-
Πάντως αν υπάρχει κάποιος που να σχετίζεται με αντιπροσωπεία της Fiat και έχει λίγο χρόνο ας μου στείλει ένα πμ...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Κάτι ακόμα, ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΑΔΙΩΝ ΚΑΙ SERVICE ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ;;;
Γιατί το ρώτησα και μου απάντησαν ότι για λάδια πηγαίνεις κάθε 10.000 χλμ και για service κάθε 30.000.
Ισχύει αυτό;
_
ΤΥΠΙΚΑ: λάδια 20Κ, όπως και τα σέρβις. Τουλάχιστον για Πάντα 1200 και Πουντο 1400
Τα σέρβις καλά είναι, τα λάδια άλλαζε κάθε 10Κ (ειδικά αν βάζεις σελενια) και θα σαι τζετ.Ρε ταζζζζζ, άλλο μάνουαλ έχεις εσύ;
Τα 300 της εγγύησης μάλλον αξίζουν για έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, μήπως και σου τύχει καμιά κουφή βλάβη, αλλά μπορεί να μη τα κάνεις απόσβεση. Στο πούντο μου (που δεν επέλεξα να την πληρώσω έξτρα) άλλαξα μόνο τον αισθητήρα του esp στα 5 χρόνια που έκανε γύρω στα 150 ευρώ, αν θυμάμαι καλά.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΤΥΠΙΚΑ: λάδια 20Κ, όπως και τα σέρβις. Τουλάχιστον για Πάντα 1200 και Πουντο 1400
Τα σέρβις καλά είναι, τα λάδια άλλαζε κάθε 10Κ (ειδικά αν βάζεις σελενια) και θα σαι τζετ.Ρε ταζζζζζ, άλλο μάνουαλ έχεις εσύ;
Τώρα που το λες, δόκτωρα, μάλλον εγώ έκανα λάθος κι εσύ τα λες σωστά, αλλά σιγά μην περιμένω να γράψει 20Κ για να του αλλάξω λάδια (ειδικά αφού κινείται εντός αθηνών, και την ταλαιπωρία του την τρώει).
-
270 εξοδα προετοιμασιας;;;Πανε καλα;;;
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
270 εξοδα προετοιμασιας;;;Πανε καλα;;;Έλα ντε...
UPDATE:
Σε άλλο μαγαζί της Fiat που ρώτησα, τα έξοδα είναι 260 ευρώ, και δεν κάνουν κάτι παραπάνω σε προσφορές ή 'δώρα'..._
-
Τώρα που το λες, δόκτωρα, μάλλον εγώ έκανα λάθος κι εσύ τα λες σωστά, αλλά σιγά μην περιμένω να γράψει 20Κ για να του αλλάξω λάδια (ειδικά αφού κινείται εντός αθηνών, και την ταλαιπωρία του την τρώει).
Τελικά είναι μία επίσκεψη κάθε 20.000 για λάδια και service;
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Τελικά είναι μία επίσκεψη κάθε 20.000 για λάδια και service;_
Kαθε 10.000 χλμ θα αλλαζεις λαδια και καθε 20.000 θα κανεις service.
-
Εμένα μου 'χαν πει από την αντιπροσωπεία στα 10.000 λάδια και στα 20.000 service, αν δεν κάνω λάθος το ίδιο γράφει και στο manual.. άμα θυμηθώ θα το κοιτάξω
-
με προλάβανε
-
Ο χρήστης lilu77 έγραψε:
Εμένα μου 'χαν πει από την αντιπροσωπεία στα 10.000 λάδια και στα 20.000 service, αν δεν κάνω λάθος το ίδιο γράφει και στο manual.. άμα θυμηθώ θα το κοιτάξωTo ιδιο γραφω απο πανω αγαπητε φιλε.
Καθε 10.000 θα αλλαζετε λαδια και καθε 20.000 service.
Δηλαδη οταν το κοντερ σου θα εχει 20.000 χλμ θα κανεις service αλλα θα αλλαξεις και τα λαδια.
Ελπιζω να εγινα κατανοητος -
ok, σας ευχαριστώ πολύ...
Παρεμπιπτόντως, η έξτρα εγγύηση των τριών χρόνων γνωρίζατε ότι δεν ισχύει αν το αυτοκίνητο ξεπεράσει τα 100.000 χλμ;
Επίσης, εν είδη απόσυρσης στο 2ο μαγαζί που πήγα, δέχονται για 1.300 ευρώ ένα αυτοκίνητο του 1977, μόνο που έτσι το χρηματικό όφελος των 700 ευρώ (αν πληρωθεί το αυτοκίνητο τοις μετρητοίς), ενσωματώνεται σε αυτά τα 1.300...
