει μάλλον -20 κελσίου και ακόμα κι αν κερδίσουμε παίζει να γυρίσουν με 4 σπασμένα πόδια, 7 θλάσεις και 3 μηνίσκους.
Οχι οτι λέει και πολλά αλλά πριν 5 χρόνια που ήμουν στο Χάρκοβο τέτοιες μέρες δεν είχε κανένα φοβερό κρύο
Α, ρε Χρήστο, εκεί που έχεις ταξιδέψει εσύ!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Α, ρε Χρήστο, εκεί που έχεις ταξιδέψει εσύ!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Τακη να σε ρωτησω...τετοιες ωρες που ποσταρεις στα χαραματα, τοτε ξυπνας ή τοτε κοιμασαι;Ειναι οντως με διαφορα 2 ωρες πισω επειδη ειμαι οντως Coventry, UK (αν και η τοπικη ομαδα τα παει χαλια ναουμ ειμαστε 6η θεση προς το παρων, περσι τερματισαμε 21η, εχουμε φτιαξει και καινουργια γηπεδο απο το 2005 και επισης ο 2ος αναπληρωματικος τερματοφυλακας ειναι Ελληνας, ο Μητσος Κωνσταντοπουλος -του εχω μιλησει κιολας -)
Και ναι παρεπιπτωντως τετοιες ωρες κοιμαμαι συνηθως 3-4 το πρωι ισως και λιγο πιο νωρις. Δεν μου φτανει η μερα δυστυχως
-
Ο Τραϊανός Δέλλας, μεταξύ άλλων, είπε:
'Ο Ριβάλντο ήταν ένας τυπικός επαγγελματίας. Ερχόταν στην προπόνηση, έκανε την προπόνησή του... Δεν τον θυμάμαι να έκανε μια παρέμβαση μέσα στα αποδυτήρια ή να είπε μια κουβέντα που εγώ θα περίμενα από έναν Ριβάλντο με τέτοια καριέρα, τέτοια προσωπικότητα που βγάζει προς τα έξω. Περίμενα να κάνει κάτι τέτοιο για να μας βοηθήσει όλους, ακόμη και εμάς τους μεγαλύτερους σε ηλικία, διότι αυτός είχε περισσότερες παραστάσεις. Εγινε λαλίστατος μόνο μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.
**Αναλώθηκε σε μια ιστορία με τον Ολυμπιακό και τον Κόκκαλη. Εγω θα κάνω, θα ράνω. Λες και δεν έπαιζε σε μεγάλη ομάδα. Και δεν είδα κανένα διοικητικό στέλεχος να τον καλέσει και να του πει 'στην ΑΕΚ παίζεις, τι σχέση έχεις με τον Ολυμπιακό και ασχολείσαι διαρκώς με αυτόν **και με τον Κόκκαλη και με το πώς έφυγες από εκεί;'.'
Θέλω το συμπέρασμα του Bagus! ! ! !
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Ο Τραϊανός Δέλλας, μεταξύ άλλων, είπε:'Ο Ριβάλντο ήταν ένας τυπικός επαγγελματίας. Ερχόταν στην προπόνηση, έκανε την προπόνησή του... Δεν τον θυμάμαι να έκανε μια παρέμβαση μέσα στα αποδυτήρια ή να είπε μια κουβέντα που εγώ θα περίμενα από έναν Ριβάλντο με τέτοια καριέρα, τέτοια προσωπικότητα που βγάζει προς τα έξω. Περίμενα να κάνει κάτι τέτοιο για να μας βοηθήσει όλους, ακόμη και εμάς τους μεγαλύτερους σε ηλικία, διότι αυτός είχε περισσότερες παραστάσεις. Εγινε λαλίστατος μόνο μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.
**Αναλώθηκε σε μια ιστορία με τον Ολυμπιακό και τον Κόκκαλη. Εγω θα κάνω, θα ράνω. Λες και δεν έπαιζε σε μεγάλη ομάδα. Και δεν είδα κανένα διοικητικό στέλεχος να τον καλέσει και να του πει 'στην ΑΕΚ παίζεις, τι σχέση έχεις με τον Ολυμπιακό και ασχολείσαι διαρκώς με αυτόν **και με τον Κόκκαλη και με το πώς έφυγες από εκεί;'.'
Θέλω το συμπέρασμα του Bagus! ! ! !
καλα αυτοι δεν ελεγαν οταν πρωτοπηγε ο ριβαλντο εκει οτι εφερνε τις μπαλες,τις τυροπιτες και δεν ξερω εγω τι αλλο?μας ειχαν φλομωσει οι αεκτζηδες οτι ηταν η μητερα τερεζα..
-
Ζενίτ-Μπάτε (σκύλοι αλέστε) Μπόρισοφ 1-1
-
Και πηγε να παιξει μπαλα η Μπατε. Δεν κλειστηκε αλλα επαιξε στα ισα...επρεπε να φαει 2-3 γκολ ακομα αλλα ανταμοιφθηκε.
Ακομα και οι Λευκορωσσοι ειναι μπροστα.. -
Βιγιαρεάλ-Άαλμποργκ:6-3
Στεάουα-Λυών:3-5
Φενέρμπαχτσε-Άρσεναλ:2-5.
Φεστιβάλ γκολ. -
Να παω φαγωμενος σημερα ΟΑΚΑ η να παω νηστικος?
Για βοηθατε χριστιανοι... -
έλα ρε....καφενείο είναι η Βέρντερ...να πάς φαγωμένος λέω εγώ..
-
Νηστικός φυσικά! Θα φας εκεί.
-
Εγώ λέω να μην πας καθόλου...
-
http://www.youtube.com/watch?v=nlPmPKnZ ... re=related
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=nlPmPKnZCUE&feature=related' target='_blankΡε φιλε ειμαι ρε φιλε απογοητευμενος ρε φιλε μου γαμωτο
Τι ειπε ο ανθρωπας ρε
Champions League & Uefa 2008-2009