-
κατ'αρχας απαραδεκτο να χρησιμοποιεις το Κ610 σαν mp3 player!
το κανει συχνα ή τωρα τελευταια?Μηπως υπαρχει conflict με καποιο αλλο mapped drive?
σε phone mode το βρισκει η pc suite?
αν δεν εχεις προβλημα h/w με το καλωδιο(χανει επαφη καποιο απο τα βυσματακια-μπορεις να το δοκιμασεις στην promt screen,'παιζοντας' λιγο το βυσμα με το χερι)
τα βασικα που μπορεις να κανεις ειναι αναβαθμιση,κατεβασμα νεας εκδοσης pc suite κτλ
μετα δοκιμασε να κανεις update drivers απο τη διαχειριση συσκευων
ή πιο καμικαζι λυση να κλεισεις τη συσκευη/βγαλεις τη sim και κρατωντας πατημενο το C να το συνδεσεις μεσω usb.Τα win θα το βρουν και θα ζητησουν drivers-οποτε ειτε πας αυτοματα (πατα συνεχεια continue) ειτε τα δινεις μονος http://www.nxtg.net/files/sony-ericsson ... rivers.zip -
iPhone 3G...
Πηγα στο υποκαταστημα Vodafone Νεας Σμυρνης και ρωτησα τα παρακατω....-Εχει GPS;
-Ναι, απλα πρεπει να ειστε συνδεδεμενος στο ιντερνετ για να κατεβαζει το προγραμμα τους χαρτες.
-Δεν υπαρχει εφαρμογη που να μην απαιτει μονημη συνδεση;;
-Οχι.-Τι καμερα εχει;
-Ναι 2 megapixel
-...Μονο;;; Τις φωτογραφιες που τραβαω μπορω να τις στειλω μεσω ΒΤ;
-Οχι... μονο μεσω ηλ.ταχυδρομιου... Δηλ e-mail-Μορω να τραβηξω video;;
-Οχι-Εχει video-κληση;
-Οχι
-Γιατι;;; Αφου ειναι 3G!!!
-Γιατι δεν εχει 2η καμερα-Ειναι στα Αγγλικα αυτο, Ελληνικο μενου πως βαζω;
-Δεν εχει και δεν ξερουμε ποτε θα εχει...-Μηνυματα με 160 Ελληνικους χαρακτηρες;;
-Δεν εχει και δεν ξερουμε ποτε θα εχει...-Υποστηριζει αναφορες παραδοσης των sms;
-Οχι-ΜΜS;
-Οχι-Φωνητικη κληση;
-Οχι
-Καλα... Δεν μου χρειαζεται κιολας-Αναγνωση κειμενων και επεξεργασεια κειμενων π.χ. pdf, word & txt, που ηρθαν ως συνημμενα με e-mail;;
-Ε;;;-ΤοSafari υποστηριζει Java και Flash;;;
-Ε;;-Ραδιοφωνο εχει; (Δεν με ενδιαφερει πολυ, αλλα απο περιεργεια)
-Οχι-To Safari εχει Download manager;;; (Ηξερα απο το iPod Touch οτι δεν εχει)
-....Πως ειπατε;;;To 16αρη, το δινουν 345Ευρω με παγιο 65Eu που δινει free 1GB, 250sms και 300min
Δεν ξερω.... Δεν ειναι κακο... Αρκει να μην εισαι Ελληνας...
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
κατ'αρχας απαραδεκτο να χρησιμοποιεις το Κ610 σαν mp3 player!Γιατί καλέ;
το κανει συχνα ή τωρα τελευταια?Μηπως υπαρχει conflict με καποιο αλλο mapped drive?
σε phone mode το βρισκει η pc suite?
