-
Ο χρήστης scudo έγραψε:
.Υπο φυσιολογικες συνθηκες εαν υπηρχε σωστη και αμεροληπτη ανωτατη αρχη και υπηρχαν οροι στο παιχνιδι ΕΘΕΑ -λεσχες η παραπανω αρχη θα καλουσε σε απολογια την διοργανωτρια λεσχη για ολα αυτα που εγιναν και σιγουρα δεν θα της ξαναεδινε την διοργανωση πρωταθληματικου αγωνα μεχρι η ιδια να αποδειξει σε καποιο αλλο φιλικο αγωνα ξανα την ικανοτητα της να διοργανωσει αγωνα πρωταθληματος......ΤΣΕΛΙΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΣΟΠΑΝΑΡΑΙΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ......ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!!!!!!
-
Ο χρήστης nikos p έγραψε:
ΦΙΛΕ ΕΛ-ΕΜΟπως ξερεις ο αρμοδιοτερος και ο εχων την μεγαλυτερη εμπειρια στο συγκεκριμενο θεμα(αγωνες πιστας) ειναι ο Δημητρης Μιχελακακης.Δεδομενης της αδυναμιας που ειχαμε και εγω και ο Γιωργος Κοσμοπουλος να παμε στο Τατοι ο καθενας για διαφορετικους λογους,συννενοηθηκαμε να παει ο πλεον αρμοδιος(δεν πιστευω να διαφωνει κανεις γι αυτο).Οταν ο Δ.Μιχελακακης εξεδηλωσε το ενδιαφερον του να βοηθησει στην σχεδιαση της 'πιστας' κατα την τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχε στις 01.30 το μεσημερι της παρασκευης με τον κο Χιωτιδη ,του ειπε(ο Δ.Χιωτιδης) οτι δεν υπηρχε διαπιστευση για την προσβαση στο χωρο του αεροδρομιου,χωρις να διευκρινησει οτι υπηρχε ονομαστικη διαπιστευση για τον Γ.Κοσμοπουλο(Αυτο το μαθαμε σημερα απο εσενα).
Ν.Πλεσσας
AΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ,
ΑΛΛΑ ΕΙΧΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΓΡΑΨΕΙ (ΠΕΡΙ κ.ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ) ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΩΡΑ (ΠΕΡΙ κ.ΜΙΧΕΛΑΚΑΚΗ).
ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ,ΚΑΙ ΑΣ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ κ.ΜΙΧΕΛΑΚΑΚΗ,ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ !!!
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΣΟΑΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΕΓΚΑΙΡΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης plaketokofths έγραψε:
Χωρίς να θέλω να τους βάλω όλους στο ίδιο τσουβάλι, γιατι υπάρχουν και άνθρωποι (μιλάω της οργάνωσης) που έτρεξαν (και ίσως δεν ηταν αυτοι που έπρεπε να τρέξουν) για να πιάσουν τα εκτροχιασμένα τζέρσεϋς, που σιγά το πράμα, αν απο τα τρια τζέρσεϋς ηταν γεμάτο νερό το ένα δεν θα δημιουργόταν αυτο το χάος. Όμως η 'καλή' οργάνωση περίμενε την πυροσβεστική να τα γεμίσει αφου πρώτα είδε οτι τοποθετώντας λάστιχα για στηριγματα δεν γίνεται δουλειά.Γενικότερα, φαίνεται οτι οι περισσότεροι της οργάνωσης και μιλάω για μεγάλο ποσοστό απλά ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ & ψάχνουν ευκαιρίες να τα κονομάνε. Για τους δε κριτές ... πρέπει επιτέλους να καταλάβουνε οτι βρίσκονται εκει για να επιτέλεσουν ένα έργο, κι οχι για να κάνουν ηλιοθεραπεία, να χαζέψουν τον αγώνα ή και απλά να τα τσεπώσουν. (Αμα θέλετε έχω να σας πω απειρα παραδείγματα κι απο Τατόι, κι απο βουνά κι οτι θέλετε). Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα οταν είσαι υπεύθυνος για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, κι οταν λέμε ομαλή ίσως ενας κριτής είναι αυτός που θα αποτρέψει ενα αυτοκινητιστικό συμβάν που μπορείς να κοστίσει σε υλικές ζημιές μέχρι ζωές (θεατών και οδηγών).
