-
MMMMMM!
Γενικολογα. Κι αφου κανεις δεν ρωταει, και κανεις δεν βαζει το χερι στη φωτια, ας ρωτησω εγω, που τιποτα δεν εχω να χασω:- Ειναι αληθεια οτι ο κ. Παρταλιος , οταν ανακοινωθηκε η αναθεση θεση αλυταρχη στον κ. Πασαλη, δηλωσε οτι δεν θα στειλει κριτες και στελεχη κι οτι θα σαμποταρει τον αγωνα ακομα και μεσω νομαρχιων και υπουργειων ?
- Ειναι αληθεια οτι στο ΔΕΘ οριζει -αντιδρωντας στη γραμμη της 'Αθηνας'-εναν αλυταρχη με μηδενικη πειρα σε μεγαλους αγωνες, δεν δεχεται παρατηρητη και απεκλεισε Αθηναιο Τεχνικο εφορο?
- Του αρεσε η προκηρυξη 2008 που εκανε τους περισσοτερους Ελληνες αγωνιζομενους μεταναστες? Επιχειρει τα ιδια και για το 2009?
Γιατι αν αυτα που ακουω, φιλε Αντωνη, ειναι Αληθεια, τοτε δεν εχουμε Σκοπιανο μονο, εχουμε και Θεσσαλονικιο, και τα πραγματα ειναι σοβαρα Αν στο βωμο συνεργασιων και συμφεροντων θυσιασουμε το σπορ, τι να την κανω την 30χρονη προσφορα?
Περιμενω συγκεκριμενες απαντησεις οχι γενικολογους αφορισμους , ΚΑΙ ΜΗ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ κ.λ.π., γιατι οι πηγες μου ειναι πολυ κοντα σου. ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ!
Ευπειθως, Αντωνη, για να ξεκαθαρισουμε στο μυαλο μας τι συμβαινει. Και χωρις καμμια υστεροβουλια...
-
ΟΟΟΟΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! (Νο2)
-
ΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΕ, ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΣΑΛΗ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ ,ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΩΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΣΗ, ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ, ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ???
-
Πολύ φοβάμαι ότι και το Σανιδά μαζί με όλη την εισαγγελεία να φέρουμε, ΑΥΤΗ η υπόθεση δεν προκειται να ξεκαθαρίσει ΠΟΤΕ............
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Πολύ φοβάμαι ότι και το Σανιδά μαζί με όλη την εισαγγελεία να φέρουμε, ΑΥΤΗ η υπόθεση δεν προκειται να ξεκαθαρίσει ΠΟΤΕ............+1
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
MMMMMM!
Γενικολογα. ....
.....
Ευπειθως, Αντωνη, για να ξεκαθαρισουμε στο μυαλο μας τι συμβαινει. Και χωρις καμμια υστεροβουλια...Με όλο το σεβασμό και εκτίμηση φίλε Χρίστο. Περιμένεις στα αλήθεια ξεκάθαρες απαντήσεις και εξηγήσεις σε αυτό το μπάχαλο?
Δεν βλέπεις ότι ενώ έχουν δοθεί τόσα δελτία τύπου σχετικά με το ίδιο θέμα ο κάθε συντάκτης τους βλέπει και περιγράφει το ίδιο θέμα από διαφορετική σκοπιά με το δικό του μάτι και όπως βολεύεται?
ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Αν είσαστε έξυπνοι άνθρωποι θα το σπρώξετε να πεθάνει το συντομότερο δυνατόν και μετά έχει ο θεός...
Μην προσπαθείτε να σώσετε τις αμαρτίες του παρελθόντος. Η ζωή είναι μπροστά και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μεταφέρει αυτή την τόσο κακή κληρονομιά στους νέους που ακολουθούν.
Ξεκαθαρίστε το τοπίο από όλα τα φαντάσματα του παρελθόντος και δώστε μια λευκή κόλα στους νεώτερους να γράψουν από την αρχή την δική τους ιστορία.
Όπως έχω γράψει και άλλες φορές, οι δικές μας παλιές γενιές έχουν αυτοκαταστροφικές τάσεις μαζί με άπειρα κόμπλεξ και συμπλέγματα ανεξήγητα από τον κοινό νου... Ας φανούμε καθαροί έστω και αργά και ας δώσουμε μια λευκή κόλα στους νεώτερους.Με εκτίμηση
Γιάννης Λουκόπουλος - Speedy
-
Γιαννη μου, απλα διαφωνω με τον μηδενισμο. Ελπιζω ακομα, και λειτουργω αναλογα.
