-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Βγάζει η Michelin υαλοκαθαριστήρες?
γιατί να μην βγάλει, από λάστιχο είναι κ αυτοί.
βγάζει και μαστούς για μπυμπερό?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Βγάζει η Michelin υαλοκαθαριστήρες?
γιατί να μην βγάλει, από λάστιχο είναι κ αυτοί.
βγάζει και μαστούς για μπυμπερό?
όχι γιατί το μπιμπερό δεν έχει ρόδες
-
Οι Michelin αποκτήθηκαν έναντι 22€ και σε σχέση με τους πρώτους (τους 'μαμά') και τους προηγούμενους υαλοκαθαριστήρες,δεν έχουν καμμία επαφή απολύτως.
Bosch δεν έτυχε να χρησιμοποιήσω so far ,ενώ από τους Valeo (που έβαλε αυτήν την εποχή ένας ξάδερφός μου),ενώ έχουν παρόμοια αποτελεσματικότητα, οι Michelin είναι αρκετά 'πιο ήσυχοι' κατά τη λειτουργία τους.
Ορίστε και κάποιες φωτόγραφίες.
http://i160.photobucket.com/albums/t168 ... 0188-1.jpg
http://i160.photobucket.com/albums/t168 ... 0187-1.jpg
http://i160.photobucket.com/albums/t168 ... 0183-1.jpg -
Που μπορω να βρω Valeo ή και Michelin στην Αθηνα στα βορεια προαστια?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Που μπορω να βρω Valeo ή και Michelin στην Αθηνα στα βορεια προαστια?Φυγε μακρια από valeo απ τα μιο άχρηστα μακτρα.
Bosch twin και SWF,michelin δεν έχω δοκιμάσει.... -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Φυγε μακρια από valeo απο τα μιο άχρηστα μακτρα.
Bosch twin και SWF,michelin δεν έχω δοκιμάσει....+1
Ρε καρντασι, εχω bosch twin καθαριζουν μια χαρα, αλλα στην επαναφορα εδω και αρκετο καιρο, 'σκαλωνουν' και τριζουν... (μονο στο 'αργο', πιστευω να καταλαβαινεις τι εννοω. )
Τους καθαριζω, τους ισιωνω, τιποτα...
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Φυγε μακρια από valeo απ τα μιο άχρηστα μακτρα.
Bosch twin και SWF,michelin δεν έχω δοκιμάσει....Bosch Aerotwin 965S φοράω (70εκ+60εκ). Και τις 2 φορές που τους αγόρασα έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Αλλά και οι Valeo που είχε αρχικά καλοί ήταν.
Στην αντιπροσωπεία βέβαια τους έχουν (Valeo) 65 ευρώ. Αλλά εγώ αγοράζω τους εν λόγω Bosch 34+7 ευρώ μεταφορικά από ένα γερμανικό eshop.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
αλλα στην επαναφορα εδω και αρκετο καιρο, 'σκαλωνουν' και τριζουν... (μονο στο 'αργο', πιστευω να καταλαβαινεις τι εννοω. )Τους καθαριζω, τους ισιωνω, τιποτα...
Δεν πατάνε κάθετα στο τζάμι. Πρέπει να τους πιάσεις δυνατά και να τους περιστρέψεις ώστε να πατάει το λάστιχο ΚΑΘΕΤΑ. Τώρα πατάνε με γωνία και όταν σκουπίζουν προς τη μια πλευρά είναι καλά, όταν γυρίσουν προς την άλλη ΠΗΔΑΝΕ. Αν τους βάλεις κάθετα, όπως σκουπίζουν από τη μια, θα σκουπίζουν κι από την άλλη.
Σιγά - σιγά, μη το παρακάνεις και μαγκώνουν όταν ανεβαίνουν.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
αλλα στην επαναφορα εδω και αρκετο καιρο, 'σκαλωνουν' και τριζουν... (μονο στο 'αργο', πιστευω να καταλαβαινεις τι εννοω. )
Δεν πατάνε κάθετα στο τζάμι. Πρέπει να τους πιάσεις δυνατά και να τους περιστρέψεις ώστε να πατάει το λάστιχο ΚΑΘΕΤΑ. Τώρα πατάνε με γωνία και όταν σκουπίζουν προς τη μια πλευρά είναι καλά, όταν γυρίσουν προς την άλλη ΠΗΔΑΝΕ. Αν τους βάλεις κάθετα, όπως σκουπίζουν από τη μια, θα σκουπίζουν κι από την άλλη.
Mα...το εκανα αυτο! Ποσο πιο δυνατα ρε?