αν δεν εχεις προβλημα h/w με το καλωδιο(χανει επαφη καποιο απο τα βυσματακια-μπορεις να το δοκιμασεις στην promt screen,'παιζοντας' λιγο το βυσμα με το χερι)
τα βασικα που μπορεις να κανεις ειναι αναβαθμιση,κατεβασμα νεας εκδοσης pc suite κτλ
μετα δοκιμασε να κανεις update drivers απο τη διαχειριση συσκευων
ή πιο καμικαζι λυση να κλεισεις τη συσκευη/βγαλεις τη sim και κρατωντας πατημενο το C να το συνδεσεις μεσω usb.Τα win θα το βρουν και θα ζητησουν drivers-οποτε ειτε πας αυτοματα (πατα συνεχεια continue) ειτε τα δινεις μονος http://www.nxtg.net/files/sony-ericsson ... rivers.zip' target='_blankΘενξ για τις συμβουλές. Πληροφοριακά, τώρα το κάνει πρώτη φορά συνεχόμενα (ίσως να το χε κάνει 1-2 φορές σε ξεκάρφωτες φάσεις πριν μήνες). Και το κάνει σε έναν σταθερό η/υ και στο λαπτοπ μου που μέχρι πριν λίγες μέρες δούλευε κανονικότατα. Καμία αλλαγή δεν έχει γίνει σε κανένα απ τα 2 μηχανήματα. Το χρησιμοποιώ πάντα σαν συσκευή/phone card. Τα windows το ανίχνευαν κάθε φορά, αλλά ακύρωνα τη διαδικασία για εύρεση drivers κλπ γιατί βαριόμουν
Θα δω τι θα κάνω με τη βλακεία που το δέρνει. Αλλά πολύ φοβάμαι μην είναι hardware failure.
-
Άσχετη / Σχετικη ερωτηση...
Εχω μια φιλη οπου ταξιδευει ανα τας ευρωπας...
όμως ειναι με καρτοσύνδεση και εχει τελειωσει η καρτα της.
Ειναι Cosmote, μπορω εγω απο εδω να της βαλω;Ευκαριστω!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Άσχετη / Σχετικη ερωτηση...Εχω μια φιλη οπου ταξιδευει ανα τας ευρωπας...
ναι, πάρε εδώ 697 100 1314 και θα σου πουν πώς
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
σε ευχαριστω!!!
-
np
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
σε ευχαριστω!!!
Αγοραζεις μια καρτα και κανεις ανανεωση χρονου ομιλιας στο τηλ που εγραψε ο TRAVELLER ή πας σε ενα καταστημα που εχει κοσμοτε και κανουν την ανανεωση on line.
Βολικο το συστημα που εχει η βοντα με ανανεωση μεσω ιντερνετ και πιστωτικης.Ακομα και σε ενα ιντερνετ καφε κανεις ανανεωση χρονου ομιλιας.Δεν ξερω αν οι αλλες δυο εχουν κατι τετοιο.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το SE K610i μου έχει σταματήσει να επικοινωνεί μέσω της usb με τον υπολογιστή. Βάζω το βύσμα επιλέγω 'μεταφορά αρχείων' και τραβάει restart. Ξανά και ξανά και ξανά... Έβγαλα σιμ, μιμ κλπ, πάλι τα ίδια.Πέταμα;
Update:
Συνέχιζε τα ίδια Δοκίμασα να το συνδέσω χωρίς τη sim και VOILA! Κατευθείαν αναγνωρίστηκε η phone card και στο pc και στο λαπτοπ. Πέρασα και τα τραγουδάκια μου και απ' ότι βλέπω φορτίζει κιόλας μέσω usb, πράγμα που δεν έκανε με τη σιμ μέσα. Βασικά δεν έκανε και τίποτα άλλο εκτός από απάνωτά ριστάρτ.Δε το βλέπω και πολύ πρακτικό να χρειάζεται να βγάλω τη sim για περάσω 5 τραγούδια, οπότε μάλλον θα φάσει σούτι αργά ή γρήγορα.
Μου μπαίνουν σκέψεις για neonode n2 Με 155 ευρώ, δεν βλέπω γιατί όχι.
-
δε βαζεις ενα bluetooth στο pc με 9ε...
