-
Σε ΚΙΑ και πάλι, Sportage αυτή τη φορά 356* σχεδόν στο τέλος της δεκάδας.
Φίλτατε thaliarque εδώ γύρω θα βρίσκομαι. -
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Κανένα νέο για ποιον συνδυασμό πήρε η Αν. Αθήνα? thaliarque thnks για τις απαντήσειςΈκανα μια βόλτα στην Κηφισίας αλλά δεν είδα κάτι... Αύριο πια...
Όμως ΖΧΗ 382* σε επαγγελματικό.
ΑΙΜ 932* σε Golf.
ΧΤΚ 82*
και νομίζω ΟΑΝ 49*. -
PEK 951*
-
ΑΖΒ 502* σε Peugeot 4007,ΑΖΒ 504σε Aveo.
ΑΑΗ 45 και ΑΑΗ 39.
ΚΕΖ 193σε βαρυφορτωμένο Mitsubishi L200.
ΡΑΙ 606 σε Rav4.
ΚΧΟ 200* σε παλιό Passat SW και ΚΧΟ 203* σε παλιά BMW 520(μοντέλο 93-94 περίπου).
ΚΧΥ 885* σε Mazda 6.
ΚΧΥ 848* σε Honda CRV.Και ένα ΝΚΕ 63* σε παπί Fortune 110.
(αν έχει την αγενή κακοσύνη ο **thaliarque **ας μας πει αν ξέρει από που είναι.)Α,όλα αυτά τα είδα στην Πάτρα.
Και καλωσήρθες συμπατριώτη mjr.Από Αμαλιάδα είσαι;
-
ΕΕΝ-464* σημερινή ταξινόμιση στα Γιαννιτσά σε Colt
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Και ένα ΝΚΕ 63* σε παπί Fortune 110.
(αν έχει την αγενή κακοσύνη ο **thaliarque **ας μας πει αν ξέρει από που είναι.)Μπορώ να απαντήσω εγώ??
Από Θεσσαλονίκη αλλά παλιό, αφού τώρα είναι στο ΝΜΙ.
Δίκυκλα: ΑΤΚ 67*, ΧΧΙ 43* και ΟΑΝ 47* (άρα και το ΟΑΝ 49* χθες ήταν σωστό)
-
Γεια σου και σένα ρε πατρίδα(pjathan)!! Aπό Πύργο είμαι.
Για σήμερα έχω ΗΑΑ-82* και ΗΑΜ-3569 σε MAZDA 2.
NKE είναι Θεσσαλονίκη. -
XXI 50*
MHO 9278 Αθήνας, ολοκαίνουριο φαινόταν. -
ΗΑΜ 929* σε Skoda Fabia προς το τέλος της δεκάδας και ΗΑΜ 930* σε Mercedes C200 στη μέση της δεκάδας .
ΚΧΥ 227* σε Nissan Almera από Πάτρα.
ΜΟΟ 355* σε Rexton με πλαίσιο από Γιαννιτσά(ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ).
Και ένα ΙΜΒ 945* σε Opel Corsa.
-
HKP 718*
KAI
HKO 299* Hilux
-
Τελικά η Ανατολική Αθήνα πήρε συνδυασμό από την Κεντρική.
Σήμερα **ΙΜΕ **1060 στον καθρέφτη μου . Corsa 3θυρο, μαύρο.
Βέβαια εγώ δε θα τους έδινα ΙΜΕ από κεντρική, αλλά από τη δυτική ίσως τα ΙΜΜ και ΙΜΝ και αν τελείωναν και αυτά θα γυρνούσα στην κεντρική. Επίσης μου φαίνεται λογικό να έχει πάρει και το ΙΜΖ αλλά θα δούμε εν καιρώ.Νέος συνδυασμός και δεν άντεξα να μην ανανεώσω το πρώτο ποστ, σε 'κανονικά' αυτοκίνητα και δίκυκλα.
-
Η πλάκα θα είναι στο τελος να πάρει τους συνδυασμούς της κεντρ. Αθήνας όλους η Ανατολική και μετά το πρόβλημα να το έχει η κεντρική και να μείνει χωρίς πινακίδες
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Σε ΚΙΑ και πάλι, Sportage αυτή τη φορά 356* σχεδόν στο τέλος της δεκάδας.
Φίλτατε thaliarque εδώ γύρω θα βρίσκομαι.Καλώς όρισες!
...ΚΕΖ 193*σε βαρυφορτωμένο Mitsubishi L200...
Κοντά 1000 ΚΕΖ υπάρχουν, δεν έχω δει ακόμα ούτε ένα. Θα προλάβω πριν κλείσει η χρονιά;
...ΚΧΥ 885* σε Mazda 6.
ΚΧΥ 848* σε Honda CRV...Κάτι από αυτά θα μπορούσε να είναι νέος κλάδος κόκκινων στην Αχαΐα, αλλά άντε να βγάλουμε άκρη.