Σχωρα με, που ελεγε κι ο Γιαννης ο Λεκκας -
ΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΧΙΩΤΙΔΗΣ ΠΑΣΑΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ.
-
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΚΩΣΤΑΡΑ, ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Γιαννη μου, απλα διαφωνω με τον μηδενισμο. Ελπιζω ακομα, και λειτουργω αναλογα.
Σχωρα με, που ελεγε κι ο Γιαννης ο ΛεκκαςΧρίστο, δεν είναι θέμα μηδενισμού. Απλά ΕΝΑΣ κούκος δεν φέρνει την άνοιξη... και αν έστω ότι με κάποιο μαγικό τρόπο έλθει αυτή η άνοιξη πάλι θα κουβαλά μαζί της το αμαρτωλό παρελθόν για το οποίο πιστεύω πως όλοι ντρεπόμαστε και ας μην έχουμε ανάμιξη στις αμαρτίες...
Αλλά αφού επιμένεις, από καρδίας Καλό κουράγιο
-
-
Γενικολογα. Κι αφου κανεις δεν ρωταει, και κανεις δεν βαζει το χερι στη φωτια, ας ρωτησω εγω, που τιποτα δεν εχω να χασω:
- Ειναι αληθεια οτι ο κ. Παρταλιος , οταν ανακοινωθηκε η αναθεση θεση αλυταρχη στον κ. Πασαλη, δηλωσε οτι δεν θα στειλει κριτες και στελεχη κι οτι θα σαμποταρει τον αγωνα ακομα και μεσω νομαρχιων και υπουργειων ?
- Ειναι αληθεια οτι στο ΔΕΘ οριζει -αντιδρωντας στη γραμμη της 'Αθηνας'-εναν αλυταρχη με μηδενικη πειρα σε μεγαλους αγωνες, δεν δεχεται παρατηρητη και απεκλεισε Αθηναιο Τεχνικο εφορο?
- Του αρεσε η προκηρυξη 2008 που εκανε τους περισσοτερους Ελληνες αγωνιζομενους μεταναστες? Επιχειρει τα ιδια και για το 2009?
Γιατι αν αυτα που ακουω, φιλε Αντωνη, ειναι Αληθεια, τοτε δεν εχουμε Σκοπιανο μονο, εχουμε και Θεσσαλονικιο, και τα πραγματα ειναι σοβαρα Αν στο βωμο συνεργασιων και συμφεροντων θυσιασουμε το σπορ, τι να την κανω την 30χρονη προσφορα?
Περιμενω συγκεκριμενες απαντησεις οχι γενικολογους αφορισμους , ΚΑΙ ΜΗ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ κ.λ.π., γιατι οι πηγες μου ειναι πολυ κοντα σου. ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ!
Ευπειθως, Αντωνη, για να ξεκαθαρισουμε στο μυαλο μας τι συμβαινει. Και χωρις καμμια υστεροβουλια...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ απο ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΡΤΑΛΙΟ:
Αγαπητέ κύριε Πλατή,
Επειδή και εγώ δεν έχω να χάσω τίποτα και τα χέρια μου είναι πολλά χρόνια στην φωτιά θα σου απαντήσω σε όλες σου τις ερωτήσεις, αλλά πρώτα θέλω να σου επισημάνω ότι μάλλον κάνεις μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσεις τους συμμετέχοντες στο Forum από το θέμα που συζητάμε.
Η απάντηση μου στο rally.gr ήταν σε συγκεκριμένο θέμα που αφορά Ράλλυ Χαλκιδικής και όχι προσωπικές μου θέσεις σε άσχετα θέματα.- θα σε παραπέμψω στην επιστολή του Στράτη και στην πλήρη αναφορά του στην ενότητα κακά τα ψέματα για να διαβάσεις εάν αποδέχτηκα ή όχι τον κ. Πασαλή « Σε ρόλο εθελοντή αλυτάρχη ο Νικόλαος Πασαλής, που δέχτηκε την πρόταση μας με χαρακτηριστική ευγένεια και με το ‘προχωράμε’ του Αντώνη Παρταλιού, που τάχθηκε στο πλευρό μας προσπερνώντας την όποια δυσπιστία του είχε δημιουργήσει ο τρόπος απομάκρυνσης του Μανιατόπουλου από τα κοινά του σπορ, στρωθήκαμε στην δουλειά».
