-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Συγγνώμη για το off topic.
Όρια υπάρχουν. Είναι τα όρια που φτιάχνουμε εμείς οι ίδιοι.
Θέλει μαγκιά για να τα ¨μεγαλώσεις¨ και θέλει @@ για να τα βγάλεις από την ζωή σου.Αυτά.
επέτρεψέ μου να έχω διαφορετική γνώμη... άλλωστε το είπε και ο Nietzsche :
'You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.'Εγώ πιστεύω αυτό: Όρια δεν υπάρχουν στις νοητικές λειτουργίες... Είναι σαν τον ουρανό... Είναι μη πεπερασμένος... Από εσένα εξαρτάται πόσο μακρυά θέλεις να φτάσεις... Αν πχ θέλεις να σπουδάσεις στο harvard, μετά στο Yale, κτλ...
Όσον αφορά το γνωμικό σου με τα @@. Χρησιμοποιώ και εγώ αυτή τη φράση και μ' αρέσει...
Μάλιστα η φράση για μένα είναι ' 7 κιλά @@'
Μου την είπε ένας άλλος καθηγητής μου που στην αρχή τον παρεξήγησα δυστυχώς... Μετά μπήκα στον τρόπο σκέψης του και κατάλαβα πως όντως έχει @@ και δίκαιο.
Με διδακτορικά, μεταπτυχιακά και μόλις προσφάτως μεταπτυχιακό στο Yale, γύρω στα 55, αέναο διάβασμα και άπειρα χειρουργεία και τεχνικές στην ειδικότητά του, up to date, μου είπε:
'Από εσένα εξαρτάται (μετά τα 35) πόσα λεφτά θέλεις να βγάλεις...30.000, 40.000,100.000 ευρώ το μήνα... εσύ καθορίζεις το επίπεδο που θέλεις να δουλέψεις, όμως από ένα σημείο και πέρα όταν δουλεύεις high level, τότε δεν έχεις ταβάνι... είσαι αχόρταγος για γνώση γιατί μπαίνεις στη λογική της επιστήμης σου και την κατακτάς σιγά σιγά. και μετά έρχονται όλα τα υπόλοιπα. -
Tα € που σου ειπε ειναι με ή χωρίς τα φακελακια?
-
Μ' αρεσουν τα επιπλακια που πηρα απο την ΙΚΕΑ για να τοποθετησω επανω ολες τις συσκευες εικονας και ηχου, στο σαλονι μου!
επομενο βημα: Καναλια για τον ηχο! -
Καλα μην χαιρεσαι και τοσο....πρεπει να τα συναρμολογησεις πρώτα!
-
ναι θα σκασω κι εγω μυτη στο ικεα για επιπλα τιβης και ηχου..ελπιζω να με εξυπηρετησουν καλα αν και εχω ακουσει οτι μερικοι ειναι ζωα...
-
μου τα συναρμολογησαν επιτοπου ρε! ετοιμα τα πηρα!
-
Απο το τμημα με τα εκθεσειακα κοματια διπλα στα ταμεια που τα εχει συναρμολογημενα τα αγορασες ρε παλιοταλιροφονια?
Πασχε εσυ οπου και να πας να εχεις στο νου σου την εξυπηρετηση της Forthnet....ακομη και το ΙΚΑ και η εφορια θα σου φανουν ο παραδεισος της εξυπηρετησης
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μου τα συναρμολογησαν επιτοπου ρε! ετοιμα τα πηρα!Eίναι σα να παίζει ένα παιδάκι με lego και να τα θέλει έτοιμα, συναρμολογημένα.
-
Όσο για τα όρια που λέγανε, μόνο στο sex δεν υπάρχουν. Άντε και στα όνειρα (για sex)... Σε όλα τα άλλα, η παντόφλα καραδοκεί.
Όσον αφορά στα περί του θέματος, και εμένα μου άρεσε η βραδιά με τον peterpan (πολύ γκέι ακούστηκε αυτό, αλλά ορκίζομαι ότι υπήρχαν και πανέμορφα κορίτσια ...
