-
Αυτη η μαυρη με Μ πακ και κρεμ εσωτερικο ειναι παρα πολυ ωραια, δημιουργει ακριβως τις αντιθεσεις που χρειαζεται ενας σοβαρος ανθρωπος με γουστο!!
Νομιζω βεβαια οτι εχει ξυλο μεσα κατι που δεν μου αρεσει σε μια κατασκευη που θεωρειται σπορ!
Με μαυρη λακα θα ηταν καλα(ξεχασα το β στη μεση της λεξης).Προσεξτε το ηχειο απο το ηχοσυστημα individual με ειδικους μαγνητες και αστα να πανε.
Βαλε και ενα μαυρο εξω κοκκινο μεσα να το δουμε
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟ μπραβο
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Ασπρο με κοκκινο ειναι πολυ χτυπητο, εχω δει. Πιο πολυ ταιριαζει σε μια Λαμπο η σε μια Φεραρι τετοιος προκλητικος συνδυασμοςΕχω δει απο κοντα και ασπρο με καφε δερματα και ηταν μουρλια και με Μ πακ..
Μαυρο εξω που ειναι πιο κλασσικο και κοκκινο μεσα ειναι ενας πολυ κλασσικα μοντερνος συνδυασμος.Ακριβως ετσι ειναι το δικο μου,χωρις Μ πακ βεβαια(αν και το συνηθισα,εν τουτοις οποιος μπαινει μεσα γουσταρει πολυ το συνδυασμο με τα χρωματα,κοκκινο δερμα, μαυρος ουρανος,μαυρη λακα και τα ασημι του κιβωτιου )!! Μαζι με το πακετιο φωτισμου φτιαχνουν και γαμω τις ατμοσφαιρες το βραδυ.
Ξαναλεω οτι η αναρτηση comfort ειναι πολυ πιο σπορ απο οτι θα περιμενα εγω . Δεν φανταζομαι καθολου πως θα ειναι η σπορ αναρτηση σε ταξιδι
καλα σε supercar μου αρεσει και το πορτοκαλι
-
μου έστειλαν κι αυτά
τώρα η ώρα της επιλογής,
μέχρι την παρασκευή το κλείσιμο, ελπίζω!
/g
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Προσωπικά θεωρώ την 7άρα ένα αυτοκίνητο για κάποιο άνω των 45-50 ετών χωρίς ιδιαίτερο fun-to-drive απλά ένα 'καράβι' επιδόσεων, ποιότητας, χλιδής, αριστοκρατίας και άνεσης.
Τι να τη κάνεις μωρέ την 7άρα στα 30 σου? ...σαν οδηγός του εφοπλιστή θα φαίνεσαι μέσα!
http://www.youtube.com/watch?v=Z8XqwRc74bA' target='_blank
Ή σαν contract killer...
-
tibet αυτή η τελευταία λευκή με m-pack και καφέ εσωτερικό φαίνεται πολύ καλή.
-
Λευκό τα σπάει, αλλά δε γυαλίζει όταν είναι καθαρό όσο τα σκούρα χρώματα.
Προτείνω, μπλε, M-Pack, γκρι δέρμα (φωτίζει το εσωτερικό και το κάνει πιο δροσερό από μαύρο ας πούμε) και αλουμινένια inserts στο ταμπλό (τα οποία τα έχει το M-Pack).
Επίσης μου αρέσει το Chrome Line εξωτερικά στο μπλε (όπως στο δικό μου πχ) αλλά δεν είναι διαθέσιμο νομίζω με το M-Pack.
-
Άσπρο ή μπλε (σαν του Νίκου) με μπεζ (καπουτσίνο που λέει και ένας φίλος) καθίσματα.
-
Η Χ6(δεος) ειναι αυτοκινητο που προκαλει τρελο κεφαλογυρισμα
Σταματαει ο κοσμος (και η κυκλοφορια) και την χαζευει
'Ποιο ειναι αυτο το χαμηλομενο κοκκινο με σημα τ'αλογακι,διπλα στη Χ6(δεος)',ενα πραμα
θα θελα να με βλεπαν να μπαινω σε μια,εστω και στο πορτ-μπαγκαζ...
