-
Σήμερα για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός βλεπόταν κάπως και αυτό μόνο στο β' ημίχρονο. Καλός ο Γκαλέτι, έδειξε και καλά στοιχεία και ο Ντιόγκο. Θέλει δουλειά η ομάδα με το τσουβάλι.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Οριστε???
Το ειδες το ματς???Xαλαρωσε ρε μπαοκι
Οχι δεν το ειδα. Γιατι τι εγινε; Απλα ακουσα για ενα πεναλτι που δεν δωθηκε. -
Ο χρήστης 007 έγραψε:
O Aστερας ηταν απογοητευτικος, εχει γινει ομαδα για τα μπαζα. Για τον Ολυμπιακο ευτυχως υπαρχει και ο Γκαλετι που ειναι παιχτουρα.
Ναι βεβαια επειδη ο Αστερας ηταν ''για τα μπαζα'' γι αυτο νικησαμε...Οχι επειδη ημασταν οντως καλυτερη ομαδα κλπ και παιζαμε και πιο επιθετικα. Κριμα που πιστευω οτι στο 0-1 ελεγες αλλα και μολις εγινε η ανατροπη αλλαξες γνωμη
10 βαθμούς από τον 2ο φέτος. Θυμήσου το.
Σιγά σιγά δένουν οι παικταράδες. Από ατυχία (και αμπαλοσύνη Μητρογλου) δεν ήταν σήμερα 2-0 στο ημίχρονο.
Γυρνάει ο τροχός. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
O Aστερας ηταν απογοητευτικος, εχει γινει ομαδα για τα μπαζα.
Ελειπε ο Καρντοσο και ηταν πρωτο επισημο παιχνιδι .Τα ιδια θα ελεγες αμα εμενε το 0-1;
Ναι βεβαια επειδη ο Αστερας ηταν ''για τα μπαζα'' γι αυτο νικησαμε...Οχι επειδη ημασταν οντως καλυτερη ομαδα κλπ και παιζαμε και πιο επιθετικα. Κριμα που πιστευω οτι στο 0-1 ελεγες αλλα και μολις εγινε η ανατροπη αλλαξες γνωμη
Οχι βεβαια..ο Αστερας ηταν για τα μπαζα επειδη ο Ολυμπιακος ηταν πολυ καλυτερος και τον επαιζε μονοτερμα. Καμια σχεση με την περσνι ομαδα. Δηλαδη εσας σας φανηκε σοι ομαδα ο Αστερας;
Και μην ανησυχεις στο 0-1 σκεφτομουνα ποσο κωλ ηταν, αλλα θα φαει 3 στο δευτερο. Και ετσι εγινε!Το οτι ελειπε ο Καρντοσο ειναι η αιτια, που δεν αλλαζει το αποτελεσμα, οτι δηλαδη ηταν για τα μπαζα.
Εσας σας αρεσε ο Ολυμπιακος;;
-
«Κατάλαβα γιατί είναι μεγάλος»
*
«Κατ` αρχάς, έχω γνωρίσει ποδοσφαιρικά κοινά όπως αυτά της Εσπανιόλ και της Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά τον κόσμο του Ολυμπιακού δεν τον ήξερα μέχρι πρόσφατα και για εκείνους που έρχονται από το εξωτερικό ακούνε πολλά για τον κόσμο αυτό. Πριν από λίγες μέρες ζήσαμε έναν αποκλεισμό από το Champions League, όμως σήμερα μας στήριξαν από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο Ολυμπιακός είναι ομάδα πρωταθλήτρια', είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Βαλβέρδε.*Μπράβο Ερνέστο. Μαθαίνεις γρήγορα.
-
Καλές και κατατοπιστικές οι δηλώσεις του Ερνέστου. Το ξανθό το τσόλι από κάτω τι εστί; Μήπως για να υποδηλώσει το μεγαλείο του κόσμου του γαύρου;
-
Για τραβεστί τον/την πέρασα...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Καλές και κατατοπιστικές οι δηλώσεις του Ερνέστου. Το ξανθό το τσόλι από κάτω τι εστί; Μήπως για να υποδηλώσει το μεγαλείο του κόσμου του γαύρου;Οπως τη βλεπω μου θυμιζει τον ροζβαζελα παντως,σκετο π@#τανακι..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για τραβεστί τον/την πέρασα...Οντως. Το ευαίσθητο σημείο φαίνεται αρκετά φουσκωμενο...
-
Τσιμπούκια Αιγίνης σύντροφοι...
