-
Απο δικες σας γνωσεις, εμπειριες και επιθεσεις στο πορτοφολι σας, ποσο μπορει να κοστισει ζημια που σιγουρα περιλαμβανει καμμενη φλαντζα... Μιλαμε για Fiat Bravo 1.6 του '99
-
Απο δικες σας γνωσεις, εμπειριες και επιθεσεις στο πορτοφολι σας, ποσο μπορει να κοστισει ζημια που σιγουρα περιλαμβανει καμμενη φλαντζα... Μιλαμε για Fiat Bravo 1.6 του '99
-
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Απο δικες σας γνωσεις, εμπειριες και επιθεσεις στο πορτοφολι σας, ποσο μπορει να κοστισει ζημια που σιγουρα περιλαμβανει καμμενη φλαντζα... Μιλαμε για Fiat Bravo 1.6 του '99Σε fiat punto gt πρίν απο 2 περίπου χρόνια μου κόστισε γύρω στο 250 μαζί με τα εργατικά και το απαραίτητο πλάνισμα.
-
550 σε Alfa romeo 156 πριν 4 μηνες
-
550 για φλάντζα; Τι ιδιαιτερότητες έχει η διαδικασία;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Απο δικες σας γνωσεις, εμπειριες και επιθεσεις στο πορτοφολι σας, ποσο μπορει να κοστισει ζημια που σιγουρα περιλαμβανει καμμενη φλαντζα... Μιλαμε για Fiat Bravo 1.6 του '99Οπ νατα μας ο συναδελφος...
1,6 εδω μοντελο 98.. Καμμενη φλατζα πριν... ....2,5 χρονια,κοστουμι περιπου 650 μαζι με σερβις.Επειδη την αλλαγη την εκανα σε συνεργειο γνωστου (τρομαρα μου),εχω να σε ενημερωσω οτι στα δικα μας η τιμη της αλλαγης αυτης μαζι με σερβις στην επισημη αντιπροσωπεια ηταν στα ιδια επιπεδα.Προσοχη μεγαλη θα σου συνιστουσα καθως τραβαγα τα μαλλια μου (και την τσεπη μου οσο μπορουσα να την ξεχειλωσω.. ) .Ειχα τοτε περασει πολλα και διαφορα με το θεμα αυτο,οποτε αν εχεις αποριες κλπ ερωτησεις για το μοτερ (και δεν τις ξερεις ηδη εννοειται) ευχαριστως με ρωτας.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
550 για φλάντζα; Τι ιδιαιτερότητες έχει η διαδικασία;Οταν συμβει κατι τετοιο ψαχνεις και την αιτια.Εχει κολλησει ο θερμοστατης;Εχει διαρροη το ψυγειο ;Τρυπησε ενα κολαρο;Ξεχασες την ταπα ανοιχτη;Αυτα εχουν καποιο κοστος,αλλο ομως κοστος εχει ενα ψυγειο και αλλο ενα κολαρο.Για αυτο εγω νομιζω οτι θα κοστισει αναλογα την περιπτωση.
-
Παιδες σκετη φλατζα αλλαγη μιλαμε..Πως καηκε αγνωστο..
-
Οκ πιλοτε,εμεις του λεμε απλα ποσο μπορει να φτασει αν αποφασισει να αλλαξει και καποια αλλα πραγματακια για να χει το κεφαλι του ησυχο.Γι αυτο ανεφερα την περιπτωση μου (που ακομα πιστευω βεβαια οτι πληρωσα πολλα) μιας και εχουμε το ιδιο μοτερ στο ιδιο αμαξι παρομοιας χρονολογιας.
-
Πολλά δεν είναι ρε σεις 550 ευρώ μόνο για φλάτζα;
-
Ο χρήστης pilotos έγραψε:
Παιδες σκετη φλατζα αλλαγη μιλαμε..Πως καηκε αγνωστο..Kαλο θα ηταν να αλλαχτουν θερμοστατης-αντλια νερου προληπτικα, εκτος και αν εχουν ηδη αλλαχτει. Επισης, αν κοντευει και η αλλαγη ιμαντων...
Για ολα τα παραπανω ειχα πληρωσει περιπου 300€ σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο.
-
Έχω ακούσει απίστευτα λεφτά για (μεγάλα) σέρβις αυτής της μάρκας και δεν μου κάνουν εντύπωση τα €550.
-
Ο χρήστης pilotos έγραψε:
Παιδες σκετη φλατζα αλλαγη μιλαμε..Πως καηκε αγνωστο..Σε Micra 1,0 του 96, μαζί με τα εργατικά σε αντιπροσωπία με την έκπτωση ... 300 ευρώ. Την ίδια μέρα κάτοχος Almera για το ίδιο πληρωσε 350 ευρώ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχω ακούσει απίστευτα λεφτά για (μεγάλα) σέρβις αυτής της μάρκας και δεν μου κάνουν εντύπωση τα €550.ρενω?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Έχω ακούσει απίστευτα λεφτά για (μεγάλα) σέρβις αυτής της μάρκας και δεν μου κάνουν εντύπωση τα €550.
ρενω?
Για την Alfa Romeo λέει αλλά και η ... Renault μπορεί να ήταν και λίγο ακριβότερη ... Αν συνδυαζόταν δε και με ιμάντες, μια βλάβη σε ένα παράθυρο και βασικές εργασίες, σε αντιπροσωπία ... το άφηνες εκεί και έφευγες με αστικό !!! Δεν συνέφερε η συναλλαγή!!!
Συγγενής μου σε παλιά Laguna του είχε βγει μόνο η φλαντζα με τα εργατικά 400 σε 'φιλικό' συνεργείο.
-
Για τη φιατ λεει προφανως ο κ λεωνιδας ρε παιδια... ποια αλφα;
Αυτη η ρενω που λετε τι ειναι;Μπυρα;
-
Για 156 ήταν, όπως και τα 550 που έκαναν εντύπωση στον Κωνσταντίνο.
Στο μεγάλο σέρβις **2 χιλιάρικα **(δεν ξέρω τι άλλαξαν) αλλά τέτοια νούμερα σε κάνουν να σκέφτεσαι σοβαρά να το ξεφορτωθείς πριν παλιώσει - πόσο θα στοιχίζει τότε;
-
Δε πάμε καλά...
Στα πόσα χλμ?
Έχω κάνει 2 μεγάλα σέρβις, 300€, που περιελάμβαναν ιμάντα εκκεντροφόρου... -
εμένα σε πεζό 106 1,6 μαζί με τσιμουχάκια για να μην καίει λάδι όταν είναι κρύο μου είπαν 300-350. Επειδή το αμάξι είναι ακόμα μέσα, να τους πω να μου αλλάξουν και ελατήρια βαλβίδων;
Καμμενη φλαντζα....