-
ΕΤΣΙ ΑΛΑΤΙ .-
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Το.. σκεπτικό μου στο στήριξα με λινκ, εσύ τι ακριβώς έκανες;Το σκεπτικο σου αρχικα ελεγε για μια ντουζινα αν δεν κανω λαθος,βαριεμαι να δω πιο πισω.Μου βαλες λινκ με 4 (?) (κι αυτο βαριεμαι να δω) ομαδες σιγουρα μεγαλες. Κατα τον ιδιο τροπο δες και το λινκ του βασιλη πιο πισω για την τσελσυ. Ικανοποιημενος;
Τι ακριβως συζηταμε ομως τωρα; Το ποσες ομαδες ενδιαφερονται (σαν αριθμος;),το ποιος ειναι καλυτερος;Τι ακριβως;Δεν εχω καταλαβει ακομα.Στην ερωτηση-παγιδα του ακαλυπτου μην απαντησεις,ειναι μαθηματικως αποδεδειγμενο οτι θα εκτεθεις κατα τον απριλη μερια.
-
Μπραβο δεν επεσες στην παγιδα (ακομη)
Παρεπιπτοντως εχεις μια...μανια να ασχολεισαι με τα λινκ απο ο,τι εχω καταλαβει ε; Αν θυμηθω ειδικα και τις ομηρικες μαχες περι ff και ΙΕ..
-
Άσε ρε μλκ πάσχο, να έχουμε και καμιά υπογραφή να γελάμε...
Απάντα, απάντα...μην τον ακούς...
-
Αμα θες υπογραφη γυρνα στο περσινο τοπικο και μαζεψε υλικο.. Αλλα πολυ φοβαμαι οτι η υπογραφη σου θα πιανει 399 σελιδες..
-
Μισή ντουζίνα έγραψα (όσο και να βαριέσαι). Η ιστορία ξεκίνησε με το παραλλήρημά σας για το ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Ντιόγκο, όπου σας απάντησα δλδ εμείς πόσες σελίδες πρέπει να γεμίσουμε στο φόρουμ που θέλουν τον Νίνη μισή ντουζίνα πρωτοκλασάτες ομάδες της Ευρώπης;
Τα υπόλοιπα τα θυμάσαι, πήγες να το παίξεις έξυπνος (ως συνήθως) και μόλις έπεσε το λινκ άρχισες τις κωλοτούμπες.Την ερώτηση του απομακρυσμένου την έχω απαντήσει καμια 100αρια φορές τις τελευταίες 10 μέρες. Για το το ποιος θα πάρει πρωταθλημα φέτος, λάθος άνθρωπο ρωταει... καφετζού να ρωτήσει.
-
Η λέξη ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ έχει απαγορευτεί να χρησιμοποιείται από βάζελους...
Δηλαδή εμείς που λέμε και φέτος πως θα:
-παρουμε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
-παρουμε ΚΥΠΕΛΛΟ
-ασελγήσουμε πάνω στο άψυχο κορμάκι σαςείμαστε καφετζούδες?
-
Καλά, εσείς λέτε ότι θα πάτε και στα ημιτελικά του ΟΥΕΦΑ
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δεν θα σου απαντήσωΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ!!!!!!
Κ
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...
-
-
Απομακρυσμένε... γρήγορα, σμίκρυνση και στην υπογραφή σου!!
-
Χαιρονται οι γαυροι που η Τσελσκι θελει τον Ντιογκο με Χ λεφτα.
Αυτο δεν το εχω ξαναδει παντως....Να βγαινει οπαδος Ελληνικης ομαδας και να πανηγυριζει που ενας παικτης του ειναι στο στοχαστρο μιας μεγαλης ομαδας! ! !
Ωραιοι
Πλεον βρηκαμε νεο θεμα αντιπαραθεσης.Θα συγκρινουμε τις ομαδες με το ποσο πουλανε τους παικτες..
