-
Καλως ήρθες chala!!! πολυ όμορφο αυτοκίνητο!
Μια ερωτηση μιας και από alpine δεν γνωρίζω.
Τα 1300 ειχαν 45αρια weber ή 40αρια?
με τι setup? -
Ευχαριστω Γιαννη ! Τα Weber ειναι 40αρια . Το βασικο σεταρισμα για νορμαλ( ) εκκ. ειναι: Βενζινη 125-130, αερας 200, καλαμι F15 (σπανιωτατο , ας ειναι καλα ο Παλμος),ρελαντι 45F8, επιταχυνση 35 , βαλβιδα 150 και βεντουρια 32-33. Αυτο βεβαια για το 1300 G η S . Το 1300 V85 (το παλιο μοτερ μου) ειχε ενα διπλο οχι δυο Weber η 32αρι Solex.
-
Σ ευχαριστω πολύ για την άμεση απάντηση!! Οι διαθέσεις σου ειναι sporting ή regularity?
-
Kαι τα δυο τρεχω . Αν παρακολουθεις το πρωταθλημα ΕΛΠΑ ,συνηθως τρεχω regularity με 230 SL και 280 SL. To Αlpine τοχα τρεξει με τον παλιο κινητηρα V85(81 CV) σε trials και λιγο πιστα ,οπως και στο 7ο Acropolis στη reg. Εκει εγκατελειψα, γιατι ξεχασα την ταπα λαδιου στην ...Επιδαυρο!!
http://www.imageshack.gr/view.php?file= ... 3nco26.jpg' target='_blank -
για μπουβου υπαρχει ενα καλο μαστορι στας γαλλιας ( DMT http://www.r8gordini.com/article.php?sid=116 μου φτιαξε το cevennes που ηταν καπουτ) αλλα μαλλον θα τα γνωριζεις..
-
H DMT ειναι ισως η καλλιτερη φιρμα (και ακριβοτερη) για BV. Αυτο που αγορασα απο το Ebay Γαλλιας ειναι μαλλον φιαγμενο εκει ,αν κρινω απο κατι λεπτομερειες .Αυτο που δεν ειχε ηταν η μολυβοσφραγιδα.
Οι τιμες του παντως εχουν φτασει στα υψη ( τα 5αρια πανω απο 4000) , για το δε autobloquant χρεωνουν αλλα 2000Ε !!http://www.imageshack.gr/view.php?file= ... ompz7u.jpg
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Oμορφα πραγματα λατρευτα , βλεπω !!!μπραντ νιου , για το 812 -S η G μπλοκ οπωσδηποτε , το καπακι στην ετοιμο , ο εκκεντρος ? μπαινει κατι πιο ζουλου η του G μαδερ ?
Για πες μας με την ευκαιρια , εχεις 353 η 330 / - , για 364 φαινεται μικρο το μπριζ ντιρεκ .
Απ'οτι φαινεται τα λερωνεις τα χερια σου .... chala 13
Η αληθεια ειναι οτι θα το θελα καποια στιγμη να σε εβλεπα εν ωρα πανω στα μεταλα του ΡεντελεΕτσι για να σε φιαξω λιγο ........(πολυ θα τα δουν - λιγοι θα καταλαβουν ,απο αλλα sites)
Oπως λενε οι Αγγλοι, αν πατησεις νομισμα ξεχωριζεις αν ειναι κορωνα η γραμματα..!! Και φυσικα ρυθμιζεις και camber .
-
-
-
-
Κανοντας οβαλ τις τρυπες στα ,πλακακια τα κολλημενα στην εχουμε μπολικο καμπερ και ολιγον απο καστερ ...
Το εργο σου βεβαια , ειναι μακραν απο απωλειες γωνιων η καλυτερη λυση , το προτεινε κι ενας γερακος σε καποιο τευχος του m m , για αλλο alpine ..[/quote]
Συμφωνω , απλως ποτε δεν μου αρεσαν οι 'αρχιτεκτονικες ' τρυπες . Το προβλημα με το Α110 ειναι οτι μετα το 70 αλλαξαν απο θετικο σε αρνητικο camber (βλεπεις τοτε βελτιωθηκαν τα ελαστικα) και το δικο μου ειναι του 69 .....Με δυσκολια τοφερα στο -1. Το καλο με το kit Dangel ειναι οτι γλιτωνεις απο τα cineblok και τις αλλαγες τους .Βεβαια γρασαρω τα κουζινετα καθε μηνα!!
