-
Μπλα..μπλα...μπλα..
Μια ερώτηση και μόνο δικτυακέ ραλλίστα: Ποιά θεωρείς μεγαλύτερη ομάδα στο ποδόσφαιρο, τον Ολυμπιακό η τον Παναθηναικό?
Μονολεκτική απάντηση pls..ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΝΟ.
-
'Τον θέλουν' έγραψα, όχι τον 'τον ζήτησαν' (τα λεφτά που σας έδωσαν εσάς, τα κανονικά όχι της Μονόπολης για τον Ντιόγκο, που είναι; )
ΥΓ. Απομακρυσμένε, μονολεκτικά απαντάνε στα δικαστήρια. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις μονολεκτικά επιλέγουν συνήθως να απαντάνε όσοι έχουν περιορισμένο λεξιλόγιο (ακόμα κι ο Φέργιουσον το ανέπτυξε το θέμα του γάβρου, δεν το πε μονολεκτικά )
-
Οχι,καλυτερα να μας πει καμια προταση για το νινι...να δουμε αν ξεπερναει αυτη του καστιγιο αρχικα και για του ντιογκο βλεπουμε... Κατα τα αλλα δε φταιμε εμεις που χαριεντιζομαστε,τα 12 πρωταθληματα,καλυτερη ομαδα που εχουμε και οτι σας γδερνουμε παντου μας δινει αυτο το δικαιωμα και πολλα αλλα.Εσεις το μονο δικαιωμα που εχτε ειναι το δικαιωμα στο ονειρο.ΑΛΑΤΙ.
-
α μαλιστα,με το σκεπτικο του... 'θελω' σου βρισκω κι εγω καμια 50ρια που θελουν τον ντιογκο. Για μουσμουλα (κοινως...μαρουλι) θα μιλησουμε η μονο φιλολογικο ενδιαφερον; Αλατι τωρα.
-
Μη χαιρόμαστε. Έναν παικτάκο πήραμε και θα τον δώσουμε χειμωνιάτικα;
Από την άλλη, αν δεν τον δώσουμε, θα δούμε περίπτωση Τουρέ. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
α μαλιστα,με το σκεπτικο του... 'θελω' σου βρισκω κι εγω καμια 50ρια που θελουν τον ντιογκο. Για μουσμουλα (κοινως...μαρουλι) θα μιλησουμε η μονο φιλολογικο ενδιαφερον; Αλατι τωρα.Για βρες μου!
-
οι μισες του cl αυτη τη στιγμη και οι 32 που θα προκριθουν στο ουεφα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Παντα μιλαμε με βαση ¨αν θα τον ηθελαν' οπως μου μιλας κι εσυ για το νινι..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
οι μισες του cl αυτη τη στιγμη και οι 32 που θα προκριθουν στο ουεφα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Παντα μιλαμε με βαση ¨αν θα τον ηθελαν' οπως μου μιλας κι εσυ για το νινι..Μλκ είσαι πάσχος, τέλος.
-
ωχ ηρθε κι ο κομπαρσος.ελα ρε μλκ,εδω μιλανε ατομα που βλεπουν μπαλα πανω απο 15 χρονια.Οχι ατομα που βλεπουν απ το 2004 και μετα.ΑΛΑΤΙ τωρα,τραβα στο vw forum να εκθειασεις το beetle.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ωχ ηρθε κι ο κομπαρσος.ελα ρε μλκ,εδω μιλανε ατομα που βλεπουν μπαλα πανω απο 15 χρονια.Οχι ατομα που βλεπουν απ το 2004 και μετα.ΑΛΑΤΙ τωρα,τραβα στο vw forum να εκθειασεις το beetle. -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
'Τον θέλουν' έγραψα, όχι τον 'τον ζήτησαν' (τα λεφτά που σας έδωσαν εσάς, τα κανονικά όχι της Μονόπολης για τον Ντιόγκο, που είναι; )ΥΓ. Απομακρυσμένε, μονολεκτικά απαντάνε στα δικαστήρια. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις μονολεκτικά επιλέγουν συνήθως να απαντάνε όσοι έχουν περιορισμένο λεξιλόγιο (ακόμα κι ο Φέργιουσον το ανέπτυξε το θέμα του γάβρου, δεν το πε μονολεκτικά )
Τα λεφτά του Ντιόγο είναι υποθετικά αλλά έγιναν στόχος ειρωνίας. Εγώ δεν μίλησα για Ντιόγο...Μίλησα για Καστίγιο , Νταμπίζα , Γιαννακόπουλο για να μην πω Γεωργάτο που τον πουλήσαμε δύο φορές στην ίδια ομάδα ( και τι ομάδα...Θα δείτε την Τετάρτη ).
