-
Ο χρήστης sms έγραψε:
Σήμερα, είδα στην Αθήνα πινακίδα IO. .... Το ΙΝΧ τι απέγινε?Το ΙΟ* είναι της Αθήνας, αλλά το είδες σε δίκυκλο. Το ΙΝΧ είναι Ιωαννίνων.
ΙΚΒ 850* ΚΕΜ 26* -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Σήμερα, είδα στην Αθήνα πινακίδα IO. .... Το ΙΝΧ τι απέγινε?
Το ΙΟ* είναι της Αθήνας, αλλά το είδες σε δίκυκλο. Το ΙΝΧ είναι Ιωαννίνων.
ΙΚΒ 850* ΚΕΜ 26*Σε αυτοκίνητο Smart το είδα στο Κέντρο της Αθήνας! Πότε ξεκίνησε το ΙΟ* σε αυτοκίνητα? Στο ΙΜΒ είχα μείνει!
-
Είσαι σίγουρος; μάλλον δεν είδες καλά γιατί έχει τυπωθεί μέχρι το ΙΜΝ 2899
ΙΜΒ έχει ανατολική Αθήνα και είναι ο μοναδικός τομέας που έχει πάρει ΙΜ* -
Ίσως να συμβαίνει αυτό που λέει το παιδί, γιατί και μένα μου είχε αναφερθεί ΙΜΜ καινούργιες πινακίδες, ίσως εκτός σειράς?
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Είσαι σίγουρος; μάλλον δεν είδες καλά γιατί έχει τυπωθεί μέχρι το ΙΜΝ 2899
ΙΜΒ έχει ανατολική Αθήνα και είναι ο μοναδικός τομέας που έχει πάρει ΙΜ*Είμαι σίγουρος και 'μένα μου φάνηκε παράξενο και κοίταξα προσεκτικά την πινακίδα... οπότε είπα να το αναφέρω. Εάν έχεις δυνατότητα διασταύρωσέ το.
-
ΙΜΜ έχουν τυπωθεί, ΙΟ* δεν έχουν. Τέλοσπαντων θα κοιτάω και εγώ, αν δω κάτι στην Αθήνα.
Μήπως μπορείτε να πείτε πιο συγκεκριμένα τι νούμερο ήταν?? πχ ΙΧΧ 444*Κατά τα άλλα ΙΚΜ 87** 905* σε Smart Roadster και XIE 614*
-
ΗΑΜ 919* σε Seat Cordoba,ΑΑΖ 94*,ΑΖΒ 435* σε Opel Corsa.
-
Θα περιμενουμε τον μαστερ των πινακιδων thaliarque τον οποιο παντως τωρα τελευταια τον βλεπουμε πολυ σπανια να μας λυσει τις αποριες
-
HKP 660* ένα - πιθανόν - μαυρο μεσαιο σενταν - πιθανον!!!!
Βασικα μονο για τιν πινακ ειμαι σίγουρος!!!
-
Για να μην υπάρχουν σκιές για το προηγούμενο, ΗΚΡ 663* Clio.
-
ΧΧΗ 70* ΟΒΒ 52* σε δίκυκλα και νομίζω ΡΝΧ 130
Σε αυτοκίνητα ΑΙΜ 881*ΥΓ Στη Φλώρινα στα δίκυκλα, έχει γίνει μάλλον κάποιο λάθος. ΡΑΙ αποκλείεται να έχει πάρει. Ας ξαναγίνει, ότι ήταν.
-
IHX 59** σε λευκό Renault Clio
-
XAA 752* σε Peugeot 207 Μάλλον.
-
τελικά δεν πρέπει να έχω κάνει λάθος εγώ, καμιά φορά ενώ τα γράφω σωστά βγαίνουν απ' ότι φαίνεται αλλιώς στην επεξεργασία, όπως τις προηγούμενες ενώ στην επεξεργασία το έβγαζε σωστά, στο μήνυμα το έβγαζε λάθος . Thaliarque, ανέλαβε εσύ γιατί εγώ δεν τα πήγα απ' ότι φαίνεται καλά, θέλω δουλίτσα ακόμα
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
τελικά δεν πρέπει να έχω κάνει λάθος εγώ, καμιά φορά ενώ τα γράφω σωστά βγαίνουν απ' ότι φαίνεται αλλιώς στην επεξεργασία, όπως τις προηγούμενες ενώ στην επεξεργασία το έβγαζε σωστά, στο μήνυμα το έβγαζε λάθος . Thaliarque, ανέλαβε εσύ γιατί εγώ δεν τα πήγα απ' ότι φαίνεται καλά, θέλω δουλίτσα ακόμαΝομίζω πρέπει να ρίξεις μια ματιά σε αυτό: http://el.wikipedia.org/wiki/Ε�% ... F%89%CE%BD' target='_blank
για να καταλάβεις τι παίζει με τους εξαιρούμενους, γιατί κάθε φορά στα δίκυκλα την πατάς με εξαιρούμενους . Βέβαια επανάληψη πρέπει να κάνουν και όσοι αναφέρουν εξαιρούμενους, ειδικά αυτούς που βρίσκονται σε πινακίδες παλαιού τύπου και δόθηκαν το 96/97 σε Αθήνα, Ηράκλειο κλπ.
αλήθεια ο thaliarque που έχει χαθεί;εντιτ ikarus260 αν έχεις κωδικούς, άλλαξε την πρώτη σελίδα το ΡΑΙ. Νομίζω ΡΑΖ ήταν.
-
NII 423* XKM 688* και ΚΧΥ 972* χαρτι
-
Οκ σωστός, πάντως ο thaliarque είναι ο πιο ειδικός γι' αυτό το θέμα, τα ξέρει απ' έξω κι ανακατωτά, άρα τα αφήνω σε εκείνον, όταν φανεί πάντως. Προς το παρών θα ασχολούμαι με τις καινούργιες
-
ΗΚΡ 669* Smart.
-
IKB 863* σε Toyota Auris νομίζω!
-
Σημερινά:
Σε αυτοκίνητα: ΙΜΒ 716* ΥΝΝ 150*
Σε δίκυκλα: ΡΡΒ 35*, ΒΚΙ 3** και 30* ΟΑΜ 54* και νομίζω ΧΧΗ 9**
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008