-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μπααα. Πιο πιθανο το κόβω να σκάει κανα Βατοπεδι ΙΙ η επιστροφη του μοναχου.
Κι αν είσαι και παπάς
με την σειρά σου θα φάς.Πάντως μου κάνει εντύπωση εδώ και τόσα χρόνια όσοι είναι με την αντιπολίτευση βρίζουν, λένε ότι οι κυβερνητικοί βουλιάζουν την χώρα κ.λ.π.
Αντίθετα οι κυβερνητικοί λένε ότι όλα καλά πάνε και όταν αποδεδειγμένα πάνε σκατά τότε λένε ότι και εσείς τα ίδια σκατά κάνατε, όλοι ίδιοι είναι κ.λ.π.
Αυτοί δε, που βολεύτηκαν από ένα κόμμα μην τους πεις τίποτε κακό για το κόμμα έτοιμοι να σε φάνε είναιΤέτοιος λαός είμαστε τέτοιους πολιτικούς έχουμε ...
Τι λέγατε εδώ στο φόρουμ το καλοκαίρι; 'Δεν θα παω διακοπές, δεν έχω λεφτά', 'Θα παω μονο σαβ/κα κάπου εδώ κοντά', ''Διακοπές '
Το καλοκαίρι που τσαλαβουτούσατε, ο ένας πάνω στον άλλο, βλέπατε τα κότερα που αρμένιζαν μακριά από την σαβούρα; ΕΕΕΕΕ; Ε! με δικά σας λεφτά τα πήρανε!Αφού πλέον φτάσαμε στο σημείο όπου χάσαμε τον λογαριασμό από τις πολλές κλοπές (ομόλογα, siemens, πίπες, παπάδες κ.λ.π.) αν ξαναβγούν, άραγε τι θα κάνουν την επόμενη τετραετία;
Τα λεφτά μας τα φάγανε ήδη άρα μόνο τις γυναίκες μας μένει να πηδήξουν και όποιος αντιμιλάει θα παίρνει και αυτός σειρά -
Πάντως θα χάσουν την ψήφο μου αφού δεν μπορώ αν ψηφίσω από το εξωτερικό...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πάντως θα χάσουν την ψήφο μου αφού δεν μπορώ αν ψηφίσω από το εξωτερικό...ελα με ΟΑ...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πάντως θα χάσουν την ψήφο μου αφού δεν μπορώ αν ψηφίσω από το εξωτερικό...Μπορείς να ψηφίσεις με επιστολή ή στην πρεσβεία.
-
Ο χρήστης klong έγραψε:
Τα λεφτά μας τα φάγανε ήδη άρα μόνο τις γυναίκες μας μένει να πηδήξουν και όποιος αντιμιλάει θα παίρνει και αυτός σειρά
Κοίτα πάντως σε ό,τι με αφορά τη γυναίκα μου ας την πηδήξουν όσο θέλουν, αν βάλουν όμως χέρι στο πορτοφόλι μου θα τους το κόψω από τη μασχάλη
Κατά το :
-
Είσαι να παίξουμε τις γυναίκες μας στο τάβλι ?
-
Ναι βέβαια, αλλά να βάλουμε και κάνα φράγκο για να 'χει ενδιαφέρον
-
-
Ευτυχώς που μας το είπες! Για να ξέρουμε τι να προσέχουμε σπίτι σου...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Τα λεφτά μας τα φάγανε ήδη άρα μόνο τις γυναίκες μας μένει να πηδήξουν και όποιος αντιμιλάει θα παίρνει και αυτός σειρά
Κοίτα πάντως σε ό,τι με αφορά τη γυναίκα μου ας την πηδήξουν όσο θέλουν, αν βάλουν όμως χέρι στο πορτοφόλι μου θα τους το κόψω από τη μασχάλη
Κατά το :
-
Είσαι να παίξουμε τις γυναίκες μας στο τάβλι ?
-
Ναι βέβαια, αλλά να βάλουμε και κάνα φράγκο για να 'χει ενδιαφέρον
Ρε Κουτσαν δεν εγραψα εγω τετοιο πραγμα
Χαθηκες στη μεταφραση νομιζω
Για το Βατοπεδι Νο 2 εγραψα ο αμοιρος.
-
-
Ε κι εσύ τώρα πως κάνεις έτσι
Mea culpa, το διόρθωσα
-
Κάπου διάβασα σήμερα ότι δεν πάει για εκλογές. Θα εξαντλήσει την 4ετια. Είναι και τα ποσοστά που δεν βοηθάνε, αν είχε κανα 40αρι % θα σου λεγα ... Μάνο επιβεβαιώθηκες!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κάπου διάβασα σήμερα ότι δεν πάει για εκλογές. Θα εξαντλήσει την 4ετια. Είναι και τα ποσοστά που δεν βοηθάνε, αν είχε κανα 40αρι % θα σου λεγα ... Μάνο επιβεβαιώθηκες!μάλλον την υπομονή μας θα εξαντλήσει......