Αυτο το έρεβος καλό είναι να μην ξανασυμβεί.
ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,(ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ) ΕΧΕΙΣ Α Π Ο Λ Υ Τ Ο ΔΙΚΙΟ.
+10000000000000000ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
[color=#800000]Φταιει ο Νικος κι ο Δημητρης ?? ΟΧΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ , ΠΟΥ ΕΠΕΜΕΝΑ ....ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΑΓΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ .......
Θα σας πω τι φταιει, εξω απο τα δοντια.
ΚΆΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ < ΜΕΣΑ>, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΟΥ , ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ , ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΑΙΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΗΤΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ......-
Φταιει η ΕΘΕΑ, η πρωην κι η επομενη , που αρνειται να φωναξει .....
ΝΑΙ , ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΙΛΑΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ , ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟ ..ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ? ΟΤΑΝ ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ (ΘΥΜΑΣΕ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΤΗΝ ΦΟΛΑ ) ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΙΜΑΛΑΚΕΣ ΧΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ (ΠΟΥ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΑΝ) ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΠΟΥ ΕΣΥ ΒΟΗΘΑΣ ΤΩΡΑ , ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ....
ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΥΣ , ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΙΣΙΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΓΚΛΑΔΕΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΗΠΩΣ ΤΟ 2008 ΕΧΕΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ .... -
Φταιει ο ΣΟΑΑ.
ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ , ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ , ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ...... -
Φταιμε κι εμεις οι αγωνιζομενοι.
Ε.... ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΟΣΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΗ ....
Ολοι μας φταιμε μωρε, δε μας νοιαζει η πιττα, μας νοιαζει μονο το κομματι μας. [/color] ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ......
.
Χρισταρα, αυτες ειναι οι αποψεις σου κι ειναι σεβαστες.
Αυτες κι οι δικες μου και συνεχιζω να τις υποστηριζω.
Σε 2-3 σημεια μονο μ αδικεις καταφωρα. Εκ του αποτελεσματος, δικαιολογημενα τα νευρα σου, οχι ομως κι η απαξιωση.
Συνεχιζουμε. 30 χρονια ειν'αυτα... -
-
Σε 2-3 σημεια μονο μ αδικεις καταφωρα. Εκ του αποτελεσματος, δικαιολογημενα τα νευρα σου, οχι ομως κι η απαξιωση.
Συνεχιζουμε. 30 χρονια ειν'αυτα...Dum spiro,spero!platisΜπορει Γιατρουλη μου και να σε αδικω οπως λες ...... αλλα δεν ειναι λογια οπως λες ....
Αυτους τους ιδιους ανθρωπους τους ζουμε τριαντα χρονια και κανουν τα ιδια πραγματα ακριβως ....
Εχω φτασει οπως κι αλλοι συναθλητες και φιλοι μας , να ξερουμε τις στοιχομυθιες για τα τους απ'τα τηλεφωνα και στις συναντησεις τους , σαν να ειμαστε παροντες στις συζητησεις ... κι αυτο γιατι ? γιατι γνωριζουμε τις κινησεις τους και τα κινητρα τους πλεον , που ειναι τα ιδια , γιατι δεν αλλαζουν με τιποτα στο υπογραφω , ειναι πορομενοι ......ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , συνεχιζουν το καραγκιοζιλικι , και εσυ τους σιγονταρεις .... οπως και ολα τα γιδια οι ανεγκεφαλοι οδηγοι και συνοδηγοι του χωρου .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , συνεχιζουν το καραγκιοζιλικι , και εσυ τους σιγονταρεις .... **οπως και ολα τα γιδια οι ανεγκεφαλοι οδηγοι και συνοδηγοι του χωρου **.+10000!!!
-
Τακη
Μου ηρθαν στον νου 4 απαντησεις
1.Κι εσυ Βρουτε? (με χιουμορ, αν δεν καταλαβες)
2. Ρε τακη τι εχεις προσφερει στο σπορ και δικαιουσαι να μιλας ετσι?