Αυριο παραλαμβανω το καπακι απο ενα ψιλο καθαρισμα και σκοπευω να παω τον εκκεντροφορο στο Μπουμπη για 'διαβασμα' ,πριν ξαναχρονισω και μονταρω μες στη βδοβαδα. Κανονιστε με τον emi9967 ναρθετε στο γκαραζ να πιουμε καμμια μπυρα και να βοηθησετε και λιγο . Οσο για τηλεφωνο δεν υπαρχει προβλημα, παρε οτι ωρα ναναι ειτε σπιτι ειτε κινητο. -
μαστρο χρηστο απο τις ρυθμιζομενες κοντρες και μονο, δεν εχεις οσο καστερ χρειαζεσαι?
δες στο μινι φορουμ κατι που σε ρωτω, θελω την γνωμη σου σε κατι!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
μαστρο χρηστο απο τις ρυθμιζομενες κοντρες και μονο, δεν εχεις οσο καστερ χρειαζεσαι?δες στο μινι φορουμ κατι που σε ρωτω, θελω την γνωμη σου σε κατι!
Oxi ΚΠ μου κι οσο θελεις ....οσο επιτρεπει η ηδη υπαρχουσα οβαλ τρυπα της στηριξης του ψαλιδιου , αλλα χαλαει και το καμπερ , μονον με αυτο !
Δεν βρισκω τιποτα στο μινι .....
-
Ο.Κ. αυριο αυριο θα γινει τηλ οπωσδηποτε ... να φερω σβουρακια ? η ειναι ετοιμο ?
Μαριος .. ...?
-
Αντε σας περιμενω !! Σβουρακια μη φερεις ,το 'μαγαζι' εχει απ'ολα
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
απο τις ρυθμιζομενες κοντρες και μονο, δεν εχεις οσο καστερ χρειαζεσαι?Επείδή κατάλαβα τη βάση του σκεπτικού σου το Μίνι έχει μόνο μία άρθρωση στο κάτω ψαλίδι οπότε αυτή έχει κάποια ενδοτικότητα (αφού μάλιστα είναι και σιλεντμπλόκ) όταν κονταίνεις την κόντρα (άρα μετακινώντας το έξω άκρο του ψαλιδιού εμπρός κλπ.κλπ.). Βέβαια αν είχες κουζινέτο, ertalon ή μεταλλικό κάτι θα ζόριζες πολύ για να το πετύχεις.
Το ψαλίδι της Alpine όμως έχει 2 σημεία στήριξης, οπότε και σιλεντμπλόκ να είχε όσο και να τραβούσες δε θα άλλαζε κάτι...αναγκαστικά θέλεις οβάλ τρύπες λοιπόν. -
σωστα τα λετε, κι ο μαστρο χρηστος κι ο μαστρο αγγελος! εγω εγραψα κοτσανα σκεπτομενος την κοντρα του ψαλιδιου των μινι και των τουοτα
-
-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
Αυτο που αγορασα απο το Ebay Γαλλιας ειναι μαλλον φιαγμενο εκει ,αν κρινω απο κατι λεπτομερειες .Αυτο που δεν ειχε ηταν η μολυβοσφραγιδα.Στο δικο μου εχει σφραγισει το καβουκι DMT με μικρα ,ψαξτο...
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
Αυτο που αγορασα απο το Ebay Γαλλιας ειναι μαλλον φιαγμενο εκει ,αν κρινω απο κατι λεπτομερειες .Αυτο που δεν ειχε ηταν η μολυβοσφραγιδα.
Στο δικο μου εχει σφραγισει το καβουκι DMT με μικρα ,ψαξτο...
Σε ποιο σημειο ειναι η σφραγιδα , γιατι τοχω ηδη φορεσει.
Classic Alpine & Gordini