Χωρια που τους καθαριζω συχνα με μωρομαντηλα για να διατηρηθουν... φρεσκιοι... -
-
Μιας και περναει περιοδο κρισης το πορτοφολι,ειπα και εγω να μην ξοδευτω και να παρω ενα απλο σετακι.Βρηκα λοιπον καποια valeo με 25 ευρα.Τα βαλαμε επανω μια χαρα.
Προχτες στην εθνικη με βροχη λοιπον,πανω απο τα 140χλμ δεν καθαριζανε αλλα χοροπηδαγανε Τσαμπα τα 25 ευρα -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Φυγε μακρια από valeo απ τα μιο άχρηστα μακτρα.
Bosch twin και SWF,michelin δεν έχω δοκιμάσει.... -
-
65 ευρώ για υαλοκαθαριστήρες διαβάζω πιο πάνω Είναι δυνατόν;
Εγώ χθες αγόρασα υαλοκαθαριστήρες Bosch για... Sunny B11 (ταιριάζουν και σε άλλα παλιά αμάξια όπως Golf II κλπ) προς... 10 ευρώ. Και κάνουν και φοβερή δουλειά. Γιατί τόσο τρελές διαφορές; -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Εγώ χθες αγόρασα υαλοκαθαριστήρες Bosch για... Sunny B11 (ταιριάζουν και σε άλλα παλιά αμάξια όπως Golf II κλπ) προς... 10 ευρώ. Και κάνουν και φοβερή δουλειά. Γιατί τόσο τρελές διαφορές;Όσο πιο μακρείς οι 'λαστιχένιοι', τόσο πιο ακριβοί ...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
αλλα στην επαναφορα εδω και αρκετο καιρο, 'σκαλωνουν' και τριζουν... (μονο στο 'αργο', πιστευω να καταλαβαινεις τι εννοω. )
Mα...το εκανα αυτο! Ποσο πιο δυνατα ρε?
Χωρια που τους καθαριζω συχνα με μωρομαντηλα για να διατηρηθουν... φρεσκιοι...Μήπως τους χρησιμοποίησες με...πολλά χλμ; Σε πολλά παρμπρίζ είναι τέτοιο το σχήμα, που έτσι και δουλέψεις τους υαλοκαθαριστήρες με υψηλή ταχύτητα, μετά αυτοί οι μ@λάκες, απ την πίεση που δέχονται, όχι μόνο στραβώνουν, αλλά παίρνουν σασί και δεν πατούν μετά σωστά και τρίζουν σαν καργιόλες (το κρεβάτι ρε )
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Μήπως τους χρησιμοποίησες με...πολλά χλμ; Σε πολλά παρμπρίζ είναι τέτοιο το σχήμα, που έτσι και δουλέψεις τους υαλοκαθαριστήρες με υψηλή ταχύτητα, μετά αυτοί οι μ@λάκες, απ την πίεση που δέχονται, όχι μόνο στραβώνουν, αλλά παίρνουν σασί και δεν πατούν μετά σωστά και τρίζουν σαν καργιόλες (το κρεβάτι ρε )
Mαλλον αυτο θα ειναι...
Ρε συ, εχεις δει την υπογραφη μου? Ποσο γρηγορα να παω? Punto εχω...
Νταξ, παντως, τουλαχιστον σταματησε να βρεχει...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Εγώ χθες αγόρασα υαλοκαθαριστήρες Bosch για... Sunny B11 (ταιριάζουν και σε άλλα παλιά αμάξια όπως Golf II κλπ) προς... 10 ευρώ. Και κάνουν και φοβερή δουλειά. Γιατί τόσο τρελές διαφορές;Όσο πιο μακρείς οι 'λαστιχένιοι', τόσο πιο ακριβοί ...
ακριβώς! το γράφω άλλωστε ...70 εκ ο ένας και 60 ο άλλος. Είναι τόσο του Sunny?
πόσο; Ιδιους φοράμε. Πίσω έχουμε ίδιο; Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω για μένα, να κάνω πατέντα και να αλλάξω μόνο το λάστιχο;
-
Πάντως με βροχή και 140-170 χλμ οι υαλοκαθαριστήρες (valeo) παρόλο που έχουν εκείνη τη λεπίδα στου οδηγού για να πατάνε καλύτερα όπως πέφτει πάνω του ο αέρας δεν καθαρίζουν και αφήνουν κενά στο κέντρο. Χώρια που ανεβαίνουν σε χρόνο dt και κατεβαίνουν μετά από σχεδόν 1 δευτερόλεπτο και με προσπάθεια από το μοτέρ.
-
Περι Υαλοκαθαριστηρων