3. Ρε Τακη, ζεις απο το σπορ, εχεις κανει επαγγελματικες συνεργασιες μ αυτους που βριζεις, μια ετσι, μια αλλιως?
4. Ρε Τακη, εσυ ο υπερανω ,αδεκαστος κι αμολυντος, πως δεχεσαι να εχεις πελατες τα γιδια?Εγω διαλεγω τελικα την 1η. Εσυ?
-
Aυτο που κανεις τωρα , ειναι μια τακτικη πολυ ελεεινη και λυπαμε πολυ ........
Αν εννοεις κατι αλλο που το μικρο μυαλο μου δεν το πιανει Τρουλη εχει καλως ...Αν ομως ειναι οπως τα γραφεις ..... αυτον που εσυ ρωτας αν εχει προσφερει κατι στους αγωνες ..... εγω ΕΝΑ που ξερω , και αυτο μονον , με κανει υπερηφανο που ειμαι φιλος του , και δεν μπορεσαν να το κανουν εκατονταδες αλλοι που ηταν η υποχρεωση τους .....Αν καποτε θα μαθεις , ειμαι σιγουρος οτι θα του ζητησεις συγνωμη , γιατρουλη μας .
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , συνεχιζουν το καραγκιοζιλικι , και εσυ τους σιγονταρεις .... **οπως και ολα τα γιδια οι ανεγκεφαλοι οδηγοι και συνοδηγοι του χωρου **.
+10000!!!
+10000000
Δεν ζώ από το σπόρ
Δεν έχω πελάτες γίδια
Δεν έχω κάνει τίποτα για το σπόρΈχω δυο απορίες, όμως, που αφορουν το χάλι αυτό
1η και καλύτερη, θα έχουμε πρωτάθλημα ταχύτητος το 2009 και αν ναι που?2η , γιατί να στηρίζουμε αυτό το χάλι είτε θεατές είτε αγωνιζόμενοι?
αντε και μια τρίτη σαν άσκηση
βρείτε μου εσείς κάποιον θεατή που του άρεσε αυτό που είδε. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Τακη
Μου ηρθαν στον νου 4 απαντησεις
1.Κι εσυ Βρουτε**?** (με χιουμορ, αν δεν καταλαβες)
2. Ρε τακη τι εχεις προσφερει στο σπορ και δικαιουσαι να μιλας ετσι**?**
3. Ρε Τακη, ζεις απο το σπορ, εχεις κανει επαγγελματικες συνεργασιες μ αυτους που βριζεις, μια ετσι, μια αλλιως**?**
4. Ρε Τακη, εσυ ο υπερανω ,αδεκαστος κι αμολυντος, πως δεχεσαι να εχεις πελατες τα γιδια**?**Εγω διαλεγω τελικα την 1η. Εσυ?
...ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ !!!!!
.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ......ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΗΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!
ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ.... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
[color=#8000FF]ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , συνεχιζουν το καραγκιοζιλικι , και εσυ τους σιγονταρεις .... οπως και ολα τα γιδια οι ανεγκεφαλοι οδηγοι και συνοδηγοι του χωρου .
ΓΙΑ ΚΑΝΤΟ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ.
ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΤΙ ?ΔΕΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ.
ΑΠΛΑ 'ΤΑ ΕΒΑΛΑ' ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΔΙΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ Ν.ΠΛΕΣΣΑ , ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ (ΕΙΔΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΩ ΠΙΣΤΑ!!!).
ΘΕΜΙΤΟ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Δεν ειχα καμια προθεση να σχολιασω αυτο το θεμα Λωρη (το σχετικο με εσενσ και τον Ν.Π. ) , και αυτο που εγραψα το εννοω οπως ακριβως ειναι γραμμενο χωρις υπονοουμενα για κανεναν ειδικως , εκτος απ'τον αμεσα εμπλεκομενο τον φιλο μας Χρηστο .
σορυ Χριστος .
Υ.Γ. δεν γνωριζω αλλωστε ..., κανεις κι εσυ πλατες στην ελπα του τυπου ΟΕΠ ? μετα την παραιτηση σου ?
