-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Αν θελετε να με ακουσετε το MR2 ειναι αξιοπιστο (ειδικα τα facelift) παρα πολυ οικονομικο στη συντηρησή του.
αρα παραδεχεσαι οτι τα προ facelift μπορει να μην ειναι αξιοπιστα οπως ειπαμε κ μεις;
-
Κιμπαριλίκι.
Eγκαθετίλα.
Ημιμάθεια
Πιστευεις οτι εχεις πιο ολοκληρωμενη αποψη για το MR2 απο εμενα?
Είπα εγώ κάτι τέτοιο;
Εγκαθετίλα =Γνωρίζω τα πάντα για το MR2. -
Για τους λατρεις των mr-2 ωραία prospektus παιδια κατεβάστε τα
-
Ο χρήστης a_savvidis έγραψε:
Για τους λατρεις των mr-2 ωραία prospektus παιδια κατεβάστε ταhttp://www.mr2-club.ch/home/thecar/' target='_blank
Πολύ ωραία. Ευχαριστώ πολύ και ας είναι στα γερμανικά.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αν θελετε να με ακουσετε το MR2 ειναι αξιοπιστο (ειδικα τα facelift) παρα πολυ οικονομικο στη συντηρησή του.
αρα παραδεχεσαι οτι τα προ facelift μπορει να μην ειναι αξιοπιστα οπως ειπαμε κ μεις;
τωρα ποια ειναι ελαχιστα το MR που φορανε τα πρωτα μοτερ που βγαζανε προβληματα.
Η Toyota τα εχει αντικαταστησει σχεδον ολα και επιπλεον εχει δωσει +1 χρονο εγγυηση για το μοτερ (εκτος τα 6 χρονια που καλυπτουν τα μηχανικα μερη).
Δεν ειδα ομως κανεις να λεει οτι πριν το facelift βγαζανε προβληματα στο μοτερ, ενω τα μετα οχι....
Γι΄αυτο μιλαω για ημιμαθεια, κατι ακουσαμε και το πεταμε ετσι γενικα και αοριστα και οποιον παρει η μπαλα.
Γενικα δεν ειμαι κολλημενος με καμια εταιρια και πολλα πραγματα με χαλανε τοσο στο MR οσο και στο MX5, αλλα δε μου αρεσει να ακουγονται γενικοτητες απο λογια που κυκλοφορουν απο στομα σε στομα.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγκαθετίλα =Γνωρίζω τα πάντα για το MR2.Οταν μιλας σε ενα topic (περα απο την πλακα) πρεπει να εχεις αποψη για αυτο που μιλας.
Και μου φαινεται πως για το MR δεν εχεις...
Αλλα ξεχασα εσυ εχεις αποψη για καθε αμαξι που κυκλοφορει.
Κοιταξε μονο να ειναι και η σωστη.
-
τωρα ποια ειναι ελαχιστα το MR που φορανε τα πρωτα μοτερ που βγαζανε προβληματα.
Η Toyota τα εχει αντικαταστησει σχεδον ολα και επιπλεον εχει δωσει +1 χρονο εγγυηση για το μοτερ (εκτος τα 6 χρονια που καλυπτουν τα μηχανικα μερη).
Δεν ειδα ομως κανεις να λεει οτι πριν το facelift βγαζανε προβληματα στο μοτερ, ενω τα μετα οχι....
Γι΄αυτο μιλαω για ημιμαθεια, κατι ακουσαμε και το πεταμε ετσι γενικα και αοριστα και οποιον παρει η μπαλα.
Γενικα δεν ειμαι κολλημενος με καμια εταιρια και πολλα πραγματα με χαλανε τοσο στο MR οσο και στο MX5, αλλα δε μου αρεσει να ακουγονται γενικοτητες απο λογια που κυκλοφορουν απο στομα σε στομα.
