-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Αρα μάλλον θα υπάρχουν ένα σωρό 'ρέπλικες'.Ηταν λίγα και είναι τόσο ψηλά οι τιμές?Ε οχι και τοσα λιγα .... αλλα τα περισσοτερα λιωσανε σε αγωνες και σε πλαγιες .... κατι τετοιο θα συμβει καποτε με τα 106 τα ραλλυ η kai τα 16v ....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Προφανως ο αντικαταστατης του εργαλειου της weber για την ρυθμιση των δυο διπλων ..... θυμασαι τα μπουκαλακια .... με τον υδραργυρο .... που βαζαμε στις υποπιεσεις ... των 40 - 45 αριων ?ωραιο εργαλείο!!!
ποσο να κοστίζει άραγε(ς)?? -
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Προφανως ο αντικαταστατης του εργαλειου της weber για την ρυθμιση των δυο διπλων ..... θυμασαι τα μπουκαλακια .... με τον υδραργυρο .... που βαζαμε στις υποπιεσεις ... των 40 - 45 αριων ?
ωραιο εργαλείο!!!
ποσο να κοστίζει άραγε(ς)??Aπ 'αυτην την εταιρεια .... οσο ενα κολιε με διαμαντακια στον Λαλαουνη
-
Tελικα εχουν πολυ ενδιαφερον οι φωτο της Alba ....
Στην αρχη πιστεψα οτι η μονη μαιμουδια ειναι οι αεριζομενοι δισκοι μπροστα
Μετα ειδα το spal , και απορησα μηπως το πηγαιναν για χοβερκραφτ ......
Αλλα τελικα οταν ειδα αυτη την φωτο καλα , με τις σωληνες αεροπορικου τυπου και το αλουμινενιο δοχειο .... μαλλον για ξερο καρτερ παει η βαλιτσα ... και μονον ιστορικο , δεν ειναι το
Εχουν θεμα συζητησης τετοιες φωτο για τους .... ε? η τους επιδοξους αγοραστες απ'το εξωτερικο ...
-
Eσύ θα μας πει APR.Μπορώ να ρωτήσω αυτόν που τις τράβηξε (πριν κανα δυό χρόνια περίπου)...αλλά αν θυμάμαι καλά το αυτοκίνητο παίρνει μέρος σε αγώνες.
-
ARP με βρισκεις απολυτα συμφωνο .
http://th203.photobucket.com/albums/aa2 ... monkey.gif' target='_blank
-
συγνωμη αλλα το γεγονος οτι το αυτοκινητο τρεχει σε ''καποιους αγωνες'' δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι συμφωνο με την ομολογκασιον των ιστορικων FIA- 5175 η 550 η 1367 η τελος παντων οποια αλλη υπαρχει γιαυτα
μπορει να ειναι καποιας μορφης ''open'' η στο τελος-τελος κατι σαν τα δικα μας ''γαλαζια υπεραυτοκινητα''
-
-
Δεν μ'αφηνετε να δουλεψω λιγο βρε φοβεροι ανθρωποι ...
Ακου ο αλλος ... γαλαζια υπεραυτοκινητα .....
Δεν αποκλειεται Αlba μου να τρεχει , ειδικα σε αναβασεις η σλαλομ τρεχουν πολλα , με σουπερ μοτερ και μετατροπες ακομα και με εντελως αλλα μοτερ !
Οπως τα γνωστα 500ρακια με χαγιαμπουζα κ.α.
Στα ιστορικα τους οι Ιταλοι , ειναι περισσοτερο αυστηροι απο εμας .....οχι ομως πως δεν εξατλουν τους κανονισμους εποχης , κοροιδα αλλωστε δεν πιανοντε σ'αυτα .
υ.γ. Chala 13 ,ηρθαν τα πραγματα ?
-
Μαστρο Χρήστο, μήπως τρέχει πίστα και αναβάσεις μόνο, ως γκρουπ 5. Εκεί δεν ήταν ελεύθερες οι μετατροπές?
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Μαστρο Χρήστο, μήπως τρέχει πίστα και αναβάσεις μόνο, ως γκρουπ 5. Εκεί δεν ήταν ελεύθερες οι μετατροπές?Τι να σου πω ? δεν αποκλειεται Γιαννη ....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Προφανως ο αντικαταστατης του εργαλειου της weber για την ρυθμιση των δυο διπλων ..... θυμασαι τα μπουκαλακια .... με τον υδραργυρο .... που βαζαμε στις υποπιεσεις ... των 40 - 45 αριων ?Ηλεκτρονικό υποπιεσόμετρο...και θα θέλει βαθμονόμηση κάποτε σίγουρα άσε δε θα πάρω.
Την πράσινη φλαντζόκολλα πού τη βρήκαν οι κάφροι??
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Την πράσινη φλαντζόκολλα πού τη βρήκαν οι κάφροι??
Κι εμένα δεν μου έκανε καλή εντύπωση (και όχι για το χρώμα...) μου θυμίζει κάτι μονταρίσματα που έκανα νέος και άπειρος με την κόκκινη permatex να ξεχειλίζει. Πάντως δε χάνανε με τίποτα!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
:ysterical: Δεν μ'αφηνετε να δουλεψω λιγο βρε φοβεροι ανθρωποι ...Ακου ο αλλος ... γαλαζια υπεραυτοκινητα .....