-
είναι σαν να αγοράζεις ξανά Punto
-
Update:
Συνέχιζε τα ίδια Δοκίμασα να το συνδέσω χωρίς τη sim και VOILA! Κατευθείαν αναγνωρίστηκε η phone card και στο pc και στο λαπτοπ. Πέρασα και τα τραγουδάκια μου και απ' ότι βλέπω φορτίζει κιόλας μέσω usb, πράγμα που δεν έκανε με τη σιμ μέσα. Βασικά δεν έκανε και τίποτα άλλο εκτός από απάνωτά ριστάρτ.Δε το βλέπω και πολύ πρακτικό να χρειάζεται να βγάλω τη sim για περάσω 5 τραγούδια, οπότε μάλλον θα φάσει σούτι αργά ή γρήγορα.
αυτο με απεν/νη συσκευη και το C πατημενο το δοκιμασες?
γενικα οταν το βρουν τα XP ακομα κι αν δεν βρισκει drivers μονο του ή σου βγαζει οτι η συσκευη δεν εγκατασταθηκε κανονικα,περιμενε λιγο και θα το βρουν τελικα.
Προς Ν2 μερια μην πας,μπορει να το μετανιωσεις
με 159 προτεινω SONY ERICSSON W610 με καλη ποιοτητα ηχου,αξιοπρεπη καμερα και θα σαι και σε γνωριμα εδαφη
@wagner
Ο διαλογος που περιγραφεις ειναι 100% φανταστικος και σε καταγγελω!!!
(ξεχασες να πεις για το Bluetooth) -
Δεν χρειάστηκε καν το c πατημένο. Χωρίς sim και σύνδεση σε usb και αναγνωρίστηκε (ως phone card) αμέσως. Drivers κλπ δεν ψάχνει, αφού δεν βλέπει τηλέφωνο, αλλά μόνο την κάρτα.
Το κουφό είναι ότι από την ώρα που έκανα το ποστ το ξαναδοκίμασα και δουλεύει κανονικότατα. Και αναγνωρίζει την κάρτα και μπαίνει στη διαδικασία να ψάξει drivers κλπ. Ξύλο που θέλει
Φιλοσοφικά μιλώντας, το neonode μου χε φανεί ωραίο και σίγουρα εντυπωσιακό όταν έπαιξα λίγο με αυτό ενός γνωστού μου. Θέλει την εξοκείωσή του, βέβαια, αλλά δεν μου φάνηκε κάτι το τραγικό. Δεν ξέρω όμως αν σε ώρα ανάγκης/βιασύνης που θα χρειάζεσαι μερικά απλά κουμπάκια θα σου σπάσει τα νεύρα.
Αφού δούλεψε το ρημάδι, δεν υπάρχει λόγος αλλαγής, πλέον.
-
Μου μπαίνουν σκέψεις για neonode n2 Με 155 ευρώ, δεν βλέπω γιατί όχι.120€, καινούριο στο κουτί του, είσαι? Το πήρα στα τέλη Ιουνίου και το δοκίμασα κυριολεκτικά 2 μέρες!
Πολύ καλό κινητάκι αλλά δε μου κάνει...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
120€, καινούριο στο κουτί του, είσαι? Το πήρα στα τέλη Ιουνίου και το δοκίμασα κυριολεκτικά 2 μέρες!
Πολύ καλό κινητάκι αλλά δε μου κάνει...
Μη με βάζεις να αγοράζω πράγματα που δεν χρειάζομαι.
Πάντως, αν θελήσω να το πάρω, θα χρησιμοποιήσω τα τρομερά 90 ευρώ της επιδότησής μου και θα το πάρω καινουριο με 65Ε. Οπότε μάλλον δεν με συμφέρει, έτσι; -
Εννοείται πως όχι.
zut
-
να σου φύγουν οι σκέψεις...1,70 SAR και totally δύσχρηστο....μάκρυα!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
να σου φύγουν οι σκέψεις...1,70 SAR και totally δύσχρηστο....μάκρυα!!!
1,7;;;
-
για την ακρίβεια Neonode N2 = 1.77
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
για την ακρίβεια Neonode N2 = 1.77υπάρχει κινητό που παίρνει 2 sim?
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]