-
+1 για το ρολόι
-
Έχουμε καμία φωτογραφία;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έχουμε καμία φωτογραφία;Χρηστο, δυστυχως δεν μπορω να το βρω στο νετ μιας και δεν ξερω τι μαρκα ειναι...παντως ειναι σιγουρα pilot watch...αν μπορει να μας βοηθησει ο κρους...
-
Mε την επίσκεψη μου στην φετινή έκθεση της Εxclusive Yachting, απέκτησα ενα πανέμορφο HAUREX ρολόι..
Aν τα γνωρίζει κανείς, ακούω γνώμες.
Απλα In love with it...
-
τι γνώμη έχετε για αυτό:
και για αυτό
είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο..παίζουν στα 700-850 ευρώ...
-
...και τα 2 είναι πολύ καλά. Το 1ο μου αρέσει πιο πολύ, έχω ένα παρόμοιο. Για το 1ο το βρίσκεις στο ebay με 400-420€ και το 2ο με 470-500€.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
...και τα 2 είναι πολύ καλά. Το 1ο μου αρέσει πιο πολύ, έχω ένα παρόμοιο. Για το 1ο το βρίσκεις στο ebay με 400-420€ και το 2ο με 470-500€.Ακριβως αυτο. Και τα 2 ρολογια ενσωματωνουν την τεχνολογια κινετικ που απλα δεν παιζεται, μιας και συνδυαζει τα υπερ ενος αυτοματου ρολογιου(δεν χρειαζεται ποτε μπαταρια) και κανενα απο τα μειονεκτηματα του(οχι μεγαλη ακριβεια σε σχεση με ενα ρολοι που δουλευει με μπαταρια).Να προσθεσω οτι το πρωτο ρολοι ειναι πιο dress watch, ενω το δευτερο ειναι πιο casual.Τελος, αν εισαι απο τους τυπους που το ρολοι το φορας παντου(δηλαδη και οταν κανεις μπανιο στην θαλασσα, ντους, κλπ)τοτε το δευτερο ρολοι θα πρεπει να ειναι η επιλογη σου.
-
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
τι γνώμη έχετε για αυτό...........................είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο..παίζουν στα 700-850 ευρώ...
To πρωτο μου αρεσει παρα πολυ εμφανισιακα,και ο μηχανισμος ειναι κορυφη.
-
Για αυτό τι γνώμη έχετε;
http://sh1.yahoo.edyna.com/page/popimag ... -1-550.jpg' target='_blank Ένα μεγάλο γειά σε όλουs τουs 'συνforumίτεs'
-
[quote='Gmk550i']Για αυτό τι γνώμη έχετε;
http://sh1.yahoo.edyna.com/page/popimag ... -1-550.jpg' target='_blank' target='_blank
Πολύ καλό ρολόι με αυτόματο μηχανισμό! Αξίζει τα χρήματά του!
-
με τι να καθαρίσω το suunto μου;;
οινόπνευμα κάνει (τουλάχιστον για το λαστιχένιο λουράκι) ή σκέτο νερό; -
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
τι γνώμη έχετε για αυτό:και για αυτό
είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο..παίζουν στα 700-850 ευρώ...
Αρε SEIKO
Κι ο Θεός με SEIKO μετράει τα χρόνια........Ψάξε για εξωτερικό φίλε γιατί εδώ πέφτει πολύ πιασοκ@λι
-
Τσιμπησα αυτο...
CITIZEN ECO DRIVE SKYHAWK JY0005-50E
Με τα μεταφορικα ~$390
Περιμενω να μου ρθει με το ταχυδρομιο αυτες τις μερες
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αρε SEIKO
Κι ο Θεός με SEIKO μετράει τα χρόνια........Γι'αυτο τωρα τελευταια μου φαινεται οτι περναει ο χρονος πιο γρηγορα ε?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αρε SEIKO
Κι ο Θεός με SEIKO μετράει τα χρόνια........σχιστομάτης ο θεούλης;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αρε SEIKO
εννοείτε
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Αρε SEIKO
εννοείτε
κοίτα που νόμιζα ότι είναι ελβετός
-
τεχνικά χαρακτηριστικά
Shock Resistant
Shock-resistant construction protects against impact and vibration.
Solar Power
A solar cell provides power for operation.
DCF/MSF/WWVB/JJY radio signal receiver
In Europe or North America, in many parts of Canada and Central America or Japan - once the watch has been set to the local time zone, it receives the relevant signal ensuring that it always shows the exact time. In many countries the summer and winter time is also shown automatically.
Neobrite
A luminous coating provides long-term illumination in the dark after only a short exposure to light.
World Time
Displays the current time in major cities and specific areas around the world.
Day and Date display
The current day and date are both displayed.
Stopwatch function - 1/20 sec. - 1 hour
The elapsed time is measured with 1/20-sec accuracy. The watch can measure times of up to 1 hour.
Daily alarm without an hourly chime
An accoustic signal goes off daily at a set time.
Full Auto Calendar
Allowances are made automatically for months of different lengths, in case date corrections for leap years are required.
12/24-hour Timekeeping
Times can be displayed in either a 12-hour or 24-hour format.
Mineral Glass
Hard glass resists scratching.
Stainless Steel Case
Screw Lock Back
Stainless Steel Solid Band
Safety Catch
Always reliable: This watch has a particularly secure safety catch, which helps prevent the strap from opening by mistake.
Water resistance classification (20 bar / 200m)
Perfect for free diving without scuba gear: the watch is water resistant to 20 bar / 200 metres. The metres value does not relate to a diving depth but to the air pressure used in the course of the water resistance test. (ISO 2281) -
Χαιρετώ το κοινό του thread Η εμπειρία μου στον χώρο του ρολογιού εκτείνεται σε... μισή μέρα ψάξιμο οπότε θα ήθελα τη γνώμη σας.
Ψάχνω ένα ρολόι που να μην καταλαβαίνει εύκολα από ζημιές γιατί θα είναι καθημερινής χρήσης.
Θα ήθελα να αποφύγω φτηνιάρικες λύσεις τύπου λουράκι από καουτσούκ, όμως το budget είναι στα 120 ευρώ max
Δεν μου πολυαρέσουν τα ψηφιακά εκτός από εξαιρέσεις τύπου Suunto που όμως είναι εκτός δυνατοτήτων μου αυτή τη στιγμή.
Έχω βρει ενδιαφέροντα τα εξής:
85 ευρώ
120 ευρώ -
Το τζαμι (πλαστικο βασικα) του swatch θα χαρακτει πολυ ευκολα...
Αν θες swatch, δες καποιο μοντελο που να μην προεξεχει το τζαμι...
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.