-
Συμφωνω με τη φαση του touring, της εκδρομης με παρομοιας νοοτροπιας φιλων, ακομα και της γρηγορης βολτας σε κομματια της διαδρομης τα οποια επιτρεπουν τετοια παιχνιδια λογω μειωμενης κινησης και καλης ορατοτητας. Ποιος μου λεει ομως οτι καποιος, εχοντας σαν στοχο το επαθλο, δεν θα 'δαγκωσει την ταυτοτητα' και δεν θα ορμηξει σε ολη τη διαρκεια της διαδρομης, χωρις κανενα σεβασμο στη ζωη και την περιουσια των αλλων; Τι θα γινει αν συμβει καποιο ΧΟΝΤΡΟ ατυχημα; Ολοι θα πουμε οτι λυπομαστε, κριμα τα παιδια κλπ κλπ; Και μετα θα βγει η τροχαια στους δρομους και θα μας γραφει παλι για τριγωνα, προβολακια, θορυβο, ταχυτητα 75 km/h εκει που εχει οριο 50, και αλλες τετοιες αηδιες....
Φιλε Θανο (αν εισαι ο Θανος με το μαυρο Ibiza σε ξερω) δεν συμφωνεις; -
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Συμφωνω με τη φαση του touring, της εκδρομης με παρομοιας νοοτροπιας φιλων, ακομα και της γρηγορης βολτας σε κομματια της διαδρομης τα οποια επιτρεπουν τετοια παιχνιδια λογω μειωμενης κινησης και καλης ορατοτητας.Στο κάτω-κάτω κι εμείς εδώ στο 4Tforum έχουμε κάνει Touring! Και η βόλτα στις ειδικές γύρω από το Λαύριο, και η εκδρομή στη λίμνη Πλαστήρα...
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=4795
Αλλά το Cannonball είναι αγώνας:
http://www.cannonballruneurope.co.uk/
7 μερόνυχτα συνεχούς οδήγησης σε 7 χώρες; Και 'Μόνος κανόνας δεν υπάρχουν κανόνες'; -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Kapoy diabasa ayto kai eipa na sas to deiksw kai oti kollaei sthn prokeimenh periptwsh. Emena moy aresei ayth h filosofia...'Den lew to na exeis ypsila idanika sthn zwh einai kalo alla den exei plaka. Ayta poy aksizoyn sthn zwh einai ta epikyndina,ta asynh8ysta kai eniote ta PARANOMA.'
Emena moy aresei ayth h filosofia...
Μαζί σου και εγώ!
Αλλά με αυτή την φιλοσοφία μας βλέπω να πηγαίνουμε με 150 στην Πατησίων με λίγη κόκα στο ταμπλό επειδή είναι ασυνήθιστο, επικίνδυνο και παράνομο
Μεγάλη κουβέντα ανοίγουμε!!
-
φιλε τιμο καλησπερα.
με υπερβολες του στυλ κοκα κλπ η 150 στην πατησιων το μονο που καταφερνουμε ειναι να γινομαστε περισσοτερο γραφικοι παρα ρεαλιστικοι.
δεν ειμαι υπερ της παραβασης των οριων ταχυτητας ουτε προτεινα κατι τετοιο.
ο καθε ενας βαζει τα δικα του ορια.δηλ.οταν εσεις κανετε touring μπορειτε να κανετε καλα καποιον θερμοκεφαλο???ο χρονος ειναι υπεραρκετος για να καλυφτει η αποσταση συμφωνα με τα ορια ταχυτητας...
απο κει και περα δεν ειμαι ο μπαμπας κανενος...
αμα θελετε περαιτερω αναλυση παντως για κινδυνους ...μπορουμε να το συζητησουμε.ας σταματησουμε ομως τις αναφορες σε αυτο το πραγμα με αυτο τον τροπο.
δεν εχει νοημα... -
Ο χρήστης thanos28 έγραψε:
με υπερβολες του στυλ κοκα κλπ η 150 στην πατησιων το μονο που καταφερνουμε ειναι να γινομαστε περισσοτερο γραφικοι παρα ρεαλιστικοι.
Καταρχήν το παράδειγμα (προφανώς ακράιο) το έδωσα σαν απάντηση στη φράση του φίλου Hannibal
Νόμιζα ότι είναι προφανές ότι έχει κάποια δόση υπερβολής για να δείξω ότι κάπου σταματάει η παραπάνω φιλοσοφία.
Προφανώς δεν κατάλαβες με ποιο στυλ το έγραψα και βιάστηκες να με χαρακτηρίσεις ως ... γραφικό.Ίσως γραφικός να είναι κάποιος που σε ένα forum με άλλα 5333 μέλη ανακοινώνει κάτι δίνοντας κινητό, με την παράκληση να μην φτάσει σε λάθος αυτιά...όταν οι στοιχειώδεις γνώσεις πιθανοτήτων λείπουν για να σκεφτεί ότι ίσως υπάρχει (και έλα που υπάρχει!!!! ) κάποιος αστυνομικός (2 λάθος αυτιά...σωστά? ) και διάβασε αυτό το post και επειδή για Χ λόγο είναι παράξενος κλπ κλπ θα βάλει στόχο να το σταματήσει!
