-
ειμαστε τουλαχιστον μια κλαση κατω απο αυτους τους ισπανους. οσο κι αν τους εχω αχτι τους βγαζω το καπελο. ειναι καταπληκτικοι.
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
ειμαστε τουλαχιστον μια κλαση κατω απο αυτους τους ισπανους. οσο κι αν τους εχω αχτι τους βγαζω το καπελο. ειναι καταπληκτικοι.+1
όσο κολοπαίδια κ αν είναι, ξέρουν πολλά κιλά basket
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ειμαστε τουλαχιστον μια κλαση κατω απο αυτους τους ισπανους. οσο κι αν τους εχω αχτι τους βγαζω το καπελο. ειναι καταπληκτικοι.
+1
όσο κολοπαίδια κ αν είναι, ξέρουν πολλά κιλά basket
πολλά κιλά μπάσκετ αλλά εμείς το 2006 κερδίσαμε τους αμερικάνους
-
και ο Λεωνίδας έχασε απο τους Πέρσες
φανταστική Ισπανία, τη ζώνη να γύριζε λίγο σε 3-2 ρε γαμώτο και να μην έβγαζε το Ρέγιες στο τέλος πιστεύω οτι ίσως να είχε καλύτερη τύχη
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
και ο Λεωνίδας έχασε απο τους Πέρσεςκαι;
-
Οι Πέρσες έχασαν τον πόλεμο..
-
το παράδειγμα είναι άσχετο. Το θέμα είναι ότι εμείς τους νικήσαμε ότι κι αν έγινε μετά. Το έγραψε η ιστορία, ΤΕΛΟΣ.
δεν λέω ότι έγινε κ κάτι μιας και οι κούπες μετράνε αλλά μην εθελοτυφλούμε...πολλά κιλά μπάσκετ έπαιξε και η εθνική μας τότε. Δεν νομιζω ότι είναι 1 κλάση κάτω ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
-
ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ο τελικος στο Πεκινο,και ΝΑΙ εχουμε να φαμε πολλα ψωμια για να φτασουμε αυτους τους Ισπανους ή τους Αμερικανους
Προσωπικα θα ειμαι ικανοποιημενος αν παραμεινουμε στο πολυ καλο επιπεδο που βρισκομαστε
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ο τελικος στο Πεκινο,και ΝΑΙ εχουμε να φαμε πολλα ψωμια για να φτασουμε αυτους τους Ισπανους ή τους ΑμερικανουςΠροσωπικα θα ειμαι ικανοποιημενος αν παραμεινουμε στο πολυ καλο επιπεδο που βρισκομαστε
+1
Μεγάλο ματς, από τα καλύτερα παιχνίδια προσωπικά που έχω δει, παιχνίδι για να το κρατήσεις στο video. Απέδειξαν ότι είναι οι καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Εμείς είμαστε στο τοπ 5 του παγκόσμιου μπάσκετ, αυτό είναι σίγουρο και ασφαλώς δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις ομάδες όπως παρουσιάζονται σήμερα, παρόλα αυτά είμαστε και μεις σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν λέω ότι έγινε κ κάτι μιας και οι κούπες μετράνε αλλά μην εθελοτυφλούμε...πολλά κιλά μπάσκετ έπαιξε και η εθνική μας τότε. Δεν νομιζω ότι είναι 1 κλάση κάτω ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
Συμφωνώ. Είναι δύο κλάσεις κάτω και βγάλε.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Συμφωνώ. Είναι δύο κλάσεις κάτω και βγάλε.
είσαι εγκάθετος!
-
Josh Cildres
http://www.youtube.com/watch?v=ZlUOJdX8 ... re=related' target='_blank
Έχει να χώσει τάπα ο Μήτσος, ο Μάικ και ο Πέκοβιτς.....
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Josh Cildreshttp://www.youtube.com/watch?v=ZlUOJdX8 ... re=related' target='_blank' target='_blank
Το βιντεο λεει : Athens 2004 Opening Ceremony -HD- (1.Olympic Rings)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Josh Cildres
http://www.youtube.com/watch?v=ZlUOJdX8 ... re=related' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Το βιντεο λεει : Athens 2004 Opening Ceremony -HD- (1.Olympic Rings)
Γιατί, τα υπόλοιπα που γράφει ο φίλτατος skous, περί ταπών από τον Διαμαντίδη και τον Μπατίστ στον Τσιλντρες, περισσότερο νόημα έχουν?