Δεν αποκλειεται Αlba μου να τρεχει , ειδικα σε αναβασεις η σλαλομ τρεχουν πολλα , με σουπερ μοτερ και μετατροπες ακομα και με εντελως αλλα μοτερ !
Οπως τα γνωστα 500ρακια με χαγιαμπουζα κ.α.
Στα ιστορικα τους οι Ιταλοι , ειναι περισσοτερο αυστηροι απο εμας .....οχι ομως πως δεν εξατλουν τους κανονισμους εποχης , κοροιδα αλλωστε δεν πιανοντε σ'αυτα .
υ.γ. Chala 13 ,ηρθαν τα πραγματα ?
Καλα , την ηλεκτρονικη δεν την ειδατε στην φωτο που δειχνει τον κινητηρα? Βεβαια, για να λεμε και τα πραγματα με τ'ονομα τους ειμαστε απο τις λιγες χωρες που οι αγωνες γινονται με κανονισμους FIA . Aυτο που εμεις μαθαμε (κι εγω φυσικα) να λεμε 'μαιμου', στις πιο πολλες χωρες της EU εμπιπτει στους κανονισμους μιας αλλης οργανωτριας λεσχης η ομοσπονδιας.Απλως εδω με βασει τον ΚΟΚ και τους νομους ,η μονη αρχη εγκρισης αγωνων ειναι η ΕΛΠΑ ,αρα = FIA .
Προσωπικα, συμφωνω απολυτα στο να μη γινεται καμμια ουσιαστικη μετατροπη στα Ιστορικα αυτοκινητα και ειδικα σ'αυτα που τρεχουν sporting.PS. @ ARP . Η φλαντζα ηρθε ,αλλα δεν μονταρω μεχρι ναρθουν τα γραναζια και χρονισω ,γιατι αν κουνηθει ο στροφαλος ........το γα!#$%νο δεν εχει διαμπερη μπουζοτρυπα για να δω το TDC. Θα σε φωναξω ναρθεις, δεν το γλυτωνεις
PS2 . To βιντεακι με την αλλη κουκλα ,τοδες? -
το TDC τι ειναι?? ανω νεκρο? πειτε ρε παιδια τιποτα να μαθαινουμε
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
το TDC τι ειναι?? ανω νεκρο? πειτε ρε παιδια τιποτα να μαθαινουμεΑσε τωρα, σε ταμας;
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Προφανως ο αντικαταστατης του εργαλειου της weber για την ρυθμιση των δυο διπλων ..... θυμασαι τα μπουκαλακια .... με τον υδραργυρο .... που βαζαμε στις υποπιεσεις ... των 40 - 45 αριων ?
ωραιο εργαλείο!!!
ποσο να κοστίζει άραγε(ς)??Aπ 'αυτην την εταιρεια .... οσο ενα κολιε με διαμαντακια στον Λαλαουνη
Eμενα παντως αυτο με εξυπηρετει μια χαρα
[URL=http://www.imageshack.gr/view.php?file=6sxyxxkjtgn9dg877cls.jpg][/URL
-
PS2 . To βιντεακι με την αλλη κουκλα ,τοδες?chala13
Tην ιπταμενη ?
Ηθελα να σε ρωτησω γι αυτην ... Μην μου πεις οτι εσυ εισαι στα πηδαλια ? -
Ο χρήστης APR έγραψε:
PS2 . To βιντεακι με την αλλη κουκλα ,τοδες?chala13Tην ιπταμενη ?
Ηθελα να σε ρωτησω γι αυτην ... Μην μου πεις οτι εσυ εισαι στα πηδαλια ?E ,δεν σουπα τι εκανα εγω οταν οι αλλοι καναν 'πλατειες' στο Ψυχικο;
-
Λοιπον κυριοι , πρεπει να τον συλλαβουμε για παραπλανηση των συμφορουμιστων
Μπηκε εδω στις μυτες των ποδιων σαν ενας αθωος και ησυχος ρεγκιουλαριτας με τις υπεροχες αναπαλαιωσεις του , λεγοντας ..... ..... και φανταστικα οτι θα ειναι δυσκολο βεβαια ενα τετοιο ....και που θα βρει το θαρος για τεζα γκαζια ο μας .....
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΚΑΙ ΜΑς ΤΟ ΕΚΡΙΒΕ .....
Αν θα δειτε τι κανει , με ενα διπλανο απ'αυτα τα ακροβατικα ....παιπερ λεγεται ?
ΟνειροΩραια δεν θα ηταν , να ειχαμε εδω μεσα και μια γωνια με < ιστορικα > τετοια αεροπλανακια και να μαθαιναμε τα μηχανικα τους τερτιπια ? Τι λετε ?
Ιστορικα Παιπερ η Τσεσνα ? ετσι λεγοντε ? Δεν λεω για f16 και boeing ....
Classic Alpine & Gordini