-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Απλά έχετε χιούμορ ιταλού χασάπη μαφιόζου που προσπαθεί να φτιάξει μπιστέκα φιορεντίνα από ορειβατικό παπούτσι timberland. Χοντροκομμένο.Ηθελα να ξερα που τα διαβαζεις αυτά και πας τα ξεσηκώνεις! Γιατι αποκλείεται να σκέφτηκες την παραπάνω κρυάδα μόνος σου!
-
Ρε δεν είναι ανέκδοτο το άλλο λέμε. Πραγματικό συμβάν είναι.
Kαι όμως, η κρυάδα αυτή είναι δικής μου έμπνευσης και υλοποίησης. Πολύ απλά, δεν είμαι μονοδιάστατος. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έτσι λέει το αμόρε μου τα timberland μου.Κανε τους υπολογισμους σου τι σε συμφερει καλυτερα .
Μην περιμενεις ομως να λιωσουν οι σολες -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε δεν είναι ανέκδοτο το άλλο λέμε. Πραγματικό συμβάν είναι.
Kαι όμως, η κρυάδα αυτή είναι δικής μου έμπνευσης και υλοποίησης. Πολύ απλά, δεν είμαι μονοδιάστατος.Κων/νε εγω σε πιστευω
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πολύ απλά, δεν είμαι μονοδιάστατος.Είδες που άμα θες έχεις χιούμορ;
-
Είσαι (και είμαι) εντός θέματος πάντως.
-
Πώ πω
διάβασα ξανά το ανέκδοτο που ανέβασα.Άθλιο ρε σεις
-
Τι ομαδα ειναι η μικρη αννουλα;
(Κλασσικη μικρη αννουλα που παθαινει τα πανδεινα)Παραολυμπιακος..
-
Τί είναι πράσινο και ζει στο υπόγειο?
......ο αγγουραίος!!
-
Αγαπητέ Νώντα,
Δεν μπορώ να κοιμηθώ από τότε που διέλυσα τον αρραβώνα σου με την κόρη μου. Θα μπορέσεις να με συγχωρέσεις; Η αλήθεια είναι ότι ήμουν υπερβολικά αρνητικός σχετικά με το πάνκ κούρεμά σου, τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια στη μύτη σου.
Εχω συνειδητοποιήσει πιά ότι οι μοτοσυκλέτες δεν είναι και τόσο επικίνδυνες και δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι όταν έμαθα ότι δεν έχεις δουλέψει μία μέρα στη ζωή σου.
Είμαι σίγουρος ότι όσοι κοιμούνται στα παγκάκια του πάρκου το βράδυ δεν είναι και τόσο κακοί. Στην απόφασή μου, μέτρησε η αγάπη της για σένα, που, αν και μόνο 18, προτιμά να σε παντρευτεί, αντί να πάει στο Χάρβαρντ με υποτροφία. Δεν μαθαίνεις τα πάντα από τα βιβλία σε αυτή τη ζωή.
Καμμιά φορά ξεχνάω πόσο συντηρητικός είμαι. Παραδέχομαι ότι έκανα λάθος. Τώρα έχω μετανοιώσει και έχεις την ευλογία μου να παντρευτείς την κόρη μου.
Φιλικά
Ο μέλλων πεθερός σουΥ.Γ. Συγχαρητήρια για τα 20.000.000 ευρώ που κέρδισες στο Λόττο.
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/96136 -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/96136ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!
-
-
Κάποιος ήθελε να πηδ..... μια γκόμενα, που δούλευε στο ίδιο γραφείο με αυτόν και του άρεσε
πάρα πολύ, αλλά αυτή είχε γκόμενο και δεν δεχόταν.
Μια μέρα, ο τύπος παίρνει την απόφαση και της προτείνει να της δώσει 100 Ευρώ, άν καθόταν
να την πηδ...... Αυτή αρνήθηκε.
