-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Υπάρχει κάποιος απλός τρόπος/απλό πρόγραμμα να εισάγω ένα url αρχείου και να το κατεβάζω στον υπολογιστή μου (όχι γράφοντας το url στην μπάρα του οποιουδήποτε browser); Το GetRight δίνει αυτήν τη δυνατότητα αλλά δε θέλω να το εγκαταστήσω μόνο για αυτήν την χρήση.Από κανένα LiveCD δοκίμασε...
-
Ορισμένα blogs, αλλά και κάποιες ιστοδελίδες όπως αυτή έχουν ενσωματωμένα βιντεάκια σε μορφή flash. Υπάρχει τρόπος να βρούμε την διεύθυνση του βίντεο ώστε να το παραθέσουμε σε κάποιο forum; Όταν κάνω δεξί κλικ πάνω τους, μου βγάζει τις ρυθμίσεις για το flash, ή το SafariBlock-flash.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σε pc φιλης ξαφνικα δεν υπαρχει ιντερνετ. Ο ρουτερ λεει οτι ολα οκ (εγινε restart κλπ, τα λαμπακια dsl & internet οκ), αλλα firefox, explorer, msn ισχυριζονται το αντιθετο. Μαλιστα ο explorer εδειχνε προβλημα συνδεσης και πατωντας επιλυση κλπ εδειξε οτι ολα οκ! (οχι οτι εγινε κιολας) Ιδεες?υγ.Δεν εχει αλλαξει-πειραχτει τπτ σε ρυθμισεις που να δικαιολογουσε κατι τετοιο.
Εχει altecnet ?
-
Πρωτο ποστ απο το καινουριο τερατακι μου
http://vaio.sony.gr/view/ShowProduct.ac ... +AR+Series' target='_blank
-
Κρίμα ρε φίλε που πήρες την μούφα.. Περαστικά..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κρίμα ρε φίλε που πήρες την μούφα.. Περαστικά..Eυχαριστω ρε...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Eυχαριστω ρε...
Τίποτα ρε..
Καλά ρε μλκ, 17άρα οθόνη? Τι το θες το γομάρι? Θα σου βγαίνει η μέση κάθε φορά..
-
Βγήκε νέο game που τρέχει και στους Mac!
-
Γ@μάτα τα γραφικά του πάντως!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Eυχαριστω ρε...
Τίποτα ρε..
Καλά ρε μλκ, 17άρα οθόνη? Τι το θες το γομάρι? Θα σου βγαίνει η μέση κάθε φορά..
Μαζι του εδωσαν και αυτο

-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Eυχαριστω ρε...
Τίποτα ρε..
Μαζι του εδωσαν και αυτο

Α, έχω ολάκερη συλλογή να του δώσω από καροτσάκια.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Eυχαριστω ρε...
Τίποτα ρε..
Δεν θα μετακινειτε και πολυ...οταν πηγαινω ιταλια ελλαδα...γιαυτο...
μιλαμε σουπερ ειναι...τα vista να μην ειχε αλλα τεσπα εν αναμονη των καινουριων... -
Θα ηθελα να ρωτησω για το πιο ελαφρυ antivirus που μπορω να βρω (θα μπει σε pc με PII που χρησιμοποιειται μονο για surfing).
Να βαλω το antivir? -
nod32 ειναι μια καλη λυση
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Θα ηθελα να ρωτησω για το πιο ελαφρυ antivirus που μπορω να βρω (θα μπει σε pc με PII που χρησιμοποιειται μονο για surfing).
Να βαλω το antivir? -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βγήκε νέο game που τρέχει και στους Mac! -
Ξερουμε αν θα πεσουν καθολου οι τιμες σ αυτα τα μαραφετια???
Θελω να παρω ενα SSD στα 120~128GB και λενε για 450φευγα ευρω...
Και δεν ξερω αν θα το 'δει' το λαπτοπ μου....
Αν βα λω σε κανονικο desktop 2~3 (60GB Χ2) τετοια σε RAID-Stripping... Θα δουλεψει ποτε;;; -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κρίμα ρε φίλε που πήρες την μούφα.. Περαστικά..Μπορεί να έχεις και δίκιο
Sony recalls 440,000 Vaio laptops -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Να βαλω το antivir?Aξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις και με κάποια πολύ μικρή και ελαφριά διανομή linux, π.χ. το puppy linux...
Κατέβασε το iso της από εδώ: http://www.puppylinux.org/downloads' target='_blank, είναι απίστευτα μικρό σε μέγεθος,
γράφτω σε ένα σιντί και μπούταρε με αυτό... (ΔΕΝ θα κάνει εγκατάσταση είναι Livecd)Είναι αρκετά «ελαφριά» διανομή και παίζει άνετα σε ΡΙΙ, δεν έχεις ανάγκη από antivirus, μπορείς να το δοκιμάσεις όσο θέλεις χωρίς να χαλάσεις την κανονική εγκατάσταση των windows στο μηχάνημα και αν έχεις ίντερνετ μέσω router τότε δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα στη σύνδεση.
Δώστου μια ευκαιρία.

-
Eυχαριστω!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]