-
επιτελους συναγωνισμος!!
ωραια μαχη ο Βωβος με τον Παπαδημητριου!
σε λιγο μπαινουν Καρουτες,για να δουμε.... -
Συγχαρητηρια στον ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για την νικη του.
Ετσι μπραβο. Να αλλαζουμε παραστασεις. Αλλιως κουραζει να βλεπεις το ιδιο επεισοδιο.
-
ΜΠΡΑΒΟ παπαδημητρίου...
-
Ο χρήστης FUN έγραψε:
Γιατι κολλησαν οι χρονοι????????Δεν θα βλεπουμε χρονους????????
Αντε ρε ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Φατον........
ΩΡΑΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΙΣΑΙ !!!!!!!!!!
'EL-EM'
-
Κ.ΛΩΡΗ ΑΠΟ ΤΙ ΤΟ ΚΟΒΩ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟ ΦΑΤΟΝ ...ΑΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΥΩ
-
Καλό κανει να υπάρχουν 2-3 πληρώματα κορυφής και να μην ξερουμε το αποτέλεσμα από την ανακοίνωση των συμμετοχών.
Και για τα πληρωματα ειναι καλό, ανεβαινει ο πήχης εχει ενδιαφέρον. -
Συγχαρητήρια στους Παπαδημητρίου-Ηarryman και Βωβό-LM για τον ανταγωνισμό που είχαμε χρόνια να δούμε...άς ελπίσουμε να το ξαναδούμε!
επίσης συγχαρητήρια στους Σ.Αθανάσουλα(παππού πλέον)-ΑΖΕΤ που έδειξαν οτι η τρέλλα είναι παντοτινή! -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Γιατι κολλησαν οι χρονοι????????
Δεν θα βλεπουμε χρονους????????
Αντε ρε ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Φατον........
ΩΡΑΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΙΣΑΙ !!!!!!!!!!
'EL-EM'
Aα, ρε Μελετοπουλε,
Οποιος θελει σε κανει και τσιγκλας. Και μου δινεις την εντυπωση οτι δεν ξερεις να ΧΑΝΕΙΣ.
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
Συγχαρητήρια στους Παπαδημητρίου-Ηarryman και Βωβό-LM για τον ανταγωνισμό που είχαμε χρόνια να δούμε...άς ελπίσουμε να το ξαναδούμε!
επίσης συγχαρητήρια στους Σ.Αθανάσουλα(παππού πλέον)-ΑΖΕΤ που έδειξαν οτι η τρέλλα είναι παντοτινή!ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΚΟ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΤΕ!!!
-
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
επίσης συγχαρητήρια στους Σ.Αθανάσουλα(παππού πλέον)-ΑΖΕΤ που έδειξαν οτι η τρέλλα είναι παντοτινή!Και οτι το πραγματικο ταλεντο της οδηγησης ........ παραμενει , δεν χανεται ...
Κι ο Σταματης ηταν ταλαντουχος απ'τα νεανικα του χρονια και το ειχε αποδειξει σε οσους τους αγωνες και οχι απλα παρακολουθουν
Ωραιος αγωνας ....επι τελους καποιος συναγωνισμος , δεν ειν... κακο .... που λεει κι η διαφημηση
-
APR ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ ΝΤΑΞ...ΤΟΝ ΒΕΛΙΟ ΜΕ ΣΑΞΟ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ...ΘΑ ΜΑΣ ΜΟΥΡΛΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ......ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ...ΖΟΥΝ τους αγώνες...
-
Ρε Φωντα δεν ειναι ανάγκη σχολιάζεις τα πάντα. Ειναι 1000% μεσα σε αυτο που λέει ο ΑΠΡ ...
-
ωχ..... μην σε ακουσει ο ΑΠΡ
Ελεος πιο συντηρει τους αγωνες ο ρουστεμης μηπως...??οταν δεν ξερεις καλητερα να μην γραφεις....και εγω νεος ειμαι....και δεν τους εχω ζησει αλλα εχω ακουσει παρα πολλα πραγματα...πρεπει να υπαρχει σεβασμος στους παλαιοτερους.....γιατι τουλαχιστον τοτε υπηρχαν αγωνες...και τοτε ολα ηταν πιο αγνα...
-
ΟΧΙ ΦΙΛΕ Μ...ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ..ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!!!...ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΑΚΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ ΠΧ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΑΚΟΣ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!...ΣΚΩΤΟΣΤΕ ΜΕ!...ΚΥΡΙΕ ΑΠΡ ΣΑΣ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ...ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ???..ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ???...ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΣΑΣ???...
-
Ρε Φωντα , κόψε την ιστορία με τον Ρουστέμη γιατι δεν θα βρεθεί δευτερο άτομο να σου δώσει δίκιο.
Ποιο πρόσωπο εβαλε προς τα πάνω? Ηρωοποιείς εναν ανθρωπο που εγραψε το συμπαν στα παλια του παπουτσια γιατι ετσι γουσταρε. Πίσω στο θέμα μας,Εσυ που εισαι απλός θεατάκος επειδη δειχνεις ότι ψαχνεσαι με το θέμα αγώνες , ψάξου λοιπόν και μαθε για τους Αθανασουλαίους και μην τα βαζεις ολα στο ίδιο σακί. Ελεος . Και ο Κυρκος ηρθε τριτος με ιδιο αυτοκινητο με τους 2 πρωτους, αλλά τα παπουδια πίσω με ενα αμαξι 5 γενιές πίσω σχεδόν Α κάναν παπάδες, να στο πώ απλα να το καταλάβεις, όπως κάνανε με τα ΚΠ οταν εσυ ησουν σπερματοζωάριο.
Και κανέναν δεν πειράζουν οι θεατές, οι εξυπνάδες ενοχλούν, αν δεν ξέρεις απλά ρώτα σαν ανθρωπος ή ψάξε.Και γραψε ρε φιλε με μικρα οπως γραφουμε όλοι μας. -
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!...Ποιος είπε ότι θεοποιώ τον Ρουστέμη?(που εγώ τώρα ανέφερα τον ρουστέμη )...ΑΙΣΧΟΣ αυτό που έκανε....τα παιδιά τα άλλα τι φταίγανε!!!...Στο θέμα μας τώρα,είναι φώς φανάρι που λέμε...ότι έβαλε το προσωπάκι κοιτώντας προς τα πάνω...ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ...ωραία δεν ξέρω τον Αθανασούλα και...Ας μου πεί ο APR ότι δεν εννοούσε εμένα!!!
-
Δηλαδη αν σου πεί πως εννοούσε εσένα ή και εσένα τι θα γίνει? παρακολουθείς αγώνες? τι αγώνες? ασφαλτο? αναβασεις? πίστα? τι ακριβώς?
παρακολουθείς ραλλύ? ε δεν τρέχουνε και πολλοί στα ραλλύ και ειδικά στο χώμα, και δεν μπορω να μπω στη λογική ότι σχολιάζουμε τα πάντα ετσι για το χαβαλέ και τα ισοπεδώνουμε όλα επειδη ξέρουμε τον Α και οχι τον Β.
Τελος πάντων δεν δείχνει και να βγαζει πουθενα, μαλλον τζαμπα συγχιζόμαστε. -
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΡΕ!!! ...ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ..θα έλεγα και εγώ...Αλλά ο APR γιατί με ειρωνεύτικε δεν καταλαβαίνω...Εγω ποτέ δεν τον ειρωνευτηκα-κορόιδεψα...τον έχω ποτέ?...
-
To No24 γιατι το πεταξαν εξω οι αγωνοδικες? Ξερει κανεις?
ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ - ΙΤΕΑ .