-
Garry moore στις 13 Σεπτέμβρη θα πάει κανείς;
-
Το σκέφτομαι μια και το πρότεινε κάποιος στην παρέα. Αυτός που λυπήθηκα που τον έχασσα ήταν ο Λέοναρντ Κοέν στο Τεραβάιμπ. Όσοι ξέρω από αυτούς που πήγαν μου είπαν ότι ήταν απίστευτος. Είναι και καμιά 75ριά χρονών, και δε μασάει!....
-
τελικα θα παει κανεις garry moore ?????
υπαρχει κανα εισιτηριο???
-
Καταπληκτικός ο Joaquin Cortes σήμερα...
Πολύ ωραίο θέαμα...
-
Πήγε κανείς Garry moore;; Απλά καταπληκτικός!
Έπαιξε κατά κόρον blues (άλλωστε μπλουζίστας είναι ο άνθρωπος) και ελάχιστα ροκ κομμάτια (still got the blues, parisienne walkways, you know i love you)Έπαιξε πρώτα ένα support απ τα εξάρχεια που δεν ήταν κακό (ένα στυλ σκληρό, σα να ζητάς απ τους Maiden να παίξουν ροκ εν ρολ ένα πράγμα) για μια ώρα και μετά ο Γκάρυ για 1:45 που δεν είναι λίγο!
Κάθε κομμάτι είχε προφανώς και ένα σόλο κιθάρας, κάθε φορά διαφορετικό. Απλά μάγος!α και κάτι άλλο: σε κάθε κομμάτι άλλαζε κιθάρα!
-
Πήγα κι εγώ Gary Moore. Απίστευτο live, από τα καλύτερα που έχω δει ποτέ μου. Ήταν λογικό που άλλαζε κιθάρα σχεδόν σε κάθε κομμάτι, αφού τη βιάζει, τη λιώνει κάθε φορά από τα bends και στο τέλος δεν κρατάει κούρδισμα. Συνολικά πάντως έπαιξε με 4 κιθάρες τις οποίες άλλαζε ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε κομματιού. Τη Les Paul (φυσικά), μια Lucille, μια Tele και τη θεϊκή Heritage που έχει.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Πήγα κι εγώ Gary Moore. Απίστευτο live, από τα καλύτερα που έχω δει ποτέ μου. Ήταν λογικό που άλλαζε κιθάρα σχεδόν σε κάθε κομμάτι, αφού τη βιάζει, τη λιώνει κάθε φορά από τα bends και στο τέλος δεν κρατάει κούρδισμα. Συνολικά πάντως έπαιξε με 4 κιθάρες τις οποίες άλλαζε ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε κομματιού. Τη Les Paul (φυσικά), μια Lucille, μια Tele και τη θεϊκή Heritage που έχει.Δύο Κααβαλίνοι στην ίδια συναυλία ωρέ;;Και πως και δε σε είδα;;
-
Έλα ντε! Χλιμίντρισα μια δυο φορές, αλλά ήτανε δυνατά ο ήχος και μάλλον δε με άκουσες!
Ανέβασα κι ένα μικρό βιντεάκι: http://www.youtube.com/watch?v=cYrY5h8_N3M -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Έλα ντε! Χλιμίντρισα μια δυο φορές, αλλά ήτανε δυνατά ο ήχος και μάλλον δε με άκουσες!
Ανέβασα κι ένα μικρό βιντεάκι: http://www.youtube.com/watch?v=cYrY5h8_N3MΚαλά δε ντρέπεσαι;;;
Είχες μαζί σου κάμερα;;Αφού απαγορευόταν!Κανείς άλλος δεν είχε -
Πήγε κανείς στη Μαντόνα? Έλεγε τίποτα?
-
Την επόμενη Παρασκευή Thievery Corporation στην Θεσ/νίκη στο Principal.
Εισιτήριο 35 ευρώ.
-
ακυρώθηκε η συναυλία της Monika στο μύλο
-
Έχει μερικές μερες που ανακοινώθηκε, αλλά μιας και κανείς δεν το πόσταρε,
Tuesday, May 12th, 2009 Athens, Greece Terra Vibe Park
-
κλέινονται εισητήρια από δευτέρα νομίζω
-
να υπενθυμίσω οτι θα παίξουν οι** Animal Collective** σε Αθηνα και Θεσσαλονικη
-
Πολύ ενδιαφέρον που μια από τις μεγαλύτερες μπάντες παγκοσμίως έδωσε πριν πέντε μέρες στην Αθήνα μια από τις καλύτερες συναυλίες ever που έχουν γίνει στη χώρα μας, και κανείς δεν έγραψε τίποτα...
-
Δυο σχόλια για τους AC χτες στη θεσσαλονίκη
-
Η πόλη απέδειξε οτι είναι πολύ βλάχα για τέτοια ονόματα (όχι οτι δεν το ήξερα αλλά τεσπα..).
-
Ο ήχος θα μπορούσε να είναι καλύτερος.
κατά τα άλλα ήταν υπέροχοι
-
-
Stanley Clarke, Marcus Miller και Victor Wooten χτες στο Παλλάς. Κριτική για αυτή τη συναυλία δεν μπορεί να γίνει, ούτε να συγκριθεί με άλλες, αφού πρόκειται για υπερδιαγαλαξιακό γεγονός η ταυτόχρονη συνύπαρξη των τριών κορυφαίων μπασιστών στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Jazz, fusion, rock και funk παιγμένα σε ελεύθερη μετάφραση σε ιδανικό χώρο με τέλειο (φυσικά...) ήχο. Εμπειρία ζωής.
-
Συναυλία 2009, οι Depeche Mode στις 12(?) Μαϊου στο Terra Vibe (μπλιαχ) τιμές από 60€ έως 100€. Η προπώληση ξεκίνησε σήμερα.
-
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2007-2014