-
Ξερετε τι μου ειπαν οι φιλοι μου και τα ξαδερφια...ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΔΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ...αυτο ηταν το μεγαλυτεροι πληγμα,,,,τορα γελατε με την ησυχια σας...ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ...ΚΡΙΜΑ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΣΑΝ ΤΟΥ ''ΤΖΕΚΟΥ'' ΤΟ ΣΙΕΡΡΑ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ!!!......APR ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΟΠΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ???
-
Καλα δεν το πληγωσαν..Οπως το ειδα αυτος επεσε πανω τους..Και με τα νευρα που ειχε το βρισκω λογικο
-
Ετσι ε?
Αμα προκηρυχθει Πανελληνιο Κυπελλο Γυναικων Οδηγων Αγωνων με χορηγο-εταιρια γυναικειων ειδων, θαναι στηριξη της ΕΘΕΑ κι οχι του σπορ.
Αμα γινουν προκηρυξεις που να ενισχυουν τις μικροτερες και οικονομικα πιο αδυναμες συμμετοχες η τους νεους, θαναι δωρο στην ΕΛΠΑ κι οχι αναπτυξη του σπορ.
Αμα μεταδοθουν τηλεοπτικα εκδηλωσεις του σπορ, θαναι προς χαριν της ΕΛΠΑ κι οχι βοηθεια στους αγωνιζομενους που θαχουν κατι να δειξουν στους υποψηφιους χορηγους τους. Η μηπως η TV χαλαει τα δοντια?
Αμα φερουμε νεα παιδια κοντα μας με 2-3 κινησεις , θαναι για να γλυψουμε την ΕΘΕΑ κι οχι γιατι χρειαζομαστε νεο αιμα.
Για δες, δεν τοχα σκεφτει, ποσο τσιρακι της ΕΛΠΑ ειμαι...Κι εγω νομιζα πως πρεπει ναχω την συνειδηση μου ησυχη. Ευτυχως που με ξυπνησατεΙστορια αληθινη που δειχνει ποσο μ-----ς και κακοπιστοι ειναι μερικοι. Την Κυριακη, πηγα στο Βαν της γραμματειας να συζητησω πληροφοριες και στοιχεια στα πλαισια της προσπαθειας να δοθουν εικονες απο Ελλ. αγωνες προς μεταδοση σε μεγαλο καναλι. Κι οταν τελειωσε η συζητηση, βγαινοντας,μισο αστεια, μισοσοβαρα, ψιθυριζοταν το 'να η καινουργια ΕΘΕΑ'. Κουνια που σας κουναγε, δεν ειμαστε ολοι ιδιοι...
Χριστο, Τακη. Ειδατε πως τσιμπατε μ ενα λογοπαιγνιο? Εσεις ομως μπορειτε να θαβετε κατα το δοκουν. Συνεχειστε...
Χ.Π.Υ.Γ. Ευχαριστω τον Γ Κοσμοπουλο που μου τηλεφωνησε και μου εδωσε την ευκαιρια να του πω την αποψη μου. Κι επειδη δεν ειναι μυστικη, πιστευω πως οταν ζητας σοβαροτητα, εσυ πρεπει νασαι 2 φορες σοβαρος.