- Πρώτον εγώ δεν έχω κανέναν ρόλο για να ορίζω, δεύτερον δεν γνωρίζω καμία γραμμή της Αθήνας για να αντιδράσω, τρίτον ο Αλυτάρχης που έχει οριστεί στο Ράλλυ ΔΕΘ είναι Μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο.Θ., πάρα πολλά χρόνια υπηρετεί τους αγώνες σαν Κριτής, Τεχνικός Εφορος, Αγωνοδίκης, και προσωπικά εγώ δεν κάνω αυτό που πραγματικά μου αρέσει, να τρέξω στον αγώνα, αλλά μένω δίπλα του για να τον υποστηρίξω και να μεγαλώσει η εμπειρία του, τέταρτον Παρατηρητής του αγώνα είναι ο κ. Παυλόπουλος και η αντίρρηση μου ήταν και θα συνεχίσει να είναι γιατί να μην οριστεί κάποιος από την Θεσσαλονίκη και θα πρέπει ο Οργανωτής να πληρώνει τα έξοδα του Παρατηρητή της ΕΘ.Ε.Α, άλλωστε έχετε δεί ποτέ Παρατηρητή Θεσσαλονικιό να έρχεται σε αγώνα της Αθήνας? πέμπτον με απόφαση της ΕΘ.Ε.Α. δεν ορίστηκε Τεχνικός Εφορος που είχε διένεξη με Βορειοελλαδίτη Πρωταθλητή για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα και στον αγώνα έχει οριστεί ο Πρόεδρος των Τεχνικών Εφόρων της ΕΘ.Ε.Α.
- Για την προκήρυξη του 2008 έχω κατ’επανάληψη απολογηθεί και θεωρώ υπερβολή τους αγωνιζόμενους μετανάστες για έναν αγώνα Ράλλυ Φίλιππος (Βέροια) για ειδικές συνθήκες μιας χρονιάς που προστέθηκε. Το αν επιχειρώ τα ίδια για το 2009 σε διαβεβαιώ ότι δεν μετέχω και το γνωρίζεις, σε καμία επιτροπή ούτε σε καμία άλλη αρχή του αθλήματος.
Ελπίζω να σε βοήθησα να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου τι συμβαίνει, ειδικά με την προσωπική μου θέση, η οποία δεν είναι 30χρονη προσφορά αλλά 40χρονη και το μόνο συμφέρον που είχα και εσύ προσωπικά το γνωρίζεις πολύ καλά, ήταν η αναβάθμιση και η πρόοδος του σπορ.
Χωρίς γενικόλογα.
-
Αντωνη μου, γιατι Αντωνη σε ξερω, Αντωνη θα σε φωναζω-τα 'Κυριε' τα λεμε οταν τσαντιστουμε- ανταπαντω.
- Μακρυα απο μενα ο αποπροσανατολισμος, βρες μου τον λογο για ν αποδεχθω την σποντα σου.
- Η απαντηση σου με αριθμο 1) πρεπει ναχει και συνεχεια για ναναι ολοκληρωμενη. Ο στρατης εγραψε κι αλλα παρακατω,εγραψε κι αυτο:' δεν μου αρέσει όπως εξελίσσεται η κατάσταση του Αντώνη Παρταλιού' Εγω ρωτησα: Ειναι αληθεια οτι ο κ. Παρταλιος , οταν ανακοινωθηκε η αναθεση θεση αλυταρχη στον κ. Πασαλη, δηλωσε οτι δεν θα στειλει κριτες και στελεχη κι οτι θα σαμποταρει τον αγωνα ακομα και μεσω νομαρχιων και υπουργειων ? Συμπληρωνω για να γινω κατανοητος απ ολους, μετα την αρνηση Β.Δ. να δεχθει την λυση ΑΛΜΑΝ. Και απαντησιν ουκ εχω.
- Δεν υπαρχουν ασχετα θεματα Αντωνη. Το Χαλκιδικης ειναι μερος ενος συνολου που λεγεται Μηχανοκινητος Αθλητισμος.
- Γραφεις: Παρατηρητής του αγώνα είναι ο κ. Παυλόπουλος και η αντίρρηση μου ήταν και θα συνεχίσει να είναι γιατί να μην οριστεί κάποιος από την Θεσσαλονίκη και θα πρέπει ο Οργανωτής να πληρώνει τα έξοδα του Παρατηρητή της ΕΘ.Ε.Α, άλλωστε έχετε δεί ποτέ Παρατηρητή Θεσσαλονικιό να έρχεται σε αγώνα της Αθήνας? Ποιος ηταν ο προ του Παυλοπουλου προταθεις παρατηρητης τον οποιον ΔΕΝ δεχθηκες? (Αν εχω λαθος πληροφορηση, ανακαλω) Και ποιος σου ειπε οτι εγω δεν καταδικαζω την τακτικη του να μην κατεβαινουν φιλοι απο εκει στην αθηνα? Αντιθετα σιχαινομαι τον διαχωρισμο σε Βορειους και Νοτιους, και το εχω χιλιοεκφρασει.