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κάπου διάβασα σήμερα ότι δεν πάει για εκλογές. Θα εξαντλήσει την 4ετια. Είναι και τα ποσοστά που δεν βοηθάνε, αν είχε κανα 40αρι % θα σου λεγα ... Μάνο επιβεβαιώθηκες!γιατι στο τελος της 4ετιας θα ειναι καλυτερα τα πραγματα νομιζεις?
ασε που δε νομιζω οτι θα καταφερει να τελειωσει τη 4ετια... -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ε κι εσύ τώρα πως κάνεις έτσιMea culpa, το διόρθωσα
Macht nichs.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ελα με ΟΑ...
Καλύτερα με Aegean...Λόγω και του εντεινόμενου εσωτερικού ανταγωνισμού στις αερομεταφορές, προβλέπεται να έχει εκπληκτικές τιμές
Δες και ένα παράδειγμα:AEGEAN
https://eticket.aegeanair.com/itd/itd/DoAirSearch' target='_blank' target='_blank' target='_blank
OLYMPIC AIRLINES
http://quicktrip.olympicairlines.com/OA ... DB98BAEC06' target='_blank' target='_blank
Οφείλω να ομολογήσω ότι η Aegean είναι και γαμώ τις εταιρείες
-
Εγώ αναρωτιεμαι γιατί δεν μπορώ να ψηφίσω στην Προξενική αρχή όπως κάθε πολίτης ΚΑΘΕ πολιτισμένης χώρας...
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
ελα με ΟΑ...
Καλύτερα με Aegean...Λόγω και του εντεινόμενου εσωτερικού ανταγωνισμού στις αερομεταφορές, προβλέπεται να έχει εκπληκτικές τιμές
Δες και ένα παράδειγμα:AEGEAN
https://eticket.aegeanair.com/itd/itd/DoAirSearch' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
OLYMPIC AIRLINES
http://quicktrip.olympicairlines.com/OA ... DB98BAEC06' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Οφείλω να ομολογήσω ότι η Aegean είναι και γαμώ τις εταιρείες
Oι σύνδεσμοι δεν λειτουργούν. Όμως ακόμα και 5 ευρώ να κοστίζει το εισιτήριο με την Aegean, πάλι δεν συμφέρει να έρθεις να ψηφίσεις πετώντας με αυτήν.
Η Ολυμπιακή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΩΡΕΑΝ για τους ευγενείς δημοκράτες ψηφοφόρους! Αφού άλλος τα σκάει (ο γνωστός υπερήφανος φορολογούμενος με τον καταΔΙΚΟ του εθνικό αερομεταφορέα). -
ΑΥΤΗ είναι η εικόνα του Ραγιά στο διεθνές στερέωμα.
- 'Διεθνής εφημερίδα χαρακτηρίζει την Ελλάδα μεσαίωνα κι εκτός Ευρώπης......'*
-
Οκτώ εκατομμύρια λίτρα πετρελαίου υπεξαιρέθηκαν από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, την περίοδο 1999-2004, πριν συνδεθεί με το δίκτυο φυσικού αερίου.
Για γέλια και για κλάματα είμαστε ρεεεεεεεεεεε.......
ΝΑ ποιός είναι ο Ελληνας,καμαρώστε τον
*Σύμφωνα με την ΕΔΕ, η υπεξαίρεση προέρχεται από άτομα εντός και εκτός του Πανεπιστημίου και είχε αρχίσει από το 1999.
*Μιλάμε τώρα για ανθρώπους μορφωμένους που μαθαίνουν τα παιδιά μας γράμματα,έχουν υψηλή θέση στην κοινωνία μας,ντύνονται καθώς πρέπει κι έχουν......αουντι!!!
Και φυσικά αντιτίθενται σε κάθε είδους σύγκριση με τις ανεπτυγμένες χώρες της δύσης,είναι απο τους κουλτουριάρηδες που αναπτύσουν θεωρίες......που που που......έχουμε ποιό σημεντικά πράγματα να ασχοληθούμε,εκλογές -
Aπό την μεταπολίτευση και μετά δεν έχουν γίνει ποτε εκλογές σε λιγοτερο απο 3,5 χρόνια θητείας απο οποιαδόποτε κυβερνηση (εξαίρεση το '89 οπου δεν υπήρχε αυτοδυναμία).
Προωρες εκλογές κανει αυτος που ξέρει οτι θα τις κερδίσει, αλλα όχι στον 1ο και 2ο χρόνο διότι ειναι παρα πολυ δυσκολο να πεισεις για την αναγκαιοτητά τους. -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μπααα.Πιο πιθανο το κοβω να σκαει κανα Βατοπεδι ΙΙ η επιστροφη του μοναχου.
θεϊκό ...
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Οκτώ εκατομμύρια λίτρα πετρελαίου υπεξαιρέθηκαν από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, την περίοδο 1999-2004, πριν συνδεθεί με το δίκτυο φυσικού αερίου.Για γέλια και για κλάματα είμαστε ρεεεεεεεεεεε.......
ΝΑ ποιός είναι ο Ελληνας,καμαρώστε τον
*Σύμφωνα με την ΕΔΕ, η υπεξαίρεση προέρχεται από άτομα εντός και εκτός του Πανεπιστημίου και είχε αρχίσει από το 1999.
*φυλακή θα πάει κανείς;
Εκλογές 2008(?)