'Ρε αει φυγε που θα μου πεις εμενα.Εδωσα τον Καστιγιο με 25 εκ/ρια+18% ΦΠΑ.Τι λες ρε εγω εδωσα το 1996 τον Τσιαρτα με 1 δις+ΦΠΑ μειον τα μεταφορικα,ρε εγω εδωσα τον Αναστο στην Αβελινο το 1986 με 100 εκ/ρια -ΦΠΑ +ενα σετ καλοπισμου για το μουστακι+2 εισιτηρια 1ης θεσης.Φστττττ εδωσα Σεϊταριδη στη Πορτο για ΧΧΧ Ευρω +ΦΠΑ+πληρωμενη η εφορια'
Συνεχιστε
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Για πες μία πρόταση που ήρθε για τον Νίνη....Με πραγματικά λεφτά , όχι της Μονόπολης...Tωρα συγκρινεις τον Ντιογκο με τον Νινη;;;
Περιμενετε ρε να τον δουμε πρωτα, να γινει επισημη προταση, να οτν παρει μια ξενη ομαδα και μετα...
Σαν καταπιεσμενοι που διψατε να βγαλετε παικτη κανετε... -
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Η λέξη ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ έχει απαγορευτεί να χρησιμοποιείται από βάζελους...Eχετε παρει τα αποκλειστικα δικαιωματα εσεις ε;;
Δηλαδή εμείς που λέμε και φέτος πως θα:
-ασελγήσουμε πάνω στο άψυχο κορμάκι σας
Aντε παλι τα ιδια...καλα ανωμαλοι ειστε και γραφετε τετοιες χοντραδες;;;;;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Χαιρονται οι γαυροι που η Τσελσκι θελει τον Ντιογκο με Χ λεφτα.
Αυτο δεν το εχω ξαναδει παντως....Να βγαινει οπαδος Ελληνικης ομαδας και να πανηγυριζει που ενας παικτης του ειναι στο στοχαστρο μιας μεγαλης ομαδας! ! !
Ωραιοι
Πλεον βρηκαμε νεο θεμα αντιπαραθεσης.Θα συγκρινουμε τις ομαδες με το ποσο πουλανε τους παικτες..
'Ρε αει φυγε που θα μου πεις εμενα.Εδωσα τον Καστιγιο με 25 εκ/ρια+18% ΦΠΑ.Τι λες ρε εγω εδωσα το 1996 τον Τσιαρτα με 1 δις+ΦΠΑ μειον τα μεταφορικα,ρε εγω εδωσα τον Αναστο στην Αβελινο το 1986 με 100 εκ/ρια -ΦΠΑ +ενα σετ καλοπισμου για το μουστακι+2 εισιτηρια 1ης θεσης.Φστττττ εδωσα Σεϊταριδη στη Πορτο για ΧΧΧ Ευρω +ΦΠΑ+πληρωμενη η εφορια'
Συνεχιστε
γιατί όχι ?
λεφτά θα βγάλει ο Κόκκαλης........ -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Για πες μία πρόταση που ήρθε για τον Νίνη....Με πραγματικά λεφτά , όχι της Μονόπολης...
**Tωρα συγκρινεις τον Ντιογκο με τον Νινη;;; **
Περιμενετε ρε να τον δουμε πρωτα, να γινει επισημη προταση, να οτν παρει μια ξενη ομαδα και μετα...
Σαν καταπιεσμενοι που διψατε να βγαλετε παικτη κανετε...Το διάβασες πουθενά αυτό από εμένα ; Ο migf1το συνέκρινε.
Καταπιεσμένοι γιατί ; Μία μεγάλη ομάδα ζητά έναν παίκτη από μία άλλη μεγάλη ομάδα. Που είναι το πεδίο πανηγυρισμού ή ειρωνίας ; Το τελευταίο απαντά και στον ΑΕΚΜπάγκους.
-
Για πες μία πρόταση που ήρθε για τον Νίνη....Με πραγματικά λεφτά , όχι της Μονόπολης...