Τελικα ειχαν προβλημα τα μοτερ ή οχι;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τελικα ειχαν προβλημα τα μοτερ ή οχι;Τα** pro facelift** ειχαν προβλημα με τα ελατηρια των πιστονιων και την καταναλωση λαδιου.
-
Συγγνώμη αλλά εγώ όπως και ο skye μιλήσαμε για πριν το 2002. Οπότε δε νομίζω ότι είμαστε ημιμαθείς.
-
εδω εισαι λαθος, καναμε σαφη χρονολογικη διακριση:
Τα mr2 μέχρι και το 2002 παρουσίαζαν πρόβλημα στο κινητήρα.
οντως ειχαν τη φημη οτι σπανε τα μοτερ τους τα προ 2002. το ειχαν αναφερει και κατοχοι πιο παλια και παιδια απο το mr2 club...
και για να γινω πιο σαφης, οταν ηταν να αγορασω το mr-2, 2-3 ατομα εδω μεσα που ειχαν mr-2 μου ελεγαν go for it, αλλα οπωσδηποτε f/l μοντελο. ενας απο αυτους ηταν ο yiannis2002s, τους αλλους δεν τους θυμαμαι.
απο τοτε θυμαμαι ολη αυτη τη βαβουρα με τα προ f/l, γι'αυτο και το ανεφερα -
**skye και meco ** δε μιλησε για εσας, οταν ελεγα για ημιμαθεια.
Αλλωστε η παραθεση που εκανα οταν μιλαγα για ημιμαθεια δεν ηταν στα δικα σας μηνυματα. -
Εγκαθετίλα =Γνωρίζω τα πάντα για το MR2.
Οταν μιλας σε ενα topic (περα απο την πλακα) πρεπει να εχεις αποψη για αυτο που μιλας.
Και μου φαινεται πως για το MR δεν εχεις...
Αλλα ξεχασα εσυ εχεις αποψη για καθε αμαξι που κυκλοφορει.
Κοιταξε μονο να ειναι και η σωστη.
Αγαπητέ ειδήμονα του MR2, σε ό,τι με αφορά και για ό,τι είπα, σε τούτο εδώ το τοπικ, είχα πλήρη και απόλυτη γνώση!
Επειδή έκανα πλάκα και μόνον τέτοια, δεν εξέφρασα ΚΑΜΙΑ άποψη για κανένα από τα εν λόγω αυτοκίνητα, νομίζω δικαιούμαι να το πω αυτό...Τώρα, για το MR2 ειδικά μιας και καίγεσαι, ΔΕΝ το έχω οδηγήσει, ΔΕΝ έχω άποψη οδηγική επ' αυτού, αλλά δεν εξέφρασα και καμία εδώ που τα λέμε...
Τώρα τι ζόρι ακριβώς τραβάς, δεν μπορώ να σε βοηθήσω...
-
Πολύ ωραία. Ευχαριστώ πολύ και ας είναι στα γερμανικά
Να σαι καλα φιλε !
Βασικα το SW 20 το λατρευω... πολυ κόλλημα αν δεν επεστρεφα απο γερμανια που ήμουν θα το παιρνα
το χα πρωτοοδηγησει στην γερμανια το '94 τσιλικο απο αντιπροσωπεια και είχα κολλήσει
το πρώτο αμάξι με μηχανη απο πίσω που οδήγησα
αλλα εδω στην ελλάδα πουυυυυ να βρεις...τέτοιο.