- Γραφεις. πέμπτον με απόφαση της ΕΘ.Ε.Α. δεν ορίστηκε Τεχνικός Εφορος που είχε διένεξη με Βορειοελλαδίτη Πρωταθλητή για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα και στον αγώνα έχει οριστεί ο Πρόεδρος των Τεχνικών Εφόρων της ΕΘ.Ε.Α. Ωστε οριζονται τεχνικοι εφοροι αναλογα με τα γουστα των εκαστοτε αγωνιζομενων και με βαση προσωπικες συμπαθειες η αντιπαθειες? Νεα ηθη! 'Μπραβο' σε οποιον το σκεφθηκε. Εγω παρακαλω ναχω τεχνικο εφορο στην Καρδιτσα τον Μαραντζιδη γιατι τον παω κι αλλιως δεν θα τρεξω. Κι αν ειναι ο Παπακωστας (συγγνωμη Νασο) μπορει να βαλω και κανεναν μπραβο να τον δειρει!!! ΑΙΣΧΟΣ ΑΝΤΩΝΗ και μαλιστα παραδεδεγμενο
- Γραφεις: Για την προκήρυξη του 2008 έχω κατ’επανάληψη απολογηθεί και θεωρώ υπερβολή τους αγωνιζόμενους μετανάστες για έναν αγώνα Ράλλυ Φίλιππος (Βέροια) για ειδικές συνθήκες μιας χρονιάς που προστέθηκε. Θα μας πει καποιος ποιες ηταν οι ειδικες συνθηκες, που επιβαρυναν την πλειοψηφια των αγωνιζομενων με μερικες χιλιαδες Ευρω?
Κανουμε μια πολιτισμενη ελπιζω συζητηση, υπαρχουν ακομη κενα, και στο ονομα αυτων που , μεσα η εξω, ασχολουνται με το σπορ, εχουμε υποχρεωση να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα. Διαφωνεις? Πιστευω πως οχι, γι αυτο παρακαλω, αν θες ν απαντησεις, απαντα χωρις υπονοουμενα και σποντιτσες, δεν ωφελουν...
Χαιρετω
Χ.Π.
Υ.Γ. Για τον Αλυταρχη του ΔΕΘ, δεν το συνεχιζω γιατι δεν γνωριζω τον Ανθρωπο και δεν εχω καμμια διαθεση να τον κανω να αισθανθει ασχημα. Μου αρκει το οτι θασαι διπλα του.
-
Ο χρήστης al35111 έγραψε:
ΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΧΙΩΤΙΔΗΣ ΠΑΣΑΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ.Ζουν κανοντας καλους (για τα Ελληνικα δεδομενα) αγωνες, δεν το κρυβουν και καλα κανουν. Οπως ενα σωρο ξενοι Επαγγελματιες Οργανωτες.
Εδω αγαπητε μου δεν ξεκατινιαζομαστε, με την 'ευκαιρια' ενος-απο πολλες πλευρες κατα την γνωμη μου - τραγικου λαθους, ψαχνουμε να βρουμε την αληθεια και να διορθωθουμε!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Οπως ενα σωρο ξενοι Επαγγελματιες Οργανωτες.Ωπα, ωπα. Οι ξενοι επαγγελματιες οργανωτες τουλαχιστον αναλαμβανουν πρωταθληματα μετα απο καποια διαδικασια διαγωνισμου, εδω δε διαβασα να εγινε κατι τετοιο οταν το πρωταθλημα ταχυτητας περασε στη startline. 'Η μηπως ειναι στρατηγικη επιλογη της αρχης του σπορ να αναθεσει το πρωταθλημα σε εναν οργανωτη που προσφερει αγωνα στις αχυρομπαλες της Ροδου απο το πλεον καταλληλο χωρο για τετοιους αγωνες, δηλαδη τις Σερρες;
Για να μην παμε στο θεμα οτι εξω ο καθε επαγγελματιας ειναι ελευθερος να οργανωσει οτι θεσμο θελει χωρις η αρχη του σπορ να καταφευγει σε μονοπωλιακες πρακτικες, αν αυτο θυμιζει κατι ειναι απο μια καταδικαστικη αποφαση που ηρθε απο την ΕΕ.