-
http://www.premiershiplatest.com/news/arsenal-man-utd-along-milan-real-madrid--5510535.html
Φαντάζομαι έχεις κι εσύ καμιά 30αριά λινκς που επιβεβαιώνουν τη ζήτηση του Ντιόγκο (από τα 50 που μας υποσχέθηκες)
-
1η απάντηση: Πόσο ακόμα για να καταλάβεις πως εδώ το τοπικό είναι SUPERLEAGUE? Βγάλε την φανέλα της man utd τώρα, βάλε την πράσινη και απλά μέτρα στο ρολόι..
2η απάντηση: Δικτυακέ ραλλίστα , ο φεργκιουσον έχει πει και άλλα όμως...οταν το κοντέρ έδειχνε 4-0 στο ΠΡΩΤΟ ημίχρονο με το πράσινο συνοθύλλευμα σας... Μετά έκανε τις 3 αλλαγές και έδωσε εντολή να πέσει ο ρυθμός στο 50%..έπαιζε βλέπεις την Κυριακή με την Άρσεναλ δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού όταν ζητήθηκε απο τους δημοσιογράφους να σχολιαστεί η ανεπίτρεπτη καθίζηση της ομάδας του στο Β ημίχρονο..
Συνέχιζε πάντως να μας διασκεδάζεις...έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα και απότι φαίνεται βρήκαμε νέα αιτία να μπαίνουμε στο τόπικ..
Αλάτι δεν σου δίνω ακόμα, έχεις ακόμα απο την τελευταία 4άρα..
Αλήθεια, πας για πρωτάθλημα φέτος?
-
οχι βεβαια.ΑΝ παιξει οσο επαιξε ο νινης στον βαο τοτε θα σου ριξω 400 λινκ οχι ενα. ενα παιχνιδι εχει παιξει ο ανθρωπος.
-
Απομακρυσμένε, έχει πει όντως κι άλλα ο Φέργκιουσον... π.χ. ότι ο ΠΑΟ έπαιξε την καλύτερη μπάλα από οποιαδήποτε ομάδα είχε παίξει εκείνη τη χρονιά μεσα στο Ολντ Τράφορντ, κι ας έχασε 3-1 τελικα.
ΥΓ. Για την ιστορία, διαχρονικά φοράω τη φανέλα της Τότεναμ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
οχι βεβαια.ΑΝ παιξει οσο επαιξε ο νινης στον βαο τοτε θα σου ριξω 400 λινκ οχι ενα. ενα παιχνιδι εχει παιξει ο ανθρωπος.Εσύ είπες για 50 που τον θέλουν ήδη όπως θέλουν τον Νίνη, άρχοντα της κωλοτούμπας
-
Ο χρήστης pasxos 5 λεπτα πριν έγραψε:
α μαλιστα,με το σκεπτικο του... 'θελω' σου βρισκω κι εγω καμια 50ρια που θελουν τον ντιογκο. Για μουσμουλα (κοινως...μαρουλι) θα μιλησουμε η μονο φιλολογικο ενδιαφερον; Αλατι τωρα.Αυτο το διαβασες η τσαμπα μιλαμε παλι και την παμε τη συζητηση οπου μας συμφερει ρε συ;
-
Το.. σκεπτικό μου στο στήριξα με λινκ, εσύ τι ακριβώς έκανες;
-
Tελικα θα μας απαντήσεις σε κάτι συγκεκριμένο που σε ρωτάμε?
Ποια ομάδα είναι μεγαλύτερη στο ποδόσφαιρο, ο ΟΣΦΠ η ο ΠΑΟ?
Θα πάρεις πρωτάθλημα φέτος?
-
Δεν θα σου απαντήσω
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009