**Tωρα συγκρινεις τον Ντιογκο με τον Νινη;;; **
Σαν καταπιεσμενοι που διψατε να βγαλετε παικτη κανετε...Το διάβασες πουθενά αυτό από εμένα ; Ο migf1το συνέκρινε.
Καταπιεσμένοι γιατί ; Μία μεγάλη ομάδα ζητά έναν παίκτη από μία άλλη μεγάλη ομάδα. Που είναι το πεδίο πανηγυρισμού ή ειρωνίας ; Το τελευταίο απαντά και στον ΑΕΚΜπάγκους.
Επειδη ζητας και εσυ αποδειξεις για τον Νινη το ειπα. ΟΚ τοτε.
Ο Πασχος βγηκε και παινευτηκε για τον Ντιογκο και ο ZR το συνεχισε.
-
Με ρώτησε τι έπρεπε να πει. Και πάλι όμως δεν μίλησα για τον Ντιόγο. Μίλησα για τους άλλους.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Τα υπόλοιπα τα θυμάσαι, πήγες να το παίξεις έξυπνος (ως συνήθως) και μόλις έπεσε το λινκ άρχισες τις κωλοτούμπες.
μαλιστα μαλιστα,τι να κανω τωρα εγω,να σε πεισω για το αντιθετο;Την αποψη σου την εχεις ηδη οποτε τσαμπα κοπος..μας την εξεφρασες κιολας.
Στα υπολοιπα προφανως λαθος θυμομουν για την ντουζινα.Δεν το κοιταξα αλλα σε πιστευω μιση ντουζινα θα ειπες.Επισης δεν ειδα κανα...παραλληρημα για τον ντιογκο...ειπαμε απλα οτι η τσελσυ η καποιος αλλος συντομα θα τον παρει ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.λεφτα οχι αηδιες.Και γι αυτο σαν οπαδοι φυσικα χαιρομαστε.Μηπως δε θα πρεπε; τα υπολοιπα περι κωλοτουμπας κλπ (αποψη σου βεβαια εγω δεν ειδα καμια κωλοτουμπα ουτε ειμαι γυμναστης) ειναι για να τα καταναλωνετε εσεις τα ροζβαζελια και να λετε ,το μονο που μπορειτε να κανετε αλλωστε.ΑΛΑΤΙ. -
Καταπιεσμένοι γιατί ; Μία μεγάλη ομάδα ζητά έναν παίκτη από μία άλλη μεγάλη ομάδα.
Για 23 εκ.
κι ενώ τα πρωταθλήματα δεν έχουν ξεκινήσει καλά καλά
κι ενώ ο Διόγος δεν έχει βρει ακόμα που θα ροχαλίζει στην Αθήνα (σπίτι)
κι ενώ θα μπορούσε η τσέλσυ να τον έχει πάρει προ 2 εβδομάδων στα χρήματα που έδωκε ο γάβρος εφσι.
Αλλά είπαμε, θαμπώθηκε όλη η ποδοσφαιρόφιλη γιούροπ κι ο Σκολάρης μαζί από την απόδοσή του στον φιλικό αγώνα με την Ιωνικάρα και η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έκανε λιμιτ απ.Να ενημέρωνεστε από το νταμπλιγιου νταμπλιγιου νταμπλιγιου.γαβροσπορ24.τζιαρ δεν λέω,
αλλά μην το επιβάλλετε ετσιθεληκα ως το κοράνι της έγκυρης ενημέρωσης, για τον Αλλάχ και τον Τάσο Μητρόπουλο.Η (αναμενόμενη εδώ και 12 χρόνια για όσους γνώριζαν την πιότητα του θρύλου ) σφαλιάρα από την Ανόρθωση φαίνεται πάντως ότι δεν σας δίδαξε τπτ (όχι που θα σας δίδασκε). Μισό ημίχρονο με τον Αστέρα Αρκαδίας κι ένα φιλικούλι με τον Αστέρα Νίκαιας Αττικής και ξαναγίνατε το φόβητρο της υδρογείου. Τα θερμά μας συγχαρίκια.
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009