-
Να ευχηθω και εγω με τη σειρα μου να εχουμε ενα καλο χειμωνα,και ενα ωραιο πρωταθλημα χωρις πολλα παρατραγουδα.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Να ευχηθω και εγω με τη σειρα μου να εχουμε ενα καλο χειμωνα,και ενα ωραιο πρωταθλημα χωρις πολλα παρατραγουδα.δεν το πιστεύω.......
και ξέρεις γιατί...... -
μετα απο ενα τετοιο σοκ απο τον αποκλεισμο της τεταρτης, ο ολυμπιακος ηταν σχετικα πολυ καλος
Συμπερασματα:
ο Ντιογκο εχει φοβερα στοιχεια(ξεπεταγμα,τεχνικη,κεφαλια, αντιληψη).απλα πρεπει να τον δουμε και με καμμια αμυνα σοβαρη
ο (αμπαλος οπως τον λετε) Μητρογλου εκανε 3 κινησεις φοβερες. Απλα η ηλικια του και το αγχος του απο το κραξιμο δεν τον βοηθουν να τελειωσει τις φασεις με ηρεμια
ο Αστερας ειναι το ιδιο αντιπαθητικος με περσι(τελικα δεν εφταιγε ο Καμπος).κρατω μια επιφυλαξη για την δυναμικοτητα του αν παιξει με καρντοσο και φιλομενο μεσα και με τον παιχταρα Μιλανο να παρει παιχνιδια στα ποδια του
ο διαιτητης κλασικα τραγικος. τετοιες διαιτησιες(οποιος ξερει απο τοπι καταλαβαινει και ειδε σε μερικα σημεια να παιζει 80-20) τον εκθετουν το γαυρο και γαμανε το πρωταθλημα. Ασε που οι Ελληνες διατητες με αυτο το κωλοσυνηθειο να σφυρανε συνεχεια δεν αφηνουν να παιχτει μπαλα -
η διαιτησία είναι επαγγελματική στην Ελλάδα ?
πως γίνεται ένας διαιτητής στην Ελλάδα ?
υπάρχει σχολή ? -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
«Κατάλαβα γιατί είναι μεγάλος»
*
«Κατ` αρχάς, έχω γνωρίσει ποδοσφαιρικά κοινά όπως αυτά της Εσπανιόλ και της Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά τον κόσμο του Ολυμπιακού δεν τον ήξερα μέχρι πρόσφατα και για εκείνους που έρχονται από το εξωτερικό ακούνε πολλά για τον κόσμο αυτό. Πριν από λίγες μέρες ζήσαμε έναν αποκλεισμό από το Champions League, όμως σήμερα μας στήριξαν από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο Ολυμπιακός είναι ομάδα πρωταθλήτρια', είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Βαλβέρδε.*Μπράβο Ερνέστο. Μαθαίνεις γρήγορα.
Εννοείται ότι μαθαίνει γρήγορα. Αμέσως πριν κάνει αυτή τη δήλωση τον ενημέρωσαν (για να μάθει ο άνθρωπος) τι σημαίνει κορνές.
-
Τελικά όλοι πράσινο προσκυνούν και διαλέγουν.
Πάντως είναι πολύ ωραίες. Αν και Man. United θα πάρω μία από αυτές. -
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Τελικά όλοι πράσινο προσκυνούν και διαλέγουν.
Πάντως είναι πολύ ωραίες. Αν και Man. United θα πάρω μία από αυτές.Μου κανει εντυπωση που δεν ξερεις οτι το φλωρε κοκκινο (ροζ δλδ) το εχει η λιβερπουλ και το κανονικο κοκκινο η μαντσεστερ.Οποτε μια φλωρε ομαδα μπορει να βαλει και το γκει πρασσινο,ασυζητητι.
-
O διαιτητης με το να σταματαει συνεχεια το παιχνιδι μονο τον Ολυμπιακο δεν ευνοουσε. Μας εκοβε τις επιθεσεις. 2 φορες δεν το σταματησε και βαλαμε γκολ απο σουτ του Γκαλετι και απο τα αριστερα εκανε φοβερη κινηση ο Λετο και πηραμε πεναλτυ.
Μακαρι να μην εδιναν φαουλ οι διαιτητες.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μου κανει εντυπωση που δεν ξερεις οτι το φλωρε κοκκινο (ροζ δλδ) το εχει η λιβερπουλ και το κανονικο κοκκινο η μαντσεστερ.Οποτε μια φλωρε ομαδα μπορει να βαλει και το γκει πρασσινο,ασυζητητι.
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009