-
Βρε Πάνο. Οι κακές παρέες με τον Τάκη σε έχουν χαλάσει. Το πρωί στο GP2 sprint race, άρχισες κι εσύ τις καφρίλες με τις κοπέλες formula unas, στο κόκκινο χαλί πριν το βάθρο...
Πέρα απ'την πλάκα, κι ένα σοβαρό σχόλιο: αυτό το πράγμα που μιλάνε όλοι μαζί σήμερα στην F1 είναι πολύ κουραστικό. Αποκορύφωμα: κάποια στιγμή ο Αθανασούλας μίλαγε μόνος του ακάθεκτος ενώ ταυτόχρονα μιλούσαν Τάκης και Πάνος.
Πέρα απ'αυτό, πάντως, δεν ήταν άσχημη η μετάδοση.
-
Δεν ηταν οι unas αυτες, αλλες ηταν
-
Επιτέλους αποφασίστε τι στάση θα κρατάτε στα οδηγικά συμβάντα στους αγώνες ΕΛΕΟΣ
Εγω ειμαι υπέρ του θεάματος και σε καμμία περίπτωση δεν θέλω να κρίνονται οι αγώνες στα γραφεία, ούτε και να κάνουμε τους οδηγούς να το ξανασκέφτονται καθε φορα που ειναι να δοκιμάσουν προσπέρασμα..
ΛΥΣΑΞΑΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ LEWIS HTAN ΑΔΙΚΟ..
Δεν ξέρω εαν είστε ΤΥΦΛΟΣ ή άσχετος απο οδήγιση (μάλλον και τα 2) αλλα η σωστή γραμμή σε ενα εσάκι ειναι η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ, και όχι η ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ γραμμή του Kimi, ο οποίος μάλιστα στην συνέχεια ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να αφήσει και χώρο στον Lewis αλλα αν αυτού τον πέταξε έξω. -
H πλακα ειναι οτι και οι αγωνοδικες ειναι τυφλοι ή ασχετοι απο οδηγηση (μαλλον και τα 2)
Stewards to probe Hamilton, Raikkonen clash -
αυτο ειναι γνωστό εδώ και καιρο.. αν κρίνω απο τον πρόεδρο της ΕΛΠΑ που ειχε φερει στο πάνελ ο alpha, ο οποίος έβλεπε οδηγο να χάνει τα φρένα και να κανει έξοδο και εκεινος έλεγε οτι 'κλέβει' αχαχαχ
οπως επίσης ειναι γνωστή και η άνιση αντιμετώπιση αναμεσα σε Ferrari και McLaren απο την FIA.
O Kimi δηλαδη ολα ωραία και καλα που κέρδισε τόσες θέσεις στην πρώτη στροφή επιταχύνοντας ΕΚΤΟΣ πιστας.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
H πλακα ειναι οτι και οι αγωνοδικες ειναι τυφλοι ή ασχετοι απο οδηγηση (μαλλον και τα 2)
Stewards to probe Hamilton, Raikkonen clashη πρακτικά είδαν κάτι που εμείς δεν είδαμε.....
-
Γιατι, δεν ειδες ας πουμε το ζιγκ ζαγκ του Λιουις στην ευθεια μετα την Eau Rouge?
-
go for pole εχεις πολύ επιλεκτικό μάτι
-
Δεν νομίζω επιλεκτικό.Μάλλον αντικειμενικό θα έλεγα!
-
Ο χρήστης SocratesDTC έγραψε:
O Kimi δηλαδη ολα ωραία και καλα που κέρδισε τόσες θέσεις στην πρώτη στροφή επιταχύνοντας ΕΚΤΟΣ πιστας.Σωστα!! Επρεπε να αναψει φλας, να περιμενει και οταν θα τον περασουν οι υπολοιποι να ξαναμπει στην πιστα
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
O Kimi δηλαδη ολα ωραία και καλα που κέρδισε τόσες θέσεις στην πρώτη στροφή επιταχύνοντας ΕΚΤΟΣ πιστας.
Σωστα!! Επρεπε να αναψει φλας, να περιμενει και οταν θα τον περασουν οι υπολοιποι να ξαναμπει στην πιστα
Θα σε παρακαλούσα να μιλάς με λιγότερο δηκτικό ύφος!
