-
Ποιάν ρε;
-
Που να σου ξανασπασει το μοτερ του πολο ρε σαφρακιασμενο!!!!!!!!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Που να σου ξανασπασει το μοτερ του πολο ρε σαφρακιασμενο!!!!!!!!Το πολο ανοιγει δρομους μικρουλι μου...
Premium -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Που να σου ξανασπασει το μοτερ του πολο ρε σαφρακιασμενο!!!!!!!!
Το πολο ανοιγει δρομους μικρουλι μου...
PremiumΜέχρι που να πέσει το παράθυρο ενώ έχεις το γκομενάκι δίπλα και έχει -5 βαθμούς κελσίου...
-
Σιγα ρε ταλακα το πριμιουμ.
Εσεις οι λεχριτες οι αποπανω να μην εισαστε περιεργοι ρε! Οχι τπτ αλλο αλλα θα αρχισετε και εσεις να λετε τα ιδια και θα μαζευτουμε πολλοι και θα πιασουμε κοριους.
-
Pub
-
-
Θα μείνεις μόνιμα εκεί?
-
OK, απλά respect!
-
+1000
-
Μη χαίρεσαι μικρέ, θα έρχομαι πού και πού, να σου κάνω τη ζωή δύσκολη.
Και να φανταστείτε οτι έχει και άλλη... σχεδόν 360 μοίρες ελεύθερο οπτικό πεδίο απλά το mode πανοραμικής λήψης του κινητού επιτρέπει μέχρι 3 πόζες...
Θα παίξει πλήρης πανοραμική κάποια στιγμή, από την καλή φωτογραφική.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μη χαίρεσαι μικρέ, θα έρχομαι πού και πού, να σου κάνω τη ζωή δύσκολη.Πφφ, ούτε να μας απαλλάξεις από την παρουσία σου δεν μπορείς..
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μη χαίρεσαι μικρέ, θα έρχομαι πού και πού, να σου κάνω τη ζωή δύσκολη.Και να φανταστείτε οτι έχει και άλλη... σχεδόν 360 μοίρες ελεύθερο οπτικό πεδίο απλά το mode πανοραμικής λήψης του κινητού επιτρέπει μέχρι 3 πόζες...
Θα παίξει πλήρης πανοραμική κάποια στιγμή, από την καλή φωτογραφική.
πάει ...έναν ταριφ είχαμε έφυγε κ αυτός!
-
Μ'αρεσει η εκπομπη του Τζιμη στον City...
Μ'αρεσει που παρ'ολο που εκπεμπει Αθηνα, μπορω και την ακουω μεσω νετ...Μ'αρεσει οταν μερικοι με περνανε για χαζο...
Μ'αρεσει που μερικες φορες εχει πλακα...Δε μ'αρεσει που μολις αντιμετωπισω ενα προβλημα, αμεσως αποκταω καποιο νεο...
-
Νταξ αυτο το τελευταιο δεν ειν τιποτα.Ρωτα και τον ρατανπλαν που ειναι απο τη φυση του προβληματικος και αυτος,και ο,τι κανει.
-
This is Bonn speaking...
Huston do you read me?
edit: 3 μέρες χωρίς ίντερνετ και έχω 279 μηνύματα sto fb
-
Loud and clear... Αλλά πέρνα στην παμπ!
-
To Strasbourg σε λαμβάνει πάντως.
-
Μ΄αρέσει που υπάρχουν άνθρωποι που ΑΞΙΖΟΥΝ πολλά παραπάνω απ τα τυπικά. Είναι ωραίο να το θυμάσαι που και που...
Μ' αρέσει που είναι ο λαιμός μου χάλια απ τα πουράκια. Δε γαμιέται και η απαγόρευση καπνίσματος -
Μαρέσει που έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μέρα έξω
Δε μαρέσει που ετοιμάζομαι να πάω στη δουλειά
Μαρέσει που λείπουν οι δικοί μου 3ήμερο
Δε μαρέσει που τρώω παστίτσιο για πρωινό γιατί μόνο αυτό βρήκα έτοιμο
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]