-
Εγκάθετοι!
-
-
-
Συν τη λίστα με τα ψώνια στις πόρτες
-
κολλα απο αυτοκολλητα που δεν φευγει ουτε με βενζινη,ουτε με οινοπνευμα ουτε με ασετον,υπαρχει καμια ελπιδα να φυγει?πληροφοριακα,ειναι απο αυτοκολλητα ποδηλατου
-
Δοκιμασε με βραστο νερο .
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
κολλα απο αυτοκολλητα που δεν φευγει ουτε με βενζινη,ουτε με οινοπνευμα ουτε με ασετον,υπαρχει καμια ελπιδα να φυγει?πληροφοριακα,ειναι απο αυτοκολλητα ποδηλατουΠάνω σε τι βρίσκεται?
Αν είναι σε γυαλί, μάρμαρο ή πλακάκι μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια ξύστα με ξυράφι -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
πληροφοριακα,ειναι απο αυτοκολλητα ποδηλατουσιδερο βαμμενο,η αλουμινιο,δεν ξερω
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αγόρασα το πρώτο μου δράπανο (ένα μπλάκ & ντέκερ) με τα λεφτά από τα κάλαντα, στην πρώτη Γυμνασίου. Δούλευε κανονικότατα μέχρι πριν από 5 χρόνια, οπότε χάλασε beyond repair.
Εργαλείο θέτε; Υπάρχει. Από το πιό μικρό κατσαβίδι, μέχρι Minarelli (ημιεπαγγελματικό 2χρονο φρεζάκι).
Ηλεκτρολογικό πρόβλημα στη γειτονιά; Να κρεμάσει κουρτίνες το σόι; Τηλέφωνο από την εξαδέλφη, προχθές (Δευτέρα) που έφευγα για Αθήνα 4 το απόγευμα και θα γύριζα στο καπάκι (είχα δουλειά 8-11 το βράδυ και 3 το πρωί ήμουν πίσω): 'Έρχεσαι Αθήνα, Ηλία μου; Μην ξεχάσεις τα εργαλεία σου, δεν δουλεύει το πλυντήριο, έχει πέσει μια πόρτα στην κουζίνα και τρέχει το καζανάκι'. Αχ, βάσανά μου...
Η πιό ωραία φάση που θυμάμαι, ψάρακας και ενώ ο Ανθυπολοχαγός μας έδειχνε πως λύνεται το G3A3, μέχρι οι υπόλοιποι να λύσουν την κάνη εγώ είχα λύσει και τον επικρουστήρα. Ο πανικός στα μάτια του μόλις με είδε, επειδή νόμιζε πως καταστράφηκε το (ολοκαίνουργο) όπλο μια και δεν ήξερε ούτε ο ίδιος πώς να τον ξαναδέσει και η ανακούφισή του όταν τον έδεσα αψηφώντας τις φωνές του (μήηηηηηη, μήηηηηηη ).
Χωρίς πλάκα, μάστορας στο σπίτι μου έχει να μπεί από τότε που το χτίζαμε.
Α, να μην ξεχάσω, αν κλειδώσετε τα κλειδιά σας μέσα στο αυτοκίνητο και τα δεύτερα είναι 300 χλμ μακριά, δίνω οδηγίες και τηλεφωνικά.Το ιδιο συνεβει και σε μενα!Τι μου θυμισες...
-
Θα παρακαλούσα πολύ όποιον γνωρίζει να μου πει πόσο κάνει το τ.μ. των υλικών για μια ψευδοροφή τύπου ορυκτών ινών με πλάκες 60χ60cm.
Η επιφάνεια που θα καλυφθεί είναι 610 τ.μ. και καλό θα ήταν να γνωρίζω το κόστος μέχρι το βράδυ... (Να 'ναι καλά ο στρατός και οι διορίες που βάζει )
Αν κάποιος δε γνωρίζει με ακρίβεια την απάντηση και μια απάντηση στο περίπου είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
-
Μαστορέματα στο χωριό, όλα καλά!!!
Αλλά έχει ακόμα πάαρα πολύ δουλειά!
-
Και όλα αυτά για τους Μαλετιανους; Να πω ότι ήσουν σε κανένα σοβαρό χωριό...
-
ΤΟ χωριό! Οχι σαν κάτι άλλα...
-
Πφφφφφφφφ! Ούτε ένα βουνό της προκοπής δεν έχετε!
-
-
Αφαίρεση λεκέ από Xyladecor σε πέτρα? Γιααα πείτε.
Με νέφτι? Διαλυτικό νίτρου? Επηρεάζει την πέτρα?
-
Μούσκεμα τα' κανες, αφεντικό?
Τι είδους πέτρα? Είναι 'βαμμένη'? (βερνίκι κρούστας ή εμποτισμού?)
-
Johnson spray για λεκκέδες σε ρούχα-υφάσματα. Εξαφανίζει τα πάντα...
Το έχουμε αξιοποιήσει πολλάκις για λεκκέδες από λάδι-βερνίκια-κτλ σε πλάκες καρύστου.
-
Ευχαριστώ. Αβερνίκωτες έτσι?
-
Στο (καινουργιο) μαγαζι υπαρχουν φωτα PL ,οταν λειτουργουν ακουγεται ενας βομβος,χαμηλος αλλα τον πιανει το αυτι μου.Εχουν παρει την κατιουσα οι μετασχηματιστες ή οι λαμπες;Αν ειναι οι μετασχηματιστες αντε να βρω που τους εχουν κρυψει
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