Επίσης μου άρεσε και ο Ορέστης που είδα στο Βασιλικό, αν και κάποιοι νεοτερισμοί με χάλασαν κομματάκι...
-
Ο χρήστης bi-drdinos έγραψε:
...μου άρεσε η βραδιά με τον peterpan (πολύ γκέι ακούστηκε αυτό, αλλά ορκίζομαι ότι υπήρχαν και πανέμορφα κορίτσια ... -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...μου άρεσε η βραδιά με τον peterpan (πολύ γκέι ακούστηκε αυτό, αλλά ορκίζομαι ότι υπήρχαν και πανέμορφα κορίτσια ...
[on topic]Μ'αρέσει που κατά τα άλλο ο ΧΛ το παίζει δημοκράτης... [/on topic]
-
Μεγαλύτερο φασιστόμουτρο από εμένα δεν έχει υπάρξει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
...μου άρεσε η βραδιά με τον peterpan (πολύ γκέι ακούστηκε αυτό, αλλά ορκίζομαι ότι υπήρχαν και πανέμορφα κορίτσια ...
[on topic]Μ'αρέσει που κατά τα άλλο ο ΧΛ το παίζει δημοκράτης... [/on topic]
νέο- ;
-
Μου άρεσε που αυτό το Σ.Κ. βάλαμε περίπου 25 χλμ πραγματικά απαιτητικού (κατά διαστήματα) MTB μέσα σε φανταστικά τοπία με καλούς φίλους που είχα να δω πολύ καιρό.
Δεν μου αρέσει που αυτό γίνεται τόσο σπάνια και που για ακόμα μια φορά με ενόχλησε το γόνατο μου.
Δεν μου αρέσει που έχω να πετάξω σχεδόν ένα μήνα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Eίναι σα να παίζει ένα παιδάκι με lego και να τα θέλει έτοιμα, συναρμολογημένα.
πλακα του κανω μωρε.. Λες και ειχε τα κομωδινα που ηθελα το 'τμημα προσφορων'
αλλα τι να του πεις του σκυλου τωρα... -
Μου αρεσει πολυ το mx5...
Δεν μου αρεσει καθολου η τιμη του (25κ εκτος αν το παρεις χωρις a/c )
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Eίναι σα να παίζει ένα παιδάκι με lego και να τα θέλει έτοιμα, συναρμολογημένα.
πλακα του κανω μωρε.. Λες και ειχε τα κομωδινα που ηθελα το 'τμημα προσφορων'
αλλα τι να του πεις του σκυλου τωρα...Ολοι ξερουμε τι καλοπερασακιας εισαι....αντι για rallye ειχες παρει GTI
-
Δεν μου αρεσει που εχω φαει τρελο σκαλωμα με μια ηθοποιο (φυσικα δεν την εχω δει ποτε απο κοντα!)
Δεν μου αρεσει που αλλοι 3 συναδελφοι στην δουλεια μου λενε τα ιδια
Δεν μου αρεσει που ενας αθλιος φορουμας μου λεει και αυτος τα ιδια....αλλα και το οτι την εχει γνωρισει και οτι θα την ξαναδει μεσα στη βδομαδα.....γαμω την τρελα μου γαμωωωωωωωωωω!
Παω να παρω την 106ρα να παω μια βολτα να ξελαμπικαρο!
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν μου αρεσει που εχω φαει τρελο σκαλωμα με μια ηθοποιο (φυσικα δεν την εχω δει ποτε απο κοντα!)Δεν μου αρεσει που αλλοι 3 συναδελφοι στην δουλεια μου λενε τα ιδια
Δεν μου αρεσει που ενας αθλιος φορουμας μου λεει και αυτος τα ιδια....αλλα και το οτι την εχει γνωρισει και οτι θα την ξαναδει μεσα στη βδομαδα.....γαμω την τρελα μου γαμωωωωωωωωωω!
Παω να παρω την 106ρα να παω μια βολτα να ξελαμπικαρο!
Kριμα ρε συ
πανε καμια βολτα
και εγω την πεμπτη θα παω καπου αλλου
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]