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
Η Χ6(δεος) ειναι αυτοκινητο που προκαλει τρελο κεφαλογυρισμαΣταματαει ο κοσμος (και η κυκλοφορια) και την χαζευει
'Ποιο ειναι αυτο το χαμηλομενο κοκκινο με σημα τ'αλογακι,διπλα στη Χ6(δεος)',ενα πραμα
θα θελα να με βλεπαν να μπαινω σε μια,εστω και στο πορτ-μπαγκαζ...
Κρυάδα mode on
Και ο Hulk αν ανέβαινε την Αλεξάνδρας δέος θα αποκόμιζε, μη νομίζεις !
Κρυάδα mode offΤην έχω πετύχει και εγώ 2-3 φορές στο δρόμο και είναι όντως εντυπωσιακή. Αλλά πιστεύω ότι είναι το ίδιο 'εντυπωσιακή' όσο ήταν πριν 4-5 χρόνια μια Χ5 και μια Μ-Κλας (ε μας ρε Μερσεντές (τα γνωστά!)). Απλά 'φάγανε' λίγο οροφη και έχουν συνδυάσει (επιτυχημενα σίγουρα) κουπέ στυλ με suv αμάξωμα. Τη φόρτωσαν και με τεχνολογία και έτοιμο το νέο χιτάκι στην αγορά!
Είμαι γνωστός αντιπαθών αυτών των οχημάτων και παντοτε έχω απορία τι σκέφτονται και τι αναγκές προσπαθουν να καλύψουν με τέτοια οχήματα οι αγοραστές τους. Επειδή έχω και συγγενείς τέτοιους και το έχω ψάξει αρκετά δεν έβγαλα άκρη αλλά δεν είναι και του παρόντος !!
Υ.Γ. : εγώ πάντως δεν ενθουσιάζομαι να μπαινοβγαίνω σε τέτοιο. Άσε που σε λίγα χρόνια θα πέφτουν ντομάτες και γιαούρτια ( σαν την διαφήμιση 'i Am a prick' της Greenpeace που 'εξαφανίστηκε σε μια νύχτα μέσα!! Δείτε τη αν δεν την ξέρετε, υπερβολική μεν αλλά έχει κάποιο 'νόημα' : http://www.youtube.com/watch?v=cORhkZMVEJ0' target='_blank) στο περασμά τους και τα πλυντήρια τα χρεώνουν και ακριβότερα για πλύσιμο !!!
-
εννοειται πως μιλαμε για κατηγορια 'δυσκολευομαι λιγακι στο παρκαρισμα',οπου απαιτειται και το αναλογο...acquired taste για να εκτιμησεις τις διαστασεις τις
απλα στην εποχη του hummer και της GLK ειναι οτι πιο ομορφο υπαρχει
στα υπολοιπα συμφωνω(ποιος διαφωνει αλλωστε),και προσθετω πως απευθυνεται σε ατομα που απλα δεν ξερουν τι να κανουν τα (πολλα) χρηματα τους
-
Εγώ μια και την έχω εδώ και ένα μήνα περίπου ( X6 i35 ) το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι είναι τέλεια και σε επιδόσεις και σε οδική συμπεριφορά.
Χώρια αυτήν η αίσθηση που σου δίνει είναι …….
Το μόνο πρόβλημα είναι όπως είπε ποιο πάνω ένας φίλος ότι σε κοιτανε παντού και μερικές φορές σε φωτογραφίζουν και νιώθω κάπως άβολα στο όλο σκηνικό. -
Φιλε καλοριζικη και να τη χαιρεσαι.
Εχεις παρει ενα σουπερ οχημα απο μια σουπερ κατασκευαστρια!
Για πες εντυπωσεις λιγο πιο αναλυτικα οποτε βρεις χρονο.
Λογικα πρεπει να την εχεις στρωσει τωρα
-
Ευχαριστώ φίλε.
Εγώ συνήθως δεν μπαίνω σε διαδικασία στρωσίματος επομένως τα ανοίγω από τη πρώτη μέρα, και μέχρι στιγμής δεν είχα πρόβλημα σε πολλά αυτοκίνητα που έχω πάρει μέχρι τώρα.
