-
Ο χρήστης tsouffff έγραψε:
όπλο και εξάρτηση δε τη γλιτώνουμε.. έμαθα ότι θα μας έχουν 5 μέρες σκηνάκια ..κατι τετοιο με ειπε...αλλα το θεωρησα χοντρο..
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Συνήθως ούτε οι μισοί δε παρουσιάζονται. Το θέμα είναι αν το ρισκάρεις να μην πας. Μάλλον δύσκολα Καλή δύναμη, δε βλέπω να την γλιτώνω και εγώΚαλύτερα τώρα 5 μέρες παρά να μπλέκω μετά με στρατοδικεία και επιπρόσθετες θητείες.. έχω ακούσει ότι είναι πολύ αυστηρά τα πράγματα..
-
Το ότι θα 'ξεμπλεξεις' δεν είναι σίγουρο. Έναν μπορεί να τον καλέσουν 3 φορές και κάποιον άλλο καθόλου. Να μη σου πω πως αν δουν πως πηγαίνεις θα σε προτιμήσουν και την επόμενη φορά. Πάντως όταν υπηρετούσα (πριν 3 χρόνια) στις αναφορές από τις Μονάδες Επιστράτευσης φαινόταν πως τα ποσοστά προσέλευσης ήταν γύρω στο 50% συνήθως. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα.
-
Εγώ πριν 13 χρόνια μια φορά με κάλεσαν πήγα, πήρα το άσπρο απολυτήριο και δεν με ξανακάλεσαν. Ούτε και φίλο σειρά μου τον ξανακάλεσαν. Πάντως και τότε αποχή υπήρχε και τα δικαιολογητικά που ζητούσαν ήταν 'εισαγωγή σε νοσοκομείο' (πανικός απο ιώσεις εκείνη την εποχή ...) ή 'εκτός Ελλάδας' με βεβαίωση απο την ελληνική πρεσβεία άλλης χώρας. Πάντως και το Στρατοδικείο έχει ακουστεί.
-
Λες για αυτο να μην με εχουν καλεσει ποτε;Εγω πηρα λευκο φυλλο πορειας με την απολυση μου.
-
Όταν απολύθηκα το ...92 θυμάμαι μου έδωσαν ένα ροζ ή πράσινο ήταν απολυτήριο που έγραφε επάνω ότι σε περιπτωση που θα με ζητηθεί θα παρουσιαστώ στο στρατόπεδο κύριας εκπαιδευσης (μετά το κέντρο). Δυο χρόνια μετά με κάλεσαν σε άσκηση (στον Ηνίοχο ... κάπως έτσι αν θυμάμαι) και μου έδωσαν ένα άσπρο που δεν γράφει τίποτα στο σημείο που αναφέρω παραπάνω. Μετά δεν με ξανακάλεσαν. Νομίζω το λευκό είνια το τελευταίο και η επόμενη επαφή με το στρατό είναι ... σε γενική επιστράτευση. Αυτά για τους οπλίτες. Οι δόκιμοι νομίζω έχουν εκπαίδευση κάθε 5ετία σε Μονάδα Επιστράτευσης.
-
Εγω έχω πάει επίστρατος 2 φορές.
Την πρώτη είχα ροζαλία.
Μετά μου το αλλάξανε(μου φάνηκε πολύ παράξενο σε άσπρο)
Σε κάποια φάση μου το αλλάζουν σε πράσινο αν θυμάμαι καλά και καπάκι μετά απο 1-2 μήνες ξανά επίστρατος.
Μετά απο μερικούς μήνες πέρα της άσκησης που πήγα ξανά μανά άσπρο και έκτοτε έχω παραμείνει ντακότα. -
Πολυ κινηση στην πολη μας, πολυ γλιτσα στους δρομους και πολλα ζωα...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Πολυ κινηση στην πολη μας, πολυ γλιτσα στους δρομους και πολλα ζωα...φαγωθηκες... μες την γκρινια εισαι...
-
τελικα και σκηνακια ειχε και βολη...
-
Γ*μηθηκε ο διας σημερα,η εγνατια στο υψος της Αγιας Σοφιας εγινε μια λωριδα λογω μετρο(ελπιζω προσωρινα)και η λαγκαδα κλειστη,δυο αστικα το ενα στην αρχη και το αλλο στο υψος της αγιου δημητριου σταματημενα μεσα στη μεση του δρομου και τυποι να ριχνουν σακια με αμμο στο δρομο,δε καταλαβα τι παιχτηκε αλλα η διευλευση γινοταν υποχρεωτικα απο το παραπλευρο στενακι...