-
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
Σωστα!! Επρεπε να αναψει φλας, να περιμενει και οταν θα τον περασουν οι υπολοιποι να ξαναμπει στην πιστα
Θα σε παρακαλούσα να μιλάς με λιγότερο δηκτικό ύφος!
... mod Ακου εκει δηκτικο υφος Σας πειραξε το τσαι που πινετε τοσα χρονια μαλλον
-
Σα δεν ντρεπόμαστε λίγο.Πραγματικά λυπάμαι για σένα!Τι φρασεολογία είναι αυτή.
-
ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΣΒΗΝΩ Η ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ?
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
Σα δεν ντρεπόμαστε λίγο.Πραγματικά λυπάμαι για σένα!Τι φρασεολογία είναι αυτή.Οκ, ανακαλω...
(το γλυκια μου, τα αλλα μενουν ως εχουν)
Edit: Το θεμα ληγει απο μενα.. Μην σε πετυχω μονο στο LFS να βγεις σε κανα ασφαλτινο run-off και δεν βγαλεις φλας για να ξαναμπεις στην πιστα
-
Κ γώ ανακαλώ!
Τι να πώ,ίσως να παραφέρθηκα!
αν κ ο Φαρμακοποιός δεν φέρθηκε εντάξει!
έντιτ:δεν νομίζω να μπώ στον ίδιο σέρβερ με σένα.
-
Οταν καλείς κάποιος στην εκπομπή σου και τον φιλοξενείς (υποτίθεται) και τον ρωτάς, εαν δεν σε αρέσει αυτό που λεει δεν του τι λες και απο πάνω: 'Άποψή σου' που είπε σήμερα ένας έξυπνος διοότι με αυτόν τον τρόπο τον προσβάλεις. Ε βεβαίως αδερφέ άποψή του για αυτόν τον κάλεσες άλλωστε....
Ισχύει ότι όσα πρωταθλήματα είδαμε στον Α είδαμε;
Απο του χρόνου ΑΝΤ1 η F1 ο οποίος έχει και θετική προϊστορία. Και αν δεν κάνω λάθος εκει δεν εργάζεται ο Λακαφώσης που πείραζε τα κινητά και άνοιγε τις πόρτες με τον Ευαγγελάτο;;; -
Ο χρήστης k έγραψε:
Οταν καλείς κάποιος στην εκπομπή σου και τον φιλοξενείς (υποτίθεται) και τον ρωτάς, εαν δεν σε αρέσει αυτό που λεει δεν του τι λες και απο πάνω: 'Άποψή σου' που είπε σήμερα ένας έξυπνος διοότι με αυτόν τον τρόπο τον προσβάλεις. Ε βεβαίως αδερφέ άποψή του για αυτόν τον κάλεσες άλλωστε....Ισχύει ότι όσα πρωταθλήματα είδαμε στον Α είδαμε;
Απο του χρόνου ΑΝΤ1 η F1 ο οποίος έχει και θετική προϊστορία. Και αν δεν κάνω λάθος εκει δεν εργάζεται ο Λακαφώσης που πείραζε τα κινητά και άνοιγε τις πόρτες με τον Ευαγγελάτο;;;Αντ1?? Άντε να ησυχάσουμε και λίγο από αυτό το συνονθύλευμα του Alfa…
-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Οταν καλείς κάποιος στην εκπομπή σου και τον φιλοξενείς (υποτίθεται) και τον ρωτάς, εαν δεν σε αρέσει αυτό που λεει δεν του τι λες και απο πάνω: 'Άποψή σου' που είπε σήμερα ένας έξυπνος διοότι με αυτόν τον τρόπο τον προσβάλεις. Ε βεβαίως αδερφέ άποψή του για αυτόν τον κάλεσες άλλωστε....
Ισχύει ότι όσα πρωταθλήματα είδαμε στον Α είδαμε;
Απο του χρόνου ΑΝΤ1 η F1 ο οποίος έχει και θετική προϊστορία. Και αν δεν κάνω λάθος εκει δεν εργάζεται ο Λακαφώσης που πείραζε τα κινητά και άνοιγε τις πόρτες με τον Ευαγγελάτο;;;Αντ1?? Άντε να ησυχάσουμε και λίγο από αυτό το συνονθύλευμα του Alfa…
ναι και να παμε σε ενα αλλο καναλι που αγαπαει τον μηχανοκινητο αθλητισμο και το αυτοκινητο γενικοτερα
Τηλεοπτική Μετάδοση Πρωταθλήματος F1 2008