Τώρα όσο αφορά τις εντυπώσεις μου από το αυτοκίνητο το μόνο που θα σου πω είναι ότι έχω μετανιώσει με ότι αγορές είχα κάνει μέχρι σήμερα.
Πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο μπορούσα να πάρω ( πάντα για μένα μιλώ )
Από επιδόσεις δεν παίζεται ακόμα και σε σχέση με κάποια καλά GTI που είχα.
Από κρατήματα αν ξεπεράσεις αυτό το αρχικό σοκ του ύψους ( μιας και δεν είχα ξαναπάρει τέτοιου είδους αυτοκίνητο θα εκπλαγείς με το πώς στριβεί.
Τώρα από ποιότητα είναι BMW και από εξοπλισμό εγώ έχω βάλει σχεδόν τα πάντα.
Κατανάλωση εντος 18 με 19 λίτρα
Εκτός νορμάλ 11 με 12 λίτρα
Πολύ πλακωμένος 15 – 16 λίτρα -
Ο χρήστης konstadas έγραψε:
Εγώ μια και την έχω εδώ και ένα μήνα περίπου ( X6 i35 ) το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι είναι τέλεια και σε επιδόσεις και σε οδική συμπεριφορά.
...Kαλοτάξιδο εύχομαι και να το χαρείς όπως επιθυμείς !
Αν και (όπως έχω γράψει πολλές φορές) δεν με συγκινεί προσωπικά αυτή η κατηγορία από την περιγραφή σου βλέπω ότι σε έχει ευχαριστήσει πολύ και αυτό είναι εν τέλει το σημαντικό για το οποιοδήποτε όχημα μας.
Όταν κάποια στιγμή το πιέσεις πολύ σε εθνική γράψε αν θες την κατανάλωση. Αυτές που γράφεις μου φαίνονται πολύ χαμηλές(της πόλης νορμαλ). Όχι οτι τις αμφισβητώ αλλά αν όντως ισχύουν (ειδικά η πιεσμένη. Τόσα καίει και σε μένα το GTI όταν το πιέζω πολύ στην εθνική. Και επίσης 11-12 όταν πάει χαλαρά.) είναι εντυπωσιακά μικρές για το βάρος και τον όγκο ! Αν όντως ισχύουν ΘΑΥΜΑ !
-
Δεν έχω λόγο να σου γράψω ψέμα αυτές βλέπω στον υπολογιστή αυτές έβαλα.
Όταν γράφω πολύ πλακωμένος εννοώ ότι ερχόμουν από Βόλο με ταχύτητες πάνω από 200 χλμ. συνέχεια
Κάτι στιγμιαίες καταναλώσεις στην πόλη βλέπω και 30 λίτρα -
Δεν έχω λόγο να σου γράψω ψέμα αυτές βλέπω στον υπολογιστή αυτές έβαλα.
Όταν γράφω πολύ πλακωμένος εννοώ ότι ερχόμουν από Βόλο με ταχύτητες πάνω από 200 χλμ. συνέχεια
Κάτι στιγμιαίες καταναλώσεις στην πόλη βλέπω και 30 λίτραΟχι, με παρεξήγησες !
Δεν είπα ότι το έγραψες για ψέμα. Είπα απλά μήπως δεν το πίεζες πολύ και είδες τέτοια κατανάλωση στην πίεση στην εθνική. Περίμενα τουλάχιστον 20 + με 25- /100 ΚΜ με πίεση.
Σορυ για την παρανόηση. Ισως δεν ήμουν σαφής !
-
Ευχαριστώ φίλε.
Εγώ συνήθως δεν μπαίνω σε διαδικασία στρωσίματος επομένως τα ανοίγω από τη πρώτη μέρα, και μέχρι στιγμής δεν είχα πρόβλημα σε πολλά αυτοκίνητα που έχω πάρει μέχρι τώρα.
Τώρα όσο αφορά τις εντυπώσεις μου από το αυτοκίνητο το μόνο που θα σου πω είναι ότι έχω μετανιώσει με ότι αγορές είχα κάνει μέχρι σήμερα.
Πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο μπορούσα να πάρω ( πάντα για μένα μιλώ )
Από επιδόσεις δεν παίζεται ακόμα και σε σχέση με κάποια καλά GTI που είχα.
