-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ως θέμα αρχής είμαι ενάντια σε αυτοδικίες οποιουδήποτε είδους και δεν έχω κάνει ΠΟΤΕ ζημιά σε άνθρωπο όσο γαϊδουρινά και να συμπεριφέρεται. Παρόλα αυτά πρέπει να ομολογήσω ότι δεν με χάλαγε ιδιαίτερα αν μάθαινα ότι του το γρατσουνίσανε επειδή είχε κλείσει πεζοδρόμιο/ράμπα αναπήρων/στάση λεωφορείου.Αν ηθελε να του κανει κατι ας καλουσε αστυνομια αμεσα...
Το να κανει οτιδηποτε αλλο ειναι απλα κομπλεξικο!
Γνωμη μου παντα -
Επίσης θα τον τσούξει αρκετά εάν και κάποιος 'άλλος' παρκάρει και αυτός παράνομα και τον κλείσει στεγνα!
Το 'άλλος' κατά προτίμηση να οδηγεί ένα από τα παρακάτω : Ferrari 599 , Lambo Murciεlago , SLR , Carrera GT , Rolls η εναλλακτικά κάτι σε θηριώδες αμερικάνικο SUV .
-
Ακόμα καλύτερα, αν τον κλείσει Lada Niva.
-
Και στη χειροτερη αν του ξεφουσκωσουν τα λαστιχα
-
Πολυ χαρα μαζευτηκε για το τι κακο να παθει ο λαμποργκινακιας
-
Δεν είναι θέμα αυτοκινήτου (από την πλευρά μου τουλάχιστον), αλλά νοοτροπίας 'κάνω ότι θέλω'.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Πολυ χαρα μαζευτηκε για το τι κακο να παθει ο λαμποργκινακιαςΟποιδηποτε αυτοκινητο και να ηταν το ιδιο θα λεγαμε.Δες τι καναν σε καθημερινο αυτοκινητο.(το hyundai με τα σκουπιδια)
http://www.bloka.com/phpBB3/viewtopic.p ... &start=180' target='_blank -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Αν ηθελε να του κανει κατι ας καλουσε αστυνομια αμεσα...
Γνωμη μου πανταΒρέθηκε κάποιος να υποστηρίξει τον παραβάτη!
Υποθέτω στο μυαλό σου, αυτός/ή που κόλλησε το αυτοκόλλητο πρέπει να είναι κάποιος κακομοίρης χαμηλόμισθος με τσαλακωμένο Ibiza (System Porsche) και το έκανε ξεκάθαρα από φθόνο για την περιουσία του άλλου, ε;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αν ηθελε να του κανει κατι ας καλουσε αστυνομια αμεσα...
Γνωμη μου πανταΒρέθηκε κάποιος να υποστηρίξει τον παραβάτη!
Υποθέτω στο μυαλό σου, αυτός/ή που κόλλησε το αυτοκόλλητο πρέπει να είναι κάποιος κακομοίρης χαμηλόμισθος με τσαλακωμένο Ibiza (System Porsche) και το έκανε ξεκάθαρα από φθόνο για την περιουσία του άλλου, ε;
Αυτο καταλαβες????
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν είναι θέμα αυτοκινήτου (από την πλευρά μου τουλάχιστον), αλλά νοοτροπίας 'κάνω ότι θέλω'.
Χρήστο βοηθάει πάρα πολύ στην ανάπτυξη τέτοιας νοοτροπίας η κατοχή αυτοκινήτου αυτής της κατηγορίας αφού τα αρμόδια όργανα διστάζουν να βεβαιώσουν παράβαση σε αυτά τα αυτοκίνητα.
Εγω εχω πετυχει στην πατρα πριν καμια 10αρια χρονια περιπου να ξεβιδωνουν GT2 ολοκαινουρια(οταν τοτε δεν ειχαμε δει καν απο κοντα πως ειναι μια φεραρι και το πιο καλο αμαξι που κυκλοφορουσε τοτε ηταν μια απλη καρερα και κανα μερσεντικο 200αρι) και να της αφηνουν στο παρ μπριζ ροζ αγγελια με αλμυρη τιμη..
Νοοτροπια 'ετσι θελω' εχω πετυχει σε παμπολα σμαρτ, χοντα, νισαν κ.λ.π.
-
Έλεος με τη Lambo.
Κάθε φορά που περνάω από τη μητρόπολη είναι το ίδιο προκλητικά παρκαρισμένη πάνω στη διάβαση, χωρίς πινακίδες/διακριτικά. Τίποτα!
