-
Πέστα Βαγγέλη! Εϊναι αλλού ο easy rider!!!
-
και βεβαια αν και πηρα το οκ πριν προβω σε ανακοινωσεις μεχρι την κυριακη εχουμε αλλες τρεις ημερες, που ποτε δεν ξερεις!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
τα δινορευματα που περιγραφεις, ειναι φουκω η αλλα?ΑΣΧΕΤΕ!
Τα Foucault φέρνουν συνάχι και πυτιρίδα, το ξέρουν και οι πέτρες αυτό!!!ρε φιλε εχουμε και οικογενειες!!!! αν ειχαμε παιδικο παρτυ? αν δεν ειχε λιακαδα? αν ειμασταν μεσα με τα αερολιν κλπ?
αι παρατα μας λοιπον!Εσύ θέλεις να 'τρέχεις στα Λουτράκια', όχι εγώ!
Οι easyriders του φόρουμ με λίγη αλοιφή για τους κάλους και θερμαντικά έμπλαστρα για τα ταλαιπωρημένα τους'μαλακά μόρια' πάνε Λαμία, αμα λάχει, Νικόλαε...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Οι easyriders του φόρουμ με λίγη αλοιφή για τους κάλους και θερμαντικά έμπλαστρα για τα ταλαιπωρημένα τους'μαλακά μόρια' πάνε Λαμία, αμα λάχει, Νικόλαε...Wow!!!
Youtube Video -
Με το συμπάθειο, αλλά εγώ 'τρέχω' regularity το ΣΚ.
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
και βεβαια αν και πηρα το οκ πριν προβω σε ανακοινωσεις μεχρι την κυριακη εχουμε αλλες τρεις ημερες, που ποτε δεν ξερεις!Και μετά σου λέει γιατί να συμπεθεριάσεις...
Όταν ακούς τον άλλο να λέει αυτά που θές να πείς... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
τα πολλα λογια ειναι φτωχια!!!
την κυριακη θα εχει 25 - 30 βαθμους και ηλιοφανεια φυσικα
ειστε μεσα για πρωινη εξορμηση στο λουτρακι και επιστροφη νωρις το απογευμα?OK, γράφω εγώ και από κάτω μπορείτε να quotάρετε τις δικές σας φτηνές δικαιολογίες :
ΛοιπόνD-Jet οχι-λόγω υψηλού ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, εξαιτίας των μαγνητικών καταιγίδων στον ήλιο (στη φάση του 11ετούς κύκλου που βρίσκεται) που επηρεάζει τη μαγνητοτελουρική συμπεριφορά των ανώτερων στρωμάτων του φλοιού της γης και μου προκαλεί βήχα.
Σημείωση αν δεν έχετε φτηνή δικαιολογία έτοιμη να σας δώσω εγώ... υπάρχει η #341 για τα δινορεύματα από την προφόρτιση του σασι λόγω ηλεκτρικών καταιγίδων στην ιονόσφαιρα την προηγούμενη εβδομάδα που προκαλούν φαγούρα στο αφτί (ή αυτί, όπως θέλετε), η all times classic #121 για τους υπόηχους λόγω τριβής των λιθοσφαιρικών πλακών που προκαλούν αέρια στο στομάχι κ.α....
ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΦΩΝΑΖΩ ΡΕ;Ε
Τη Κυριακή δεν μπορώ.Περιμένουμε νονούς-νονές με λαμπάδες,αυγά,κουλουράκια κλπ.
Υ.Γ.Σε ρούμπωσα Αλεξ.Αυτή είναι δικαιολογία. -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Οι easyriders του φόρουμ με λίγη αλοιφή για τους κάλους και θερμαντικά έμπλαστρα για τα ταλαιπωρημένα τους'μαλακά μόρια' πάνε Λαμία, αμα λάχει:iconcool: -
Το γραφω εδω επειδη ειναι πανω πανω αλλα για τραβατε ολοι και διαβαστε¨ολο το ποστ απο τους 'παλιους' αξιζει!
viewtopic.php?f=3&t=31825
Α και αφηστε τους να το κρατησουν το ποστ αμολυντο ε?
Περιμενω μεγαλυτερη συνεισφορα απο ΑΠΡ (αλλα ξεχασα αυτος ειναι εφηβος τι να θυμαται )
-
Mην τα ανησυχεις τα παιδια εδω φον stoukerman , λιγοι φορανε κρανος ... εκτος οταν καβαλανε μοτο ... κι αυτοι οι , οπως ειδες τα παρακολουθουν ολα
-
ωραίες αναμνήσεις και φωτογραφικό υλικό! χώρια το πόσο ενδιαφέροντα είναι αυτά που μαθαίνει κανείς από τις περιγραφές και τις αναπολήσεις...
-
για οσους γυρισαμε και οσους δεν εχουν ακομα φυγει....
λεμε απο βδομαδα για μια μαζωξη για μπυρα και κουτσομπολιο!!! ποιος ειναι μεσα και για που???
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
για οσους γυρισαμε και οσους δεν εχουν ακομα φυγει....λεμε απο βδομαδα για μια μαζωξη για μπυρα και κουτσομπολιο!!! ποιος ειναι μεσα και για που???
εγω μπορω δευτερα τριτη τεταρτη ο τοπος δεν με νοιαζει αν παντως κανονισετε μια απο της 3 μερες εγω μεσα
-
Τον τόπο να τον καθορίσει ο πρόεδρος παρακαλώ!
-
Πρόεδρε,πρόσεξε τι θα πείς.
-
ναι, ο προεδρος να προτεινει και παρακαλειται ολη η παραγκα να συμφωνησει
-
Ακούει ο πρόεδρος; ακούει; φουφουφου. Ακούει;
-
Σκέφτεται Niga.Να προτείνει κάτι 'προεδρικό'βρέ.
-
Ετοιμάζει τον αγώνα βρεεεεεέ....
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
για οσους γυρισαμε και οσους δεν εχουν ακομα φυγει....
λεμε απο βδομαδα για μια μαζωξη για μπυρα και κουτσομπολιο!!! ποιος ειναι μεσα και για που???
εγω μπορω δευτερα τριτη τεταρτη ο τοπος δεν με νοιαζει αν παντως κανονισετε μια απο της 3 μερες εγω μεσα
δυστυχως
εγω μπορω δευτερα ------ τεταρτη ο τοπος δεν με νοιαζει αν παντως κανονισετε μια απο της 3 μερες εγω μεσα [/quote]
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ "ΚΛΑΣΙΚΩΝ" ΓΙΑ ΚΑΦΕ