-
Το Σάββατο υπεγραψε ο Τζορβας νέο συμβόλαιο στον ΟΦΗ...
Σήμερα οι εφημερίδες λένε για επιστροφή του στον Λαγό λόγω του οτι ο τέντας δεν είναι ικανοποιημενος απο τους 2 αναπληρωματικους..
Και η ξεφτίλα συνεχίζεται.............
-
Ο Αλφα ειπε πως ο ριβαλντο φευγει απο την αεκ για προσωπικους λογους. Μηπως καταλαβε οτι το καραβι παει να βουλιαξει;
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Ο Αλφα ειπε πως ο ριβαλντο φευγει απο την αεκ για προσωπικους λογους. Μηπως καταλαβε οτι το καραβι παει να βουλιαξει;Το λένε και τα site...
Καλά να πάθουνε να μπλέκουνε με τέτοια λαμόγια...
Αν και αγωνιστικά μόνο σε καλό μπορεί να βγει αυτή η εξέλιξη... -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
http://www.sport24.gr/html/ent/567/ent.249567.aspΑγχωθηκε ο Πανοπουλος οτι καποιος απο τα γαβροχανουμα θα του φαει τη φετινη πρωτια μαλλον και εσπευσε
Αρκετες φορες εχω πει την αποψη μου για τον κυριο Θεμιστοκλη Μαλλεα. Ουδεμια εκπληξις που κανει οτι καθε καλος ποντικος. Πηδαει απο το καραβι...
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Ο Αλφα ειπε πως ο ριβαλντο φευγει απο την αεκ για προσωπικους λογους. Μηπως καταλαβε οτι το καραβι παει να βουλιαξει;
Το λένε και τα site...
Καλά να πάθουνε να μπλέκουνε με τέτοια λαμόγια...
Αν και αγωνιστικά μόνο σε καλό μπορεί να βγει αυτή η εξέλιξη...http://www.skai.gr/master_story.php?id=91831
Όντως. Μάλλον καλύτερα είναι να φύγει...θα δειξει όμως!
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Το Σάββατο υπεγραψε ο Τζορβας νέο συμβόλαιο στον ΟΦΗ...Σήμερα οι εφημερίδες λένε για επιστροφή του στον Λαγό λόγω του οτι ο τέντας δεν είναι ικανοποιημενος απο τους 2 αναπληρωματικους..
Και η ξεφτίλα συνεχίζεται.............
φολα κι απο τον τζορβα ρεεεεε....δευτερη φορα που σας εγραψε στα @...δια του.
-
Eμάς?
Α δεν πας καλα μου φαίνεται...έκανες τον καλοκαιρινό έλεγχο της renault ?
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Eμάς?Α δεν πας καλα μου φαίνεται...έκανες τον καλοκαιρινό έλεγχο της renault ?
η πρωτη ηταν κατω απο την 7..ρωτα κανα φιλαρακι σου
υ.γ. λες και το ξερες...ψαχνω για μικρο renault
-
-
http://www.sport-fm.gr/article/143952
οταν τα λεγαμε οι γαυροι οτι ο ανθρωπος ειναι μ@λ@κ@ς..
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
http://www.sport-fm.gr/article/143952' target='_blankοταν τα λεγαμε οι γαυροι οτι ο ανθρωπος ειναι μ@λ@κ@ς..
Αν είναι όντως έτσι τότε η υπόθεση είναι για πολλά γέλια...
Αλλά γενικά το sportfm.gr γράφει πολλά φίδια.... -
Φολα κι ο ριμπο στο αεκακι...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αρκετες φορες εχω πει την αποψη μου για τον κυριο Θεμιστοκλη Μαλλεα. Ουδεμια εκπληξις που κανει οτι καθε καλος ποντικος. Πηδαει απο το καραβι...
Για τους καλούς ποντικούς δεν ξέρω, για τον συγκεκριμένο αρουραίο όμως διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το αν θα πηδήξει από το καράβι ή θα 'πηδήξει' το ίδιο το καράβι μέχρι πάτο ώστε η διάδοχη κατάσταση να ακολουθήσει πιο ομαλά...με το ανάλογο μερτικό φυσικά.