-
Οσοι ειδαν προσεκτικα και τα ημιτελικο-τελικά των Ολυμπιακων εβγαλαν ακομα πιο χρησιμα συμπερασματα για την εθνικη μας, τωρα που δεν επαιζε.
Οι Αργεντινοι των 6 παικτων και του εξωγηινου Μανού, κοντραραν μια χαρα τα αμερικανά και πηραν μεταλιακι με εναν εξωγηινο λιγοτερο. Γιατι; Γιατι ηξεραν τι εχουν και πως πρεπει να παιξουν. Γιατι ο προπονητης τους ειχε παικτες στη ναφθαλινη και μολις τους χριεαστηκε αυτοι επαιξαν λες και ηταν βασικοι για μια ζωή. Ενταγμενοι σε συγκεκριμενο πλανο.
Εμεις ξερουμε τι εχουμε; Πολυ αμφιβαλλω. Ξερουμε τα δυνατα μας σημεια; Χλωμο! Ποιο ειναι το σημαντικοτερο και καλυτερο παιχνιδι της εθνικης μας; Η νικη στη Σαϊταμα και μπλαμπλαμπλα. Μηπως θυμομαστε το σκορ; Κατοσταρα. Και με σκοραρισμα απο ολη την ομαδα. Μεχρι τοτε και απο τοτε εχουμε (εναντιον σοβαρου αντιπαλου) παιξει στο ιδιο μοτιβο; Οχι; Γιατι αληθεια; Το δοκιμασαμε και δε βγηκε; Ακομα και φετος που δεν ειχαμε τον κακό Λαζαρο τον αλητη, το δρακο του Σέιχ-Σου που χαλουσε το κλιμα, βαραινε την ομαδα και εκλεινε το ζεστο νερό απο τα ντουζ.
Ειναι μεταφυσικο, μαλλον επειδη συνεβη εδω στην Ελλαδα, αλλα δεν πιστευω αλλη σχολη μπασκετ στον πλανητη να εχει επηρεαστει τοσο πολυ απο την επιτυχια τοτε της Λιμοζ και Μαλκοβιτς. Ελεος, ας το καταλαβουμε. Εχουμε πολλους παικτες, αλλα δεν εχουμε πλεον ΤΟΝ παικτη (εφοσον εχουμε φροντισει να καψουμε τον Διαμαντιδη). Ειδατε τους Ισπανους; 2 σουπερ-σταρ εχουν (οι αλλοι ειναι παρα πολυ καλοι παικτες αλλα τιποτα ασυλληπτο) αλλα παιζουν με 12 τους δινουν χωρους και ευκαιριες και εχουν φτασει εδω ΧΩΡΙΣ τον εναν απο τους δυο σουπερ-παικτες να παιζει. Δεν ειναι αχτυπητη η Ισπανια. Αν το θελεις την χτυπας. Απλα πρεπει να ξερεις το που και το ποτε.
Η οποια Ισπανια εκανε το προφανες. Για να παει τελικο ηξερε πως απεναντι σε μια σχεδον ισοδυναμη ομαδα (δεν πιστευω οτι η Ισπανια χωρις Καλντερον ειναι καλυτερη απο τους Λιθουανους ή τους πληρεις Ελληνες) αρκουσε να κλεισει τον Σισκαουσκας. Αργα ή γρηγορα θα επικρατουσε. Οπερ και εγενετο.
Τελος τα αμερικανά: Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τις τσιριδες των εκφωνητων στον τελικο, ουτε την τοσο εντονη επιθυμια να το σηκωσει η Ισπανια. Οπως και να το κανουμε ειναι με διαφορα οι καλυτεροι, επαιξαν καλυτερα, το δικαιουνταν. Επισης, ελεος με την καραμελα του ντοπινγκ. Ουτε κανει το ντοπινγκ τον παικτη ουτε ολοι οι ΝΒΑερς ντοπαρονται. Αληθεια ο Σπανουλης ενα χρονο στο βασιλειο της ντοπας γιατι δεν εγινε ανθρωπος; Ο Ρετζιας; Ο Τζέικ;
Ας ανοιξουμε τα ματια να δουμε την κατασταση. Οντως δεν ειναι αποτυχια η 5η θεση. Αλλα ειναι αποτυχια, να μην κανεις κάν προσπαθεια για τον τελικο. Ειναι αποτυχια να επικρατει η καμαριλα επι των καθαρα αθλητικων κριτηριων. Ειναι αποτυχια (το κυριοτερο) οταν βαφτιζεις ομαδες τελικων και τιτλων μετριες. λεγοντας οτι φετος εισαι καλυτερος. Ε δεν ησουν! Αρα ειτε δεν υπηρχαν βαριδια (οποτε αδικως αποδυναμωσες την ομαδα) ειτε τα βαριδια ειναι αλλου.