Τότε της λέει ότι αν τον άφηνε να την πηδ...... θα ήταν πάρα πολύ σύντομος. Θα πέταγε τα
χρήματα στο πάτωμα, αυτή θα έσκυβε και μέχρι να τα πιάσει αυτός θα είχε τελειώσει.
Η γκόμενα το σκέφτηκε για λίγο και του είπε ότι θα ήθελε να ρωτήσει τον γκόμενο της. Έτσι
τηλεφώνησε στον γκόμενο της και του εξήγησε την περίπτωση.
Εκείνος της λέει: ΟΚ ζήτησε 200 Ευρώ και πιάσε πολύ γρήγορα τα λεφτά από το πάτωμα, ώστε
ο τύπος να μην προλάβει να κατεβάσει ούτε τα παντελόνια του.
Η γκόμενα λοιπόν λέει στον τύπο ότι δέχεται την πρόταση για 200 Ευρώ και ο τύπος
συμφωνεί.
Μετά από μισή ώρα ο γκόμενος της κοπέλας περιμένει ακόμη τηλέφωνο της για να δει τι
έγινε.
Τελικά μετά από 45 λεπτά της τηλεφωνεί και ρωτάει τι έγινε...
Και αυτή λαχανιασμένη του απαντάει: 'Τον πούστη, πέταξε στο πάτωμα κέρματα'.ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Για να μην σε πηδ......, να εξετάζεις πάντα σε βάθος μια επαγγελματική
πρόταση πριν συμφωνήσεις. -
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ: Ένας τύπος που δεν είναι αρκετά αρρενωπός για να γίνει μηχανικός, αλλά ούτε και αρκετά 'αδερφή' για να γίνει στυλίστας.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Αυτή που καταφτάνει μετά την μάχη και μαζεύει τους τραυματίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Είναι αυτό με το οποίο παντρεύονται όλες οι γυναίκες χωρίς να το ξέρουν.
ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ: Αυτός που σου λέει να πας να γ***θείς με τέτοιο τρόπο, που εσύ δεν βλέπεις την ώρα να το κάνεις.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ: Ο ειδικός που θα ξέρει αύριο για ποιο λόγο αυτό που προέβλεψε δεν έγινε σήμερα.
ΕΥΚΟΛΗ : Λέγεται η γυναίκα που έχει τη σεξουαλική ηθική του άντρα.
ΚΒΑΝΤΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ: Είναι ένας τυφλός άντρας μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, που ψάχνει μια μαύρη γάτα, δηλαδή κάτι που δεν υπάρχει.
HARDWARE: Τμήμα του υπολογιστή, το οποίο δέχεται τα χτυπήματά μας όταν το software παρουσιάσει πρόβλημα.
ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ: Συμπεριφορά της γυναίκας απέναντι σε έναν άντρα που δεν την ενδιαφέρει, η οποία μεταφράζεται από τον άντρα ως 'κάνει τη δύσκολη'
ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ: Άτομο ικανό να σκέφτεται για περισσότερο από δύο ώρες κάτι που δεν έχει σχέση με το σεξ.
ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: Δυνατότητα να ρίξεις τις ευθύνες στους άλλους.
ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ: Το αντισυλληπτικό που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από τις γυναίκες κατά τη δεκαετία του 90.
ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΣ: Καταπιεσμένος πολυγαμικός
NANOSECOND: Κλάσμα του χρόνου μεταξύ της στιγμής που θα ανάψει πράσινο μέχρι τη στιγμή που θα ακουστεί η κόρνα από το πίσω όχημα.
ΝΥΜΦΟΜΑΝΗΣ: Όρος με τον οποίο ο άντρας χαρακτηρίζει μια γυναίκα που θέλει να κάνει σεξ πιο συχνά από αυτόν.
ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ: Αισιόδοξος με εμπειρία.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/96136ΔΕΜΟ-ΚΑΡ
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
ΔΕΜΟ-ΚΑΡ
Θα μπορούσε να ήταν και ΕΜΟ-ΚΑΡ
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
ΔΕΜΟ-ΚΑΡ
Θα μπορούσε να ήταν και ΕΜΟ-ΚΑΡ