-
προς στιγμήν εσάλεψα λιγο...αλλα ναι εφόσον το θέτεις ετσι...δεν ψαχουλεψα και ποιο πισω!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ή να κανω πλακαΔεν ξέρω αν κάνεις πλάκα, αλλά ως γνωστόν ο Hulk είμαι ΕΓΩ!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οχι δεν νομιζω τιποτα. απλα αν δεν υποστηρηξεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει...
εσυ τουλαχιστον ζεις την 'αισθηση' των honda και χεις λογο να χεις τη καυλα σου...ο αλλος ο βλακας ενα polo εχει και honda δεν εχει δει ουτε στον υπνο του...
δεν εχω φιλε λεφτα για τοσο ακριβο αμαξι ακομη...
μην κοροιδευεις επειδη εσυ εισαι πλουσιος...δεν ειναι ολοι...φιλε εμενα δουλεψαν πολυ σκληρα οι γονεις μου για να μου παρουν το αυτοκινητο μου,εσενα αν τα ξυνουν ειναι δικο τους προβλημα
Ο thanix δεν σου έγραψε κάτι κακό για να του απαντήσεις έτσι...
Μετά βέβαια το χόντρυνε και αυτός με τις απειλές, αλλά και εσύ ακολούθησες. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί πρέπει να υπάρχει αντιπαράθεση ανάμεσά σας.
-
PE ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΑΜΕ!!!!!!!
Δε βλεπετε ποσο γελοια ειναι αυτα που λεμε?????αν ειναι ποτε δυνατον να τα πιστευετε!!!!
Σιγα μην εχω προβλημα με το thanix -
Δε βλεπετε ποσο γελοια ειναι αυτα που λεμε?????αν ειναι ποτε δυνατον να τα πιστευετε!!!!
Σιγα μην εχω προβλημα με το thanixTIIIIIIIIIIIII
Έκανες ΠΛΑΚΑ για την HONDA;;;Καλά δεν ντρέπεσαι καθόλου; Τι αγωγή σου έδωσαν οι γονείς σου; Μήπως αντί να σε κάνουν άνθρωπο, δούλευαν ΟΛΗ μέρα για να σου αγοράσουν ένα παλιο-S3 (να ήταν Honda ή Alfa Romeo, να πω... ) και τώρα να τ' αποτελέσματα: ΤΟΛΜΑΣ και πιάνεις την Honda στο στόμα σου!
-
Σιγα μην εχω προβλημα με το thanixΠείτε το ρε παιδιά. Ψάρωσα...
Από την άλλη όμως μη κάνουμε pub-σουβλατζίδικο όλο το forum... -
@hifidelity
ρε οντως πως τολμησα να κανω πλακα με τη honda?? -
Ο χρήστης teo75 έγραψε:
φιλε, στα Χοντα αν θες να ξερεις, μετα τις 500000χλμ αρχιζουν να μετρανε τα χιλιομετρα.
και ΑΝ θες αλλαζεις λαδια, μπορεις προληπτικα να τα αλλαζεις καθε 200000χλμquote]
τώρα 2 περιπτώσεις υπάρχουν ή να έχεις τα δάχτυλα του ΧΟΥΛΚ και να πατάς 10-10 τα πλήκτρα μαζι
ή να ήσουν τύφλα όταν έγραφες το ποστ
S2000 Vs Leon Cupra Mk2