Κι οτι ΤΙΠΟΤΑ ΚΡΥΠΤΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΠΛΑ 'ΤΑ ΕΒΑΛΑ' ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΔΙΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ Ν.ΠΛΕΣΣΑ , ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ (ΕΙΔΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΩ ΠΙΣΤΑ!!!). ΘΕΜΙΤΟ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ.Για μια στιγμη. Σε οποιοδηποτε θεσμο στον πολιτισμενο κοσμο οι εκπροσωποι των οδηγων σαφως και βοηθουν με τη γνωμη τους αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι συνυπευθυνοι για τετοια θεματα. Ειναι αποκλειστικα ευθυνη της οργανωσης να εξασφαλισει συνθηκες ασφαλειας για τους αγωνες της. Συνεπως οι ευθυνες για τις συνθηκες του Τατοιου ανηκουν αποκλειστικα στην ΕΘΕΑ/ΕΛΠΑ και σε κανεναν αλλον.-
Θα ηταν πολυ ενδιαφερον αν ο Παναγιωτης και ο Σταθης του rally.gr εκαναν μερικες ερωτησεις σε αυτον που ειχε ως ευθυνη τα μετρα ασφαλειας για αυτη την πιστα ή εστω να μας μεταφερει ο γιατρος τις αποψεις του. Θελω να πιστευω οτι υπαρχει τετοιος ανθρωπος στην ΕΘΕΑ και δε πεταχτηκε το μπαλακι στην Startline γιατι αλλιως προκυπτει τεραστιο θεμα αφου ο ρολος του θεματοφυλακα ασφαλειας και του οργανωτη αγωνα ειναι σαφως διακριτοι. Αν λοιπον υπαρχει αυτος ο ανθρωπος θα ηταν πολυ ενδιαφερον να μας πει αν πχ πιστευει οτι η χαραξη μιας διαδρομης με τζερσει και λαστιχα ειναι συμβατη με τις προδιαγραφες ασφαλειας της FIA. Επισης θα ηταν ενδιαφερον να μας πει μερικα παραδειγματα αγωνων στο εξωτερικο που χρησιμοποιουν αυτη τη μεθοδο. Ακομη, ακομη θα ηταν χρησιμο να ακουσουμε ποιους αγωνες στο εξωτερικο εχει παρακολουθησει τα τελευταια ας πουμε τρια χρονια για να ειναι ικανος να εχει τετοια ευθυνη. Το ιδιο ενδιαφερον θα ηταν το τελευταιο να ρωτηθει και στον αλυταρχη του αγωνα παρεα με μια εξηγηση για το τι συνεβει μετα την κοκκινη σημαια και αν ολα εγιναν βαση κανονισμων.
Αυτα που εγιναν στο Τατοϊ ειναι σοβαρα αλλα δυστυχως αναμενομενα (ως ενα βαθμο γιατι απο οτι φαινεται το βαρελι δεν εχει πατο), το γεγονος οτι αντιμετωπιζονται στο στιλ ελατε να τα κουβεντιασουμε για να δουμε τι θα κανουμε ή με αναφορες επι προσωπικου ειναι ανατριχιαστικο.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Για μια στιγμη. Σε οποιοδηποτε θεσμο στον πολιτισμενο κοσμο οι εκπροσωποι των οδηγων σαφως και βοηθουν με τη γνωμη τους αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι συνυπευθυνοι για τετοια θεματα. Ειναι αποκλειστικα ευθυνη της οργανωσης να εξασφαλισει συνθηκες ασφαλειας για τους αγωνες της. Συνεπως οι ευθυνες για τις συνθηκες του Τατοιου ανηκουν αποκλειστικα στην ΕΘΕΑ/ΕΛΠΑ και σε κανεναν αλλον.-
Αυτα που εγιναν στο Τατοϊ ειναι σοβαρα αλλα δυστυχως αναμενομενα (ως ενα βαθμο γιατι απο οτι φαινεται το βαρελι δεν εχει πατο), το γεγονος οτι αντιμετωπιζονται στο στιλ ελατε να τα κουβεντιασουμε για να δουμε τι θα κανουμε ή με αναφορες επι προσωπικου ειναι ανατριχιαστικο.
+1000
Και πατο να ειχε το βαρελι το νερο σχεδον εχει σωθει. Το μονο που πρεπει να κουβεντιαστει απο τωρα ειναι το τι πρωταθλημα θα κανουμε του χρονου γιατι εχουμε τρελα προβληματα που δεν μπορουν να περιμενουν αλλο.
-
Για μια στιγμη. Σε οποιοδηποτε θεσμο στον πολιτισμενο κοσμο οι εκπροσωποι των οδηγων σαφως και βοηθουν με τη γνωμη τους αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι συνυπευθυνοι για τετοια θεματα. Ειναι αποκλειστικα ευθυνη της οργανωσης να εξασφαλισει συνθηκες ασφαλειας για τους αγωνες της. Συνεπως οι ευθυνες για τις συνθηκες του Τατοιου ανηκουν αποκλειστικα στην ΕΘΕΑ/ΕΛΠΑ και σε κανεναν αλλον.-
....
......