Άρα ας μην χαρακτηρίζουμε τόσο εύκολα!
Φιλικά,
Κώστας
-
Αποψη μου είναι ότι το σκεπτικό του cannonball δεν ταιριάζει με την αυτοκινιτηστική παιδεία που , εγώ τουλάχιστον , έχω λάβει απο αυτό εδώ το περιοδικό.
Είναι άλλο πράγμα η απόλαυση της ταχύτητας και της αυτοκίνησης απο το να κυνηγάς ένα έπαθλο χωρίς κανόνες. Καλή η αδρεναλίνη που σου δίνει η παρανομία , ωραία η όλη ''φάση'' , αλλά εγώ θα προτιμούσα να ''παρανομούσα'' ανεβαίνοντας το στροφιλίκη της Ιτέας ας πούμε , μόνος μου ή με παρέα που θα μοιραζόμαστε την ίδια χαρά , από το να κυνηγώ έπαθλα πού άλλοι ''συναθλητές'' μου θα το έχουν κάνει αυτοσκοπό.Υ.Γ. Επ'ευκαιρίας μήπως είναι καλή εποχή γιά ένα χειμερινό touring * ;;
- = εκδρομή μετά παιδακίων
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ίσως γραφικός να είναι κάποιος που σε ένα forum με άλλα 5333 μέλη ανακοινώνει κάτι δίνοντας κινητό, με την παράκληση να μην φτάσει σε λάθος αυτιά...Νομίζεις οτι μόνο σε ένα το έγραψε;
Πάντως συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο Βασίλη για την 'παρανομία' στα στροφιλίκια της Ιτέας
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Ίσως γραφικός να είναι κάποιος που σε ένα forum με άλλα 5333 μέλη ανακοινώνει κάτι δίνοντας κινητό, με την παράκληση να μην φτάσει σε λάθος αυτιά...
Νομίζεις οτι μόνο σε ένα το έγραψε;
Οπότε το ξέρουν μόνο 10.000 άτομα περίπου στην Ελλάδα ας πούμε ???
Απίστευτο!!
Ας μείνει μεταξύ μας όμως!!!Πάντως συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο Βασίλη για την 'παρανομία' στα στροφιλίκια της Ιτέας
Σαφώς και υπάρχει κάποια μαγεία στην παρανομία...
Αυτή η μαγεία χάνεται όταν γίνεται και πολύ μπάχαλο.
Με λίγα λόγια αν αυτό έχει ειπωθεί και σε άλλα forum και το κάθε μέλος του forum το συζητάει με κάποια παρέα και ένα άτομο της παρέας το λέει και σε ένα γνωστό κοκ (καθόλου παράξενο) και τελικά ενδιαφερθεί το 1/4 όσων το έχουν ακούσει τελικά βλέπω το Ελληνικό Cannonball να έχει 1000 άτομα στον αγώνα!
-
Εγω θα ήθελα να δω να διοργανώνεται ένα road rally σε Ελληνικά μέρη. Θα πήγαινα άνετα.
Τι εννοώ; Διαβάστε πρώτα αυτό το άρθρο:
An Introduction to Road Rallies (στο kuro5hin.org)
Δε θέλω gumball, δε θέλω canonball. Το βρίσκω πολύ γραφικό να παραβιάζεις όρια ταχύτητας ή να κάνεις street racing και να λες 'Street racing is not a crime' και να προσπαθείς να κρύβεσαι από τους μπάτσους και τέλος πάντων όλη αυτή την 'κουλτούρα' των 'street racers'.
Θέλω κάτι σαν touring, με τους κανόνες ενός rally (checkpoints, δεν ξέρεις πού πρέπει να πάς μετά το επόμενο checkpoint, περιπέτεια κ.λπ.). Όπου όλοι οι οδηγοί δε θα κάνουν μ****, θα σέβονται τους κανόνες του Κ.Ο.Κ. και μπορεί να έχουν και την υποστήριξη της αστυνομίας (λίγο αδύνατο φυσικά αυτό για τα ελληνικά δεδομένα).
Ε και αν θέλει κάποιος να διασκεδάσει λίγο παραπάνω σε ένα στροφιλίκι στην Ιτέα :-), καλό είναι. Και κατά τη γνώμη μου κάτι τέτοιο είναι τόσο παράνομο όσο είναι να πας με 140 όταν το όριο είναι 120.
(Do I make any sense?)
Υ.Γ. (edit): Πάντως διασκέδασα με τις ταινίες 'getaway in stocholm' (και τις τρεις) 8-)
-
Για μένα δεν έχει σημασία το όριο ταχύτητας - έτσι κι αλλιώς είμαι κατά των περισσοτέρων ορίων ταχύτητας. Αυτό το άναρχο, 'χύμα στο κύμα', πράγμα όμως δε μου'ρχεται καλά...