Με άλλα λόγια αν το αυτοκίνητο πληρωθεί τοις μετρητοίς το όφελος είναι 700 ευρώ ενώ αν πληρωθεί τοις μετρητοίς και ταυτόχρονα πάρουν ένα παλιό αυτοκίνητο το όφελος είναι 1.300 ευρώ... Η απόσυρση ουσιαστικά δίνει όφελος 600 ευρώ (δε ρώτησα ποιος πληρώνει τη μεταβίβαση)..._
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
ok, σας ευχαριστώ πολύ...Παρεμπιπτόντως, η έξτρα εγγύηση των τριών χρόνων γνωρίζατε ότι δεν ισχύει αν το αυτοκίνητο ξεπεράσει τα 100.000 χλμ;
Επίσης, εν είδη απόσυρσης στο 2ο μαγαζί που πήγα δέχονται για 1.300 ευρώ ένα αυτοκίνητο του 1977, μόνο που έτσι το χρηματικό όφελος των 700 ευρώ (αν πληρωθεί μετρητοίς) ενσωματώνεται σε αυτά τα 1.300...
Με άλλα λόγια αν πληρωθεί μετρητοίς το όφελος είναι 700 ευρώ ενώ αν πληρωθεί μετρητοίς και ταυτόχρονα πάρουν ένα παλιό αυτοκίνητο το όφελος είναι 1.300 ευρώ... Η απόσυρση ουσιαστικά δίνει όφελος 600 ευρώ (δε ρώτησα ποιος πληρώνει τη μεταβίβαση)..._
Νομίζω εσύ την πληρώνεις ή στην καλύτερη να την μοιραστείς..
-
Ο χρήστης IBIZA1_0 έγραψε:
Νομίζω εσύ την πληρώνεις ή στην καλύτερη να την μοιραστείς..Χμμμ, έτσι όμως το όφελος στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι 600 ευρώ, αλλά κάτι μεταξύ 600 μείον όλου ή του μισού κόστους μεταβίβασης...
Αυτό που δεν κατάλαβα - και είναι και ψιλο off topic - είναι αν τελικά υπάρχει πληροφόρηση για την φημολογούμενη απόσυρση του 2009 και ποιο θα είναι το όφελος...
Μάλλον θα επαναφέρω το σχετικό θέμα...
_
-
Την μεταβιβαση κανονικα την πληρωνει παντα ο αγοραστης.
Και στις ανταλλαγες σε αντιπροσωπεια την μεταβιβαση την πληρωνει η αντιπροσωπεια.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
δέχονται για 1.300 ευρώ ένα αυτοκίνητο του 1977από περιέργεια, τι αυτοκίνητο είναι αυτό;
-
Παιδιά εγώ το πήρα τον Μάρτιο του 2007 με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και μάλιστα αν δεν το ειχα πάρει με χρονομίσθωση θα είχα από τον Τόλια 5 χρόνια δωρεάν σέρβις (εργασία - ανταλλακτικά)
Στο δικό μου μου είχαν πει σέρβις στα 20000χλμ και τίποτα άλλο, έτσι έκανα λόγω χρονομίσθωσης, απλά είχα πάρει ένα δίλιτρο σελένια και συμπλήρωνα...
Μετά την τριετία το αυτοκίνητο θα τό κρατήσω και έτσι το προσέχω, άλλωστε θα έχει 2 χρόνια ακόμα εγγύηση.
Στο 500ράκι που πήρε ο κουνιάδος μου του είπαν το σερβις και τα λάδια στις 30000 και ότι θα ήταν καλό να τα αλλάζει στις 15000. Φοράει ακριβώς τα ίδια μηχανικά με το Παντα 100.
Το συμπέρασμα που βγάζουμε είναι ότι όντως το αυτοκινητάκι δεν σπάει δεν χαλάει και σέρβις να μην κάνει, όπως είπε ο φίλος πιο πάνω...
Μόνο τα λαδάκια θέλουν προσοχή λογω μεταβλητού χρονισμού (και στην αλλαγή τους και στην στάθμη τους ιδιαίτερα) -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Την μεταβιβαση κανονικα την πληρωνει παντα ο αγοραστης.Και στις ανταλλαγες σε αντιπροσωπεια την μεταβιβαση την πληρωνει η αντιπροσωπεια.
Σωστό αυτός είναι ο κανόνας...μην σε ρίξουν...
-
δέχονται για 1.300 ευρώ ένα αυτοκίνητο του 1977
από περιέργεια, τι αυτοκίνητο είναι αυτό;
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
δέχονται για 1.300 ευρώ ένα αυτοκίνητο του 1977
από περιέργεια, τι αυτοκίνητο είναι αυτό;
_
κρίμα να το σκοτώσεις....σε λιγο καιρό θα είναι συλλεκτικο αν δεν είναι ήδη.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κρίμα να το σκοτώσεις....σε λιγο καιρό θα είναι συλλεκτικο αν δεν είναι ήδη.Αν ήταν στην κατάσταση των φωτογραφιών ούτε που θα το σκεφτόμουν...
Δεν είναι όμως..._
Fiat Panda 100