Αυτα που εγιναν στο Τατοϊ ειναι σοβαρα αλλα δυστυχως αναμενομενα (ως ενα βαθμο γιατι απο οτι φαινεται το βαρελι δεν εχει πατο), το γεγονος οτι αντιμετωπιζονται στο στιλ ελατε να τα κουβεντιασουμε για να δουμε τι θα κανουμε ή με αναφορες επι προσωπικου ειναι ανατριχιαστικο.+1000000000000
Speedy
-
Δεν κουραστηκατε ακομα??????????
-
[
Για μια στιγμη. Σε οποιοδηποτε θεσμο στον πολιτισμενο κοσμο οι εκπροσωποι των οδηγων σαφως και βοηθουν με τη γνωμη τους αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι συνυπευθυνοι για τετοια θεματα. Ειναι αποκλειστικα ευθυνη της οργανωσης να εξασφαλισει συνθηκες ασφαλειας για τους αγωνες της. Συνεπως οι ευθυνες για τις συνθηκες του Τατοιου ανηκουν αποκλειστικα στην ΕΘΕΑ/ΕΛΠΑ και σε κανεναν αλλον.-Θα ηταν πολυ ενδιαφερον αν ο Παναγιωτης και ο Σταθης του rally.gr εκαναν μερικες ερωτησεις σε αυτον που ειχε ως ευθυνη τα μετρα ασφαλειας για αυτη την πιστα ή εστω να μας μεταφερει ο γιατρος τις αποψεις του. Θελω να πιστευω οτι υπαρχει τετοιος ανθρωπος στην ΕΘΕΑ και δε πεταχτηκε το μπαλακι στην Startline γιατι αλλιως προκυπτει τεραστιο θεμα αφου ο ρολος του θεματοφυλακα ασφαλειας και του οργανωτη αγωνα ειναι σαφως διακριτοι. Αν λοιπον υπαρχει αυτος ο ανθρωπος θα ηταν πολυ ενδιαφερον να μας πει αν πχ πιστευει οτι η χαραξη μιας διαδρομης με τζερσει και λαστιχα ειναι συμβατη με τις προδιαγραφες ασφαλειας της FIA. Επισης θα ηταν ενδιαφερον να μας πει μερικα παραδειγματα αγωνων στο εξωτερικο που χρησιμοποιουν αυτη τη μεθοδο. Ακομη, ακομη θα ηταν χρησιμο να ακουσουμε ποιους αγωνες στο εξωτερικο εχει παρακολουθησει τα τελευταια ας πουμε τρια χρονια για να ειναι ικανος να εχει τετοια ευθυνη. Το ιδιο ενδιαφερον θα ηταν το τελευταιο να ρωτηθει και στον αλυταρχη του αγωνα παρεα με μια εξηγηση για το τι συνεβει μετα την κοκκινη σημαια και αν ολα εγιναν βαση κανονισμων.
Κατ αρχην Κωστη, ζηταω συγγνωμη αν παρασυρθηκα σε αναφορες επι προσωπικου. Ειναι το κουμπι μου
Ζητας τις αποψεις μου.Νατες- Οι Συνδεσμοι οδηγων εχουν σαν πρωτο θεμα απασχολησης την ασφαλεια, ΧΩΡΙΣ να εχουν την ευθυνη της. Ομως πρεπει και εχουν τη δυναμη, με σοβαρες και συνεχεις παρεμβασεις , να επιβαλλουν μετρα προς αυτη την κατευθυνση. Εμεις για διαφορους λογους, κυριοτεροι των οποιων ειναι ο ερασιτεχνισμος (στην κυριολεξια) και το κακο προηγουμενο διοικητικων 'λαθων', δεν εχουμε αυτη τη δυναμη. Αν ομως ο καθε αγωνιζομενος προσεφερε το αντιτιμο 2 ελαστικων ετησιως για να εχει εναν συνδεσμο οργανωμενο και με 2 επαγγελματικα στελεχη, μηπως θα ηταν καλυτερα?