-
Παιδιά εγώ θα έλεγα ότι η λύση στο 'θέμα' είναι κάπου στη μέση.
Από τη μια μεριά φίλε Θάνο νομίζω ότι τέτοια θέματα θέλουν συζήτηση κι όχι βαρύγδουπες ανακοινώσεις για ελληνικό cannonball, μυστικότητα, μέλη, ελληνικό street touring κλπ. Όλα αυτά κάνουν τους μισούς καχύποπτους και τους άλλους μισούς αφήνουν αδιάφορους. Ίσως κάπου σε όλα αυτά να υπάρχει μια καλή ιδέα, μιας κι είμαστε όλοι εδώ ας εκμεταλλευτούμε το forum κι ας αφήσουμε συζητήσεις για 'λάθος αυτιά' τη στιγμή που όλα τα σχετικά ζητήματα στην Ελλάδα είναι κοινά μυστικά (λιμανάκια, κόντρες κλπ.) Ακόμα και χωρίς το forum οτιδήποτε σχετικό θα καταλήξει σε παράθυρο του Alter. Τέτοιοι είμαστε. Anyway...
Όσο για τους υπόλοιπους μην τρελαίνεστε, μια ιδέα φαίνεται να είναι, όλοι λέμε τη γνώμη μας, κανείς δεν κρίνει. Ο Θάνος νομίζω είναι ενθουσιασμένος κι όχι αφελής ή δόλιος. Ίσως λίγο επηρεασμένος από καμιά... ατάκα.
Θυμάμαι τουλάχιστον μία που με φτιάχνει ανάλογα:'Headquarters... We're still in pursuit of the black Lamborghini...'
-
Ο χρήστης Jaeger έγραψε:
'Headquarters... We're still in pursuit of the black Lamborghini...'
Ας μου δώσουν μια Lamborghini και είμαι μέσα!!
Αχ καταραμένο NFS !
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Kapoy diabasa ayto kai eipa na sas to deiksw kai oti kollaei sthn prokeimenh periptwsh. Emena moy aresei ayth h filosofia...
'Den lew to na exeis ypsila idanika sthn zwh einai kalo alla den exei plaka. Ayta poy aksizoyn sthn zwh einai ta epikyndina,ta asynh8ysta kai eniote ta PARANOMA.'
Μαζί σου και εγώ!
Αλλά με αυτή την φιλοσοφία μας βλέπω να πηγαίνουμε με 150 στην Πατησίων με λίγη κόκα στο ταμπλό επειδή είναι ασυνήθιστο, επικίνδυνο και παράνομο
Kyrie sirgus to mamisame to 8ema kai psofise. Yparxoyn kai kapoia oria poy exei akoma kai to paranomo. Anyway let it be
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
ºóùò ãñáöéêüò íá åßíáé êÜðïéïò ðïõ óå Ýíá forum ìå Üëëá 5333 ìÝëç áíáêïéíþíåé êÜôé äßíïíôáò êéíçôü, ìå ôçí ðáñÜêëçóç íá ìçí öôÜóåé óå ëÜèïò áõôéÜ...
Íïìßæåéò ïôé ìüíï óå Ýíá ôï Ýãñáøå; .............
Óå äýï no2 206club.gr...
-
Äåí îÝñù ðùò èá Ýðñåðå íá ãßíåôáé ãíùóôü ç õðÜñîç ôÝôïéïõ áãþíá áëëá ç ãíþìç ìïõ åßíáé üôé ðÜåé óôï ìéëçôü
**(åêôüò êáé áí ôá óôñïýìö åßíáé åîôñÜ êáé üóï ðéï ðïëëÜ óå êõíçãÜíå ðáßñíåéò ðüíôïõò) **êáé óå Üôïìá ðïõ êÜíïõí üôé êÜíïõí ãéá ôçí êá@ëá ôïõò ü÷é ãéá ôïõò õðüëïéðïõò.. -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Kapoy diabasa ayto kai eipa na sas to deiksw kai oti kollaei sthn prokeimenh periptwsh. Emena moy aresei ayth h filosofia...
'Den lew to na exeis ypsila idanika sthn zwh einai kalo alla den exei plaka. Ayta poy aksizoyn sthn zwh einai ta epikyndina,ta asynh8ysta kai eniote ta PARANOMA.'
Μαζί σου και εγώ!
Kyrie sirgus to mamisame to 8ema kai psofise. Yparxoyn kai kapoia oria poy exei akoma kai to paranomo. Anyway let it be
Κουβέντα κάνουμε...Δεν mamisame τίποτα κύριε Hannibal!
Όσο για τα όρια του παρανόμου, νομίζω ότι είναι προφανές ότι ο κάθε ένας έχει τα δικά του όρια...
-
Αλήθεια τι έγινε με το θέμα?
ΕΛΛΗΝΙΚΟ CANNONBALL