θα πρεπει να το φερεις να το χεις με γερμανικα νουμερα
Μια φιλη μου η Αναστασια στην Γερμανια το εχει σε κιτρινο και το εχει κανει 250 αλογα τουρμπο
Απλα το μεταγενεστερο με ξενερωσε λίγο απο design αλλα μενα bodykit γινεται ωραίο μωρέ!
http://www.geilekarre.de/user_suchen.ph ... mit=suchen' target='_blank' target='_blank
-
Εγώ πήρα ένα πολύ ωραίο έπιπλο από τα ΙΚΕΑ! Να το συζητήσουμε και αυτό σε ετούτο εδώ το thread;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εγώ πήρα ένα πολύ ωραίο έπιπλο από τα ΙΚΕΑ! Να το συζητήσουμε και αυτό σε ετούτο εδώ το thread;Δεν ξέρω... Έχεις ΣΙΓΟΥΡΑ πλήρη γνώση του επίπλου, ή είσαι ημιμαθής;
-
**skye και meco ** δε μιλησε για εσας, οταν ελεγα για ημιμαθεια.
Αλλωστε η παραθεση που εκανα οταν μιλαγα για ημιμαθεια δεν ηταν στα δικα σας μηνυματα.ok
Κακώς παρεξήγησες τον HighFidelity όμως. Προφανέστατα έκανε πλάκα. -
και για mx-5 http://www.mx5-cruiser.com/Bibliothek.htm
-
Ενταξει το caterham πάει πολύ μεσα στην Αθήνα! Σιγουρα! Το τι καυσαέριο έχεις να φάς! Θα βγαίνεις μαύρος τόσο χαμηλά που θα κάθεσαι!
-
και για mx-5 http://www.mx5-cruiser.com/Bibliothek.htm' target='_blankΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!
-
Ας μην καταφευγουμε καλύτερα σε τέτοια παιδια
Το τοπικ εχει ενδιαφερον όπως φαίνεται, αν εχετε να πειτε κατι πεστε το τεκμηριωμενα και συγκεκριμενα
.....Και στο κατω κατω της γραφής υπάρχει και η elise
ποιος ο λόγος για mx-5 αν είσαστε εσεις πια τοσο σπορτσμαν τοσο πισταδόροι που δεν κρατιέστε τοσο καταρτισμένοι σε σχεση με εμας τους ημιμαθεις
Τωρα αν δεν μπορειτε να κρατηθείτε το κακομοιρο το roadster τι σας φταει?
Που χτυπα ξύλο θα ρίξεις καμμια τούμπα και ....αντε γεια!!
Πάρτε ενα κλειστό αυτοκίνητο
Γιατι και τα λεφτα που θα ρίξετε συνολικα δεν αξίζει, η δωστε κατι παραπανω και πάρτε κατευθειαν
ενα s2000 ή μια elise ή ενα caterham που λέει ο λόγος.
Όπως ανέφερε και κάποιος άλλος, μια elise κοστίζει περίπου 60000...ένα mx-5 τα μισά...λίγο άκυρη η σύγκριση...
Το mx-5 είναι μαζα ....η σίγουρη και επιβεβαιωμένη επιλογηπως λεμε coca cola, levis
Υπάρχει και αυτή η άποψη
Επειδη το παίρνουν όλοι αντε ας το πάρουμε και εμεις εε
Αλλος θέλει ναι είναι exclusive
το καλο με το mr-2 είναι οτι και αυτο είναι σπάνιο!!Και αυτό έχει μια αξια και μια ιδιαιτερότητα!
'Το MG είναι γ@ματο επειδή είναι κεμπάρικο', 'Το MX-5 είναι άστα να πάνε, επειδή έχει κυκλοφορήσει πολύ και δεν γυρνάνε να σε κοιτάξουν στον δρόμο...'
Αυτά που αναφέρεις φίλε μου, δεν είναι επιχειρήματα... είναι ανέκδοτα...Τώρα αν εσύ παίρνεις ένα αυτοκίνητο και περιμένεις να σου δώσει κάποια αξία...το παίρνεις για να σταματάς έξω απο τις καφετέριες για να εντυπωσιάσεις τις κεμπάρισες( ), τότε πάω πάσο...
Με αυτήν την λογική, σίγουρα το MX-5 δεν είναι καλή επιλογή...αυτό είναι για άλλα πράγματα...
MR2, MX5, MG TF160