ΥΓ Το 2006 νικησαμε τους αμερικανους αλλα τον τιτλο πηρε η Ισπανια, ας μην το ξεχναμε. Ποιος θυμαται οτι το 2004 το Πουερτο Ρικο κερδισε τους αμερικανους;
-
ΈΒλεπα παράλληλα και το opening ceremony..
Ιδού ο Josh!
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
ΈΒλεπα παράλληλα και το opening ceremony..Ιδού ο Josh!
http://uk.youtube.com/watch?v=UY3QyG6wFLk&NR=1' target='_blank
μη γινουν τπτ τετοια ομως αντι γι αυτο που ονειρευεσαι..
http://uk.youtube.com/watch?v=CNZV3aGW8 ... re=related
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
ΈΒλεπα παράλληλα και το opening ceremony..Ιδού ο Josh!
http://uk.youtube.com/watch?v=UY3QyG6wFLk&NR=1' target='_blank
Πες μας τι πίνεις και δε μας δίνεις ρε αδερφέ...
Ή αλλιώς πείσε μας για το οτι τα αθλητικά προσόντα των καμαριών σου είναι τα ίδια (ή έστω πλησιάζουν) με αυτά των καλών αμυντικών του ΝΒΑ, οι οποίοι -χωρίς εξαιρεση- έχουν φάει και από ένα καρφωματάκι τουλάχιστον στη μάπα.
Το νούμερο των παπουτσιών του Τζος θα δουν οι παιχταράδες σου και αυτό είναι υπόσχεση. -
Βασικά ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ που οι γάβροι έχουν πορωθεί!
Φέτος θα πονέσει περισσότερο απο ποτέ!!!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Δεν δέχομαι με την καμία ότι ο Γιαννάκης χρησιμοποίησε την εθνική για προετοιμασία του γάβρου.
Και σου θυμίζω ότι έχω πει ότι έπρεπε να παραιτηθεί από την πρώτη στιγμή, αλλά αυτό παραείναι χοντρό.Na ξεκινήσουμε από τα απλά πρώτα:
Πες μου ποια άλλη ομάδα είχε μέσα τρία βαριά κορμιά που με την καμία δε μπορούσαν να μετακινηθούν στο '4'. Ψάξε και άμα βρεις, πες μου κι εμένα.
Παίρνει το Μπουρούση και καλά κάνει γιατί και βελτιωμένος ήταν και ψηλός είναι, δε νομίζω να έχουμε ψηλότερο. Βέβαια όποτε πάρω εγώ την 599GTB τότε θα μάθει να παίζει και αυτό με πλάτη αλλά τε σπα, δε είναι αυτό το θέμα μας. Πήρε και το Γλυνιαδάκη και καλά έκανε γιατί απλώς ήρθε η ώρα του να τον πάρει και είναι και καλός αμυντικός αλλα τον Σοφοκλή γιατί τον πήρε?
Το μισό + πρωτάθλημα ήταν έξω. Στα play offs ήταν επιεικώς αστείος. Είχε φτάσει 800 κιλά. Ποιος περίμενε να βοηθήσει αυτός ο παίχτης? Η προσφορά του ήταν περίπου 2 πόντοι το παιχνίδι άντε 4 στο τσακίρ κέφι, έκανε δυο σπριντ και στο τρίτο ήταν νεκρός και τον πλάκωναν στο ξύλο και τον έστελναν στις βολές και γέλαγε όλο το γήπεδο.
Με ποια λογική φορτώνει την ομάδα με ένα τρίτο , άχρηστο όπως αποδείχθηκε, βαρύ κορμί στερώντας θέση από έναν άλλον? Μήπως η χρησιμοποίηση του τον δικαίωσε? Μήπως ο συνολικός χρόνος πού πήραν οι ψηλοί μας δικαιολογεί την προσθήκη 3ου ψηλού?
Εγώ είπα την εξήγηση μου (την είχα πει πολύ πριν αρχίσει το τουρνουά).: Τον πήρε καθαρά για να έχει προπονήσεις να μάθει τα συστήματα και να είναι έτοιμος για τη νέα χρονιά του Ολυμπιακού. Και βέβαια για να τον έχει υπό την επίβλεψή του, γιατί εδώ ήταν και 15Αύγουστος και όλο και κάποιο βουστάσιο παίζει να βρισκόταν παραβιασμένο...
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)