Από κρατήματα αν ξεπεράσεις αυτό το αρχικό σοκ του ύψους ( μιας και δεν είχα ξαναπάρει τέτοιου είδους αυτοκίνητο θα εκπλαγείς με το πώς στριβεί.
Τώρα από ποιότητα είναι BMW και από εξοπλισμό εγώ έχω βάλει σχεδόν τα πάντα.
Κατανάλωση εντος 18 με 19 λίτρα
Εκτός νορμάλ 11 με 12 λίτρα
Πολύ πλακωμένος 15 – 16 λίτραΑκριβως ετσι ειναι, εγω εχω ακριβως την ιδια εμπειρια αλλα με το Χ5 με το ν V8.
Φανταζομαι οτι πριν το παρεις δεν πρεπει να θεωρουσες οτι μπορει να ειναι τοσο 'καλα' μεσα σε τετοιο οχημα.. Φανταζομαι adaptive drive , acrive steering , και σπορ ρυθμιση αναρτησης πρεπει να τα εχεις..
Αρα ταυτιζονται οι αποψεις μας.
Κι εγω θυμαμαι τον πρωτο μηνα και αν.. δεν μπορουσα να στριψω καλα καλα, φοβομουν στους ελιγμους στα στενα της αθηνας... Αλλα μετα την πρωτη διαδρομη στην εθνικη,ολα απλα εξαφανιστηκαν... Δεν εκανα ποτε τετοιο ταξιδι.. Ορατοτητα,πατημα,κρατημα,αισθηση ασφαλειας.. ολα αυτα απλα διωχνουν ενα απο τα πολλα περιττα αγχη που εχουμε!
Στο δικο μου υπολογιστη η καταναλωση ειναι 15,3 λιτρα! Τη στιγμιαια καταναλωση πως την βλεπει κανεις αφου εχει ενα δεικτη που τερματιζει στα 20, και στο κομπιουτερ δειχνη μονο μεση καταναλωση..Μονο αν καθε φορα τη μηδενιζεις , αλλα μετα δεν θα εχεις εικονα της μεσης καταναλωσης!!
Ζητω τα SUV... Μπραβο στην BMW που αποφασισε οτι δεν χρειαζεται να βγει μια αχρηστη Μ3 CSL και ριχνει το βαρος στις σουπερ επιτυχιες Χ5 και Χ6 !
Δηλαδη φαντασου αν το Χ6 παει οπως παει ετσι, τι θα γινει αν εμπλακει το τμημα Μ ? (μαλλον οχι πολλα γιατι με το δογμα λιγα κυβικα,λιγη ροπη,πολλα αλογα, ψηλο στροφαρισμα μαλλον εχουν ξεπεραστει σημερα). Τουλαχιστον ας βαλουν καμια οροφη απο καρμπον!
Μακαρι να δουμε τον πρωτο τουρμπο κινητηρα Μ,να γουσταρουμε επιτελους! -
Θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου.
Αν βγει Μ Χ6 θα είναι το επόμενο αυτοκίνητο μου.
Τη στιγμιαία κατανάλωση την είδα όπως έγραψες και εσύ μηδενίζοντας συνήθως μετά από γέμισμα στο βενζινάδικο. -
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
............Σοβαρά βλέπεις πιο χρήσιμη μια MX5 (ωραίο αυτό, θα είναι και roadster ) από μια M3 CLS;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
... ... ...
Σοβαρά βλέπεις πιο χρήσιμη μια MX5 (ωραίο αυτό, θα είναι και roadster ) από μια M3 CLS;Έλααα κακίες !
Αφού προνόησαν οι Βαυαροί και το 'βάφτισαν' (πριν το δουν!) Χ5Μ - Χ6Μ. Ας κάνανε και αλλιώς, θα τρώγανε ένα βασιλικό εξώδικο με πολλά μηδενικά στο τέλος, από τη Mazda και θα 'τρέχανε'. Εδώ έχουνε γίνει πόλεμοι και πόλεμοι για ένα όνομα (παίζει και ένας δικός μας τέτοιος με ένα νέο γείτονα αλλά μας βλέπω πολύ κότες !!! )...
BMW FORUM