-
Κατ εντολή, και κατ απαίτηση των περιστάσεων, ας δώσουμε στίγμα
Ολλανδία, Eindhoven,
σε απόσταση αναπνοής απ τον PuntoLord, κοντά στο Strasburg, στον Mirage και σε κάποιον άλλο που μου διαφεύγει στην Χαϊδεμβέργη
Για παρουσιαστείτε οι υπόλοιποι -
Κατ εντολή, και κατ απαίτηση των περιστάσεων, ας δώσουμε στίγμα
Ολλανδία, Eindhoven,
σε απόσταση αναπνοής απ τον PuntoLord, κοντά στο Strasburg, στον Mirage και σε κάποιον άλλο που μου διαφεύγει στην Χαϊδεμβέργη
Για παρουσιαστείτε οι υπόλοιποι -
Καλησπέρα.
Ξέρω πως ίσως ειναι αργά για σχέδια αλλά αύριο θα βρίσκομαι στο Aachen για βόλτα και φαγητό.....όσοι πιστοί - & κοντινοί - προσέλθετε....
ΥΓ: Για επικοινωνία στείλτε μου pm
-
Τελείωσε άλλη μια κουραστική εβδομάδα, με τις επισκέψεις χθές στο Aachen & σήμερα στην πίστα κάρτ του Σουμάχερ στο Krepen-Sindorf, όπου έκανα νέο ατομικό ρεκόρ με χρόνο 48,231
Το επόμενο Σαβ/κο ίσως με βρεί νότια στο Manheim.....
-
Καλησπέρα.
Ανακοινώνω από τώρα πως το ερχόμενο Σαβ/κο (28-29 Ιουν) θα βρίσκομαι εκδρομή στο Langendorf (πλησίον Leipzig)......όσοι πιστοί-κοντινοί προσέλθετε
Επίσης, το μεθεπόμενο Σαβ/κο (5-6 Ιουλ) θα επισκεφθώ το Mahneim......
Άντε να βρεθούμε βρε παιδιά!!!
-
Καλησπέρα.
Υπενθύμιση για τη Manheim το ερχόμενο Σάββατο......κανείς ρε παιδιά???
-
χαιρετω!
Ήμουν Βερολίνο το προηγούμενο ΣΚ, και επειδή πλέον είμαι στα μαζέματα για να κατέβω ελλάδα( ξενοικιάζω σπίτι και μετακομίζω, και πρέπει όλα αυτά, μαζί με άλλα χαρωπά να τελειώνουν αυτο το ΣΚ) είναι αδύνατον...
Καλά να περάσεις, και τα λέμε όταν με το καλό γυρίσω
-
Καλησπέρα.
Πολύ πεσμένη κίνηση έχουμε βρε Βορειο-Ευρωπαίοι.......άντε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά....
-
Σημερα το βράδυ κατεβαίνω Ελλάδα για διακοπές, οπότε η συνάντηση θα πρέπει να περιμένει
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Σημερα το βράδυ κατεβαίνω Ελλάδα για διακοπές, οπότε η συνάντηση θα πρέπει να περιμένειTυχεράκια.....καλά να περάσεις!!
-
εγώ από 10 οκτωβρίου, αν έχουμε υγεία και όλα πάνε καλά, θα ανέβω Βόννη. Εκεί θα μείνω καιρό, οπότε θα κανονίσουμε μια τουρνέ!!!
-
Καλημέρα σε όλους.
Εν όψει της αναχώρησης για Ελλάς σήμερα, εύχομαι στους παραμένοντες Βορειοευρωπαίους φίλους καλό καλοκαίρι!
ΥΓ: Επιστροφή στις 17/8......σίγουρα πιο μελαχρινοί και υπέρβαροι!
-
Aπό αύριο το μεσημέρι επιστρέφω και εγώ για διακοπές στην Ελλάδα!
...με κάποιους από εσάς θα συναντηθώ κιόλας (έτσι προεδρούκο?) !!
Σε όλους λοιπόν, καλό καλοκαίρι!
-
Καλησπέρα στους 'Βορειους' φίλους....
Είμαι στο Ελλαδιστάν και για όποιον βρεθεί στις Σέρρες,. άς μου στείλει pm να του δώσω κινητό να βρεθούμε για καφέ...
-
Καλημέρα,
Καμμιά συνάντηση για εμάς του Βόρειους δεν 'παίζει' ?? Έχω 3ήμερο μπροστά μου και κάθομαι....
-
.....το ερχόμενο Σαβ/κο κερνάω ουζομεζέδες βρε!!!!
ΥΓ: ...μπας και δελεάσω κανέναν
-
Δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό το λάθος, γιατί το επόμενο ΣΚ βλέπω ότι είμαι free
Για να τηλεφωνηθούμε εντός της βδομάδας
-
Πολλή δουλεια...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πολλή δουλεια...Oυφ, ένας λιγότερος για το κέρασμα.....
-
Tελικά κανονίσαμε να βρεθούμε στα μέρη μου το Σάββατο.
Mε τον Mirage πιστεύω ότι βολεύει να κάνουμε ένα meeting πιο νότια (Neurburgring ας πούμε) για να μοιράσουμε την απόσταση, αν υπάρχει διάθεση και χρόνος να βρεθούμε, γιατί κι εγώ πιεσμένος θα είμαι απο δω και πέρα
Συναντήσεις 4ΤΦ Β.Ευρώπης Εμείς,οι μπυρες και τα σνίτσελ