-
αν μπορούμε όχι δευτέρα-τρίτη?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
αν μπορούμε όχι δευτέρα-τρίτη?Τετάρτη δεν μπορεί ο Πρόεδρος !!!
-
ε γιαυτό το είπα
-
ρε σεις, θα αποφασισετε τιποτα? τι θα γινει? εχουμε και οικογενειες, πρεπει να κανονισουμε κι αλλα πραγματα.....
απο οτι βλεπω μεσα στο σ/κ δεν θα παιξει τιποτα, και καλυτερα γιατι μου ειπε ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ stubos οτι θα με κερασει ταβερνα στο μαγευτικο ξυλοκαστρο!!!(νικολα εισαι μεσα? υπαρχει μια ταβερνα που πας τρως και φευγεις χωρις να σε ενοχλησει κανεις....) οποτε κανονιστε κατι για δευτερα (φανταζομαι ο sirgus εκανε πλακα...ετσι?)ο προεδρος σε κατ ιδιαν συνομιλια προτεινε φλοισβο, ειμαστε μεσα? αντε ντε...τσουλατε
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ο προεδρος σε κατ ιδιαν συνομιλια προτεινε φλοισβο, ειμαστε μεσα? αντε ντε...τσουλατεΚαι ντρέπεται να το πει ο ίδιος δημόσια; τόσος κόσμος κρέμεται από το στόμα του τρεις μέρες!!!
Όταν λέτε Φλοίσβο εννοείτε Φλοίσβο-Φλοίσβο ή SKIPPERS στην μαρίνα Αλίμου όπως εννοούσατε πέρυσι όταν λέγατε Φλοίσβο;
Δευτέρα είμαι μέσα
-
Εννοούσα στη μαρίνα του Φλοίσβου. Στο Due Cavallieri (το εγραψα σωστα?) ή στο Cruisers. Αλλ εκεί με την προυπόθεση ότι θα είμαστε μέχρι 6 άτομα. Αν και μπορούμε να είμαστε στο όρθιο σε κάποιο πάσο, οποτε θα μπορουσαμε να ειμαστε και περισσοτεροι.
Και τα 2 παίζουν πολύ καλή μουσική, με προτίμηση στο 2ο που βάζει και αρκετά παλιά
Εγω δυστυχως δε μπορω να σας πλαισιώσω Δευτέρα-Τρίτη μιας και ο αδερφός μου φεύγει για Ολλανδιά. Τετάρτη είμαστε στο κλαμπ όπου δουλεύουμε εντατικά για το ράλλυ. Μπορώ από Πέμπτη.
Επειδη δε θέλω να σας τη χαλάσω, οργανώστε κάτι για όποια μέρα θέλετε και αν δεν τα καταφέρω, θα τα πούμε την μεθεπόμενη εβδομάδα.
-
Τώρα μας έβαλες δύσκολα! Αφού Πέμπτες δεν μπορεί ο Stubos....
-
καλάααα, αμα καταφέρουμε να συναντηθούμε όλοι, να μου τρυπήσετε τη μύτη.....
-
-
Eλα να μαζευομαστε. Μονο στα ραλυ θα τα λεμε?
-
εγω δευτερα μπορω
-
Αφου Δευτέρα δεν μπορεί ο Πρόεδρος-διοργανωτής.Σα να ''χει δίκιο ο Μαρίνος.
-
ναι ρε, κανενα πρόβλημα.
Κανονίστε ό,τι θέλετε... ακόμη και για Δευτέρα και αν δεν τα καταφέρω, θα σας δω στην επόμενη. Τώρα που 'χειμώνιασε' θα τα λέμε συχνά φαντάζομαι -
ΝΤΟΥΠ ΝΤΟΥΠ!!!!
η αποφαση παρθηκε απ τον προεδρο, η μαζωξη θα γινει δευτερα!!!ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΡΟΕΔΡΕ! κι ας μην μπορειται να ερθετε....
-
Αν δεν μαζευτείτε πολλοί (μέχρι 6 ΤΟ ΠΟΛΥ άτομα), δοκιμάστε τη μαρίνα του Φλοίσβου και κοιτάξτε για τραπεζάκι στο Cruisers. Είναι το τελευταίο μπαράκι, μπροστά από τα μεγάλα σκάφη.
Αλλιώς διαλέξτε μια μπυραρία ή ένα μεζεδοπωλεία από τα ωραία που ξέρετε εσείς
-
Λοιπόν προτείνω η συγκέντρωση να αναβληθεί για την επόμενη εβδομάδα σε ημέρα και τόπο που θα ορίσει ο πρόεδρος!
Στο μεταξύ την Δευτέρα ας κάνουμε οι υπόλοιποι μία ανεπίσημη προσυγκέντρωση στη γνωστή μπυραρία της Ηλιούπολης!!!!
-
μεσα, οσοι πιστοι ας ελθουν....
9,30 ειναι καλα? ερχεται κι ο ερωτοχτυπημενος φιλος μου ειναι καθ οδον!!! -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
μεσα, οσοι πιστοι ας ελθουν....
9,30 ειναι καλα? ερχεται κι ο ερωτοχτυπημενος φιλος μου ειναι καθ οδον!!!Βρε του είπες χρόνια πολλά για την γιορτή του ?
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΕΞ
-
εννοειται πως του τα ειπα ψες!!!
-
χρόνια πολλάααααααααααααααααααααα
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ "ΚΛΑΣΙΚΩΝ" ΓΙΑ ΚΑΦΕ