Και ένα ΝΚΕ 63* σε παπί Fortune 110.
(αν έχει την αγενή κακοσύνη ο **thaliarque **ας μας πει αν ξέρει από που είναι.)Θεσσαλονίκη ρε βούρλο, μα τόσο άσχετος είσαι; (αγενής κακοσύνη; συνήθως την κρύβω αλλά αφού τη ζητήσατε...)
...MHO 9278 Αθήνας, ολοκαίνουριο φαινόταν.
Δεν είναι όμως, πρέπει να ταξινομήθηκε μέσα στο πρώτο δίμηνο φέτος.
Τελικά η Ανατολική Αθήνα πήρε συνδυασμό από την Κεντρική.
Σήμερα **ΙΜΕ **1060 στον καθρέφτη μου . Corsa 3θυρο, μαύρο.
Βέβαια εγώ δε θα τους έδινα ΙΜΕ από κεντρική, αλλά από τη δυτική ίσως τα ΙΜΜ και ΙΜΝ και αν τελείωναν και αυτά θα γυρνούσα στην κεντρική. Επίσης μου φαίνεται λογικό να έχει πάρει και το ΙΜΖ αλλά θα δούμε εν καιρώ.Νέος συνδυασμός και δεν άντεξα να μην ανανεώσω το πρώτο ποστ, σε 'κανονικά' αυτοκίνητα και δίκυκλα.
Κάτι σου ξέφυγε όμως στο πρώτο ποστ! Προσπάθησα σήμερα να μιλήσω με Αγία Παρασκευή, Ρέθυμνο
κλπ για τις διάφορες ανακατανομές αλλά τζίφος! Το ενδεχόμενο του ΙΜΕ ήταν ισχυρό εξαρχής, ο Χολαργός
είναι μια ιδέα πιο κοντά στην Αγία Παρασκευή σε σχέση με το Ίλιον. Σωστά λες όμως ότι έπρεπε να πάρουν
από τα δυτικά όπου το απόθεμα είναι μεγαλύτερο και μάλιστα η διαφορά είναι πλέον πολύ μεγάλη λόγω
του μικρότερου ρυθμού στα δυτικά. Θα δούμε αν πήραν και το ΙΜΖ, λογικά αυτό θα έπρεπε να εξαρτάται
από το στάδιο που βρίσκεται η επόμενη προμήθεια. Όμως γιατί να σκεφτούν ορθολογικά, δεν το έχουν
κάνει και ποτέ στο υπουργείο...Η πλάκα θα είναι στο τελος να πάρει τους συνδυασμούς της κεντρ. Αθήνας όλους η Ανατολική και μετά το πρόβλημα να το έχει η κεντρική και να μείνει χωρίς πινακίδες
Αυτή τη φορά δε νομίζω πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, στο παρελθόν πάντως κακή εκτίμηση έχει
οδηγήσει σε παρόμοια κατάσταση. -
ΑΜΕ 188* σε Toyota Rav4
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
...ΚΕΖ 193*σε βαρυφορτωμένο Mitsubishi L200...
Κοντά 1000 ΚΕΖ υπάρχουν, δεν έχω δει ακόμα ούτε ένα. Θα προλάβω πριν κλείσει η χρονιά;
ΚΕΖ έχω δει ακόμα και στη Ρόδο, από το Πάσχα αν θυμάμαι καλά
Νέος συνδυασμός και δεν άντεξα να μην ανανεώσω το πρώτο ποστ, σε 'κανονικά' αυτοκίνητα και δίκυκλα.
Κάτι σου ξέφυγε όμως στο πρώτο ποστ!
γμτ... στο νούμερο 1 από κάτω είναι.. τώρα το πρόσεξα το ΙΜΕ εκεί. Λόγω ώρας βαρίεμαι να κάνω logout- login- logout- login, άρα ας το ανανεώσει όποιος ανανεώσει την επόμενη φορά
-
ΚΤΕ-710*,ΚΧΥ-752* το ανώτερο που είδα,ΚΧΟ-722* στην Έδεσσα σε μοντέλα μεταξύ 1998-2000,ΜΗΟ-944* μά δεν πρόλαβα πλαίσιο,ΜΗΟ-883* σε πλαίσιο Μουδανιών το οποίο επιβεβαιώνει ότι απο 8751 ως 8900 είναι ο κλάδος της Χαλκιδικής.
-
HKP 722* Twingo!!!!
-
ΕΡΙ 8* σε μοτοσυκλετα. αρα τελειωσαν τα ΕΡΧ;τοσο γρηγορα;μπραβο!σημερα θα μαθω για κοκκινες στην περιοχη καβαλας που βρισκομαστε!
-
**ΟΒΕ 1 (2ο νούμερο πρέπει να ήταν 7 αλλά δεν είμαι σίγουρος).
-
XAA 815* Σε Ford Transit και
ΧΑΑ 817* σε C-class
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008