Και κλήση να του γράφανε με κάποιο τρόπο (αλήθεια, γίνεται να γραφεί κλήση με τον VIN, αν υπάρχει στο κάτω μέρος του παρμπριζ;) κάτι μου λέει πως δε θα δυσκολευόταν να τη σβήσει.Τώρα που το σκέφτομαι Lambo.. μητρόπολη.. μήπως ο ιδιοκτήτης λέγεται Εφραίμ;
Σοβαρά τώρα, με ενοχλεί αφάνταστα αυτή η νοοτροπία, πως θα γίνει να τιμωρηθει καταλλήλως ο εν λόγω;
[ΥΓ: Και όπως είπε και ο sv2 δεν είναι θέμα Lambo, αλλά νοοτροπίας του ιδιοκτήτη της Lambo που εκμεταλλεύεται το αμάξι του για να μείνει υπεράνω του νόμου. Οποιοσδήποτε άλλος έκανε το ίδιο στο συγκεκριμένο σημείο θα έτρωγε κλήση μέσα σε 10' ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ]
-
Δεν φαίνεται καλά στην φωτογραφία το παρμπριζ αλλά μάλλον δεν έχει ούτε σηματάκι τελών '08 ε;
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Έλεος με τη Lambo.
Κάθε φορά που περνάω από τη μητρόπολη είναι το ίδιο προκλητικά παρκαρισμένη πάνω στη διάβαση, χωρίς πινακίδες/διακριτικά. Τίποτα!
Και κλήση να του γράφανε με κάποιο τρόπο (αλήθεια, γίνεται να γραφεί κλήση με τον VIN, αν υπάρχει στο κάτω μέρος του παρμπριζ;) κάτι μου λέει πως δε θα δυσκολευόταν να τη σβήσει.Τώρα που το σκέφτομαι Lambo.. μητρόπολη.. μήπως ο ιδιοκτήτης λέγεται Εφραίμ;
Σοβαρά τώρα, με ενοχλεί αφάνταστα αυτή η νοοτροπία, πως θα γίνει να τιμωρηθει καταλλήλως ο εν λόγω;
[ΥΓ: Και όπως είπε και ο sv2 δεν είναι θέμα Lambo, αλλά νοοτροπίας του ιδιοκτήτη της Lambo που εκμεταλλεύεται το αμάξι του για να μείνει υπεράνω του νόμου. Οποιοσδήποτε άλλος έκανε το ίδιο στο συγκεκριμένο σημείο θα έτρωγε κλήση μέσα σε 10' ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ]
Μπορουν να μπουν δαγκανες στις ροδες και να μην μπορει να το κινησει.Κατι τετοιο δηλαδη το οποιο νομιζω πως εφαρμοζεται και στην Ελλαδα.
http://img171.imageshack.us/my.php?imag ... ootyn2.jpg' target='_blank' target='_blankΑλλα δεν προκειται να γινει κατι τετοιο γιατι θα πει ο αστυνομικος:Ασε μην το κανω καμια γρατζουνια και τρεχω μετα.Και αντε εγω προσεχω αν το κανει κανας αλλος και το φορτωσουν σε μενα?????
Οποτε δεν γινεται τιποτα.Ουτε κλιση θα φαει ουτε τιποτα.Μονο αν περασει κανα τανκ και παθει οτι ειχε παθει και το μινακι του Mr Bean. -
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σήμερα έκλεισα μάλλον ως carspotter.Χαχα TS ε
Έχει ένας στη σχολή μου τέτοιο και το βλέπω τακτικά... αληθινά παραπληγική επιλογή αυτοκινήτου -
Ο χρήστης tourist έγραψε:
Την προηγούμενη Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στο λιμάνι της Πάτρας,το superfast φόρτωσε 2 exige (1MKI & 1MKII),2 Elise (1MKI & 1MKII) και ένα Speedster.Μάλλον για καμιά εξόρμηση σε πίστα πήγαιναν.ορθα ειδες ... το GREEK LOTUS CLUB πηγε στο Hethel για τα 60 χρονια εορτασμου ...
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Χαχα TS ε
Έχει ένας στη σχολή μου τέτοιο και το βλέπω τακτικά... αληθινά παραπληγική επιλογή αυτοκινήτουΩ ναι... TS!!!! Rozzzz?????????
-
Θα το βγάλω φωτογραφία όταν τον ξαναδώ, είναι ή μαύρο ή ανθρακί δεν θυμάμαι καλά. Είμαστε και σε εξεταστική τώρα και δεν πατάω συχνά αλλά μέσα στον επόμενο μήνα θα τον πετύχω που θα πάει Όσο σκέφτομαι ότι υπάρχουν τουλάχιστον 2 άνθρωποι που έδωσαν 20000 για Yaris τρελαίνομαι
-
Έχει κι εδώ Κοζάνη ενα Yaris TS. Όντως έτσι είναι τα πράγματα..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χαχα TS ε
Έχει ένας στη σχολή μου τέτοιο και το βλέπω τακτικά... αληθινά παραπληγική επιλογή αυτοκινήτουΩ ναι... TS!!!! Rozzzz?????????
στη Θεσσαλονίκη κυκλοφορούν τουλάχιστον 2 γκρι κ ένα κοκκινο
ναι, είναι τραγικό να δώσεις τόσα λεφτά...
αλλά εγώ ίσως (ίσως λέμε) το σκεφτόμουνα
Carspotting [#5]