Για τις μεταγραφάρες του Μπασινά και του Κυριάκου, για τη μεταγραφή του Λύμπε, στις οποίες έβαλε τα χεράκια του ο Θεμιστοκλής και τίναξε την μπάνγκα των μετόχων στον άερα, να πούμε τίποτα τώρα ή να τα πάρει το ποτάμι αργότερα όταν έρθει ο Τίγρης;
Για την κίνηση του να δηλώσει τώρα την παραίτησή του...για τον Μάιο, ίσως;Γεια σου Ντέμη αεκτζή, ιδεολόγε και κουβαρδά!!
ΥΓ: Όσον αφορά τον χλιμιτζουροματζουράκη και την απομάκρυνσή του από τον Ολυμπιακό Ξάνθης, αν ήμουν Βαλβέρδες θα ανησυχούσα...
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
http://www.sport-fm.gr/article/143952' target='_blank
οταν τα λεγαμε οι γαυροι οτι ο ανθρωπος ειναι μ@λ@κ@ς..
Αν είναι όντως έτσι τότε η υπόθεση είναι για πολλά γέλια...
Αλλά γενικά το sportfm.gr γράφει πολλά φίδια....μπα,μονος του τα ειπε στη συνεντευξη οτι φευγει επειδη ειχε καλυτερη προταση..
-
Ωραια πραγματα στην ΑΕΚ...Η ομαδα θα παει απερισπαστη στο ξεκινημα φωτια που εχει στο πρωταθλημα και στο ουεφα!
Ωραιοι,πολυ ωραιοι ολοι τους.
-
Αυτό πάντως είναι πρωτάκουστο...
Πως γίνεται ένας παίχτης να φεύγει ενώ έχει συμβόλαιο για να πάει σε άλλη ομάδα;
Άμα του έλεγε όχι η ΑΕΚ θα έκανε την ομάδα άνω κάτω....
Α,ρε ρίμπο!!!!!!Ας κάνω και ένα quote στον εαυτό μου γιατί δικαιώθηκα...
Ο χρήστης PG220 στις 20/04/08 έγραψε:
O Rivaldo μπορεί να υπήρξε κορυφαίος ποδοσφαιριστής είναι όμως μεγάλο λαμόγιο,και από όλες τις ομάδες που φεύγει οι οπαδοί δεν θέλουν να τον ξαναδούν...Οι οπαδοί της Μίλαν τον είχαν ανακηρύξει σε ψηφοφορία τον χειρότερο χαρακτήρα που πέρασε από την ομάδα τους...Και πιστεύω οτι κάποια στιγμή θα μαλώσει και με την ΑΕΚ όταν το χρήμα θα του θολώσει ξανά το μυαλό... -
Τον πόνεσε που πέρσι δεν πήρε τίποτα και φέτος θα ήταν πάλι 2ο-3ος.
Αν θυμάστε καλά, είχε πάει στην ΑΕΚ με σκοπό να εκδικηθεί τον Ολυμπιακό και να κερδίσει με τους κιτρινόμαυρους το πρωτάθλημα, πράγμα που φυσικά δεν έγινε ποτέ.
Φέτος που είδε πάλι ότι θα είναι 2ο-3ος και στην αφάνεια (εκτός αν πιστεύει κανείς πως θα είχε φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα), μάζεψε τα μπογαλάκια του και φεύγει για άλλες πολιτείες...
-
Πολύ πιθανό κι αυτό που λέει ο Βασίλης.
-
Έτσι, ο Ρίμπο των σαράντα παρά τέταρτο κάνει μόνο πρωταθλητισμό, γι αυτό πάει και στην Κουρουβτσί από το Ουζμπεκιστάν.
Ειδικά ο γάβρος πολύ τον πίκρανε τον κακομοίρη. 4 γκολάκια που του έριξε στο τελευταίο παιχνίδι προφανώς ήταν πολύ λίγα...
-
Το 'φραγκοφονιας' πως ειναι στα βραζιλιανικα;
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009