Επισης βλεπω οτι πολυ βολικα ξεχνιεται η αποτυχια της ΕΛΠΑ στο θεμα του φετινου πρωταθληματος ταχυτητας, το Χαλκιδικης σιγουρα δεν ειναι 'το πρωτο τραγικο λαθος' για να συζητησει κανεις σε αυτη τη βαση.
-
Aστο σε παρακαλω go for pole το θεμα να συνεχισουν την σοβαροτατη αυτη συζητηση - ξεκαθαρισμα που εχει μεγαλο βαρος για την συνεχεια του σπορ , και για τα τραγικα κατασκευασματα ( πρωταθληματα-κυπελα ) και ταχυτητας και σπριντ ,και τους συντελεστες τους , θα τα αναλυσουμε σε αλλο τοπικ , πριν ανοιχτει η νεα σελιδα του ελληνικων αγωνων .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Aστο σε παρακαλω go for pole το θεμα να συνεχισουν την σοβαροτατη αυτη συζητηση - ξεκαθαρισμα που εχει μεγαλο βαρος για την συνεχεια του σπορ , και για τα τραγικα κατασκευασματα ( πρωταθληματα-κυπελα ) και ταχυτητας και σπριντ ,και τους συντελεστες τους , θα τα αναλυσουμε σε αλλο τοπικ , πριν ανοιχτει η νεα σελιδα του ελληνικων αγωνων .Θα ανοιχτεί άραγε? ή θα το κάνουμε γαργάρα και αυτό?
-
ΚΥΡΙΕ ΠΛΑΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΡΤΑΛΙΟ ΠΟΥ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΛΥΤΑΡΧΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΒΕΤΟ ΤΗΣ Η ΑΛΛΗ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΝΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΓΩΝΑ.ΚΥΡΙΕ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΑΝ ΥΠΑΙΤΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ.ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΥΡΟΣ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΗΘΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΡΙΝΕΙ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΝΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.ΚΥΡΙΕ ΠΛΑΤΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ Η ΚΥΡΙΑ ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΕΝΑΝ ΟΧΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΙΧΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΝΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.ΚΥΡΙΕ ΠΛΑΤΗ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΠΩΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟ Η ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΛΥΤΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΡΙΟ ΠΛΗΓΜΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΣΠΟΡ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΦΟΒΕΡΟ
-
Πιθανοτατα δεν εχετε απολυτως αδικο. Σας παρακαλω ομως να περιμενετε πολυ λιγο ακομη. Ισως τοτε κρινετε καλυτερα και πιο δικαια.
Καλημερα
Χ.Π. -
Ο χρήστης scudo έγραψε:
.... ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΦΟΒΕΡΟΑγαπητέ, δεν προσποιούνται αλλά έχουν όλοι δίκιο και είναι όλοι αδικημένοι. Αν διαβάσεις προσεκτικά τις τοποθετήσεις - απαντήσεις - δελτία τύπου θα σκεφτείς 'μα τι καλός άνθρωπος! πως είναι δυνατόν να τον κατηγορούν? ' και το εννοώ για όλους... Επομένως γιατί να παραιτηθούν αφού όλοι για τους εαυτούληδες τους έχουν δίκιο?
Το πρόβλημα είναι βαθύτερο και δεν γιατρεύεται με τίποτα ούτε γίνεται να ξεκαθαρίσει όπως περιμένει ο APR και όλοι μας ίσως...
Είναι θέμα νοοτροπίας και κύτταρου. Όταν όλοι πρέπει να είναι αρχηγοί ή τουλάχιστον να έχουν τίτλους και όταν όλοι μα όλοι μια κοινή ανακοίνωση την ταξινομούν μέσα στο μυαλό τους ο καθένας με διαφορετικό τρόπο και όπως τους συμφέρει τι είδους συνεννόηση και ξεκαθάρισμα μπορεί να γίνει? Αφού όλοι έχουν το δικό τους δίκιο και όλοι είναι θύματα των υπόλοιπων κλπ.... κλπ.... και πάλι από την αρχή...... κλπ. κλπ......Όσο και να μην αρέσει στον φίλο μου τον Πλατή η λύση είναι μια. ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ και ξεκίνημα σε λευκή σελίδα με νέους παρθένους ανθρώπους. Και όταν λέω νέους εννοώ σε ηλικία...
Speedy
Ραλλυ Ελπα τελος ? η Ελπα τελος .....?