-
Kαλά, δεν την παλεύουμε καθόλου να πούμε...
Χθες, με την ψιχάλα 3 ατυχήματα:
- στην εξοδο από την ΕΟ για κόσμος, μεσήλιξ με Υ αντί να στρίψει δεξιά έφυγε ευθεία με υποστροφή μάλλον, καβάλησε την μπαριέρα και μπήκε στο τριγωνάκι με τα χώματα.
-στην κατηφόρα της καρδιας, στην ευθεία/ισιάδι μεταξύ των 2 κατηφόρων, φορτηγάκι γυρισμένο 270 μοίρες, έχοντας χτυπήσει και αριστερά στην μπαριέρα
-λίγο πιο πριν, περίπου 100 μέτρα, 2 αμάξια σε καραμπόλα, μάλλον λόγω του προηγούμενου ατυχήματος.
Δεν πάμε καλά.
- στην εξοδο από την ΕΟ για κόσμος, μεσήλιξ με Υ αντί να στρίψει δεξιά έφυγε ευθεία με υποστροφή μάλλον, καβάλησε την μπαριέρα και μπήκε στο τριγωνάκι με τα χώματα.
-
http://www.protothema.gr/content.php?id=15095
Κάμερες στη εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών για την εξυπηρέτηση οδηγών... θα τοποθετηθούν αισθητήρες, κάμερες και πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων τόσο στην περιφερειακή οδό, όσο και στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών.
Προς ενημέρωση και όχι μόνο ...
-
Ενημέρωση! Με γράμμα στο σπίτι για την ταχύτητα με την οποία κινόντουσαν!
-
Κατά τις 12.30 πήγαινα προς κέντρο από τη δυτική είσοδο και είχαν κλειστή την Κουντουριώτου μετα τα Δικαστήρια.
Έδιωχναν όλη την κίνηση προς τα πάνω (26ης Οκτ) προς Βαρδάρη.
Γιατί άραγε;Ερώτηση: Κάπου νομίζω πως πήρε το μάτι μου ότι το πάρκινγκ στο 'Πλατεία' έβγαλε προσφορά με 5€ όλο το βράδυ. Ισχύει; Το δοκίμασε κανείς; Ξέρει πιο λεπτομερείς όρους;
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Κατά τις 12.30 πήγαινα προς κέντρο από τη δυτική είσοδο και είχαν κλειστή την Κουντουριώτου μετα τα Δικαστήρια.
Έδιωχναν όλη την κίνηση προς τα πάνω (26ης Οκτ) προς Βαρδάρη.
Γιατί άραγε;Νομίζω σήμερα είναι η 'μέρα χωρίς αυτοκίνητο' και θα είχε ποδηλατοδρομία στην Νίκης.
Ίσως κάνω και λάθος ... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
http://www.protothema.gr/content.php?id=15095
Κάμερες στη εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών για την εξυπηρέτηση οδηγών... θα τοποθετηθούν αισθητήρες, κάμερες και πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων τόσο στην περιφερειακή οδό, όσο και στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών.
Προς ενημέρωση και όχι μόνο ...
Ελπίζω τωρα να ξεκινησαν να τοποθετουν.... γιατι την προηγουμενη βδομάδα έκανα κατι περάσματα με ταχυτητες αυτόφωρου τσε βάλε
Σε όλα τα καλά κομμάτια βάζουν 'πληροφοριακές' κάμερες.... εκει που πρέπει τίποτα... Αν έβαζαν εκεί που έπρεπε βεβαίως, τα έσοδα του κράτους θα ηταν μειωμένα
-
Παλιοταλάκα θα τους πω να βάλουν gatso έξω ακριβώς από το σπίτι σου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παλιοταλάκα θα τους πω να βάλουν gatso έξω ακριβώς από το σπίτι σου.Την κόβω την gatso να εχει απο την πρωτη βδομάδα προβλήματα με την τροφοδοσια της στο ρεύμα
-
Και 2η, και 3η. Μην σου πω και μέσα στο δωμάτιό σου. Ταλάκα, ε ταλάκα. Εσύ είσαι το ζώον που χτυπάει 200αρες στον περιφερειακό, ε;
Posts προς Θεσσαλονικείς