-
S-Class facelift.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Γειτονα, τελικα 305 εχει η SLK350!
Γι' αυτο μας τρωγανε οι γκομενες μεχρι το V-TEC.....
(επισης το κιβωτιο ειναι χειροκινητο -αυτοματο ειναι μονο της amg )Η νέα SLK350 έχει 305, ή pro facelift έχουν 268!
Βγαίνει χειροκίνητη( ) και με 7G Tronic! -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Γειτονα, τελικα 305 εχει η SLK350!
Γι' αυτο μας τρωγανε οι γκομενες μεχρι το V-TEC.....
(επισης το κιβωτιο ειναι χειροκινητο -αυτοματο ειναι μονο της amg )Η νέα SLK350 έχει 305, ή pro facelift έχουν 268!
Βγαίνει χειροκίνητη( ) και με 7G Tronic!.. με αυτοματο δικαιολογειται.. Δεν εβλεπες κανενα κοψιμο! (.. ελπιζω?! )
Λες να τις ξαναπετυχουμε? -
Αλήτες!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:shifty: Αλήτες!Ο γειτονας φταιει! Ειχε αποριες ...
-
Ναι, όπως και ο Τρούλος, που παραλίγο να τον 'χάσουμε'!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Ναι, όπως και ο Τρούλος, που παραλίγο να τον 'χάσουμε'!!!!
... τρουλος!? don't follow..
-
ΤρούλΗς!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΤρούλΗς!!κακο πραγμα η περιεργεια, ε?
λιγη ροπη να ειχα ακομα... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΤρούλΗς!!πω πω πω,ξυπνήσατε κ τα φαντάσματα με αυτό το όνομα!
-
Έχω ανοίξει ένα θρεντ στα τεχνικά για μια ιδέα που έχω για μετατροπη μιας 190Ε 1.8 σε ντριφταμαξο. Για να μη σας κουράζω και εδώ βάζω έδω το λινκ ούτως ώστε αν κάποιος έχει καποια ιδέα αλλά δεν το πάρει είδηση εκεί να ρίξει μια ματιά εκεί.
viewtopic.php?f=6&t=32601Ευχαριστώ.
-
Kαλησπέρα.
Γνωριζουμε αν και ποτε θα τοποθετηθει μικροτερος κινητηρας στη γκαμα της GLK?? -
Ο χρήστης trancer έγραψε:
Kαλησπέρα.
Γνωριζουμε αν και ποτε θα τοποθετηθει μικροτερος κινητηρας στη γκαμα της GLK??Σήμερα διάβαζα ένα τεστ για το 'μικρούλη'. Δεν έγραφε κάτι που να απαντά σαφώς στην ερώτηση σου αλλά όπως παρουσίαζε τον 280 (ότι είναι μάλλον 'ταιριαστός' αλλά όχι 'πολύς' χωρίς να είναι και 'λίγος') συμπεραίνω ότι άμεσα μάλλον δεν θα υπάρξει προσθήκη προς τα κάτω.
Υποθέτω όμως δεν γνωρίζω σίγουρα...
-
Ο χρήστης ioannitis έγραψε:
Kαλησπέρα.
Γνωριζουμε αν και ποτε θα τοποθετηθει μικροτερος κινητηρας στη γκαμα της GLK??Σήμερα διάβαζα ένα τεστ για το 'μικρούλη'. Δεν έγραφε κάτι που να απαντά σαφώς στην ερώτηση σου αλλά όπως παρουσίαζε τον 280 (ότι είναι μάλλον 'ταιριαστός' αλλά όχι 'πολύς' χωρίς να είναι και 'λίγος') συμπεραίνω ότι άμεσα μάλλον δεν θα υπάρξει προσθήκη προς τα κάτω.
Υποθέτω όμως δεν γνωρίζω σίγουρα...
Θα υπάρξουν σίγουρα 4κύλινδρες εκδόσεις, ίσως και εντός του 2009.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Νομίζω έχει ήδη ανακοινωθεί η προσθηκη του 4κύλινδρου 220 CDI ώς BlueEfficiency.
Υπάρχουν πληροφορίες για Βενζινοκινητηρες; Κοmpressor; -
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
Νομίζω έχει ήδη ανακοινωθεί η προσθηκη του 4κύλινδρου 220 CDI ώς BlueEfficiency.
Υπάρχουν πληροφορίες για Βενζινοκινητηρες; Κοmpressor;Ναι. Αλλά ούτε κυβισμο/απόδοση ξέρουμε επισήμως ακόμα, ούτε ημερομηνία άφιξης.
-
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
Υπάρχουν πληροφορίες για Βενζινοκινητηρες; Κοmpressor;Ακουγετε κατι για GLK 280 μεσα στο πρωτο εξαμηνο του 09 αλλα δεν ξερουν ακομα.
-
-
τσσσσσσσσ
-
MERCEDES-BENZ FORUM