- Εχεις δικηο που φωναζεις οτι χωρις πιστα, δουλεια δεν γινεται. Που ομως θα βρεθει το χρημα? Τι εχουμε λοιπον? Μια πιστα στις Σερρες. Ο.Κ. λοιπον. Πρωταθλημα ταχυτητας μονο στις Σερρες. Πως θα βρουν τα χρηματα που χρειαζονται οι αγωνιζομενοι? Εδω ειναι το τρεξιμο που κανεις δεν κανει . Ας το δουμε. Για την μεταφορα τοσων αυτοκινητων, χρειαζονται χ χρηματα. Για την διαμονη οδηγων και συνεργειων και την μεταφορα των αυτοκινητων service ψ χρηματα. Καποιοι δουλευουν και βγαζουν χ+ ψ= ω τα χρηματα που επιβαρυνουν τους αγωνιζομενους για την μεταβαση τους 3,4,5 φορες στην πιστα.
Αφου ξερουμε τις αναγκες μας, αναζητουμε Α) Χορηγο που θα δωσει τ ονομα του στο πρωταθλημα και θα καλυψει το ποσο ω και θα παρει κι ενα μερος απ ολα τα αυτοκινητα και τις διαφημισεις στην πιστα και Β) ενα καναλι Πανελληνιας εμβελειας που θα δεχθει ,χωρις να πληρωσει δικαιωματα, να μεταδιδει αυτους τους αγωνες (σε διαβεβαιω, μπορει να υπαρξει). Αυτη ομως η ιστορια, θελει οργανωση και κυνηγι. Ποιος το κανει? Ελα ντε!
Κι επειδη κανεις δεν το κανει, αρκουμαστε στο Τατοι. Απ΄τ΄ολοτελα καλη κι η Παναγιωταινα. - Χρειαζομαστε κανονισμους και στελεχη. Κανονισμους που να εφαρμοζονται και στελεχη που να ξερουν. Στο Τατοι ειδαμε να λειπουν και τα δυο. Επειδη γι αυτα δεν χρειαζονται και πολλα χρηματα παρα μονο δουλεια , θεωρω οτι η ελλειψη τους βαρυνει αποκλειστικα την αρχη του σπορ μας. Ειναι η ωρα να ξεκινησει η καλυψη των κενων, αμεσα.
- Ναι, απ το Τατοι εφυγα πιο μαυρος ακομα κι απο τη μαυριλα που μου προκαλεσε το χασιμο του Χαλκιδικης. Οχι γιατι τα τζερσει ετρεχαν με τον αερα η γιατι τα σικειν ηταν στενα. Τα σικειν ηταν στενα για ολους, γιατι δεν χωρουσαν αλλιως, και τα τζερσει ηταν αδεια, γιατι αν ηταν γεματα, παλι θα εβριζαν οσοι ενδεχομενως θα επεφταν πανω τους. Μαυρισα γιατι ειδα τη γυμνια των κανονισμων, την αδυναμια τηρησης τους, τον ανυπαρκτο συναγωνισμο, την ανυπαρξια παραλληλων και υποστηρικτικων εκδηλωσεων,την μηδενικη ενημερωση του κοινου για τα τεκταινομενα, την απραξια των κριτων που με τις κοκκινες σημαιες εβλεπαν την αγνοια των οδηγων που προσπερνουσαν , τα ανοιχτα καπω στην εκκινηση, τους πρωταθλητες να πιανονται στα χερια, τον Λουκο που ανηγαγε σε επιστημη το τζαρτζαρισμα χωρις σφυριγμα του διαιτητη, την ατιμωρητη τεχνικη βοηθεια εξω απο τα πιτς, τα οχι δεμενα λαστιχα (εγκλημα Χιωτιδη,σου ξεφυγε) τα τζερσει να τρεχουν και κανεις απο μας να μη βαζει ενα χερακι να βοηθησει τους κατα τα αλλα ταλαιπωρους κριτες να τα συγκρατησουν, τα σκουπιδια που αφησαμε και τους καδους που δεν βαλαΝΕ (καημενοι σμηνιτες) , το χαιρεκακο χαμογελο πολλων για το μπαχαλο.
Ενω ολοι ξεραμε οτι παμε στο Τατοι μ ενα σωρο συμβιβασμους, κανεις δεν προσπαθησε να τους κανει πιο ανωδυνους. - Φιλε. Δουλευα μεχρι τωρα. Απο τις 8 το πρωι. Δες τι ωρα ειναι,2.06 , και θα καταλαβεις ποσο το ποναω. Ε , δεν θελω να παω στην κηδεια του.
Καληνυχτα.
Π.Π. Ταχυτητας 2008